borism 31. julij 2004 Prijavi Deli 31. julij 2004 Ruby72, ti verjamem, jaz se tudi ne bi, tule si delajo res slabo reklamo :xx!: .... Krokodil, kaj je dobil kokakolu Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 31. julij 2004 Prijavi Deli 31. julij 2004 Krokodil, kaj je dobil kokakolu Nisam ja Sale, kako da znam.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. julij 2004 Prijavi Deli 31. julij 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 31. julij 2004 Prijavi Deli 31. julij 2004 Recept za Cigansko torto: -ukradeš 5 jajc... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. julij 2004 Prijavi Deli 31. julij 2004 ...pa že rata Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Ja, Borism , z velikimi črkami je treba napisati in zbobnati o taki golazni! Še na misel mi ne pride, da bi še kdaj stopila tja, pa tudi kakšen ducat mojih italijanskih prijateljev ne gre več aha... še ena ki uporablja besedo golazen!Upravičeno seveda! :xx!: In praviš naj bi blo na nivoju, pol pa prvo ker ste bli Slovenci, pod drugo pa verjetno vas tak ne bojo vidl več tja zarad zanikrnosti osebja.. Uf.. kaj vse gost ponavadi ne vidi. Bomo še več doma kuhal.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Recept za Cigansko torto: -ukradeš 5 jajc... Gorenjski pa tako: -sposodis si 5 jajc.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Akvamarin 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Edvina -Božiček v Seči pri Luciji. Toplo odsvetujem, če ste slučajno SLOVENCI :OO!:Enkrat smo šli tja trije in so nam rekli, da bomo kar nekaj časa čakali. OK, ker je bilo polno, se nam je zdelo razumljivo, ampak po DOLGEM čakanju, da bi sploh naročili, smo vstali in šli. In ker gre tale osel večkrat na led sem šel še enkrat tja. Postrežen sicer normalno hitro, hrana pa je bila tako - tako. Take ribe spečem tudi sam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Akvamarin 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Dobro se je v LJ Pri Vitezu. Njam. Do zdaj je bilo vse zelo v redu. Cene sicer niso vsakdanje (15 kSIT) za dve osebi, brez alkohola, ampak včasih si človek privošči - in potem še dolgo sanja o tisti hrani in o 15kSIT Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Mmmm, Tri šešira na Skadarliji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Akvamarin 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 zadnjič sem bila v azujru in moram povedat, da majo pice še vedno fulj dobre! Se strinjam. Večkrat sem že začel hoditi kam drugam, pa se vedno vrnem v Azur. Še celo zdaj, ko grem k njim na rižoto, končam s pico in solato :-) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Mmmm, Tri šešira na Skadarliji Ni več tako super (hrana). Zabava pa. Muzika, ambient...recimo precej turistično. Če se boš mudil v tistih krajih, zelo priporočam: Zvezdaro teater , obvezno za probat 8centimetrski biftek v višino s pinoli Kalemegdansko teraso Dačo- narodna huhinja, krasen vrt, natakarji oblečeni v narodne noše Prodajalno burekov , nasproti Obelićevega stadionanajboljši sirov burek na svetu (in topel jogurt :o|o: ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Mmmm, Tri šešira na Skadarliji Ni več tako super (hrana). To vem, po Miloševiču je tudi njihova demokratična oblast Srbe zajebala s petkrat prejodirano soljo in pojem svetovne kuhinje je postal zanič. :xx!: Sem jim razlagal to, pa so me ravno tako gledali kot naši biki. Narod je tele, oblast pa še večje. Od žalosti sem se moral napit ob ciganski muziki. Edino oni so razumeli, kaj pravim, pa so mi špilali pol zastonj, baje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Od žalosti sem se moral napit ob ciganski muziki. rrrrrrrrrrrrrazbijam čašeeeeeeeee... i to je sve zbog teeebeee ('špilali zastonj... baje' ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Meni je pa všeč Gostišče - penzion Šinjor v Martjancih - Prekmurje. Tam smo prespali, full prijazni, nizke cene, za Cyberčka sploh niso nič računali, zajtrk samoiniciativno postregli 40 minut po času, v katerem strežejo (nismo niti vprašali, ker smo zamudili), Aiwa pa je povedala, da je tam tudi dobro jedla. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Mehiška-joe Penas..cankarjeva, Ljubljana...predjed guacamole(avokado+dodatki, s čipsom)...glavna jed orada na žaru..mnjami...Španska:Flamingo, železna cesta?, Lj....odlično...Kitajska: Shang-hai, Kranjska gora.....presenetljivo okusni, prijazni..poceni... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Na celjskem definitivno Štorman Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Jp 'Šinjor' je tud mene presenetil; je pa tud dobr za pojest in prijaznost jim tud ni tuja v Zagurju, Pizzerija Ašič, sploh če si tam z dobro družbo Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Jp 'Šinjor' je tud mene presenetil; je pa tud dobr za pojest in prijaznost jim tud ni tuja v Zagurju, Pizzerija Ašič, sploh če si tam z dobro družbo Če se zapelješ pa še mal naprej in pristaneš v Trbovljah, se pa splača jt v kakšno trgovino in zahtevati napolitanke. Bukovo te bodo gledali. Tam jim namreč pravijo škrinjce. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Jp 'Šinjor' je tud mene presenetil; je pa tud dobr za pojest in prijaznost jim tud ni tuja v Zagurju, Pizzerija Ašič, sploh če si tam z dobro družbo Če pa ni družbe, bi ti moral sam zašpilati, če je to Viki , ki je včasih raztegoval meh Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 ne ni Viki, je pa v družini tole.... hehe, Trudi si natakarico čisto razorožil, pa kako je Cyberčka opazovala sej napolitanke tud poznamo no Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 s pozitivnimi mislimi in humorjem se daleč pride; od: napolitank do škrinc in pice do kozarčka Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Enkrat sem že slišal za glasbenika Vikija Ašiča, sem mislil, da je šel med gostince, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 sej je imel gostilno, ampak je sedaj zaprta, tam so imeli ful dobre ribice,... to ima njegov sin čisto zraven, tja gremo lahko z Metuljčico na sladoled Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.