Skoči na vsebino

Živeti brez hrane

andrej

Recommended Posts

Gold,

kar se prane tiče, je res malo nesmiselno graditi telo iz prane, če pa imaš materije okoli sebe obilo. Kot bi živel ob potoku, pa bi šel sintetizirat vodo iz nafte....l

Kaer se pa vege hrane tiče, pa se ne strinjam s teboj. Če boš jedel meso, boš klical bolezen nad sabo. Če si vernik ali nevernik, če verjameš v prano ali ne, fakt znanosti je, da je vege hrana bolj zdrava.

LP

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 101
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Gold,

kar se prane tiče, je res malo nesmiselno graditi telo iz prane, če pa imaš materije okoli sebe obilo. Kot bi živel ob potoku, pa bi šel sintetizirat vodo iz nafte....l

Kaer se pa vege hrane tiče, pa se ne strinjam s teboj. Če boš jedel meso, boš klical bolezen nad sabo. Če si vernik ali nevernik, če verjameš v prano ali ne, fakt znanosti je, da je vege hrana bolj zdrava.

LP

Tudi jaz ne jem mesne hrane in klub temu ne morem reči, da sem vegi. Kdaj pa kdaj pojem tudi kaj takega kar ni čisto vegitarijansko, če mi zapaše. Po mojem mišljenju in izkušnjah je najboje jesti uravnoteženo hrano ampak res jesti ne pa se nažirati. Bolj skromno bolj zdravo. Vse to velja zame in nikomur ne vsiljujem mojega načina prehrane, ki ni nič posebnega.

LP Alfonz x:)x x:)x

"Del našega časa nam ukradejo, del si ga izprosijo, del, ki ostane, pa se neopazno izgubi." Seneka
Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...