Skoči na vsebino

Živeti brez hrane

andrej

Recommended Posts

• Komentarji 101
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

A se ti mal hecaš,Pokowc?Po pravici ti povem,da kakšen dan pač ne čutim potrebe po hrani,verjemi ali ne,jo pa mogoče po čem drugem bolj,sploh pa to ni nobeno prepričevanje same sebe,sploh pa ne mladostno,ker sem že čez mladostniška prepričevanja,pa krepko x:Dx x:Xx

Aja,na WC pa hodim tko kot upam,da vsi ostali x:Dx x:o)x x:Xx

Iz takšne smo snovi, kot sanje...
Deli na socialnih omrežjih

sam da zadnje čase mi gre hrana prav nekam na k... res nevem se mi zdi skor isto al bi jedu pa ne.... bom probal se mal postit...... mrbit bom pol bolj lačen... ahja saj to je easy rešit moj problem pač ne jem dokler nisem lačen res lačen in ignoriram tisto "Jure večerja, Jure kosilo... Jure večerja... " k tle pr babici me čist futrajo..
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

pokowc jaoooo kaj pa ves, mogoc pa bi kt duh po tipkovnci udarjala...zato tk pozn ponoc pisem k tle vsi spijo! x:px pssst: pa ne okol govort! x;)x razn dans je izjema k je lih luna v tehntnici... x:Dx

sj ne! x:)x mas kr prav :palec: ne bi tipkala tle ce ne bi jedla... al pa kaj pa ves? x:Dx x:Dx ne ne sj je treba jest!!! da bomo imeli dovolj beljakovin, da bo telo proizvajalo sproti protitelesa, pa se pa se pa se stvari...!

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

sej res ja kapica nekam bledo mi zgledaš... kdaj si nazadnje kaj pojedla priporočam torteline s sirom... pa čez eno jajce ubiješ.... x;)x mljas mljas... pozabil sem povedat da sem danes jedel kot deveti kralj... njam njam... smo šli s kolegi v Mirje.. italijansko restavracijo dol na viču na kosilo... božansko... hm ja torej živeti breh hrane.... ah po drugi strani bom še mal počaku in kaj pojedu... haha zanimivo se mi zdi vsakič ko grem pisat v to temo sem čist sit...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

hehe... ti tud? x:)x kdo je pa kriv za mojo bledico?????????????? x:Dx x:Dx x:o)x

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

x:Ix

kolk se spomnis? :V:

grem jest zdej.... x;)x

Kaj si lušen Jure, saj ne moreš skriti, da še nimaš dosti let, da bi ti lahko sploh kaj človek rekel drugega, kot da si en super sonček, ki sije na ves forum :palec: , to se sigurno še kdo strinja z menoj. Kar se tiče hranjenja s prano pa se kar vsi potolažite. To pride, ko si pripravljen in pod budnimi vodniki, ki nas spremljajo, čeprav so "nevidni". Ta tema je odlična zato, ker je in bo preskok v času velik in se bodo stvari res hitro spreminjale. To pa je tudi moj namen.

Velikokrat povem : Nikoli se ničesar ne ustraši !! Ne zaradi zdravja, ne zaradi dogodkov, na katere nimaš upliva. To vedno ni lahko.

Intuicija in odgovori na vprašanja, ki jih postavljano univerzumu nas bodo vodila, tudi ko bomo pripravljeni na hranjenje s prano.

El Nino, italjanska kuhna :palec: , pa še kakšna druga tudi. Za enkrat je hrana še vedno čistilec energije fizičnega telesa, govorim zase seveda

x;)x x^x :palec:

Clean

peace and love

Klinar

• 8 months later...

Ja, maybe; ce je res!? sicer pa mi nismo ona! vsak je on sam, vsaj kar se telesa tice. sicer pa smo eno.

------

Živjo

kaj pa mislite o življenju na prani? Torej čisto brez hrane in več ali manj tudi brez vode. Kot naprimer to trdi avstralka Jasmuheen, namreč da od leta 1993 živi le od svetlobe.

StarGazer

Men se marsikaj ni zdelo možno, pa še hrano sem vedno kar metala vase... :xx!:

Odkar pa pijem napitke s sstanetovo soljo, pa sploh ne čutim več take potrebe po hrani (pa ne delam nikakršne reklame!). Ampak zdej dejansko jem zato, da prežvim, prej sem pa žvela zato, da sem JEDLA!!! x!x Groza! In sedaj sem ful ponosna nase! x:Dx

Scio mi nihil scire

fajn, slis se, bere se optimisticno! :palec:

-------

Men se marsikaj ni zdelo možno, pa še hrano sem vedno kar metala vase...  :xx!:

Odkar pa pijem napitke s sstanetovo soljo, pa sploh ne čutim več take potrebe po hrani (pa ne delam nikakršne reklame!). Ampak zdej dejansko jem zato, da prežvim, prej sem pa žvela zato, da sem JEDLA!!!  x!x  Groza! In sedaj sem ful ponosna nase!  x:Dx

Hja kaj pa vem, mrbit bi keri dan kar nehal jest... sam pol čez 7 ur pa ratam lačen in grem jest :D tko da ... hrana je fajn, kadar je vredu skuhano je okusno, pa tko, ampak ko sem sit sem sit, pol me edin kšna kuharska boginja pripravi d še kšnga grižljaja, pa še to sam kšnga....

..glede tega, da tale..kdorkoli ze je...zivi brez hrane in vode..to se mi ne zdi mozno...in zivi dobesedno samo od svetlobe.. xrolleyesx ...ma ne ga srat, sej ni rastlina..hrana je pomembna, saj z njo dobimo tiste stvari, ki jih telo ne more samo proizvest, da bi lahko prezivel..

zdrav duh v zdravem telesu?..ne bi rekla..tako telo ze ni zdravo..da ne govorim o duhu... :xx!:

..le krila misli me neso..

<{POST_SNAPBACK}>..glede tega, da tale..kdorkoli ze je...zivi brez hrane in vode..to se mi ne zdi mozno...in zivi dobesedno samo od svetlobe.. xrolleyesx ...ma ne ga srat, sej ni rastlina..hrana je pomembna, saj z njo dobimo tiste stvari, ki jih telo ne more samo proizvest, da bi lahko prezivel..

zdrav duh v zdravem telesu?..ne bi rekla..tako telo ze ni zdravo..da ne govorim o duhu... :xx!:

Ne govorimo pa o reinkarnaciji visoko razvitih duš, ki so prišle pomagat očistit zemljo xrolleyesx

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

<{POST_SNAPBACK}>..glede tega, da tale..kdorkoli ze je...zivi brez hrane in vode..to se mi ne zdi mozno...in zivi dobesedno samo od svetlobe.. xrolleyesx ...ma ne ga srat, sej ni rastlina..hrana je pomembna, saj z njo dobimo tiste stvari, ki jih telo ne more samo proizvest, da bi lahko prezivel..

Ce gledas na cloveka kot na "snicl s kostmi" tudi ne mores drugace razmisljat. x;)x

Ja duh je materialen (zivljenjsko polje + polje osebne inteligence).

Cista zavest je tista nematerialna, nemanifestirana, nepojavna, presezna (transcendere pomeni preseci), ki kot najgloblja bit preveva vse okrog in je povezana z okoljem na nivoju 10-35m. (Planckova skala) Atomarni nivo 10-16m, je visoko nad dogodkovnim poljem (holovakuumom, zero point energy field...).

Sicer pa je znano da vsaka celica nasega telesa generira 1,17 volta napetosti specificne frekvence za vsak organ (Rusi to pridno izkoriscajo za anamnesticne aparate, ki pregledajo vsak organ, razvili so jih prvotno za astronavte, ena taksna naprava je celo v Slo). Vsaka celica je v konstantni oscilaciji in generira specificne frekvence. Clovek je torej elektricno bitje. Ker pa vsak elektricni prevodnik generira se magnetno polje smo potemtakem se magnetni.

Glede na el. napetost, ki jo generira vsaka celica, je 90° nanjo generirano tudi magnetno polje (osnovnosolska fizika z zelezno palico, ki se namagneti ko preko navitja okrog nje spustimo tok). Clovesko telo kot celota tako zdruzuje nesteto majhnih tokov v veliko magnetno polje okrog nas. Eloktromagnetne celice v elektromagnetnem bitju. Torej nismo le lep kos pametnega mesa.

Elektricni del nasega telesa smo "mi" v nasi najcistejsi obliki. Ta "Jaz" predstavlja informacijo in cisto energijo. To je nase jedro, osnovno bistvo, nekaj kar Je!,...brez predsodkov (refleksij misli, razuma, ega), straha, obsojanj, sklepanj o ljudeh in o svetu okrog nas. Ta elektricni aspekt je zgodovinsko gledano dusa, ki ji danes raje pravimo zavest.

meditation liberation

..se strinjam..sam clovesko telo ne more ziveti samo od svetlobe...to nej zdravo za to telo, ki je tukaj sedaj na zemlji....ni mi se uspelo, da bi moja dusa prevladala nad fizicnim telesom in ga ona sama ohranjala pri zivljenju.. xrolleyesx

..kaj se dogaja pol z njenim/njegovim telesom, ki ne dobiva ne hrane ne vode...od cesa zivi to telo..od kje dobiva energijo, da lahko zivi in normalno deluje?

..le krila misli me neso..

<{POST_SNAPBACK}>..se strinjam..sam clovesko telo ne more ziveti samo od svetlobe...to nej zdravo za to telo, ki je tukaj sedaj na zemlji....ni mi se uspelo, da bi moja dusa prevladala nad fizicnim telesom in ga ona sama ohranjala pri zivljenju.. xrolleyesx

..kaj se dogaja pol z njenim/njegovim telesom, ki ne dobiva ne hrane ne vode...od cesa zivi to telo..od kje dobiva energijo, da lahko zivi in normalno deluje?

iz vesolja xrolleyesx

<{POST_SNAPBACK}>potem je najbolje, da vsi nehamo jesti in se prepustimo energiji, ki je v nas in v vesolju..tako bomo ziveli srecno in zdravo do konca svojih dni..ali pa bomo ziveli vecno, saj nam energije ne bo nikoli zmanjkalo, ker je neskoncna.. :o|o:

Aja a ti misliš, da si visoko razvita duša? x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>fajn, slis se, bere se optimisticno!  :palec:

-------

Ja, ne vem no, dejansko je pa možno sam to, da se mi je, ker nekaj cajta nisem veliko jedla, žlodec skrčil in zato zdaj manj jem. Sem že 4 kg shujšala. In zdaj imam vsaj zagon!

Priznam pa, da me včasih tako zelo prime, da bi pojedla vse kar mi pride pod roke.., ampak res poredko. Včasih sem pa to dejansko tud delala, non stop... samo metala sem vase! Sam sedaj se pa zamislim in se vprašam, a res to rabim, al bi sam tako mal za foro neki glodala... Pa me mine in sem spet ponosna nase! xDDx

Scio mi nihil scire

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...