Skoči na vsebino

EMO-PLIS PIŠTE

klarch

Recommended Posts

Zakaj bi se rezau?... zato ker se ti je zgodilo nekaj slabega(te postila punca/fant, ali nekaj podobnga)in emoti so zelo čustvene osebe in tega neketeri ne moremo prebolet. sei pravim da se čedalje manj emotov reže.. se pa še najde kdo ki se

Lepo te prosim!!! Mene je tudi pustil fant, sem zelooooo custvena oseba, in kaj naj sedaj??? Naj se grem rezati??? Ja fak folk pa kaj vam ni jasno no, prosim vas.... xrolleyesx :xx!: Adijoooo pamet ane.

Deli na socialnih omrežjih

(popravljeno)
Lepo te prosim!!! Mene je tudi pustil fant, sem zelooooo custvena oseba, in kaj naj sedaj??? Naj se grem rezati??? Ja fak folk pa kaj vam ni jasno no, prosim vas.... xrolleyesx :xx!: Adijoooo pamet ane.

Sei jst ne rečem d bi se mogla rezat.. jst se tut ne... nekateri emoti pa pač se..sam zdej jih je že zlo mal.. vsak ma drugačen način da preboli..pa ne mislim jst da če maš ti kao neko lubezn za 2 tedna..mislm tako zares lowe.. pa da se pol kei hudga zgodi..ne kr tko.. vsak je užaljen..nekateri bolj nekateri manj..nekateri se režejo.. pač majo svoj način kako preboleti neko hudo ožaljenost

Popravljeno -> emo_boy93
EmO.iS.lOwE

(popravljeno)
Kaur Danes, 20:24

CITAT(emo_boy93 @ 22. Jan 2008, 20:13)

Zakaj bi se rezau?... zato ker se ti je zgodilo nekaj slabega(te postila punca/fant, ali nekaj podobnga)in emoti so zelo čustvene osebe in tega neketeri ne moremo prebolet. sei pravim da se čedalje manj emotov reže.. se pa še najde kdo ki se

Lepo te prosim!!! Mene je tudi pustil fant, sem zelooooo custvena oseba, in kaj naj sedaj??? Naj se grem rezati??? Ja fak folk pa kaj vam ni jasno no, prosim vas.... Adijoooo pamet ane.

ja pač zgleda da vsi nimamo take sreče kot ti.nekatere nas pač neke stvvari zelo prizadanejo,nam povzročijo tako psihično bolečino,ki jo poskusimo pozabiti na ta na čin da si zadajemo fizično. :"cutting the pain away"..zato se nekateri emoti pač režejo..amapk če že govorimo o rezanju...to ne delajo samo emoti.tak da ne se zej neki spravlat na emote če nobenga ne pozante...če pa poznate emota ,ki se reže,je zgleda ,da eden izmed tistih izjem ki to še vedno delajo,ki se na tak način izražajo..nekateri to delajo da bi kot sem že rekla s fizično bolečino pozabili na psihično,drugi pa se zgledujejo po tem : "i hurt myself so you can't"...in tega ne delajo samo emoti...poznam kar nekaj emotov in od njih se reže samo eden...poznam pa tudi kar nekaj ljudi ki niso emoti pa se tudi režejo..tko da...puste emote pr mer..

emo is love<3

Popravljeno -> dark lucy
Xx_EmO Is LoVe <3_xX

No jst pa mislm d vsi k mate neki proti emotom se motite... :

1. emoti ne delajo samomorov kr u skupini

a potem jih vsak zase? x:o)x

2. Emo ni le deprisija vendar tudi izražanje svojih čustev

kako se pa izrazajo drugacna custva? ce se od zalosti rezes, potem od veselja...kaj?

implantiras joske?

3. rezanje... to sploh ni nč takga..če maš neki tankega(britvico) sploh ne boli in škodi ne...

ja saj...butanje z glavo v zid tudi ni nic takega...lahko tudi vzames opeko in se tolces po levem komolcu...

ali pa na primer privezes za avtobus na kotalkah tudi fino boli...prav pase, ce te zapusti ljubezen...

x;)x

sam se sicer ne režem sem pa že probu in lohka povem da skoraj ne čutiš... in zadnje čase se skor noben emo več ne reže...

pa zkaj naštevate samo slabe stvari pr emo kulturi.. ka pa dobre??!!! najbolše čupce, brez nasilja, vse čustveno... bolš k pa nek punk al pa kei ko so vsi neki pobriti

pa to so taisti ljudje brez nasilja, ki se npr. tudi rezejo...? :inocent:

se pravi: drugih ne, sebe je pa treba sesuvat...? ceprav...fak, teli tenki rezi kar bolijo...se spomnim se

iz likovne...smo imeli napis na zidu: "nothing cuts like a paper cut"

ajaaaaaa, stvar je v cupcah! :vio:

ful zanimivo.

slovesno razglasam, da sem srecna, ker imam vec kot 20 let

in vsem emo loverjem zelim en lep prehod v boleco realnost,

kjer potreba po zadajanju samobolecine odide premosorazmerno s hitrostjo razvoja vsakdanjih problemov.

s cimvec pozitive in cimlepsimi cupcami :2src:

za glasbo se bom pa se izobrazila, to se mi zdi edino zanimivo....a ce si starejsi in ti je kul emo muska

in se noces rezat in met cupce in crnih ozkih kavbojk si se vedno lahko emo? :2src:

a obstaja emo za seniorje? xcivx

zvedavo trpljenje mlade tinke

p.s.

za vse emoljudi tule...tole je cista zafrkancija...ne se jezit...se slisi pac pateticno vse skupaj, ampak spada k najstnistvu.

verjamem pa, da je muzika kul, ostalo je pa stvar odlocitve, ce ti je to life style, se mi zdi pac skoda...predvsem casa.

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

To, da furaš načrtno depresivno sceno in postaneš še ovčka v čredi je kr smešno...sem pa bil na nekaterih EMO koncertih in muzika na čase zna biti zelo všečna...post hardcore iz občasnimi izbruhi čustev...sami Emoti pa niso ravno popularni, bolj tarča posmeha...

...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo...

ajaaaaaa, stvar je v cupcah! :vio:

ful zanimivo.

slovesno razglasam, da sem srecna, ker imam vec kot 20 let

in vsem emo loverjem zelim en lep prehod v boleco realnost,

kjer potreba po zadajanju samobolecine odide premosorazmerno s hitrostjo razvoja vsakdanjih problemov.

s cimvec pozitive in cimlepsimi cupcami :2src:

za glasbo se bom pa se izobrazila, to se mi zdi edino zanimivo....a ce si starejsi in ti je kul emo muska

in se noces rezat in met cupce in crnih ozkih kavbojk si se vedno lahko emo? :2src:

a obstaja emo za seniorje? xcivx

zvedavo trpljenje mlade tinke

p.s.

za vse emoljudi tule...tole je cista zafrkancija...ne se jezit...se slisi pac pateticno vse skupaj, ampak spada k najstnistvu.

verjamem pa, da je muzika kul, ostalo je pa stvar odlocitve, ce ti je to life style, se mi zdi pac skoda...predvsem casa.

Tinka xsmx, mamo tle enga dobrega smeškota xsuperx, že treniram :inocent:, kot začetnike se navaja švedske The Refused,

tam je torej treba začet :inocent:, žžžžžž žžžžž žžžžžžž žžžžžžžž aja, mal sem zašel, to ni metal xnckrivx, no za vratne mišice

pa sploh ni švoh x;)x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

ne bit emo... emoti sux k majo zgrešano razmišlanje... niso samo svoji ampak so mešanica useh stilov k jih najdeš polek tega pa so depresivni sam se non stop smilijo sami sebi... :S

zavidam folku k emotov ne pozna

ti na planetu k se mu pravi zmedena zemlja, oni pa na zmešenem marsu :D x;)x

zej je kao neki modern bit emo ... tud dost folka poznam k se kr neki reže za brezveze pa enmo slikce majo povsod pa so "depresivni" vs čs .... ne vem, men se zdi da je tole en drek, okej če sam musko poslušaš je še okej sam pol ostalo pa si že npol bolan d se režš brez razloga. :sori:

OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg

zej je kao neki modern bit emo ... tud dost folka poznam k se kr neki reže za brezveze pa enmo slikce majo povsod pa so "depresivni" vs čs .... ne vem, men se zdi da je tole en drek, okej če sam musko poslušaš je še okej sam pol ostalo pa si že npol bolan d se režš brez razloga. :sori:

Loool..kdo je umenu rezanje brez razloga?

EmO.iS.lOwE

men je p emo pač zakon...nore čupce,ql obleke in itk: zakooon muska...tist glede rezanja ne...je p čist odločitev vsakega posameznika..p itk se večina emotov več ne reže,tisti ki p se režejo p tega ne delajo zto k so emo,ampak zto k je pač to njihov način izražanja,kr se tko spopadajo z (psihično)bolečino,vsak ma svoj način prebolevanja...nekaterim je pač lažje če se režejo..no..in če jim je tako lažje--zakaj se potem ne bi rezali?...in rezanje nima nič skupnega z emoti, mogoče so emoti res najbol depresivni ampak to ne pomeni da je rezanje del njihove kulture...pa tut...kot sm že povedla..poznam nekaj ljudi ki niso emo pa se režejo...poznam pa velik emotov in se samo eden reže,pa ne zato ker je emo,ampak ker se na tak način izraža...vsak ma svoje mišlenje,svoj način,svoj stil...vsi se med seboj razlikujemo in nekdo lažje preboli če gre vn se zabava,drug če sedi v svoji sobi in posluša musko,tretji piše dnevnik....nekateri pa se pač režejo...

p.s.:nobeden pa se ne reže BREZ razloga!!!

*_<3EmO Is LoVe<3_*

Xx_EmO Is LoVe <3_xX

men je p emo pač zakon...nore čupce,ql obleke in itk: zakooon muska...tist glede rezanja ne...je p čist odločitev vsakega posameznika..p itk se večina emotov več ne reže,tisti ki p se režejo p tega ne delajo zto k so emo,ampak zto k je pač to njihov način izražanja,kr se tko spopadajo z (psihično)bolečino,vsak ma svoj način prebolevanja...nekaterim je pač lažje če se režejo..no..in če jim je tako lažje--zakaj se potem ne bi rezali?...in rezanje nima nič skupnega z emoti, mogoče so emoti res najbol depresivni ampak to ne pomeni da je rezanje del njihove kulture...pa tut...kot sm že povedla..poznam nekaj ljudi ki niso emo pa se režejo...poznam pa velik emotov in se samo eden reže,pa ne zato ker je emo,ampak ker se na tak način izraža...vsak ma svoje mišlenje,svoj način,svoj stil...vsi se med seboj razlikujemo in nekdo lažje preboli če gre vn se zabava,drug če sedi v svoji sobi in posluša musko,tretji piše dnevnik....nekateri pa se pač režejo...

p.s.:nobeden pa se ne reže BREZ razloga!!!

*_<3EmO Is LoVe<3_*

Podpišem..se čist strinjam s tabo.. jst poznam ogromno emotov k so že zlo doug emoti p se ne režejo..reže se lahk usak k je deprisivn al pa neki.ne sam emoti..pa nek tam sm prebrau d emoti delajo skupinske samomore..lol...a ka to mislte d se kr za rokce na streh primemo pa na tri, štiri hop dol iz strehe al kwa??!!!..pa kake mate nekateri.. ne kritizeri če ne veš kwua se dogaja

EmO.iS.lOwE

Alo ludi povejte mi kej več o glasbi EMO.K me full zanima kake skupine al pa pesmi, neki jih že mam pa če vete za kako dobro stran. In kko se vam kei zdi drgač Emo muska'??? Men je full dobra pa tipćli so tok cute ej mwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa full so cute=) SAJ MEN tak da ... a vete ke bi loh dobla kei kontakte z emoti?? kake msn-je al pa kei???? PLIS PIŠTEEEEEEEEEEEEEEEEEEe

no če hočš zvedit kako cool emo skupino:

UnderOath

Bullet For My Valentine

The Used

Silverstine

(to so screamo skupine..tle se mau derejo not)

pol maš p še skupine brez dretja:

panic!!! at the disco

My Chemical Romance

Kontakti..

http://www.vampirefreaks.com/ ...tuki maš fotke pa to..lahk tut koga za msn asskaš pa tko..

če mislš postat emo..pol fajn..sam da boš vedla da te nekateri "prjatli" nbojo več sprejel..tko boš vsai vidla kdo je tvoj prjatu in kdo ne

EmO.iS.lOwE

• 4 months later...
No jst pa mislm d vsi k mate neki proti emotom se motite... :

3. rezanje... to sploh ni nč takga..če maš neki tankega(britvico) sploh ne boli in škodi ne...

sam se sicer ne režem sem pa že probu in lohka povem da skoraj ne čutiš... in zadnje čase se skor noben emo več ne reže...

EMO RUULLLZZZ!!!

Dragi emo boy..naj ti neki razčistm..rezanje je resen problem-in ima ga dosti ljudi,povezan je z pshičinimi problemi,depresijo,anksijoznostjo itd.. Predvsem se takšni ljudje režejo zaradi slabih izkušenj v življenju (razno razne zlorabe). Da bi potem ena t.i. "subkultura" prevzela tako obnašanje..je zelo "egoistično" človek oz. v večini primerov otroci ne pomislijo na ljudi,ki to počnejo zaradi resnih problemov.Da se nekdo reže,zbada v svojo dušo za "čustvi" in tako nehote zbuja depresijo,tukaj definitivno nekaj ne štima??

In še nekaj bi dodala,sama se zdravim za depresijo,dobivam AD. V otroštvu sem bila zlorabljena. Ko sem se začela "rezat" je bila prav tako čisto tanka britvica. Nato pa sledijo 10 rezov 20,100..ko to postane odvisnost tega sploh ne opaziš. Zakaj sem to počela? Agresija,jeza in bolečina. Predvsem pa nisem bila stabilna. Življenje je viselo na strohnjenih temeljih mojega otroštva. zdaj pa se zamisli..na svetu je na stotine ljudi s podobnimi zgodbami..se ti zdi pošteno? Do mene? Do njih?

Ja in brazgotine ostanejo tudi po čisto tankih britvicah,skelijo in bolijo,in so večen spomin.

se opravičujem...ampak se ne morem zadržat : :lol: :lol: :lol: + (smešek ki s kazalcem pomenljivo vrta po sencah (tistih na glavi)) x:Dx

obožujem rezanje! to delam, na zelo eleganten način, z okusom, bi lahko rekli... kruh, salama, jabolka, nič ne ubeži mojemu rezanju... x:Dx

:palec: x:Dx good one

"Remember when I told you how my

Kin is different in some ways?

And how you should not fall in love

With someone like me, anyway...

Between the lines, people see signs

When they feel the sear, every day's fear...

And one night their torches

Find the girl without a name...

And the one who has her

Love is no more safe..."

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...