Ksenia 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 Unis, fajn, najbolj všeč mi je da ne delam pizdarij, ker spim.... čaki da se uščipnem, če sploh še žvim... če dvomim, če se ne strinjam, če povem svoje mnenje, če ga - potem ne žalim... drugače pa ti dam prav, da ne morem/š vsem ustrezat in to ni moj problem anejst se prav rada z Alanom zgovarjam tule, pa včasih se malo podrezava, sicer se ne strinjam z njim, ampak ga tud ne prepričujem, da on nima prav da imam jst .... tko no nekak... danes sem tečka imam eno zadevo ki je neodvisna od mene.... fak, niti ne vem kako če bo treba bom tole rešila... in ja včasih kaj prehitro zinem,... ups, to sem jst, Ksenija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 mene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 Svašta ej. Kolk znate eni zakomplicirat, to je res neverjetno. Um je vsega zmožen, če se odločiš iskat dlako v jajcu, jo boš našel. Stvari niso popolne, kaj le je, je pa kljub temu več dobrega kot slabega. Sicer pa - na podlagi česa pa sploh govoriš/ta/te - če sploh še niste vidli dokumentarca. Halo? Posploševanje kr povprek... Bistvo tega dokumentarca je, da lahko samo s svojimi mislimi - in seveda dejanji ki bodo sledili iz tega - spremeniš tok dogajanja okoli sebe.. Je sploh nesmiselno karkoli komentirat, debatirat. Ker tak al tak skos svoje bluziš/ta/te. Nekateri k so to že zdavnej ugotovili, povedo svoje mnenje in to je to. Ne debatirajo, ker je tak al tak nesmiselno. Še huje, zguba cajta. Zame. Za nekoga pač ne. Probejte kej pozitivnega povedat, "hudičevih advokatov" je povsod dosti. Predlagam, da kar napišeš/ta/te knjigo, al pa posnameš/ta/te kakšen dokumentarec. Ker na tem forumu si/sta/ste že toliko koristnega povedal/la/li, toliko resnic, da bo zihr uspešnica. Pa še več folka bo videlo tvoje/vajine/vaše besede. Edino če pišeš/ta/te zaradi lastnega užitka, zaradi sebe. Da se spoznaš/ta/te. V tem primeru pa veliko uspeha. Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
joana 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 Joana, ne si mislt da si kej boljša.. /zbodljivka2..sledi še pet in šest--/Joana, jzt bi eno tako težko knjigo kupu samo zate in te tko razbil z njo, da bi se ti od udarcev še 4 dni pol svetlo..Instant razsvetljenje pa še vijola bi bla-indigo vijola.Če se spravljaš na tak nivo in tko pišeš..ben..dej se zamislt in vidt da si u podnu.Če maš željo rečt da sm jzt še slabši, ben, ti pršparam sapo.Vem.in?Men me ne boli..teb pa, če se morš pričkat sz alanom...zkej sploh to jzt pišem?Pizda, k ni kej delat..Ej... kaj naj rečem na to Razumem tebe in Alana. Ampak če razmišljata oba enako... :xx!: :xx!: Na tehle forumih.. ha ha.. ful modrosti!Zanima me kolk tehle blodenj je vaših in kolk ste se jih "naučili na pamet" za take potrebe. Kar napišete je namreč že stokrat prežvečeno. Sram bi me blo tole pisat kot lasten umotvor. Raje bi koga citirala. Pa še tole: v nikogaršnja prepričanja se ne morem vmešat, če mi nekdo tega ne dovoli, je res? Kar se pa gobca tiče... brez komentarja. Da pa bi mi Alan lahko pomagal bi moral biti v čem nad menoj, vedeti bi moral nekaj bolje, imeti znanje, ki ga nimam. Zato mi v tem primeru ne more pomagati. Tudi ti ne. Kar namreč pisarita mi je jasno že tako dolgo, da sem dojela, da to niso moja lastna dognanja. Raje bom imela svoja. ne? Kar brez jeze. Joana, jzt bi eno tako težko knjigo kupu samo zate in te tko razbil z njo, da bi se ti od udarcev še 4 dni pol svetlo..Instant razsvetljenje pa še vijola bi bla-indigo vijola.Še dobro, da me ne boš Sem misnla, da tako knjigo že maš, ne da jo morš šele nabavt. Sicer mi ni jasno od kje taka modrost. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 ja, zato ker gledas to plat. Lahko pa bi gledal tudi drugo plat, kako lahko nekdo s tem dobi psihicno moc, da uresnici svoje sanje, tisto kar je vedno zelel, iz srca, da pomaga drugim, da si opomore, da koncno zazivi, da preneha verjeti samo 'slabo', da zacne verjeti v drugacen svet, moznosti, dobi upanje, poglobi vero, ima namen, razloge, voljo, etc... verjetno jih je ze mnogo povedalo, da imajo moc tisti, ki verjamejo! in ne tisti, ki ne verjamejo.In spet ponavljam, da verjamemo lahko veliko stvari, kar ne pomeni samo slabih (kar vkljucuje tudi to, da si z filmom lahko krepimo ego). Torej lahko nekdo dokumentarec razume ravno obratno. In ne samo razume, temvec tudi reagira obratno. Osebnost, ego je ob tem potrebna; kar je bolj bistveno je, da se ta v primernem trenutku zniza oz. deluje po navodilih notranjega bitja ali visjega jaz. bla bla bla... kaksno gledanje pa je bolj enostransko in manj uporabno ter cloveku manj prijazno, pa presodi sam, ce zelis. Kaj se zdaj izgovarjaš name in na moj ego?! Od kje pa tebi védenje, da se jaz ne zavedam svojega ega?! Daj se malo pazi, kake debilne izjave daješ. Če bi imela kaj inteligence, bi poskušala poštekat, kaj ti ves čas hočem povedati s kritiziranjem tega dokumentarca, a vse kar zmoreš, so obtožbe nazaj ne da bi vsaj malo hotela ali si upala slišati, kaj pravim. Zakaj me je pritegnil nasmešek? Zato, ker je ta dokumentarec kot nalašč za krepitev ega in njegovih nenasitnih in večnih želja. Hočem, želim, zahtevam. Trik pa je spoznati, da so prav želje glavni problem. Kajti tudi če so uresničene, kaj imaš od tega vsamem bistvu? A res uresničitev želje prinese notranjo srečo in zadovoljstvo? Pa ne pravim, da so želje slabe, kot jih označujejo in obsojajo v večini religij, ampak da konec koncev sploh niso tako pomembne, kot si mislimo, da so, in kot nam vsak dan sugerira potrošniška mentaliteta in reklame, ki direkt temeljijo na zahtevi po zadovoljevanju nikoli nasitnih želja. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
joana 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 ja, zato ker gledas to plat. Lahko pa bi gledal tudi drugo plat, kako lahko nekdo s tem dobi psihicno moc, da uresnici svoje sanje, tisto kar je vedno zelel, iz srca, da pomaga drugim, da si opomore, da koncno zazivi, da preneha verjeti samo 'slabo', da zacne verjeti v drugacen svet, moznosti, dobi upanje, poglobi vero, ima namen, razloge, voljo, etc... verjetno jih je ze mnogo povedalo, da imajo moc tisti, ki verjamejo! in ne tisti, ki ne verjamejo.In spet ponavljam, da verjamemo lahko veliko stvari, kar ne pomeni samo slabih (kar vkljucuje tudi to, da si z filmom lahko krepimo ego). Torej lahko nekdo dokumentarec razume ravno obratno. In ne samo razume, temvec tudi reagira obratno. Osebnost, ego je ob tem potrebna; kar je bolj bistveno je, da se ta v primernem trenutku zniza oz. deluje po navodilih notranjega bitja ali visjega jaz. bla bla bla... kaksno gledanje pa je bolj enostransko in manj uporabno ter cloveku manj prijazno, pa presodi sam, ce zelis.No, saj kdor hoče razume. Eni tako, eni drugače. Odvisno je od zornega kota. Pol poln, pol prazen kozarec, ne?Brez odvečne filozofije. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 financial miracles? Know how to apply the secret entrepreneur: do you wann be more successful? wanna be a millionaire? gledam to zadevo... Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Razumem tebe in Alana. Ampak če razmišljata oba enako... :xx!: :xx!:In tudi če bi bilo tako, zakaj je to problem? Sicer pa ne gre za enako mišljenje, temveč kvečjemu za enaka spoznanja. Vse ostalo je že unis natančno povedal. Antoninus, vidiš, to je to: the secret of attraction -- lepo je biti milijonar. (Nič napačnega ni v materialnem bogastvu in v milijonih; problem je, ko je to edini smisel.) Me prav zanima, če bi si recimo kakšni reveži v Afriki ali kje drugje strinjali s tem dokumentarcem. Bi začeli vsi pozitivno misliti in naenkrat ne bi bilo vež revežev. Sami milijonarji. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
joana 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Na kocki je vaša usoda, ne moja.Če se sprašuješ od kje men načitanost, pol ti je dobro znano da wd tistih teoretskih knjig.Sam ved, da tako znanje ostane samo v knjigi.Kar je važn je to, da se knjiga manifestira u teb.Razlaga.Besede k jih prebereš v knjigi ti dajo svetle kresničke, druge misli, utrinke zvezd..Vse ostane na teb al jih boš lovil, sledil, pustil da se v teb razvijejo in z razdalje opazoval ta ples veselja okol teb.. bulšit stara, ne mi rečt, da si mi za trenutek verjela.Meglo ustvarjaš ti, ne jaz.Mene me sploh ni tle.Si samo ti, tisto kar misliš da si in tisto kar ti manjka, da bi bla ti.Če mi misleš kej nazaj povedat, v resnici praviš sebi, ne meni.Seb skoz prepričuješ in ponavljaš svoja prepričanja in si tako nonstop dokazuješ, da si na pravi poti.Če ti rečem kej drgač, je tvoja eksistenca pod vprašajem saj si sebe dala not v plonk-listke-napotke-navodila..kokr komu paša morm dodat, da se ne vsiljujem.Bulšit?Pejmo še enkrat ponovit ves ta rompompomKar misliš, to privlačiš.Energija med atomi, energija, ki sestavlja atome-tebe, svet pa vse okol teb je eno veselo nihanje.Boli me kurac s katero filozofijo se pripraviš do tega, da se najprej uravnaš sz "vesoljem" in kako odstraniš vsa tvoja notranja prepričanja, iluzije, polstavke, ideologije itd..in sprejmeš signal is as it is.Zanihaš n blj fajn melodijah.Kr dobiš nazaj je pa seveda odmev.Tvoj odmev.Še dobro da je malo časovnega zamika sej če ne bi se sz našimi nezavednimi vzgibi spravli do samouničenja.Kul!Pa od tle naprej lahko dodajaš znanja naprej kolkr te je volja.Sam ved, da kdr se zaveš svojih posledic, ni več zanimivo pa veselo.Je zlo odgovorno.K pol ne morš lagat da nisi vedu pa da bi mogoč drgač stvari speljal.Če boš še naprej šopal in drugim škodoval, kul.A ti sploh veš kero sporočilo sm ti hotu poslat?Ja seveda da ne.K tumpaš svoje naprej./citiraj me nežno/ Pa jzt ti pol tumpam naprej nmesto d bi pustu vse skup stat k nimam nobenmu kej novga za povedat. Med tem tvojim veselim pohajkovanjem in iskanjem lastne sreče, namerno ali nenamerno boš škodovala drugim.Zdej pa pomisli kako človk deluje da dela zase dobro pa da drugim ne škoduje?Kej mora pazit?Česa se mora izogibat?Ah, itak sm ti to že povedu pa si vse quotala pa si rekla da si že stokrat dala to skoz in je to samo premlevanje mentalne slame.Jzt vem zakaj..ampak..a veš TI zakaj mi moraš odgovorit in napisat svoje mišljenje? Men mi ni treba povedat k ne bom slišu nč novga..Odgovori si sama pr seb.Ja ja. Če bi me poznal bi vedel, da se bolj strinjam s tabo kokr izgleda tule. Tudi z Alanom, vsaj delno in do neke mere, ker on poudarja zgolj materialno plat tega dokumentarca. Verjetno zato, ker ni pogledal celega. Kar pa se tiče tega škodovanja, o katerem si pisal: a ni vedno tako, da je vse prav? Kakor že je? Če jaz nekomu nenamerno in nevede (kao) škodujem, mar to ne pomeni, da zelo verjetno na nekem drugem koncu nekdo nenamerno in nevede (kao) škoduje meni? S tem je krog zaključen in pravici na nek način zadoščeno. Temu se pač ne moremo izogniti, ali...? Me prav zanima, če bi si recimo kakšni reveži v Afriki ali kje drugje strinjali s tem dokumentarcem. Bi začeli vsi pozitivno misliti in naenkrat ne bi bilo vež revežev. Sami milijonarji. Kdo ve? Vredno bi bilo poskusiti! (čeprav se verjetno zavedaš kako neumen je ta primer. to bi bilo namreč nemogoče tudi če bi vsakemu izmed njih podaril milijon, ker bi ga nekateri v istem hipu zafrčkali in bili ponovno brez ficka. no ja, ne morem pa zanikati, da se ne bi vpisali med "nekdanje" milijonarje ) Mogoče bi se pa s tem dokumentarcem strinjal nekdo, ki se je uspel pozdraviti od kakšne bolezni, ki bi bila lahko zanj usodna, če se ne bi naučil kako ravnati s svojimi mislimi? Kaj porečeš na to? Tudi to je namreč del dokumentarca, ki pa nima s potrošništvom nobenega opravka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LEV 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Spoznanja kvantne fizike so zanimiva in odpirajo popolnoma nove poglede tudi na človekovo zavest ... je že kdo omenil tale link: http://video.google.com/videoplay?docid=-1...038&q=bleep Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 sm glih zacel u nedeljo to gledat.. pa kr nism pol. se mi ni dal poslusat neki kar bi mogu razmiljat Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
joana 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Spoznanja kvantne fizike so zanimiva in odpirajo popolnoma nove poglede tudi na človekovo zavest ... je že kdo omenil tale link: http://video.google.com/videoplay?docid=-1...038&q=bleep Res je. Bom pogledala takoj, ko ga dobim z neta. Hvala za info. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Antoninus, vidiš, to je to: the secret of attraction -- lepo je biti milijonar. (Nič napačnega ni v materialnem bogastvu in v milijonih; problem je, ko je to edini smisel.) Me prav zanima, če bi si recimo kakšni reveži v Afriki ali kje drugje strinjali s tem dokumentarcem. Bi začeli vsi pozitivno misliti in naenkrat ne bi bilo vež revežev. Sami milijonarji. Ja, dobro se je zavedati, da podobno privlači podobno in da je misel sila. Ljudje so prepričani, da so misli nevtralne in da jih lahko po mili volji obračamo v glavi, pa se ne bo to v zunanjem svetu nikdar poznalo.Je pa res, da potem izpade, kot da je biti milionar končen in najvišji smisel življenja. Pa tudi, da delavci garajo v tovarnah za bedne mezde samo zato, ker niso pogledali tega filmčka... Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
joana 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Zdej bi ti eno tako pribil na gobec.Prasica nemarna, obrnse okol sebe pa pojd v jugo pa bejž mimo vojnih sirot. Dej se mal ohladi, unis. Sej te bo še kap. Srečne tiste sirote in tiste ženice k so tebe od bliz gledale! Še dobro, da si ti (za spremembo) poslušal njih, da ni bilo treba njim tebe. Potem bi bile še siromašnejše. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 v glavnem filmcek je cist vredu kako pa ga kdo razume, in sprejme je pac njegova stvar. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
joana 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 v glavnem filmcek je cist vredu kako pa ga kdo razume, in sprejme je pac njegova stvar. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
joana 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Uboga Joana, ženica-sirotica.Ti in tvoja mala drama.Tvoje deske.Tvoj oder. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
joana 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 tipično Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 fuck, nikoli nisem prav razumela fraze "nihče ne mara težkih žensk..." . ampak ko to preberem, jo pa štekam. danes je premijerno vse dobro.. Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
joana 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 Spoznanja kvantne fizike so zanimiva in odpirajo popolnoma nove poglede tudi na človekovo zavest ... je že kdo omenil tale link: http://video.google.com/videoplay?docid=-1...038&q=bleepFilm sem pogledala in je res odličen! fuck, nikoli nisem prav razumela fraze "nihče ne mara težkih žensk..." . ampak ko to preberem, jo pa štekam. danes je premijerno vse dobro.. Hočeš reči, da si šla brat vse, pa vmes nisi opazila, da unis verjetno ni ženska? Na vsako stvar lahko gledaš iz različnih zornih kotov. Običajno pa vsak samo projicira v druge kar nosi v sebi. Vse dobro.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 .Običajno pa vsak samo projicira v druge kar nosi v sebi. ha, ha.. vsekakor, pikica. sem mislila pripisat (ozbilno), pa sem ti prihranila ta užitek. upam, da paše. šepaše.. (lalala) vse dobro još jednom.. Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
joana 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 ha, ha.. vsekakor, pikica. sem mislila pripisat (ozbilno), pa sem ti prihranila ta užitek. upam, da paše. Hvala! Pašepaše. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 Hvala! Pašepaše. no, ja.. vidiš, JOANA, (ker tam nekoga drkaš s predvidljivostjo), tudi ti si totalno predvidljiva. manjka ti domišljije in svežih idej. malo se hecam. kar bi pa res rada povedala pa je "ni problem nekoga jebat v glavo". dejstvo je, da enim to sploh ni pojnt, tu smo zaradi čisto drugih stvari. meni bi bilo cool, če bi počasi opazila.. vse dobro.. Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 Talw What the bleep do we know? je pa vreden ogleda. Precej boljše kot Secret of attraction Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 ...alan in unis... vidva sta moja ucitelja... hvala vama... ob branju vajinih postov sem se zavedel kako tudi jaz vcasih zlorabljam um za probleme kjer jih ni... ...zdaj se veckrat vprasam: Ali bi imel raje prav al bi bil raje svoboden??in potem v vecini primerov odneham... ...drgac je pa tut Down the rabbit hole dost lustna zadevca(nadaljevanje What the bleep do we know??)... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.