crocuta 5. november 2006 Avtor Prijavi Deli 5. november 2006 caw drugac mas pa bolognese omako ze napisano Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krena 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Tisto pa že znam. Citiraj Mnogi ljudje imajo oči, ki ne vidijo, ušesa, ki ne slišijo in jezik, ki ne zna molčati. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 5. november 2006 Avtor Prijavi Deli 5. november 2006 caw krena za kok ljudi boš pa kuhala če smem prašat (pa nujno moras narediti testenine al kaj druzga9 Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krena 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 samo zase in za sineka, lahko tut kej drugega Citiraj Mnogi ljudje imajo oči, ki ne vidijo, ušesa, ki ne slišijo in jezik, ki ne zna molčati. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 5. november 2006 Avtor Prijavi Deli 5. november 2006 ok krena ves kaj ti priporočam težin če hočeš pa zeleno solato pa se napokata da je kaj pa ni veliko priprave bay crocuta Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krena 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 kaj pa je to težin? Brez solate pa itak ne gre Citiraj Mnogi ljudje imajo oči, ki ne vidijo, ušesa, ki ne slišijo in jezik, ki ne zna molčati. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 5. november 2006 Avtor Prijavi Deli 5. november 2006 evo samo zate krena! TEŽIN Z ŠPINAČO JAJCEM IN MESOM Sestavine. 4do 8 jajc500g belega piščančjega mesa250 g špinače (lahko tudi zmrznjena narezana)1 mala čebula1 kavna žlička soli1 kavna žlička cimeta1/2 žličke črnega popra-ni pa nujno1 žlička kurkume če jo imaš2 jušni žlički deviškega olja2 limoni narezani na četrtinko400ml vode Priprava: Popeči kose piščanca na oliv.olju nekaj minut da se malo opeče dodaj vodo in začimbe in pokrito kuhaj 15 min.V primerno veliko skledo dodaj jajca nariban sir , spinačo in piščanca z omako.Dobro razvrklaj z vilico.Pečico segrejna 180 stopinj in vlij v negorljivi pekačin peči pb.40 min.Postreži še toplo,prelito z limoninim sokom in zreven ponudi zeleno solato. za predjed za 8 osebza glavno jed za 4 osebe Ta težin je bil proglasen leta 2000 za najboljsi recep v Tuniziji Dober Tek Vama želi crocuta in sporoču kako se ti je zdelo Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krena 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Super hvala ti Citiraj Mnogi ljudje imajo oči, ki ne vidijo, ušesa, ki ne slišijo in jezik, ki ne zna molčati. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 5. november 2006 Avtor Prijavi Deli 5. november 2006 krena javi mi kako se ti je zdel težin resnični ti ga priporočam Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krena 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Ti javim crocuta, bom sigurno probala. Lahko noč! Citiraj Mnogi ljudje imajo oči, ki ne vidijo, ušesa, ki ne slišijo in jezik, ki ne zna molčati. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 5. november 2006 Avtor Prijavi Deli 5. november 2006 caw kr ena mej se lahko noč Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krena 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Pozdrav crocuta, danes je bla sprememba načrtov...naju je mami povabila na kosilo, tko da nisem kuhala, bom pa jutri tvoj recept sprobala. Sem pa prej videla, da si ta recept že napisal, tko da bi mi lahko povedal kje ga najdem, da se nebi še enkrat trudil s pisanjem. Citiraj Mnogi ljudje imajo oči, ki ne vidijo, ušesa, ki ne slišijo in jezik, ki ne zna molčati. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 7. november 2006 Avtor Prijavi Deli 7. november 2006 ok kr ena Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krena 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Pozdravljen! Danes sem naredila težin, sem se pa kr namučila, da sem našla špinačo, te naše trgovine so slabo založene. Mi je blo všeč, čeprav mi je bil malo nenavaden okus cimeta, ker sem ga bla do sedaj vajena samo v štrudlu, v glavnem mi je blo pa všeč. Upam, da najdem še kak zanimiv recept. Citiraj Mnogi ljudje imajo oči, ki ne vidijo, ušesa, ki ne slišijo in jezik, ki ne zna molčati. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 7. november 2006 Avtor Prijavi Deli 7. november 2006 caw kr ena sej bi dala not lahko tud zmrznejo špinačo caw kr ena lahko bi uporabila tudi zmrznjeno špinačo Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krena 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Vem, da bi lahko bla zmrznjena, ampak majo vsepovsod tisto spasirano, pa nisem vedla, če bi blo dobr. No važno, da sem sprobala in da sem bla zadovolna. Citiraj Mnogi ljudje imajo oči, ki ne vidijo, ušesa, ki ne slišijo in jezik, ki ne zna molčati. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 7. november 2006 Avtor Prijavi Deli 7. november 2006 ok Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 7. november 2006 Avtor Prijavi Deli 7. november 2006 OMAKA TISOČERIH OTOKOV 3žlice solatne majoneze zmešamo s1/2 čajne žličkesladke paprike1 žlička kisa2 kapljicamatabasko omake,3/4 žlice mleka in1/2 žlicama drobnosesekljanih rdečih paprik ter potresemo zdrobno sesekljanim drobnjakom. Nasvet Ta omaka popestri listnate solate solate iz belušev ohrovt zelena in šampinjone Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 U a to je solatni preliv a bo fajn izpadlo tut če majonezo spustim, ker te pa reeeees nikoli ne jem razen ob redkih izjemah obožujem solatne prelive, drobnjak pa imam tut full rada ampak ponavadi v juhi Kakšen ekstra predlog za paco za meso? Jst sem zdaj začela delat zrezke tako, da jih najprej v vegeti potrem in naoljim, potem v pvc vrečko za vlaganje narežem čebulo (krhlji) ali česen in dam zrezke not, zalijem z rdečim vinom, balzamičnim kisom, natrosim notri začimb - ponavadi čist mal timijana in mal več rožmarina, kak krhelj paprike not vržem in paradižnika (zelenjave vsekakor samo kak krhelj ne več) in potem iz tega izpustim zrak, fajn zavežem in vržem v hladilnik za 20 min do pol urice, če vmes pozabim No zrezki VSE vpijejo v full hitrem času in potem ko jih dam pečt so naravnost božanski. Mehki in polni arome, prav fajn za jest res! No zadnjič sem pa gledala enega novega kuharskega chefa na POP-u in je delal "chicken wings". Perutničke je mislim da najprej narahlo osolil in jih dal pečt za nekaj minut v pečico, potem je naredil preliv ala pac varianta ter dal v eno posodo sesekljan česen, 3/4 litrškega kozarca medu in limono, nato pa vse to fajn premešal. Perutničke je vzel ven iz pečice, prelil s to zadevo in dal nazaj zapečt. Zgledal je full dobr!!! Tako da prav morm probat enkrat to kombinacijo Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 7. november 2006 Avtor Prijavi Deli 7. november 2006 caw 5rca vse pravilno Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krena 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Jst sem zdaj začela delat zrezke tako, da jih najprej v vegeti potrem in naoljim, potem v pvc vrečko za vlaganje narežem čebulo (krhlji) ali česen in dam zrezke not, zalijem z rdečim vinom, balzamičnim kisom, natrosim notri začimb - ponavadi čist mal timijana in mal več rožmarina, kak krhelj paprike not vržem in paradižnika (zelenjave vsekakor samo kak krhelj ne več) in potem iz tega izpustim zrak, fajn zavežem in vržem v hladilnik za 20 min do pol urice, če vmes pozabim No zrezki VSE vpijejo v full hitrem času in potem ko jih dam pečt so naravnost božanski. Mehki in polni arome, prav fajn za jest res! Sliši se full dobro, ob prvi priliki poskusim. Citiraj Mnogi ljudje imajo oči, ki ne vidijo, ušesa, ki ne slišijo in jezik, ki ne zna molčati. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 7. november 2006 Avtor Prijavi Deli 7. november 2006 Sliši se full dobro, ob prvi priliki poskusim. probej je dobro pa ne pozabi na sol zdravo Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 probej je dobro pa ne pozabi na sol zdravo Ne gre tako hitro. Take šnicle moraš samo odležat nekaj dni brez vsega, na hitro popečt, na krožniku pa fino posolit, popoprat itd Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 8. november 2006 Avtor Prijavi Deli 8. november 2006 Ne gre tako hitro. Take šnicle moraš samo odležat nekaj dni brez vsega, na hitro popečt, na krožniku pa fino posolit, popoprat itd Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 20. november 2006 Avtor Prijavi Deli 20. november 2006 Hladna hrenova omaka Poleg postrežemo: govedina jedi z žara Sestavine: čebula (1) česen (1 strok) maslo sirni namaz (25 dag) kisla smetana (1 dl) mleko (50 ml) peteršilj hren limona (1) Čas priprave: 5 minutČas kuhanja: 10 minutČas do postrežbe: 2 uri Priprava: V ponvi raztalimo žlico masla ter na njem popražimo drobno nasekljano čebulo in česen, da postekleni. Vmešamo sirni namaz, smetano in mleko. Na znižani temperaturi kuhamo ob stalnem mešanju, da dobimo gosto in enakomerno zmes. Zmes ohladimo in nato vmešamo dve žlici drobno nasekljanega peteršilja, žlico naribanega hrena in limonin sok. Vse skupaj damo v hladilnik vsaj za dve uri, a še bolje preko noči. Postrežemo hladno. Opombe: Namesto maslo lahko uporabimo tudi margarino. Če želimo lahko vmešamo tudi koščke posušene govedine. Namesto navadne čebule lahko uporabimo mlado čebulo, kar prida k barvni raznolikosti jedi. Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.