free 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 ha ha kljub temu pa te to vseeno ocitno zelo moti Pa nehajte že tvezit kaj je kdo napisal- če bi te vprašal kako izvajaš nekaj - bi očitno odvrnil- čisto tako kot je john smith napisal...- fajn - so pa le besede, pri duhovnosti so vredne toliko kot piš vetra - toliko so oprijemljive. In očitno se preveč zanašate na posnemanje nekakšnih izrekov in naukov in premalo iščete odgovore v sebi - svoje poti, katerim pa vsekakor mora biti/ je seveda lažje in neobhodno / končna točka prav tist , ki jo uni opišejo - seveda, sano tvoja pot ne bo njegova, ker nisi john smith..ampak janez...kvapavem...a te je sram reči, da si sam svoj mojster, pa da imaš teževe, ker si navaden smrtnik...ki se trudi nekaj doseči na unem področju...mene ni sram povedati tega. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 Bistvo meditacije je verjetno predvsem siritev zavesti! Neglede na to kaksen nacin, tehniko za meditacijo izberemo. pozabil si povedati , da je to TVOJ pogled na stvar. ha ha kljub temu pa te to vseeno ocitno zelo moti Seveda me moti- NAKLADANJE...-nimam pač šleperja....ha,ha.. Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 Seveda, MOJ pogled, saj zato sem tudi dodal 'verjetno'. Ker nisem tako samopomemben, da bi upal nekaj trditi in metati vse v en kos, o cimer pravzaprav nisem kompetenten razlagati. Lahko pa podam svoje mnenje, kar tudi storim, ce mislim, da je prav, saj smo na forumu.Iz tvojih postov pa kar vresci netolerantnost in graja do drugace mislecih. Zal. ja seveda. kdo pa mislis da si, da lahko sodis kaj je nakladaje in kaj ne? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 Seveda, MOJ pogled, saj zato sem tudi dodal 'verjetno'. Ker nisem tako samopomemben, da bi upal nekaj trditi in metati vse v en kos, o cimer pravzaprav nisem kompetenten razlagati. Lahko pa podam svoje mnenje, kar tudi storim, ce mislim, da je prav, saj smo na forumu.Iz tvojih postov pa kar vresci netolerantnost in graja do drugace mislecih. Zal. ja seveda. kdo pa mislis da si, da lahko sodis kaj je nakladaje in kaj ne? he,he ,he- detece je prizadeto. ...-svašta.ali pa- kužek je začel grist , nekdo mu je stopil na repek...hi,hi.... Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 -Ja tud s prstkom se lahko hitro nafukas. Ker kje je pa potem glasek, ki ti je rekel, da s prstkom pokazi. IN kateri je tisti glasek, ki je rekel, kateri je glasek, ki je s prstok pokazal. Najbolj je gobcek zapret. Hmm zelo verjetno, da je tisina tista, kjer mora priti do istovetenja in ne glas. Glas je torej treba negirati in ga upostevat, ko res govori resnico. Do takrat pa logiko uporabljat. Nekaterim glasovom pac res ni za zaupati Ma prirocna je Meta Clovek ideja. Ne en jaz ampak nesteto veliko. Pa se tu je treba pazit iz kje ideja izvira. -Zepo jaz mislim, da ti prevec dobesedno jemljes nekatere stvari. Itak nihce ni na fudamentalisticen zagledan v vzhod. Ideje so pac kulske in tudi tu uresnicljive, kot si rekel vazna je osebna pot. Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 sploh ne, lajas pa v tej temi predvsem ti (po drugih) he,he ,he- detece je prizadeto. ...-svašta.ali pa- kužek je začel grist , nekdo mu je stopil na repek...hi,hi.... aha, ok, fajn! zamimivo. pravzraprav se jaz probam ne govoriti karkoli. morda mojega napisanega nisi zastopil jst se sele ucim meditirat, pa zato nimam kakih vecjih izkusenj (se). kar pa vem je, je to kar sem ze napisal. zame drzi. dosedaj. morda za koga drugega ne. tko da fajn, da si dodal tvoj prispevek ce bi se prevec ukvarjal z razlicnimi glasovi, pomoje ne bi nikamor prisel. temvec se spet ukvarjal z razumom... ali whatever. mislim da, kadar smo v stiku s seboj, recimo temu notranjim jazom, enostavno vemo. in verjetno se tudi tako se razsirja nasa zavest. Hm, tle bi ZELO PREVIDNO govoril.Namreč, z glasom v glavi si rečeš, da TI nisi glas in se odmakneš proč od njega.Nekje, še bolj globoko v sebi, si si ustvaril nov glas s katerim gledaš na star glas in rečeš, da tisto nisi ti..S tem procesom lahko ustvariš 100 piedestalov in še vedno se boš z "nečim" poosebljal.UGASNI FAKIN MONOLOG...če pa "nisi previden" lahko v glavi ustvariš DIALOGE S SAMIM S SABO..s temi miljoni glaski, šum šum šum, joj kolko hrupa in fajn si ga nafu*ow : )Ker smo si ljudje različni in so mnogi prišli na mnoge načine do lastnih spoznanj, lahko še jaz pridodam moj kamenček k mozaiku...Čene je to že tud en budaMan reku/nej me kdo popravi in pridoda vir-mi je ušlo iz glave/ a Ko si naslednjič rečeš v glavi, SEM JAZ TA GLAS?KDO SEM JAZ?Poskušaj s "prstom" pokazati nase..če si seveda v glavi...poglej dol, gor, levo desno "globoko v sebi" bilokam, sam s prstom pokaži v glavi od kje izvira ta glasek : )Neč kej novga povedu, sam dns smi da pisat : ) Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 -Ja tud s prstkom se lahko hitro nafukas. Ker kje je pa potem glasek, ki ti je rekel, da s prstkom pokazi. IN kateri je tisti glasek, ki je rekel, kateri je glasek, ki je s prstok pokazal. Najbolj je gobcek zapret. Hmm zelo verjetno, da je tisina tista, kjer mora priti do istovetenja in ne glas. Glas je torej treba negirati in ga upostevat, ko res govori resnico. Do takrat pa logiko uporabljat. Nekaterim glasovom pac res ni za zaupati Ma prirocna je Meta Clovek ideja. Ne en jaz ampak nesteto veliko. Pa se tu je treba pazit iz kje ideja izvira.-Zepo jaz mislim, da ti prevec dobesedno jemljes nekatere stvari. Itak nihce ni na fudamentalisticen zagledan v vzhod. Ideje so pac kulske in tudi tu uresnicljive, kot si rekel vazna je osebna pot. seveda jemljem dobesedno, saj človek naj bi se tako izražal - z besedami , ki naj bi imele pomen- jasen več ali manj za vse. O tem kako in v kateri meri so tle uresničljive -sem pa že napisal....je orenk pogojeno, nikakor pa 100% primerljivo, seveda- za človekova hotenja povsem zadovoljivo...Saj jaz izhajam / kot velika večina/ iz podobne usmeritve, govoril sem samo, da se taka stvar mora nujno prilagoditi osebnostni stopnji , ki je vsekakor pogojena z nujnimi-zunanje pogojenimi notranjimi vzorci, pa se mi strinjali ali ne. Ker si s tem omogočimo lažji vpogled v zadevo in hitrejše napredovanje, saj je potemtakem zapis v nas , ne pa da do iste stvari prihajamo na težek /pretežak- recmo skoraj nemogoč /način. Sicer je pa v krajni liniji vseeno- vsak pač počne kar mu paše in prav je tako, jaz sem le izrazil svoj pogled na to ...če se kdo strinja- v redu, če se ne- prav tako v redu... Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 hvala bogu ... ...če se kdo strinja- v redu, če se ne- prav tako v redu... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 hvala bogu Veš free, sem mnenja, da je pri tebi problem, ker prebereš v komentarju navadno le en stavek/ toliko pač sežejo tvoje sposobnosti razumevanja/ , je pa zanimivo, da očitno le napišeš nekaj v glavnem zato, da pač nekaj "napišeš ". Je pa velika nesreča. ker tem tvojim opazkam manjka ozadja, argumentov, greš na področje, kjer si "mrzel " zato je razumljivo , da je konstrukt le stavek- dva...Moj nasvet bi bil, da bi bolje deloval kje na "domačem " področju, kjer vsaj kaj razumeš..samo te želje mi ne boš izpolnil- žal...zelo žalostno je bret te tvoje poste - kako se lotiš vsega skupaj- recmo tisto- kdo si mislim , da sem, da sodim kaj je nakladanje in kaj ne ..Resnično žalostno fre , da si zamišljaš / očitno/ , da moram pač nekaj biti, / sicer ne vem kaj?? / , da bi imel ustvarjeno mnenje o nečem, kar dobro poznam in kar počnem že precej časa. Pri vsej stvari pa je še bolj zanimivo, da glih TI SODIŠ o stvareh o katerih NIMAŠ pojma...-kar sam napišeš kakšni dve uri kasneje v naslednjem komentarju ??!!Verjetno ne bom imel te priložnosti, da bi te poštekal, ni v moji moči...fajn bodi, kjer pač že si...pa malce razmisli o teh tvojih komentarjih... Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 mas prav. priznam nimam pojma in vse si tocno napisal zame. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 seveda jemljem dobesedno, saj človek naj bi se tako izražal - z besedami , ki naj bi imele pomen- jasen več ali manj za vse. O tem kako in v kateri meri so tle uresničljive -sem pa že napisal....je orenk pogojeno, nikakor pa 100% primerljivo, seveda- za človekova hotenja povsem zadovoljivo...Saj jaz izhajam / kot velika večina/ iz podobne usmeritve, govoril sem samo, da se taka stvar mora nujno prilagoditi osebnostni stopnji , ki je vsekakor pogojena z nujnimi-zunanje pogojenimi notranjimi vzorci, pa se mi strinjali ali ne. Ker si s tem omogočimo lažji vpogled v zadevo in hitrejše napredovanje, saj je potemtakem zapis v nas , ne pa da do iste stvari prihajamo na težek /pretežak- recmo skoraj nemogoč /način. Sicer je pa v krajni liniji vseeno- vsak pač počne kar mu paše in prav je tako, jaz sem le izrazil svoj pogled na to ...če se kdo strinja- v redu, če se ne- prav tako v redu... Ja no, vseeno dobesedno jemati je neumno. Besede nikol ne bodo sposobne ujeti pomena povedanega. Torej je na tebi, da poskusas dojeti, kaj ti zeli sogovrnik povedati. Torej iskat tiste detajle, ki razsirijo zgolj ozek besedni pomen in tudi brati energijo zapisanega. Seveda pa se s trinjam, da so zadeve pogojene. Res pa je tudi, da si jih vecinoma sami pogojimo bolj, kot je potrebno. Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 Ja no, vseeno dobesedno jemati je neumno. Besede nikol ne bodo sposobne ujeti pomena povedanega. Torej je na tebi, da poskusas dojeti, kaj ti zeli sogovrnik povedati. Torej iskat tiste detajle, ki razsirijo zgolj ozek besedni pomen in tudi brati energijo zapisanega. Seveda pa se s trinjam, da so zadeve pogojene. Res pa je tudi, da si jih vecinoma sami pogojimo bolj, kot je potrebno. ne vem, čemu je tle potrebno filozofirati - besede so zato, da z njimi nekaj damo vedeti in tega se pač držim. Če bi se sporazumevali brez besed- ok- trenutno se ne....pa brez skrbi , da berem tudi med vrsticami, nasploh ne potrebujem navodil kaj in kako naj poskušam kaj dojeti. sicer sem pa že tako vse napisal kar sem nemeraval in to zadostuje. sem tudi povedal- če je komu všeč- v redu, če ni -tudi prav...torej smo vsi zadovoljni... pa tako naprej. Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 Ja sam po mojem opazanju, se preganjate okoli stvari, v resnic mate pa zelo podobno mnenje - kdo pol tle filozofira Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Danes sem meditiral, pa sploh nisem nameraval. Tudi storil nisem nič, nekaj se je zgodilo. Mogoče bi bilo bolje reči, da se je nekaj ustavilo. skratka nič ne znam povedat al opisat. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Danes sem meditiral, pa sploh nisem nameraval. Tudi storil nisem nič, nekaj se je zgodilo. Mogoče bi bilo bolje reči, da se je nekaj ustavilo. skratka nič ne znam povedat al opisat. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crna_puma 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 mas prav. priznam nimam pojma in vse si tocno napisal zame. ma svetovna taktika .. si bom jo kdaj sposodila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Veš free, sem mnenja, da je pri tebi problem, ker prebereš v komentarju navadno le en stavek/ toliko pač sežejo tvoje sposobnosti razumevanja/ , je pa zanimivo, da očitno le napišeš nekaj v glavnem zato, da pač nekaj "napišeš ". u tale je pa nizka... pismo postajam prav ponosna nase da sem kar sem ko prebiram teme v "duhovnosti"mi je ob tejli temi prišel en odstavek iz knjige Ob nogah učitelja na misel... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Nič se šparat... nalepi ga sem... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 3. Strpnost.Čutiti moraš popolno strpnost do vseh in enak srčni interes za prepričanja tistih, ki pripadajo drugi religiji, kot za svoja lastna. Kajti njihova religija je pot do najvišjega, ravno tako kot tvoja. In da bi pomagal vsem, moraš razumeti vse.Da pa bi lahko pridobil to popolno strpnost, se moraš najprej osvoboditi pobožnjaštva in praznoverja. Naučiti se moraš, da ni nujen noben obred, sicer boš mislil, da si nekako boljši od tistih, ki jih ne izvajajo. Ne smeš obsojati drugih, ki se še vedno držijo obredov. Naj počno, kar hočejo, le da se ne vtikajo vate, ki poznaš resnico - ne smejo te prisiliti v to, kar si že prerasel. Dopuščaj vsako stvar; bodo prijazen do vsake stvari.Sedaj, ko so tvoje oči odprte, se ti bodo morda zdela nekatera tvoja stara prepričanja, tvoji stari obredi, absurdni. Morda celo dejansko so. A četudi ti v njih ne sodeluješ več, jih spoštuj zaradi tistih dobrih duš, za katere so še pomembni. Imajo svojo mesto in svojo uporabnost; so kot tiste dvojne črte, ki so te kot otroka vodile, da si pisal ravno in pokončno, dokler se nisi naučil dobro in svobodno pisati brez njih. Bil je čas, ko si jih potreboval; a sedaj je ta čas prešel.Velik Učitelj je nekoč zapisal: “Ko sem bil otrok, sem govoril kot otrok, sem razumel kot otrok, sem razmišljal kot otrok; toda, ko sem moški, sem odložil otroške stvari”. Pa vendar tisti, ki je pozabil na svoje otroštvo in izgubil naklonjenost do otrok, ni človek, ki bi jih lahko učil ali jim pomagal. Zato prijazno, vljudno, strpno glej na vse; toda na vse enako, budiste ali hindujce, jainiste ali Žide, kristjane ali muslimane. delček iz - Ob nogah Učitelja,Alcyone - Krishnamurti Jiddu TISTIM, KI TRKAJO Nimbus na tole sem pomislila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 hvala, da si me spomnila! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 Jaz sem tak "čuden" človek, da zelo rad in brez problema padem v tako odmaknjeno stanje potem pa se samo prepustim. Kar zagledam se nekam in strmim v prazno, včasih tudi miže, ne znam opisat. Ali pa se uležem in popolnoma sprostim vse telo, nato pa grem vse globlje in globlje, skoraj brez misli. Skupinsko mi pa ni preveč všeč. Jaz imam tudi ves čas takšne "izpade". Jest tut .SAm k padem v to stanje se dobr počutim(en tak sproščen topu filing kot da bi spil ene 2 pira) in takrat so mi ovira samo ljudje okoli mene, ki kej hočejo.Drgače pa to izvajam skos krej kol sm, v mestu, doma, ko čakam v vrsti.Sprostim se, dobr počutim in še kakšne fajne zadeve premislim ko opazujem svoje misli.Defenitivno pa morem biti sam da do tega stanja pridem oziroma lahko tudi v množici kjer noben nima kontakta z mano. Brez tega dvomim da bi ostal normaln, je pa to zadeva ki jo počnem že od mejhnega, vendar se prej tega nism zavedov ker je blo spontano. O teh stanjih odsotnosti in praznega strmenja čez dan imam zdaj mal drugačno mnenje. Vse bolj se mi zdi, da je to bežanje od realnosti, v kateri se ne čutimo povsem prisotni, ozemljeni - se opravičujem - prizemljeni. Tisto je bolj štromarski izraz. Zadnje čase uporabljam vodeno meditacijo na cd-ju "Poezija alfa stanja zavesti" in je kar kul. Naučil sem se imeti bolj sproščeno telo. Meditacija ne more bit potuha za soočanje z vsakdanjimi problemi. Zato sem pa večino cajta še zmer tok bedno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 O teh stanjih odsotnosti in praznega strmenja čez dan imam zdaj mal drugačno mnenje. Vse bolj se mi zdi, da je to bežanje od realnosti, v kateri se ne čutimo povsem prisotni, ozemljeni - se opravičujem - prizemljeni. Tisto je bolj štromarski izraz. Zadnje čase uporabljam vodeno meditacijo na cd-ju "Poezija alfa stanja zavesti" in je kar kul. Naučil sem se imeti bolj sproščeno telo. Meditacija ne more bit potuha za soočanje z vsakdanjimi problemi. Zato sem pa večino cajta še zmer tok bedno. Če se želiš naučiti imeti bolj sproščemo telo, moraš najprej spoznati in videti , da je napeto in zategnjeno....torej si več kot polovico dela že opravil najteže je opazovati sebe, še najlažje telo, začetek v vsako meditacijo je zavestno opazovanje sebe, za doseganje posebnih stanj pa je tehnologija razvila posebne zvoke, zvončkljanje zvončkov, šum vode... , ki jih dobiš na cd jih če se malo razgledaš po netu, nehaš absorbirat smetje po radijskih valovih in hrup civilizacije....čimveč v naravo Za opazovanje sebe kot osebka, je najbolje uporabit zrcala , ki ti jih nastavijo drugi ljudje, če ti bližnji v družini, zrcalijo neustreznost, najdi ljudi in se ne skrivaj pred novimi ljudmi v življenju, pokazali ti bodo novo sliko o sebi. Največ ti bodo pokazali tisti, ki ti bodo povedali neprijetne besede.Prijetno božajoče, pa ti bodo dale pogum za korak naprej. Vsak dan poslušati kako si bedno, je past, pomisli na izhode iz tega, kaj bi ti življenje obogatilo in polepšalo. In začni po malem. Mogoče za začetek z nasmehom samemu sebi. Vsak dan. Kadar se spomniš se nasmehni. Toplo in božajoče, sebi in vase. Temu uradno rečejo meditacija notranjega smehljaja. Ni sicer sedmica na lotu, sam če si vztrajen, se počasi in z leti nekega jutra prav prijazno, iskreno in ljubeče nasmehneš sebi in potem ves dan vsem , ki jih srečaš. In potem kar naenkrat življenje ni več bedno. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 ...flašo odprem,musko dam do konca inspomine zatrem... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 Če se želiš naučiti imeti bolj sproščemo telo, moraš najprej spoznati in videti , da je napeto in zategnjeno....torej si več kot polovico dela že opravil najteže je opazovati sebe, še najlažje telo, začetek v vsako meditacijo je zavestno opazovanje sebe, za doseganje posebnih stanj pa je tehnologija razvila posebne zvoke, zvončkljanje zvončkov, šum vode... , ki jih dobiš na cd jih če se malo razgledaš po netu, nehaš absorbirat smetje po radijskih valovih in hrup civilizacije....čimveč v naravo Za opazovanje sebe kot osebka, je najbolje uporabit zrcala , ki ti jih nastavijo drugi ljudje, če ti bližnji v družini, zrcalijo neustreznost, najdi ljudi in se ne skrivaj pred novimi ljudmi v življenju, pokazali ti bodo novo sliko o sebi. Največ ti bodo pokazali tisti, ki ti bodo povedali neprijetne besede.Prijetno božajoče, pa ti bodo dale pogum za korak naprej. Vsak dan poslušati kako si bedno, je past, pomisli na izhode iz tega, kaj bi ti življenje obogatilo in polepšalo. In začni po malem. Mogoče za začetek z nasmehom samemu sebi. Vsak dan. Kadar se spomniš se nasmehni. Toplo in božajoče, sebi in vase. Temu uradno rečejo meditacija notranjega smehljaja. Ni sicer sedmica na lotu, sam če si vztrajen, se počasi in z leti nekega jutra prav prijazno, iskreno in ljubeče nasmehneš sebi in potem ves dan vsem , ki jih srečaš. In potem kar naenkrat življenje ni več bedno. Zadnje čase lahko naravo opazujem čisto drugače kot včasih, verjamem da tudi zaradi meditacije. Zapeljem se do bajerja in opazujem. Opazovanje vodne gladine in živali je neverjetno pomirjajoče. Vse kar si napisala, je fajn. Težko se je sprijaznit, da ta bedna obdobja odnašajo slabo, upiranje pa le upočasnjuje proces. Spoznal sem tudi, da je prav, da si priznam, da sem bedno. ...flašo odprem,musko dam do konca inspomine zatrem... Zanimivo, nisem še probal. Se pravi, flašo pustiš odprto nekje (da alkohol počasi izhlapeva?), muzko forwardiraš do konca in vse skup probaš pozabit? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. april 2007 Prijavi Deli 30. april 2007 ja, v tem je "keč d keš" bolj ko se upiraš, bolj globoko toneš v emocije in bolj ko jih potiskaš, večjo moč dobivajo, ko vzmet Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.