klarch 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 Alo ludi povejte mi kej več o glasbi EMO.K me full zanima kake skupine al pa pesmi, neki jih že mam pa če vete za kako dobro stran. In kko se vam kei zdi drgač Emo muska'??? Men je full dobra pa tipćli so tok cute ej mwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa full so cute=) SAJ MEN tak da ... a vete ke bi loh dobla kei kontakte z emoti?? kake msn-je al pa kei???? PLIS PIŠTEEEEEEEEEEEEEEEEEEe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ROTI 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 Alo ludi povejte mi kej več o glasbi EMO.K me full zanima kake skupine al pa pesmi, neki jih že mam pa če vete za kako dobro stran. In kko se vam kei zdi drgač Emo muska'??? Men je full dobra pa tipćli so tok cute ej mwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa full so cute=) SAJ MEN tak da ... a vete ke bi loh dobla kei kontakte z emoti?? kake msn-je al pa kei???? PLIS PIŠTEEEEEEEEEEEEEEEEEEe Tole pa ful ne spada sem x!x Citiraj MISLI SO ČAROBNI DEL NAS SAMIH IN VODIJO NAS NA KRAJE,KJER NI LOČNIC NITI OMEJITEV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 Ne spada plus da sem totalno nepoučena - kaj je to EMO muzika Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ROTI 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 Ne spada plus da sem totalno nepoučena - kaj je to EMO muzika Katastrofa od glazbe: SPOROČAJO SAMODESTRUKTIVNOST ,SAMOMORI, BESEDILA VEZANA NA SAMOPOŠKODOVANJE,KLETVICE SKRATKA,IZREDNO NEGATIVNO! PSIHA ,KMALUKAPUT Te skupine tako imenovane emoti, se zbirajo predvsem na Metelkovi, veliko se jokajo, neprestano in so tudi primeri ko naredijo skupinske samomore, velikokrat se pa tudi režejo in sami sebi škodujejo. Citiraj MISLI SO ČAROBNI DEL NAS SAMIH IN VODIJO NAS NA KRAJE,KJER NI LOČNIC NITI OMEJITEV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 :xx!: dej bejži no! Pol se pa ne bom nič izobraževala v tej smeri Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Katastrofa od glazbe: SPOROČAJO SAMODESTRUKTIVNOST ,SAMOMORI, BESEDILA VEZANA NA SAMOPOŠKODOVANJE,KLETVICE SKRATKA,IZREDNO NEGATIVNO! PSIHA ,KMALUKAPUT Te skupine tako imenovane emoti, se zbirajo predvsem na Metelkovi, veliko se jokajo, neprestano in so tudi primeri ko naredijo skupinske samomore, velikokrat se pa tudi režejo in sami sebi škodujejo. :OO!: no to pa tut prvič slišim da obstajamamica pa ki jst žvim? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 to smo že ugotovili, da kje ti živiš... pridi dekle za grajske zidove, tam imamo če druzga ne EMO peč pa EMO piskre tud ane? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 pa EMO piskre tud ane?Piskrov se pri nas poslužujejo predvsem potomke Evine, katerih dolžnost je vzdrževati zdravje vrhovnih inkvizitorjev z dnevno pripravo več ducatov različnih menijev ter valjenjem vinskih sodov iz grajskih kleti. Pomoč dobrodošla, vendar spokoritev obvezna. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 ..ne vem kaj je emo glasba... je pa vecina glasbe, ki jo poznam avtodestruktivne... zal... tjo, da se mi to ne zdi kaj prevec novega... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krena 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 :OO!: no to pa tut prvič slišim da obstajamamica pa ki jst žvim? Tut jst bi se lahko vprašala kje živim, ker tut jst prvič za to slišim, ampak če je to kar je napisala ROTI nisem nič zamudila in me tudi ne zanima kak zgleda oz kako se to sliši. Citiraj Mnogi ljudje imajo oči, ki ne vidijo, ušesa, ki ne slišijo in jezik, ki ne zna molčati. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tmala 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 ne bit emo... emoti sux k majo zgrešano razmišlanje... niso samo svoji ampak so mešanica useh stilov k jih najdeš polek tega pa so depresivni sam se non stop smilijo sami sebi... :Szavidam folku k emotov ne pozna :OO!: no to pa tut prvič slišim da obstajamamica pa ki jst žvim? ti na planetu k se mu pravi zmedena zemlja, oni pa na zmešenem marsu Citiraj blagor človeku, ki mu duša ničesar ne očita in ni izgubil upanja... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sheboom 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 poznam emo kulturo ... (zanimiva bitjeca)dejansko so bl rožice ... vsak trenutek se lahko sesujejo sami vase: tako je videt vizualno, kot tudi psihično-to je pač emo XXX http://images.43things.com/entry/00/00/79/31062s.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sheboom 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 http://www.urbandictionary.com/define.php?...=emo&page=2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
susana 30. december 2006 Prijavi Deli 30. december 2006 ojej, kaj vse se najde na svetu,.... a MTV al pa VIVA sploh predvaja to?? pomoje tud BREZ ZAMERE to sucks. same slabe stvari, depresivnost...namesto da bi bili veseli, ker je na svetu veliko lepih stvari;) Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prvi 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 Meni se pa zdijo Emo-ljudje bolj take krhke dušce, ki iščejo nek izhod iz svojih težav, iščejo ljubezen, ki jo pogrešajo... ...se skušajo otresti vsega slabega. Strmijo k izboljšanju sveta, večina je veganov, ki nočejo škodovati živalim... Tak je moj pogled. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 Tole pa ful ne spada sem x!x ah ah ahshe ena polna pozitive (pa sama sebe)deb se pa mal okol ozrla....eh to takile posti prou sucks zlomk....tralalapa ne Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Katastrofa od glazbe: SPOROČAJO SAMODESTRUKTIVNOST ,SAMOMORI, BESEDILA VEZANA NA SAMOPOŠKODOVANJE,KLETVICE SKRATKA,IZREDNO NEGATIVNO! PSIHA ,KMALUKAPUT Te skupine tako imenovane emoti, se zbirajo predvsem na Metelkovi, veliko se jokajo, neprestano in so tudi primeri ko naredijo skupinske samomore, velikokrat se pa tudi režejo in sami sebi škodujejo. V čem je potem štos stavka "Emo is love"? Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Iz zgoraj omenjene strani: Emo Normally a 15-17 year old teenager. Considers themselves to be much more in touch with their emotions than anyone else; whereas they really just feel sorry for themselves. Most emo's will claim to be depressed, or simply misunderstood. They think they are unique, and fail to realise that they actually look like half the teenage population of south england. You can recognise an emo by looking for these general characteristics: SKINNY JEANS (both boys and girls) The tighter the better. If an emo can hardly walk because of their jeans, then they've reached optimum emo status. STRIPEY JUMPERS. Normally black and grey. If you're a boy, this should again be worn as tightly as possible. Breathing comfortably is a luxury you may have to sacrifice.TATTY CONVERSE. Usually drawn on, as most emo's regard themselves as artists.BLACK LONG HAIR COVERING ONE SIDE OF YOUR FACE. Vision can be compromsised for style as an emo. Try and make it as greasy as possible. If you're a hardcore emo you'll cut yourself occasionnally. If you're not, then you at least have to pretend you do. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ROTI 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 V čem je potem štos stavka "Emo is love"? v TEM,DA NAŽALOST POJMOVANJE LJUBEZNI ZA NJIH NI PRAVILNO DEFINIRANA,POTREBNO BI BILO POSPRAVITI PREDALČKE IN SE ZNEBITI NESNAGE,KI SE ZBIRA V MISLIH. Citiraj MISLI SO ČAROBNI DEL NAS SAMIH IN VODIJO NAS NA KRAJE,KJER NI LOČNIC NITI OMEJITEV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 Saj emo ni zgolj depresija. Večinoma je s čustvi nabita glasba. Kratek čas sem poslušal to glasbo, posebej bi izpostavil bende Hot Water Music, Grade, Eversor. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emo_boy93 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 No jst pa mislm d vsi k mate neki proti emotom se motite... : 1. emoti ne delajo samomorov kr u skupini 2. Emo ni le deprisija vendar tudi izražanje svojih čustev 3. rezanje... to sploh ni nč takga..če maš neki tankega(britvico) sploh ne boli in škodi ne... sam se sicer ne režem sem pa že probu in lohka povem da skoraj ne čutiš... in zadnje čase se skor noben emo več ne reže...pa zkaj naštevate samo slabe stvari pr emo kulturi.. ka pa dobre??!!! najbolše čupce, brez nasilja, vse čustveno... bolš k pa nek punk al pa kei ko so vsi neki pobriti EMO RUULLLZZZ!!! Citiraj EmO.iS.lOwE Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 It makes sense. Me veseli da sem tole vidla.. Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emo_boy93 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 emo se je razvil iz hc punka... tko da ne kej preveč kritizirat čupce so pač stvar okusa... sam povem ne..zka se vsi tolk na punk spraulate... sei men je punk muska ušeč...sam kultura, čupce..to p ne... Citiraj EmO.iS.lOwE Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emo_boy93 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 uuppsss!! mislu sm napisat: nwm zka se vsi tko na emo spraulate** ne na punk Citiraj EmO.iS.lOwE Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emo_boy93 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 No ja, vse nekako prebavim, vem kako je etiketirat tkole glasbo, edino s tistim o rezanju se pa ne strinjam. Meni se pa rezanje zdi KAJ takega ... zakaj bi se rezal in izvajal nasilje nad sabo? Glasbe same pa ne bom komentirala, ker ne poslušam in ne poznam. Tudi etiketirala ne bom, ker vem kako se etiketira metalce. Zakaj bi se rezau?... zato ker se ti je zgodilo nekaj slabega(te postila punca/fant, ali nekaj podobnga)in emoti so zelo čustvene osebe in tega neketeri ne moremo prebolet. sei pravim da se čedalje manj emotov reže.. se pa še najde kdo ki se Citiraj EmO.iS.lOwE Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.