DON KARLOS 3. april 2010 Prijavi Deli 3. april 2010 Gold, kar se prane tiče, je res malo nesmiselno graditi telo iz prane, če pa imaš materije okoli sebe obilo. Kot bi živel ob potoku, pa bi šel sintetizirat vodo iz nafte....l Kaer se pa vege hrane tiče, pa se ne strinjam s teboj. Če boš jedel meso, boš klical bolezen nad sabo. Če si vernik ali nevernik, če verjameš v prano ali ne, fakt znanosti je, da je vege hrana bolj zdrava. LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alfonz 3. april 2010 Prijavi Deli 3. april 2010 Gold, kar se prane tiče, je res malo nesmiselno graditi telo iz prane, če pa imaš materije okoli sebe obilo. Kot bi živel ob potoku, pa bi šel sintetizirat vodo iz nafte....l Kaer se pa vege hrane tiče, pa se ne strinjam s teboj. Če boš jedel meso, boš klical bolezen nad sabo. Če si vernik ali nevernik, če verjameš v prano ali ne, fakt znanosti je, da je vege hrana bolj zdrava. LPTudi jaz ne jem mesne hrane in klub temu ne morem reči, da sem vegi. Kdaj pa kdaj pojem tudi kaj takega kar ni čisto vegitarijansko, če mi zapaše. Po mojem mišljenju in izkušnjah je najboje jesti uravnoteženo hrano ampak res jesti ne pa se nažirati. Bolj skromno bolj zdravo. Vse to velja zame in nikomur ne vsiljujem mojega načina prehrane, ki ni nič posebnega. LP Alfonz x:)x Citiraj "Del našega časa nam ukradejo, del si ga izprosijo, del, ki ostane, pa se neopazno izgubi." Seneka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.