Skoči na vsebino

kako vi meditirate?

jelly

Recommended Posts

• Komentarji 110
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Šele zdaj mi je kolikor toliko uspela zen meditacija. Prej mi ni zato, ker sem neprijetne misli in spomine odrival stran (napačno zastavljena pozitivna miselnost), ker jih nisem hotu videt.

Prepustil sem se trenutku, se sprostil in samo bil, sicer z odprtimi očmi. Kmalu so se mi začeli pred očmi odvijati prizori, spomini, itd. In ko sem se še bolj nehal upirat, so prišli še tisti bolj neprijetni, katerih se nisem več spomnil. Kot nekakšna regresija... In ko sem to opazoval samo kot opazovalec, sem zraven spoznaval, kje so razlogi za to in to... Tega je tolk v podzavesti, da bi blo treba redno ponavljat. V neki knjigi sem prebral že prej, da si tako lahko razčistiš marsikak problem.

Deli na socialnih omrežjih

no pa da še js povem eno izkušnjo ko je še najbol blizu meditaciji po moje :D

sem igral eno igro pač z avtomobili, pa tak igram, po lpa kr naenkrat se zavem pa vidim da sm že do konca odšpilu pa še prvi sm bil, blo je pa tak da sm ful dobr odigral igro js se pa sploh nism zavedu kr sm neki čist druga razmišlu, čist me je odklopl :D pol pa če mi ker del igre ni šol sm sam neki druga začel razmišlat pa sm bolš odigral kot če bi razmišlu o igri :D

meditirat se pa tud že dolg spravlam sam nikol se na spravim :P nikol ni tako pravo okolje se mi zdi, vedn je kdo zram pa tak, nikol ni mira :D enkrat bom se že spravu meditirat

:inocent: in ti se smeješ, ponudil ti je najboljšo možnost...

verjetno sprašuješ, zaradi spraševanja samega...

kakor večina od nas...

sprašujemo, ko nam pa kdo odgovori, ga nočemo slišat, nimamo časa prebrat, še manj pa delat kaj na tem...

še najboljše orodje ni vredno počenega groša ako ga ne uporabljaš...

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

• 2 weeks later...
(popravljeno)

Hara. 2-3 prste pod popkom v trebuhu. Tankem črevesju.

Pri menstruaciji (ženske) priporočajo osredotočenje na timus.

Temu eni pravjo "drugi možgani".

Kdor ima težave s pozornostjo na haro. Ima alternativo: osredotočenosti v trebuh za popkom. Po Mantak Chii to požene mikrokozmično

orbito. Ko se enkrat vzpostavi krogotok.

Popravljeno -> tantra

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...