Amarok 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 10 dnevni program Aktivnih, Intenzivnih, Revolucionarnih predvsem pa izjemno Učinkovitih serij delavnic osebne rasti in razvoja - baje... Link: http://64.38.23.60/index.php?option=com_co...=39&lang=si upam da sem postavil v pravo temo..v glavnem zanima me kaj si mislite o teh delavnicah oz. bolj o tej delavnici omenjeni zgoraj. Glede na to da traja 10 dni se malo izmika besedi istant razsvetljenje, ampak vseeno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 OMG! cene pa so Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 a tebi se zdi , da se izmika -instantu? - meni pa ne . tamle je 50-60 ur expres razsvetlenja .Ne vem- že kreator te veličastne reklame je poskrbel, da jaz odpadem kot interesent...je vseeno precej ...sploh se ne spomnim izraza...se pravi- mene odbije. Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Pa kaj je s tabo? V 10-ih dneh se pa ja razsvetliš!! Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Pa kaj je s tabo? V 10-ih dneh se pa ja razsvetliš!! Za razsvetlitev ne rabiš 10 dni... Vtakni si žarnico v usta in 220 voltov v rit pa bo narejeno v sekundi... 1 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Kako da se nisem tega že sama spomnila?? Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amarok 8. november 2006 Avtor Prijavi Deli 8. november 2006 haha vi pa ste smešni, tole z žarnico pa tud ni tko slaba ideja za novo delavnico - razsvetljenje s pomočjo sodobne tehnologije - priporočajo vrhunski znanstveniki - rezultat viden v treh sekundah... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 se pravi- mene odbije.Enako. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 haha vi pa ste smešni, tole z žarnico pa tud ni tko slaba ideja za novo delavnico - razsvetljenje s pomočjo sodobne tehnologije - priporočajo vrhunski znanstveniki - rezultat viden v treh sekundah...Ojla Amarok. Recept za odločitev - iti ali ne iti - je preprost. Če čutiš, da te vleče, moraš poskusiti, drugače nima smisla. Ampak razsvetljenja v desetih dneh pa res ne pričakuj, če nimaš zelo močne žarnice. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 Ojla Amarok. Recept za odločitev - iti ali ne iti - je preprost. Če čutiš, da te vleče, moraš poskusiti, drugače nima smisla. Ampak razsvetljenja v desetih dneh pa res ne pričakuj, če nimaš zelo močne žarnice. Se vidi da nimaš pojma o elektrotehniki... Kaj ti koristi močna žarnica, če tok ni dovolj močan zanjo... Štekaš? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Se vidi da nimaš pojma o elektrotehniki... Kaj ti koristi močna žarnica, če tok ni dovolj močan zanjo... Štekaš? Si se name spravu, a ne? Baba blesava, pa tko. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Si se name spravu, a ne? Baba blesava, pa tko. Ne, ne... Še enkrat preberi tisto o žarnici pa o toku... In mal premisli, pa boš razumela na koga leti... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Ne, ne... Še enkrat preberi tisto o žarnici pa o toku... In mal premisli, pa boš razumela na koga leti... Izgleda, da sem še zmeri baba blesava .. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Izgleda, da sem še zmeri baba blesava .. Razsvetljenje v desitih dneh... A lahko v desetih dneh dosežeš kar drugače traja celo življenje? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Razsvetljenje v desitih dneh... A lahko v desetih dneh dosežeš kar drugače traja celo življenje? Aja to! Kot ponavadi mi tisto, kar je najbolj očitno ne pade v oči. Fajn tele besede: razsvetljenje, absolutna sreča, Resnica ... danes je vse to vsem na dohvatu ruke ... in to instant varianta. I žličicu Vegete ... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.