irma 25. julij 2002 Prijavi Deli 25. julij 2002 Imejte na široko odprta vsa vrata,vratca in okna pa tudi srce,da bi lahko vselej in neoviranoprišlo k vam srečno prijateljstvoin resnična, prava in toplačloveška ljubezen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 26. julij 2002 Prijavi Deli 26. julij 2002 quote:Imejte na široko odprta vsa vrata,vratca in okna pa tudi srce,da bi lahko vselej in neoviranoprišlo k vam srečno prijateljstvoin resnična, prava in toplačloveška ljubezen. Draga Irma! Kako lepa misel!!! icon_smile_kisses.gif icon_smile.gif Hvala ti iz srca, da si jo prelila na tale prostorček tukaj. icon_smile.gif Ne morem ti povedati, kako sem jo ravno v temle trenutku rabila in čutim globoko v sebi, da je ne bom nikdar pozabila. Kako lepo je življenje in resnično je res tole, ključe od vrat svojega srca imam vedno pri sebi. Odprta so in vstopi naj tisti, ki misli dobro in hoče dobro zame in za moj razvoj in predvsem tisti, ki ČUTI z menoj. Prosim Boga, da me vodi po moji poti,kajti danes mi je veliko bolj jasno,kaj si želim,kaj želim občutiti,ker kaj takega, do včeraj,še nisem občutila in začutila,ko sem se zazrla v modrino in prostranost sinjemodrega neba človeških oči. Elena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 26. julij 2002 Prijavi Deli 26. julij 2002 vrata so vedno odprtasamo treba jih je znati po-gledat pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 26. julij 2002 Prijavi Deli 26. julij 2002 vrata so vedno odprtasamo treba jih je znati po-gledat pokowc-in ne jim obračat hrbta,... Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. julij 2002 Prijavi Deli 26. julij 2002 ... zato pa so vrata, da se jih odpira - sicer bi bili samo zidovi.. Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 26. julij 2002 Prijavi Deli 26. julij 2002 .....vrata rabjo oporo:) pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 5. avgust 2002 Prijavi Deli 5. avgust 2002 Elena, najbolje je da so vrata kar odklenjena, da lahko dko samo pokuka noter. Saj ti itak takoj začutiš, če je oseba prava. Če je jo povabiš naprej, če pa ni, odide sama. Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 5. avgust 2002 Prijavi Deli 5. avgust 2002 Res je tako kot praviš, Teja! icon_smile_approve.gif Hvala za tvojo misel. Elena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 http://images.webshots.com/ProThumbs/72/16672_wallpaper280.jpg Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 http://www.photo.net/photo/pcd3945/alex-in-cat-door-tight-44.3.jpg Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 zakaj vsi govorite o vratih skozi katera se vstopa...skozi vrata se da tudi pobegniti... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 A, to je iz lastnih izkušenj ... ? Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 Skozi vrata te lahko tut ...vržejo... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 vrata te lahko tut po petah tolchejo,tko kot petra klepca Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 To sem imela jaz v mislih, pa sem čakala, da se še kdo oglasi. Vrata je absosmrkno fajn imeti odprta, da jih ne uničiš, če koga ven iz svojega življenja vreči Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 Pred vstopom misli že na izhod... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 POTNIKE NAPROSHAMO, DA SE POMIKAJO PROTI ZADNJIM VRATOM... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 Ne pogovarjaj se z voznikom Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 ...čist odvisn kje so ta vrata montirana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 Včasih je fajn da zapreš vrata in odpreš okna. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 Ne morejo se "vsa" vrata odpreti z ključem, nekatera se morajo z glavo x!x Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 Hehe...ja, če imaš dovolj trdo... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 Ali ti poznaš samo lesena,kovinska vrata...pomisli malo.... x!x Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 Lesena bi zmogla brez problemov, tut kovinska bi še šlo....ampak una... Zato včasih raj uporabim...stranska vrata... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 Ne morejo se "vsa" vrata odpreti z ključem, nekatera se morajo z glavo x!x ali pa z Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.