crocuta 5. november 2006 Avtor Prijavi Deli 5. november 2006 BRESKOVA OMAKA 1 Veliko,zrelo breskev olupimo,odstranimo koščico,meso pa damo skupaj z2 žlicamalimoninega soka v elek.mešalnikin zmešamo v pire začinimo s1/2 čajne žličke čilija in2 žlicamasesekljanih pistacij, primešamo100g kisle smetane in dopolnimo okus ssoljo in poprom. Nasvet:Omaka se najbolje poda k mesnemu fundiju in hladni pečenki. dober tek Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krena 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Tudi predsednik jo že ima, zakaj bi je še ti ne Za njim pa res ne smem zaostajat. Citiraj Mnogi ljudje imajo oči, ki ne vidijo, ušesa, ki ne slišijo in jezik, ki ne zna molčati. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 5. november 2006 Avtor Prijavi Deli 5. november 2006 caw a znate se kej druzga kot o tej soli mater sej ne živimo sam od soli zaj jest ne vi pa kar.Stane kar se pa kuhanja tiče pa videm da zelo malo kuhaš. lp Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krena 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Crocuta pridno prebiram tvoje recepte in si zapišem kar mi je všeč, sem ti pa pri jogurtovi-smetanovi omaki postavla vprašanje, pa si ga spregledal. Citiraj Mnogi ljudje imajo oči, ki ne vidijo, ušesa, ki ne slišijo in jezik, ki ne zna molčati. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 5. november 2006 Avtor Prijavi Deli 5. november 2006 caw sorry spregledi zastavi mi se enkrat vprasanje Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 caw a znate se kej druzga kot o tej soli mater sej ne živimo sam od soli zaj jest ne vi pa kar.Stane kar se pa kuhanja tiče pa videm da zelo malo kuhaš.lp ne se no jezitškodje lepoti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 caw Stane kar se pa kuhanja tiče pa videm da zelo malo kuhaš.lpRes je, raje jem. Tudi tvoji recepti so dobri z mojo korekcijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 5. november 2006 Avtor Prijavi Deli 5. november 2006 caw stane zelo očitno je da samo jes. Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Res je, raje jem. jaz tudi se mi vidi in vaga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krena 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 JOGURTOVA-SMETANOVA OMAKA 1/2 kozarčka goste smetane zmešamo s1/2 kozarčka jogurta, ... Katero smetano maš v mislih? A jogurt je navaden? Citiraj Mnogi ljudje imajo oči, ki ne vidijo, ušesa, ki ne slišijo in jezik, ki ne zna molčati. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 caw stanezelo očitno je da samo jes.Ne, tudi kadim in rad pijem dobra vina Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 5. november 2006 Avtor Prijavi Deli 5. november 2006 Katero smetano maš v mislih? A jogurt je navaden? kisla smetana ja jogurt navaden Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 ja jogurt navadenKakšen je zate navaden jogurt Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 5. november 2006 Avtor Prijavi Deli 5. november 2006 ej stane ! ti razlikujes navadni jogurt od sadnega. Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 ej stane !ti razlikujes navadni jogurt od sadnega.To ni bistveno, pač pa je bistveno to, iz kakšnega mleka je, surovega ali pasteriziranega, veš to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 5. november 2006 Avtor Prijavi Deli 5. november 2006 caw stane Čisto vseeno je klerega umešaš ker ti bolš pase ni bitno. Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 caw staneČisto vseeno je klerega umešaš ker ti bolš pase ni bitno.Je že bitno, pasteriziranega moraš kodirat, surovega pa ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 5. november 2006 Avtor Prijavi Deli 5. november 2006 caw stane kokr ti paše tko pa nared ok Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 caw stanekokr ti paše tko pa nared okJaz lahko, ti pa ne moreš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 5. november 2006 Avtor Prijavi Deli 5. november 2006 caw stane pol pa ok ce ti lahko pol nared kot ti paše Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krena 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Hvala crocuta za odgovor. Bom preizkusla recept ob prvi priliki. Citiraj Mnogi ljudje imajo oči, ki ne vidijo, ušesa, ki ne slišijo in jezik, ki ne zna molčati. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 5. november 2006 Avtor Prijavi Deli 5. november 2006 caw ok kr ena pol pa javi kakšen je bil ok ce boš pa še kej rabla kr praši bay crocuta Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krena 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Sigurno bom javla. Povej mi prosim kako dobro omako zraven testenin. Bi jutri za kosilo nardila makarončke pa bi neki zraven, lahko tudi brez mesa. Hvala! bye Citiraj Mnogi ljudje imajo oči, ki ne vidijo, ušesa, ki ne slišijo in jezik, ki ne zna molčati. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 5. november 2006 Avtor Prijavi Deli 5. november 2006 caw krena evo eno klasično direk iz glave samo zate Sestavine 25 dag mletega mesa2 žlički olja4 žlice sesek čebule2 žlički sesek.slanine-pečene1dl paradežnikove mezge4 žlice belega vina1 sveža paprika2 žlici parmazanasolpoperzelem petršilj Omaka Sesekljano čebulo in slanino prepražimo na olju.ko čebula zarumeni,pridamo zmleto meso in dobro prepražimo.Dodamo še na rezance narezano papriko nali nariban korenček,osolimo popramo in pražimo 5 min.Prilijemo mezgo, če je potrebno še malo juhe ali vode, in dušimo 20 min.Preden omako polijemo čez testenine, prilijemo vino. K testeninam ponudimo zeleno solato. Klasična omaka bo vredu al kej druzga krena dober tek Vam zelim crocuta Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krena 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Bo kr vredu, lahko pa še kako, da bom lahko zbirala Citiraj Mnogi ljudje imajo oči, ki ne vidijo, ušesa, ki ne slišijo in jezik, ki ne zna molčati. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.