Skoči na vsebino

Dreadlocks

Kristalka

Recommended Posts

Pozdravljeni.. xrosex

dela kdo dreadlockse ... nasveti, priporočila .. cene ..

kolk dolge lase je fajn met preden si da(m) kdo delat .. ..

je dobro pred tem it na trajno?

lastne izkušnje..

razni voski, pospeševalci, šamponi .. kje kupit, kaj je dobro?

k frizerju .. al h kolegu.. ?

kaj nardit ko zrastejo ..

:frog:

(razne strani sem že pregledla.. rada bi nekaj iz prve roke.. )

hvala

Deli na socialnih omrežjih

Guest mačona

jaz sem jih mela. :inocent: x:Ix

delal mi jih je en frizer. najprej mi je naredil afro trajno. :vio: pol je pa tupiral pramen za pramenom z železnim glavnikom (če nisi sado mazo, ni glih prijetno :vio: ) ... na koncu pa še zlikal pramen za pramenom. mater sem mela grivo. x8Dx

ampak pol ... sem si pofarbala lase ... in je zgleda barva reagirala z unim razvijalcem za trajno. in so se mi skodrali. :eek: no, ne glih skodrali, ampak so bili taki vsi zaviti. x:Dx kot kača. ne vem glih konkretno povedat. saj si predstavlaš ne? nekje mam še shranjene te kače. x:Dx

ko ti zrastejo, si jih moraš pa "vlačiti skoz". :o|o: tam, kjer je narastek, daš skozi en špic od kulija in potegneš dred skoz in probaš narediti, da je čimbolj kompaktno.

meni je to delal moj fant, ki je tudi mel drede že prej in je obvladal. jih je pa pol tudi on začel delati. in to dobre. in ni računal dosti (cca. 30-40.000). ampak ga več ne poznam, nimam njegove cifre, nič skratka. razen če kje na netu pogledam od njegovega benda sajt, pa ti pošljem njegov mail.

jaz sem jih mela. :inocent: x:Ix

delal mi jih je en frizer. najprej mi je naredil afro trajno. :vio: pol je pa tupiral pramen za pramenom z železnim glavnikom (če nisi sado mazo, ni glih prijetno :vio: ) ... na koncu pa še zlikal pramen za pramenom. mater sem mela grivo. x8Dx

ampak pol ... sem si pofarbala lase ... in je zgleda barva reagirala z unim razvijalcem za trajno. in so se mi skodrali. :eek: no, ne glih skodrali, ampak so bili taki vsi zaviti. x:Dx kot kača. ne vem glih konkretno povedat. saj si predstavlaš ne? nekje mam še shranjene te kače. x:Dx

ko ti zrastejo, si jih moraš pa "vlačiti skoz". :o|o: tam, kjer je narastek, daš skozi en špic od kulija in potegneš dred skoz in probaš narediti, da je čimbolj kompaktno.

meni je to delal moj fant, ki je tudi mel drede že prej in je obvladal. jih je pa pol tudi on začel delati. in to dobre. in ni računal dosti (cca. 30-40.000). ampak ga več ne poznam, nimam njegove cifre, nič skratka. razen če kje na netu pogledam od njegovega benda sajt, pa ti pošljem njegov mail.

ja, si predstavljam ja.. ja, cena mi je kul, mislim tolk bi npr. bla takoj pripravljena dat.. moram pa še počakat da mi zrastejo še malo.. no, zdaj.. kontaktov še nekih ne rabim.. zaenkrat, hvala.. lahko pa no. mi enkrat zrihtaš mejl itd.. pa je to kul :)

hvala Mačona x;)x :palec:

Mačona, kaj pa nega.. kak in s čim si jih umivala, si uporabljala voske, razne pospeševalce... skratka kaj je dobro..? no, pa v Ljubljani bi dobila te izdelke, hm? .. kr do zdaj v Mb še nisem našla nič.. en tip je reko da se bo pozanimal..

in pol.. kaj si naredla ko si se naveličala.. totalno postrigla? .. pa kak dolgo si jih mela? :)

hvala, spela

Guest mačona
Mačona, kaj pa nega.. kak in s čim si jih umivala, si uporabljala voske, razne pospeševalce... skratka kaj je dobro..? no, pa v Ljubljani bi dobila te izdelke, hm? .. kr do zdaj v Mb še nisem našla nič.. en tip je reko da se bo pozanimal..

in pol.. kaj si naredla ko si se naveličala.. totalno postrigla? .. pa kak dolgo si jih mela? :)

hvala, spela

ja, seveda, dobro, da si me spomnila, gledam in gledam, kaj boš pa z voskom, saj za drede ne rabiš nobenih teh lakov pa gelov pa voskov ... seveda, na konice je treba šopati čebelji vosek. moj tip bivši je nekje to enkrat nabavil cele kile ful poceni, pa se ne spomnim, kje. :o|o: ja, ta vosek pač sproti topiš nad svečo in vtiraš v špice dredov in nekako pol zasvaljkaš, da so fixni.

umivala sem jih pa z baby šamponom in to samo enkrat tedensko, ker ni bilo potrebe, da bi jih večkrat. valda, ker si nisem nič prčkarila in to in se ni melo kaj mastit, pa tudi smrdeli mi niso, lasišče tudi ne.

ko sem se naveličala? nekam hitro sem se naveličala. :inocent: mislim, da sem jih mela kaki dve leti in pol. sem se odločila, da bom pač pustila rasti lase, brez da si štimam drede še naprej. in sem čakala eno leto, da so mi rastli novi lasje, res je zgledala ful čudno :O: x:Dx , pol sem pa šla k frizerju in ful so se namučili, da so mi jih postrigli, pol pa še preden so vse to razčesali ... :o|o: pa še za model sem šla, zastonj torej, verjetno so si mislili, ta ja fukjena. x:Dx ja, pol sem mela pa kratko frizurco.

Aha, kul.. ful kul.. :)

dobro, čebeljega voska mi zmanjkalo nekak ne bo.. smo meli čebele doma, zdaj jih pa ma en kolega.. in mi bo dal, če bom rabla :)

in so ti dve leti in pol zgledli čist lepo..ja, super :) (kr ne vem, veš, malo me skrbi, pa če ne bodo dobro narjeni .. (ampak do takrat ko bom mela lase dovolj dolge.. bom tud mela dovolj informacij.. oz. jih mam že zdaj, lej kr nekaj bluzim, jao samo da mi lasje zrastejo..).. :D

hehe, so se mogli mučit ja x:Dx

dobro.. kratki mi tud niso problem, se bom enkrat tak čist pobrila dol.. da vidim filing.. x:o)x x:Ix x:Dx

wau, ful dobro res... pa kaj, si mela bolj tanke drede al debelješe oz. nekak normalne.. maš kako sliko? :)

kolk dolžine las poberejo dreadi? kolk krašje je potem vse? :) tak, približno

ej, hvala ti res.. xsrcx x;)x x8Dx x:Xx

đekica si, dreadi pa to.. ful dobro x8Dx :palec: x;)x

Guest mačona

ja zgledali so kul, ker so pasali mojemu obrazu, bili so pa nekaj posebnega ker kot že rečeno, so se mi "skodrali".

mela sem pa srednje debele. mam slike ja, samo ne na compu, bi morala skenirati, to pa se mi ne da, pa niti se ne vidijo tako dobro, da bi se splačalo dajati fotko gor.

dolžine pa poberejo kar. recimo tretino.

đekica pa taka. x:Dx x:Dx x:Dx pa pirs si grem dat v popek, pa me piči, da ga ne bi več mela in ga kar vzamem ven ... eh, pa v nosu sem ga mela, sem ga skoz dajala not pa ven, odvisno od stila oblačenja in razpoloženja. sicer pa same sebe več ne morem šokirati ali presenetiti, drugi pa majo mogoče lahko bleme z mojo podobo ... x:Dx

aha.. no, dobro :)

ja ni blema za sliko.. :)

poznam to menjavanje, samo da sama ponavadi ne pridem dlje od same ideje.. zdaj pa delam bolj na dolgi rok.. tak da.. bom enkrat le prišla do dredov :) hehe.. :) (da se ne bom čez dva mesca spet postrigla ful.. ;) .. huh)

x:Dx x:Ix

ja, upam da bodo meni tud pasali.. bom dala kako sliko gor.. ko najdem eno pametno.. :)

hvala ti :)

Men pa dredi niso všeč, še posebej ne na belcih/belkah. Ajde, ne rečem na kakem mulatu ali pa carribean-đolamanu. Mam zmer filing, da so dredi leglo golazni :xx!: (čeprou se iz Mačoninega pisanja to ne bere), tko da gre verjetno sam za moj predsodek :o|o:

Ampak ok, sej mi tut kitke na glavah belk niso všeč...tak da, bom jst zaj mal tih xDDx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...