Skoči na vsebino

Zakon privlačnosti - The Secret of Attraction

Guest Lotus'

Recommended Posts

MAtr, si skoz jezn.

Tolk tumpaš o svoji objektivnosti, sam, vseen skoz nabijaš o tem, kako v resnici je in da kok smo slepi in vse toč So faking what! Pač, nismo vsi na tolk visokem nivoju, kot ti, nismo vsi tolk sposobni dojet ''resnice'', kot ti. Kaj se pol kurčiš...če smo tok omejeni, da itak samo del tvojga posta poštekamo in pol neki tupimo, česar sploh nisi ''mislu''?

Sprejmi že, da NE razmišljamo vsi tko, kt TI! To je point! Pika! In pikica!

Mater, tok si brihten, pa tok jezn hkrati...usmer v neki druzga tole svojo jezo, k se boš razpoču!

Se mi zdi, da si jezn na cel svet, k smo tok glupi in ne znamo razmišljat v določenih okvirih. Pač, to je naloga vsazga, da pride do nečesa...eni bomo že v tem lajfu, eni še dolg ne. Kdo si ti, da boš to ocenjeval? :o|o:

A me štekaš? To sploh ni kak napad nate al pa kej. Samo, pravim ti, da se sprijazni s tem, da nimaš nadzora in kontrole nad tem, kako folk razmišlja.

Deli na socialnih omrežjih

Eh, sej sm vedla, da boš to zdej na bed vzel. xrolleyesx

Eh, mali...že skoz mislm, da si ful pametn fant. Ki pa mogoče na žalost za svoja leta velik preveč resno že jemlje svoj lajf. To vem, ker je pri men isto. Pač, če ti v otroštvu ni blo z rožicami postlano, postaneš tak...thinker... x:Ix

In vem, da ti zdej ne morem rečt, da ne bit tok resen, uživaj še v svjem ''otroštvu'', ker to pač ne gre.

Pa kaj tolk vse osebno jemlješ? A vidš...ti si tolk temeljit pri svojem pisanju, pišeš dolge poste, nas grajaš...in maš vedno prav. Ko ti kdo kej ugovarja, je takoj rasist...a zato, ker s ene strinjam s tabo sem rasistka? A pol bi blo bolš, da bi ti sam kimala, se ti klanjala? Ne smem izrazit svojga mnenja, če ni enako tvojemu?

Ej, ej, unis, razočarl si me v tem smilsu.

Prov, sem pa rasistka. Če ti tko rečeš, bo že menda prov, ne? :o|o:

Spet en kup besed pa nič napisan čeprov ne boš verjel vse štekam x:)x .Lej Unis.Za normaln,kulturn pogovor sta potrebna dva ali več umirjenih ljudi.Zej če je en živčen,nezadovoljen in bruha ogenj je to moreče tako zanj kot za druge.In tut če jest pokomentiram da bi bilo pač fajn če bi napisal par besed namest romana je to moje mnenje in ne ukaz da tako moreš delat.Razum že enkrat da so to sam želje,komentarji,dejstva ki jih želi povedat posamenznik posmezniku, ne pa komandiranje kaj naj kdo počne in kako naj razmišla in kaj je prav in ne.Vse je namenjeno v razmislek nič drugega.

Če pa jemlješ to dobesedno in če ti dviguje pritisk bi ti pa priporočov da začneš mal na seb delat in to tvojo agresijo eliminiraš in ugotoviš vzrok za njo, ker to tvoje bruhanje nima veze nič ne z mojimi ne z drugimi posti ali vsebino njih temveč so samo povod za tvoj izbruh.

Poišči vzrok tega x;)x

Želja, ne komanda x;)x

p.s. če ti kej ni všeč me pa odjebi, ignoriraj....sam ne razburjej se zarad vzrokov ki so drugje x;)x

xrolleyesx Pa skoz te fore z umikanjem....dej, ne bluzi s tem.

Moja slika pa teb ni všeč. In? Nej se zjokam zdej?

V bistvu najbrž ne štekava drug druzga, zato je prov, da se debata na tem mestu konča, ker namesto, da bi vidla, da si nč slabga nočva, samo to vidva....ajd, mej se. x;)x xsrcx

Sam 2 možnosti so.Ali se ne zavedaš, da govoriš laži in poveš samo tisto kar tvoj omejen um je zmožen razumet - to še toleriram, ker smo vsi omejeni, tko al drugače,

ali pa si ignorantski tip človeka in drugo plat medalje preprosto izpustiš, da bi obveljala tvoja resnica.

:palec:

Pohvala Unis-u, zadjnih par postov k si jih napisal, sem dejansko razumel kaj si hotu povedat :palec: (z izjemo zadnjih treh, k jih še nisem prebral xDDx )

DIHAJ!

Ta je dobra. x:Dx :palec:

"Če ni vetra, VESLAJ!" latinski

"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain

"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin Rose

Kaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?

- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.

Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje..

Ja in sedaj treba tkoj popljvat knjigo oz film The secret in jo zažgat in sploh izbrisat iz obstoja zemlje ???

Saj če se tako gleda, opaziš v veliko duhovnjih knjigah podbnega znanja in vsako je podano na drugačen način. In ne vem če bi zdej melo smisel za vsako knjigo iskat od kod je bila prepisana oz iz kje je jemala vire ....

Se pa to znanje zelo hitro razširja po zaslugi filma, ki je odlično in razumljivo predstavljen. In ne vem, kaj bi bilo tukaj tako slabega. Pa tudi vsi ljudje delujejo zelo pozitivno in dvomim da si hočejo z to knjigo pridobit slavo in denar.

pa pizda a znaš ti sploh brat kaj sm napisu.

Zdaj je neka moda, se mi zdi, tudi v leposlovju, da se "pizdari" na veliko. :xx!:

V tvojih prispevkih bi bilo zanimivo ločevati zrnje od plevela. x:Dx

Kletvice niso glih posrečeno mašilo. :xx!:

Ti si res jezen poba. xrolleyesx

Me zanima, zakaj vas tako moti domnevna jeza v unisovem pisanju. A mogoče ne bi smel biti jezen? Ne trdim, da je; ne trdim, da ni. A če je, zakaj ne bi smel biti, zakaj se to smatra kot stanje, v katerem naj ne bi pisal in sploh stanje v katerem ni duhovno ali smotrno ali pametno biti?

Človek se trudi, da razloži zadeve čimbolj na široko in z več vidikov, a vse kar zmorete, je da mu očitate jezo in kaj vem še kaj vse. Blazno inteligetno in modro. xrolleyesx

Possible—but highly unlikely.

Me zanima, zakaj vas tako moti domnevna jeza v unisovem pisanju. A mogoče ne bi smel biti jezen? Ne trdim, da je; ne trdim, da ni. A če je, zakaj ne bi smel biti, zakaj se to smatra kot stanje, v katerem naj ne bi pisal in sploh stanje v katerem ni duhovno ali smotrno ali pametno biti?

Človek se trudi, da razloži zadeve čimbolj na široko in z več vidikov, a vse kar zmorete, je da mu očitate jezo in kaj vem še kaj vse. Blazno inteligetno in modro. xrolleyesx

Težko se je pogovarjat z takim človekom ki je poln jeze.

alan, ne se nnka matrat.

poglej naprimer matjazzev post, ki govori o tem, da je on razumel, da je treba the secret knjigo zažgat in uničit.

Aja no jaz podpiram knjigo in njena učenja, samo sm to napisal v smislu vprašanja, če bi jo bilo treba zažgat. Samo sm namesto vprašaja napisu piko pa sm zdej to popravu.

HA.Ha.

Pa sm reku.Sm reku ane?

Da bo folk quotal pol stavka, namesto celga.Pod tistem sledi.

pizda ja..a je samo meni to očitno, al se drugim ne da ljubit vsega prebrat.

Pa ne, da bi blo bistvo skrito med stavki.Ah kje pa..še same stavke se med sabo ignorira.

Indigo, če se je z mano nemogoče menit, ker sem jezen, pomisli kko je nemogoče sploh kej konstruktivnega rečt, če se bekneta eden zelo zelo jezen človek in en velik ignorant.

Kdo se sploh benka tle.Jest se že ne.Sam nekej stvari ti hočem povedat za lažjo komunikacijo.Ti bi se pa lahko kej nauču skozi to.Tut jest sm se v preteklosti glede na reakcije ljudi.Itak delej kar češ.Al pa bod eno te isto "teslo" celo življenje(mišleno kot predlog da navš spet iskov ene borbe,bitke tle k mi dol visi za to)

no, no si le spremenil svoj post.

Prej si govoril o "kralju", zdej si me pa spremenu v "teslo".

Kako rad imam spremenjena sporočila.

In naj sam še dodam.

Od vseh ljudi, ki podpirajo diverzijo in pestrost v življenju, mi prav ti, samozvani Indigo, praviš, da moram spremeniti svoje vedenje, da moram spremeniti svoj značaj, da moram spremeniti svoje izražanje, da moram spremeniti svoj nastop, da moram spremeniti vse, kar se smatra za "drugačno in čudno, ki se veže v skupni koš-NEGATIVNO", da bom lažje komuniciral z ostalimi.

Seveda mi tega nisi rekel.Rekel si samo, naj te citiram:

In kje so sedaj tisti slogani, bodi originalen, bodi samosvoj, bodi to kar si, ne pretvarjaj se?

Poslušaj svoje srce, uresniči svoje sanje, ne boj se pasti, zazri se v prihodnost in ne pusti se zmesti.

Vztrajaj pri svojem, a pri tem ne razburjaj ostalih.

Da bi tudi oni to sprejemali.

Oni.

Oni, ki so normalni.Oni, ki nimajo toliko jeze v svojih spisih kolikor jo je Unis zmožen iztisniti iz sebe.

In od vseh ljudi.

Mi prav ti, indigo, to rečeš.

Lepa reč.

Tema je drugače od loa, ne od obnašanja unisa in kako se je vse zarotilo proti njemu, ker pizdi na druge in je sedaj le dobil nazaj lastno porcijo in se tega ne zaveda in bo anti umrl v tem začaranem pesimističnem krogu.

Da, da

lep dan še naprej.

x:Dx x:Dx x:Dx Here we go again.Bodi kar si v skladu z tvojo mislijo.Če misliš bit drugačen si lahko speti iz sebe vn in ravno tako ne izgubiš,svoje biti,svoje originalnosti.Ravno to je narobe da si drugačen takoj na neko komando brez razmisleka, če pa v tem vidiš tisto pravo bit,tisto kar bi moralo biti si pa pač to ti.Rekel sem da bi bilo fajn če bil tak, ne da bodi.Mogoče upam da bom sprožil kakšne knofek v teb, sej konc koncev veš kaj je prov in kaj ni.You are a big boy.Puca men kurac kakšen si , kakšen nisi....čeprov po en stran ni moja naloga da te ocenjujem niti nisi ti prišel k meni na oceno , vendar ne morem iz svoje kože da nebi nekej pokritiziral na račun osebnosti ki jo vidim,čutim pred sabo in kjer takoj vidim bolše rešitve tako zanj kot za ostale.Sorry ne bom se več spuščal vate ker ti ne sede vidim.

Tisto kar sm prej napisal pa ni bilo nič takega tevmeč

Osvoji množice in postal boš kralj.Z agresijo pa ravno nasprotno.Nekej tazga je blo.Kar je ubistvu isti kurac al bi napisov al pa ne.Poste pa dostikrat spreminjam ja bi reku skor vsazga 3., ker čez čas vidim boljšo varjanto in ne vidm tle nč tazga x:)x x;)x

In kje so sedaj tisti slogani, bodi originalen, bodi samosvoj, bodi to kar si, ne pretvarjaj se?

Poslušaj svoje srce, uresniči svoje sanje, ne boj se pasti, zazri se v prihodnost in ne pusti se zmesti.

To so itak floskule za zavajat ljudi. x:Dx

Osvoji množice in postal boš kralj.

Drži. Ampak kralj komu? Pretežno nezavedni množici, ki hoče voditelja. x^x

(unis @ 19. Feb 2007, 17:41) *

Nč niso bučke.Vse se da če hočeš, sploh pa če te ni stah tega bit.Pol se marsikej da.Seveda pa ne moreš tega počet vedno ker se morš včasih tut podredit množici.Sicer pa če si skuliran in veš kaj je prov in kaj ne je to izvedljivo.Na luno dlih peš ne morš it x:Dx x:Dx x:Dx

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

zakaj pa bi bil jezen? se sploh zavedaš kolk energije skuri jeza...si predstavljaš, da to kar te jzi al sprmeniš al pa sprejmeš in grš naprej...potem pa ti ostane tolk energije, da jo lahka uporabiš v kake druge namene.....pa še življenje je čažje x^x

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

zakaj pa bi bil jezen? se sploh zavedaš kolk energije skuri jeza...si predstavljaš, da to kar te jzi al sprmeniš al pa sprejmeš in grš naprej...potem pa ti ostane tolk energije, da jo lahka uporabiš v kake druge namene.....pa še življenje je čažje x^x

Ne gre za to, da jeza skuri energijo, temveč za to, da je jeza sama energija. In je čisto v redu pripomoček za tiste, ki jo znajo uporabljati. :vio:

Ne gre za to, da jeza skuri energijo, temveč za to, da je jeza sama energija. In je čisto v redu pripomoček za tiste, ki jo znajo uporabljati. :vio:

pa se splača....jeze se ne da kontrolirat...je dvorezen meč al useka tebe al pa koga, ki ga nisi mel namen....

enostavno se ta energija zna ponucat za kaj veliko bol pozitivnega....to vem iz lastnih izkušenj x:Xx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...