sončk 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Živjo kaj pa mislite o življenju na prani? Torej čisto brez hrane in več ali manj tudi brez vode. Kot naprimer to trdi avstralka Jasmuheen, namreč da od leta 1993 živi le od svetlobe. StarGazeruf zame niso takele fore...jzt morm papat...mam učasih problem ker premalo...pa se mi takoj pozna...Tako da moram na svojo prehrano kar merkat... Lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Hja kaj pa mislite o življenju na prani? Torej čisto brez hrane in več ali manj tudi brez vode. Kot naprimer to trdi avstralka Jasmuheen, namreč da od leta 1993 živi le od svetlobe.Samo, daj povej kakšne ima fizične sposobnosti ta Avstralka , ali lahko kaj fizično dela sploh, sicer vem, da je bolje za umske sposobnosti, če manj ješ...evo primer menihov! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 hah, sm slišau en zanimiv komentar na to temo,da kako pa lahko sploh gre na stranišče in prtisne˝,ko pa nima moči? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Včeraj bila na predavanju Mire Omerzel Terlep v Kranju, ki živi na prani že ene 4 leta, če sem si prav zapomnila. Verjamem, da je to možno, a res ob harmoniji fizičnega eteričnega duhovnega telesa, vodnikih učiteljih iz kozmosa... duhovno visok nivo, ker drugače gre le za stradanje.Stankaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Cela zadeva je kar zanimiva. vsekakor samo za izjemne ljudi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Meursault 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 saj mogoce bo pa cez nekaj let mozno nadgraditi clovesko telo.. Jaz bi ful rad imel hibridni pogon... kaksna energijska celica se bi se ziher dala stisnit v prsni kos.. ce pa kdaj ne bi nasel elektricne vticnice, pa bi se vedno lahko preklopil na stari sistem in pojedel banano Vsak ima pac svoje prioritete... pri meni npr. ima hrana bolj nizko prioriteto.. Glede one zenske pa.. jah, je pa mela pac kaj bolj pametnega za delat kot pa jesti.. je tako ali tako ze dokazano, da lahko clovesko telo vzdrzi brez hrane po vec mesecev. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Hojla vsem, ki ste povedali svoja mnenja o tem. Vsak ima svoje prepričanje o tem in prav je tako. Mira Omerzel v reviji Aura objavlja njeno pot. Lepo je opisala, kako so jo vse stvari, dogodki, skratka vse kar se ji je dogajalo kazalo njeno pot, katero je končno morala sprejeti in stopiti nanjo. Tako je v končni fazi za vse stvari na duhovni poti. Vse nam kaže našo pravo pot. Enostavno nimamo izbire, če hočemo uresničiti poslanstvo, nalogo zaradi katere smo tukaj sedaj. Carlos Castaneda lepo napiše v eni izmed njegovih knjig, da za različne stopnje razumevanja naše poti veljajo različne resnice. Vsepovsod je napisano, da imamo ljudje izbiro. Jaz pravim da in ne. Da pmeni samo toliko, da smo pripravljeni sprejeti Božansi načrt, ki je že pripravljen za nas in se vdamo vodstvu ali pa rečemo Ne in trmoglavimo v bolečini in klofutah toliko časa, da se vdamo, ker pridemo do točke, ko ne vidimo več izhoda. Vsaka stvar je lahko videna iz dveh plati. Moj sin se mi je samo nasmehnil in rekel, Ja kot matematika. Ja seveda, saj je vse eno in isto. Vse nam kaže, kako vesolje funkcionira a ljudje moramo komplicirati, drugače nismo "zdravi". Kako lepo bi bilo, če bi samopomembnost in branjenje lastnine izginilo. Tako je tudi s hranjenjem s prano. Ko je učenec pripravljen, se pojavi učitelj. Sami ne moremo izsiliti ničesar. Vsi vodniki, mojstri, ki so zadolženi za nas, so vedno z namui in nas usmerjajo tako, da se skladamo z ostalimi kamenčki v mozaiku, katerega del smo. Ta tema je super za premislek. Marša, ne boj se, da bi kdo na silo poizkusil to, ker mu ne bo uspelo. Vse so le informacije, saj ko bodo preskoki v času očitni, bomo pripravljeni na nenavadne stvari, ki se bodo pojavile. Ničemur se ne čudite in ničesar se nikoli ne ustrašite. Nič več ne bo šlo navzdol, samo še navzgor. Verjemite !! Clean Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Vsepovsod je napisano, da imamo ljudje izbiro. Jaz pravim da in ne. Da pmeni samo toliko, da smo pripravljeni sprejeti Božansi načrt, ki je že pripravljen za nas in se vdamo vodstvu ali pa rečemo Ne in trmoglavimo v bolečini in klofutah toliko časa, da se vdamo, ker pridemo do točke, ko ne vidimo več izhoda. v bistvu je "božanki načrt" oz. naloga ki nam je namenjena tudi naša izbira... naj bi si sami izbrali telo, starše, okoliščine v katerih se bomo inkarnirali in pot ki jo bomo prehodili... seveda imamo pomoč... nikoli nismo sami bolečine pridejo, ko nismo v skladu sami s seboj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 ...ali, ko potrebujemo življensko lekcijo, da spremenimo zakoreninjene navade, ki niso v naš prid... Bog nas skuša toliko, kot zmoremo prenesti... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 Ja Aira, in šele potem, ko se tega zavemo, ko nam je to nenadoma jasno, kot da je nekaj kliknilo v nas, se na poti nazaj-rekapitulacija zavemo delo naše duše. Kako prefinjeno je uporabila simbole (ljudje smo bitja simbolov je napisal Carl G. Jung), da nas je zaščitila, če so bile okoliščine prehude in je bilo nevarno, da ne bi zmogli. Moja izkušnja, ki je tako živa pred menoj, a jo je morala moja sestra osvetliti, oziroma osmisliti. Že kot otrok sem živela v svojem svetu, tako kot vsak otrok. Pletilke, narava od smrek, črnega teloha, regrada, žab, polžkov, ribic, kokoši, zajcev....skratka vse živo, mi je bilo tako blizu. Potem so prišle knjige. Požirala sem jih, a to je bil čas ko so bile pomembne stvari preživeti v skladu z napredkom. Električni štedilnik, pralni stroj, fen, sesalnik za prah, in kasneje TV. Zato so skrite želje postale resničnost, če se je tudi mama strinjala, da je neka stvar pomembna zame (knjige). Hvala Bogu smo imeli knjižnico blizu. A predno sem stopila v svet knjig, sem vedno pisala, čeprav še nisem znala. Vedno sem tudi pobarvala kos papirja z rdečo barvo, ga zložila skupaj kolikor se je dalo, nato pa ga zavila. Najprej v en papir, nato še v enega in še v enega ....Pred nekaj leti me je sestra vprašala, kaj je to pomenilo, saj je takrat na skrivaj en zavoj odvila. Zdaj vem, kaj je pomenilo. Moja duša je simbolno kar naprej uporabljala zaščito mojega srca. Fizično telo, naš um potrebuje simbole in duh nam na vse načine skuša pomagati na tak način. Hvala Očetu (to ime uporabljam za Stvarnika), da me je vodil in me še vedno vodi. Samo prisluhniti moramo, se odpreti, postaviti nepomembne svari ob stran. Vse se samo uredi na najboljši možni način, če le dopustimo. Po eni strani je to za nekatere "brezbrižnost", Castaneda je uporabil dobro besedo NEPOČETJE, a je kljub temu velikokrat "garanje". Veliko stvari moramo osmisliti, da jih potem lahko naša podzavest uporabi."Vsi dobri darovi človeku pripadajo že vnaprej, čakajo samo na spoznanje ". Kako lepo je to napisala Florence Scovel Shinn v knjigi IGRA ŽIVLJENJA IN KAKO JO IGRATI. Enostavno je, a tako težko dosegljivo ).Hvaležna sem Očetu, da sta Marše in Mitja naredila tale Link, Forrum še posebno. Super družba smo, kar vlečemo drug drugega kvišku, a se ti ne zdi. Yipeeeee za nas. lep dan je danes, gmajna je bila zjutraj tako čista, nedolžna, še brez "vsiljivcev". Midve z našo kužo sva spoštovali gostoljubje prekrasnih dreves. Še srnjak naju danes ni ozmerjal. Lep dan vsemClean Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 Majica,prav imaš. toliko kolikor zmoremo, oziroma jaz večkrat primerjam zeleno črto na bankah . Ko pridemo do zelene črte moramo nekaj storiti. Nekateri tudi ne zmorejo in so vredni vsega sočutja po mojem prepričanju. Nekateri naredijo samomor, nekateri se vdajo v drogo, ...jaz bi kmalu utonila v pijači, a mi je ogledalo še pravi čas povedalo kakšna sem. Ko smo pošteni do sebe in se resnično pogledamo v ogledalo ZMOREMO VSE. Pa saj to je naš namen. Ko pa pogledamo za koga smo ODGOVORNI še posebno boli, ko se zbudimo. Tudi to mora biti, lekcija v obe smeri. Čas ne moremo zavrteti nazaj, zato je treba tudi sebi ODPUSTITI. To še vedno nisem čisto uspela, mora že biti tako, to vem zagotovo. Kradsen dan je danes UŽIVAJTE GA VSI PO VRSTI !!!!!!!!!!!!! Clean Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 Najtežje je odpustiti sebi...naj ti bo vest naklonjena... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 O, si nasla, Clean? saj v bistvu sem predvsem zaradi tebe zalaufala tole, povezala, ker sem videla, da te zanima. Ful dobro si razmisljala in povedala! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 točno to sem iskal ja... razmišljam kako do tega pridet in kako od tega živet.... pozna kdo kako fejst knjigo / šolo o tem... men se pravzaprav zadnje čase sploh ne da več jest.... hrana mi je čisti dolgčas lačen nisem, jest kao morem.... rajš bi živel lepo od zraka. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 Nino, se mi zdi, da je že kar veliko ljudi zadnje čase prisiljeno živeti od prane, tebi se je pa le izkoristek povečal, ko si si vžig naštelal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 hja to je od kar jem tvojo sol... sicer pa je razlika med 95 in 98 oktanskim Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 hja, res je.mam tak vlki apetitus˝, daaaaa se sploh zato ne zredim; le kam gre vse to...porazdeli se tak humano vse nekam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 kam vn gre jasno... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 ...ja...pa se zihr tut km vloži...pa nalaga...k povsod... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 točno to sem iskal ja... razmišljam kako do tega pridet in kako od tega živet.... pozna kdo kako fejst knjigo / šolo o tem... men se pravzaprav zadnje čase sploh ne da več jest.... hrana mi je čisti dolgčas lačen nisem, jest kao morem.... rajš bi živel lepo od zraka.uglavnem: hranjenje zapravljanje casa... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 ja sstane velik jih je prisiljeno ziveti od prane!!! verjetn se niti ne zavedajo kaj imajo sej velikrat se (vsaj men) zgodi, da imam tolk opravkov, tolk nekih kaj vem kaj kdaj zakaj..da enostavn pozabm jest... pol cez neki nevem 12 ur, dans pa se nism nc jedla, brez da bi bla lacna... pol pa jem zato k ze tolk dolg nism jedla... je mozn da prana kr tk pride v tebe? brez da bi vedu? Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 , če se ne bi hranila, tut zdele ne bi mela moči za tipkat (a misliš, k gre pole vse nekak ven ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 Verjetno to, če nimaš apetita, še ni prana, ampak so tvoji možgani toliko zaposleni, da se zavestno ne spomniš, da si lačna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 To se meni večkrat zgodi.Ravno danes,na primer. Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 ja, zanimivo, nimaš časa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.