Skoči na vsebino

Napoved za 45. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2006/45/"][b]Napoved za 45. teden[/b][/url] - [b]6. - 12. november 2006[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

ma tko se kar. xDDx
saj ni tok tekoca kot je bla prejsnja al pa prejsnji dve... :o|o:
ampak sam da je mir s tem.... xokx x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

občutljivi bomo in na trenutke otožni in celo depresivni, slabo bomo spali, podnevi pa bomo odsotni in raztreseni

[color="#3333FF"] x:Dx x:Dx x:Dx še ponoč ne bo mira x:Dx [/color]

Energije v tem tednu bodo naklonjene gospodinjskim in drugim podobnim opravkom

[color="#3333FF"]Fino x8Dx :palec: [/color]

povečana bo strast in prebujena želja po ljubezni in spolnosti.

[color="#3333FF"] :2src: x:px :palec: Zmer boljš, vprašanje kaj je na konc x:Dx

V celoti gledano fajn, čist rpav, da se spucajo zadeve za nazaj, pa da je borbenost, jaz rabim tole.

Hvala za napoved x:Xx xsrcx [/color]
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Hvala za napoved. Prebrala. Nič zadovoljna. Rakovska luna. Spet. Pa še retro merkur. Ni čudno, da sem že včeraj eno rundo popenila. Kaj še te bo?

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

marsa...hvala za napoved.... xDDx :palec:

včeraj me je začel neptun tenstat.....ej, ne morem povedat kolk mrzim to... :vragec: :xx!: :vragec: ....z ostalimi sem se zgleda že pobotala in dokaj dobro osvojila lekcije....še celo luno v tehtnici in raku...saturna pa itak, plutonček je pa tako moj in me je že kdaj navadil globinskih potopov brez opreme......ampak neptun ...no, tole bo treba obdelat...pa ne letos, ker niti pod točko razno ne mislim pustit, da me bo j* u mozak celo leto.....grrrrrrrrrr......bom to kr prej naštudirala xcivx

čistilna akcija je pa tako al tako tema meseca.....in to mi gre odlično od rok.... x:px x^x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Še vedno se bomo bolj intenzivno ukvarjali s preteklostjo, si ogledovali stare fotografije, zbirke in drugače obujali spomine na dneve, ljudi in dogodke, ki so odšli.

Ja res sem najprej zjutraj pogledala ene fotke....že včeraj popoldan :eek:

Bravo Marsa x^x

[color="#CC33CC"]Ti močni vplivi bodo poskrbeli za pestrost in dinamiko prav na vseh področjih in naredili to obdobje še silovitejše (kot je to sicer, ko se Sonce nahaja v tem intenzivnem in močnem znamenju).

Vseeno pa nas bo tudi gnal k ustvarjanju in spodbujal intuicijo.

Zelo ugoden pa bo vpliv Urana. Vnašal bo pozitivne iskrice, nas oskrbel z dinamiko in nekoliko pospešil potek nekaterih pomembnih zadev oz. nam nenadoma ponudil nekakšno rešitev v sili, ko bomo že skoraj obupali.

imeli bomo več umske energije

Zaradi vpliva Venere si bomo želeli stikov s prijatelji in vsemi dragimi, večja bo tudi potreba po spolnih stikih.

Ugoden pa bo vpliv Urana (ta aspekt bo najbolj delujoč v drugi polovici tedna) in nas dodatno oskrbel z miselno močjo in tudi izvirnimi idejami, intuicijo in domišljijo.[/color]

Če tole posvojim od cele napovedi, potem je ta teden kot nalašč zame! x^x x:px
Hvala Marsa, ker skrbiš zame in pravilno napoveduješ. xDDx x^x

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...