borism 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Seveda gremo lahko, se že veselim Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Viki bi se pa tud strinjal, najbrž k bi mu 'kšeft' nardil Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 jz bi šla tud v kašno gostilno. Upam, da bomo ta vikend kam zavili! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Okol Bele Krajine a ne, bi kaj prišlo v poštev, al je že spet sprememba plana? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 za enkrat je kr bela krajna v igri... tako da tm nekje ja.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Saj ne vem, če sem prebral kje tule o eni dobri pizzeriji;včeraj sva bila z ženičko v Trnovskem zvonu na Eipprovi 17 (za Mariborčane: to je nekje v Ljubljani ob Gradaščici, blizu Trnovske cerkve)Pizze dobre, izbira nadevov malo drugačna in originalnejša od povprečja, ne težijo na veliko s kranjsko klobaso ipd., ambient zunaj malo bolj domač, osebje se ne nosi tako kot na Piazzi, skratka OK. Hvala tudi vsem, ki ste pokritizirali Botra na Vrhniki, ker že nekaj časa nisem bil tam, tako pa ste mi prihranili nekaj slabe volje. Aja, tudi Papalina je bila pred precej leti dobra, pa je tudi že nekaj let out.Tako! In dober tek! In včeraj so uleteli noter (dogajalo se je zares zunaj, kajpada) od Trnfesta, Španci, Italijani, Francozi, te dni so bili kar abonirani in dobre volje, pa njihovi otroci so bili sami mali sončki - drugo leto moram kaj na Trnfest! (očitno je bila tud njim pizzerija všeč) Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Ko smo že ravno pri pizzerijah bi omenila še Trto -Grudnovo nabrežje-Prule. Zelo dobre pizze. Pa dodala bi gostilno Ančka, zelo dobra papica in izvrstna postrežba. Ančka se nahaja v Šenčurju pri Kranju, le kak kilometer ali dva naprej od letališča Brnik. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2004 Kul, se dobro da je tale tema, res...Mi nikoli nimamo nobene ideje, poleg tega pa ce si 3x recimo zadovoljen, ni nujno, da bos tudi 4.Pa tko...Vcasih ti prav zapase, da ti nekdo drug skuha oz. pripravi hrano, poleg tega pa jaz rada jem zunaj kaj takega, kar nikoli ali zelo redko jem doma...pa je fino vedeti, informacija iz prve roke pa je najbolj zazelena. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 V tej Ančki sem pred ok.14 leti (konec leta 1990) prvič jedla kuhane sirove in orehove štruklje, kar so še danes glavna tema gostilne, če se ne motim? Poleg kakšne kmečke pojedine? Mam prav Cosma? Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Ja, ja Stanka štruklji , biftki, žganci...vse imajo....meni so d best štruklji iz šnitloha, drobnjaka. Kadarkoli smo bili pri Ančki je bilo dobro. Vsi tujci, ko jih peljemo tja, izredno hvalijo. Zato smo tudi šli 2 dni nazaj do Ančke, ker so slišali od drugih, da smo jih peljali v eno njamsi njamsi restavracijo. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Ja, ja Stanka štruklji , biftki, žganci...vse imajo....meni so d best štruklji iz šnitloha, drobnjaka. Kadarkoli smo bili pri Ančki je bilo dobro. Vsi tujci, ko jih peljemo tja, izredno hvalijo. Zato smo tudi šli 2 dni nazaj do Ančke, ker so slišali od drugih, da smo jih peljali v eno njamsi njamsi restavracijo.Glede na to, da s baje deklarirana poznavalka pera, močno dvomim, da hodš po uštarijah sam zarad drobnjakovih štrukljev in podobne kamuflažne krame. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2004 ... in podobne kamuflažne krame. lalala Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Glede na to, da s baje deklarirana poznavalka pera, močno dvomim, da hodš po uštarijah sam zarad drobnjakovih štrukljev in podobne kamuflažne krame. lalalaOpet si me uočio a sm res tok prozorna? p.s. deklerirana sem še za kj drucga, ne sam za per šala li šala la vseeno mi jeeeeeeeeeeee....... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 turška restavracija (ob karlovškem mostu) Yildiz Han Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. november 2004 Avtor Prijavi Deli 21. november 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>turška restavracija (ob karlovškem mostu) Yildiz Han Pa kje je v Lj se kaksna turska? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. november 2004 Prijavi Deli 24. november 2004 sej mislim da je sam ta.jz sem bla pa zdej 2x v Via Boni... in sem zdelo zadovoljna. je na viču pri interšparu in imajo vse kar ti paše. od pic do po naročilu in tudi že pripravljena kosila, kot v menzi greš in si vzameš. in solatni bar...mnjam... res fino! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 Cubo, very goody hrana tudi ambient všečen. Cubo Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 CUBO... zlo lična spletna stran ... in ob branju jedilnega lista me je popadla velka želja, da obiščem tole Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 Eni moji frendi se je tok priljubilo, da gre skoraj vsak dan ....Pa sem tole hotele še z vami podeliti, ker je res okusna hrana. Ambient je pa primeren za formalna in neformalna srečanja. Pa še parkirplaz je ok. aha da ne pozabim Polne Sklede v hotelu Mons Mons zelo gudy hrana v obeh restavracijah. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 kako že gre tista... Vse manj je dobrih gostiln, vse manj je dobrih ljudi... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 ...in njegov glas je rezal temno noc... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 Krik, tulečega v tišini,krik njega, ki je v bolečini. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 Zvijajoc v bolecini poje blues o drasticnem padcu stevila dobrih gostiln Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 Kaval (Brod pri Lj.)) Tonač (Cerklje na Gorenj.) Buf (Kranj) Sploh ne razmišljam, da bi hodila jest ven kam drugam. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.