Skoči na vsebino

Dobre gostilne

Recommended Posts

Cosma, Cubo... :2src: ... :palec:

Pred kratkim bila ponovno v gostilni Denk v zg.Kungoti pri mb...

kuhar Gregor je preprosto genialen... :palec: s svojo kuhinjo se lahko meri z najboljšim, kar obstaja...

Škoda, da še vedno dela v mamini gostilni, ki živi od pohanih šniclov...temu primerno je tudi okolje :xx!:

večerja za 5, sam kaj ti pomaga, ko so prti slabi, porcelan :o|o: , kelnar pa nima pojma ne o hrani, ne o vinu...pa še smrdi pod pajsko...mi je kr slabo ratalo, ko se je sklonil, ko mi je nalil vino... :xx!:

in potem ves večer, ki bi lahko bil prvovrsten kulinarični dogodek...zvodeni...ker okolje ni primerno...

Sicer pa je dobra novica, da se bo kmalu preselil v novo okolje... :palec: ...sem mu zadnjič rekla, da potrebuje pravo ženo, ker on je umetnik...in vprašanje, kolk se bo znal prodajat... :o|o: ..je rekel, poznaš kakšno x?x ...škoda, da sem prestara zanj.. x:Dx x:Dx

Astra

Per aspera ad astra
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>CUBO... zlo lična spletna stran  x8Dx  :palec: ... in ob branju jedilnega lista me je popadla velka želja, da obiščem tole x:px

Mislim, da je reklama vseeno večja od kvalitete hrane.

Ambient je zares odličen, hrana je verjetno res dobra (nisem še jedel), težko pa bi sodil, da je prvovrstna. Glede testenin sem sploh izbirčen, če niso italijanske...

Vinska karta se mi zdi dobra, od vin mi je všeč rdeča Jakončičeva Carolina (v spominu imam, da je barik)

Predvsem pa je modna. Na parkirišču se vedno tarejo zelo dragi avtomobili, tudi po dva Porša sem že videl (a ne samo to, kakega so vozile mlade dame) ..

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx

kozmik, a ti tudi kdaj doma jes...?

tudi tisto juhico, ki si skuhala, si meni dala za takeaway    :vio:  x:px

Jaz jem kjer je pač priložnost in sem lačna x:Dx ...saj malce se mi pa vidi, da rada kaj popapcam. Tudi doma kdaj pa kdaj uspem kaj skuhati. Ponavadi vsaj 5x na teden.

Piko o kakih porših ni bilo ne duha ne sluha, ko sem bila jaz tam, pa tudi če bi bili, me itaq ne motijo. Čisto normalni ljudje so bili notri.

Aha, da ne pozabim El Moro x:Dx , maroška kuhinja, bili smo prejšni teden, tudi zelo dobra hrana, ambient in postrežba xokx . El Moro se nahaja v Restavraciji Pri sv. Florijanu

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>...še en bistroumni nesmisel....

No, prihodnji teden moram iti na probno večerjo, drugače res nima smisla ocenjevati. Maš prav.

Naj dodam še to, da je Boštjan, ki vodi vse skupaj, fejst dečko, kuharje tudi poznam, kako kuhajo, le tam še nisem jedel, pa Boštjanova mama zna delati izvrstne čorbe. Njene čorbe sem pa ŽE jedel! Tolk, drugič pa še kaj o hrani.

Piko

<{POST_SNAPBACK}>Cubo, very goody hrana  x^x  tudi ambient všečen. Cubo
No, pa se je zgodilo.

Kar Piko reče, tudi zašpiči. Ura je bila četrta preč in dobil sem družbo za probne mljaske! Rešila me je sestra. Barve opreme zidov itd. in glasba prijetna, skratka ambient zelo prijeten. Postržba nevsiljiva a na dosegu roke. No, pa sva naročila Mediteransko kaponato in Veliko pšenično tortiljo. Za pikico dobiva košček pečene polente. Po izbiri hrane naročim belo Carolino. 2002, odličen letnik, uravnotežen okus. Zelenjava je bila kvalitetna, repki so bili hrustljavo popečeni, po moje so zelenjavo s pinjolami na hitro in zelo vroče popekli na ponvi. Bistveno - mozzarella, prava, je bila prvovrstna. Sem kaj pozabil? Aja, cene. Kaj sem že hotel povedati? Aranžiranje jedi na krožnikih je paša za oči.

Ta-ko Pi-ko.

Če boste kdaj zašli na Primorsko.In to naravnost v Hrastovlje,kjer so znamenite freske Mrtvaškega plesa.Boste lahko zelo dobro jedli v domači gostilni "ŠVAB".

HRANA JE ZELO DOBRA ,PREDVSEM DOMAČA ,ISTRSKA ,Z DOMAČIM KRUHOM ,IN DOMAČIM VINOM.JE OBILNA IN PREDVSEM POCENI.LAHKO SO TUDI ZAKLJUČENE DRUŽBE.

IZPLAČA SE VAM ,VERJEMI TE!

Za večje informacije se lahko obrnete kar name.Ali pa na meil...

tkdhrastovlje@hotmail.com

Samo,če ljubimo smo nesmrtni

<{POST_SNAPBACK}>in kaj si s tem (o)spisom povedal? hotel povedat morda? xrolleyesx

Kaj sem hotel povedati? Ravno nasprotno. Vsak si lahko to prebere in tolmači, kot želi sam... x;)x

Pred časom so Cubo ocenjevali v Nedelu. Pa sem si misil, zakaj ne bi zastonj napisal kakšno oceno jedi, ki sem jih sam plačal? Pri njih je bilo malo drugače. Zastonj so jedli in bili celo plačani za ocene...

• 3 weeks later...

vceraj sem bila prvic v turski restavraciji v kopru.fajn,sproscen ambient.sedi se na tleh,povstri pa tepihi.....super komot varjanta.hrana je bila dobra ,edino nekam majhna porcija se mi je zdela je bila pa zato cena super vecja x:Dx

pa rakijica je bila tud dobra. x;)x

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Paprika v Portorožu in pivnica pa Evropa na ptuju, tam v papriki ti edini znajo super capucino narest xokx xokkx V pivnici in v evropi pa majo odlične pice :P

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

• 2 weeks later...

Mene pa zanima, ce je kdo ze jedel v Francoski restavraciji na Nazorjevi? Ko, sem slisala, da imajo creme brulee, so se mi kar sline zacele cediti. Me zanima ce je primerljiv s tistim v Franciji. x;)x

Aja + izkusnja s kitajsko na koncu Crnuc :palec:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

• 2 weeks later...

A je kdo že bil v La Trattoria? Na Viču v LJ?????

Me zanima zarad njokov pa špagetkov... drugač mam Kavala pod numero uno, kar se tega tiče... ampak me zanima še za to gostilnico, ker jo imam pač malce bližje....

Scio mi nihil scire

Joj, skoda ker ne vem, osvezujem za vsak slucaj, mroda se kdo opazi pa odgovori...

Men je kaval mal tko ratal... ampak je se vedno nadstandard (proti ostalemu).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mmmm dobre gostilne! V Lj mi ful všeč mehiška v city parku, pa ZongHva no ja sej ne de sm prav napisal Eeee to je kitajska restavracija ko greš prot na rudnik, ja pa KuLinar sm pozabu oment - to je menza na našmu faksu kamor se res splača hodit jest xrolleyesx če mi verjamete :vragec:, Pa Mc Donalds eeem solata mislim ker drugega zame skorej da tam ni užitnega, pa solata v Puchiniju pa spet verjetno nism prav napisal xrolleyesx ampak Ja dobra solata pa je ...... Pa še se najde kaj dobrega kje! No pa ne smem pozabit da mamo v Idriji najboljše gostilne tko da ..... Eeee malčk reklame je pa treba narest za naše malo mestece!

xsrcx xsrcx xsrcx

<{POST_SNAPBACK}>No pa ne smem pozabit da mamo v Idriji najboljše gostilne tko da ..... Eeee malčk reklame je pa treba narest za naše malo mestece!

xsrcx  xsrcx  xsrcx

:eek: :eek: :eek:

A mi lahka pawiiš, kje bi se da naiist pouhna lempa žlikrafow? x:px xsrcx

Ko sem bila majhna smo se z njimi mastili v Nebesih :eek: x:px

...žlikrofi s telečjo pečenko in borovnice s smetano... x:px x:px x:px

x:Dx x:Dx

Tale mogoče ne paše glih v to temo, ampak tale tvoja idrijščina me je spomnila na hec, ki smo ga imeli pred precej leti v internatu na Vidovdanski, ko je en štromar, Dane iz Idrije, en dan po kosilu malo izzival, rekoč nekako takole:

"A sa hriš za 'n pir stawt da 'm tista ciiw zadiw?"

Bil je sneg, pa je napravil kepo in se šel stavit, da bo na kakih 15 metrov, takole kar malo daleč, zadel cev od žleba tam na voglu stavbe.

Stava je padla, Dane je kiksnil, plačal pir, pa rekel:

"A sa hriš še za 'n pir stawt da 'm tista ciiw zadiw?"

Stava je padla, Dane je napravil kepo, zgrešil in plačal pivo.

Pa je naredil še eno kepo, pa rekel:

"A sa hriš za ana hajba pira stawt da 'm tista ciiw zadiw?"

Jasno je, da se je šel en tip z njim pogumno stavit, Dane je mirno zadel tisto preklemansko cev pa so šli na pivo k Maksu Percu v soseščino. Do devetih zvečer jih ni bilo nazaj.

x:Dx x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx  x:Dx

Pa je naredil še eno kepo, pa rekel:

"A sa hriš za ana hajba pira stawt da 'm tista ciiw zadiw?"

x:Dx  x:Dx

Ciao Bern :palec: ,

a ni super ta njihov dialekt? :2src:

Če ga nimaš v ušesu je pa huda reč, popolnoma nerazumljiv, še bolj kot kakšna prleščina :eek: . Pa Cerklanski dialekt je tudi super. Pa tako fajn ljudje :palec:

Obožujem jezike, dialekte, narečja xchatx xyesx xsrcx

----------------------------------------------------------------------------------------------

Morda pa nam naš Idrc zaupa kje je kakšna dabra hastilna

:irs: :irs: :irs:

• 1 month later...

No, da tu pohvalim. Francosko na Mestnem trgu 3 v Ljubljani - Chez Eric.

Tipicne francoske jedi, meniji se menjajo ( po moje tedensko).

Ni niti ene stvari s katero ne bi bila zadovoljna ( cene so sicer visoke, ampak na vsake toliko casa, ni panike). Sladica presega vse - Creme Brulee ( zelo zelo podoben tistemu v Franciji). Porcije niso velike, pa se vseeno najes. Vse skupaj je zelo prijazno. Priporocam :palec:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Super, hvala Michelle, nisem vedela za to restavracijo, aha, torej si se imela kul vceraj. x:)x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...