Skoči na vsebino

Zakon privlačnosti - The Secret of Attraction

Guest Lotus'

Recommended Posts

:palec:

...alan in unis... vidva sta moja ucitelja... hvala vama... ob branju vajinih postov sem se zavedel kako tudi jaz vcasih zlorabljam um za probleme kjer jih ni... :vragec: x:Dx x;)x :palec:

...zdaj se veckrat vprasam: Ali bi imel raje prav al bi bil raje svoboden??in potem v vecini primerov odneham...

...drgac je pa tut Down the rabbit hole dost lustna zadevca(nadaljevanje What the bleep do we know??)...

Deli na socialnih omrežjih

Talw What the bleep do we know? je pa vreden ogleda. Precej boljše kot Secret of attraction :palec:

Dober je. Težko ju je primerjati med seboj, čeprav govorita o delno istih dejstvih.

Tale je mogoče nekoliko težji za razumevanje kot The Secret. Sploh ker se ne dobi slo. podnapisov in če nisi ravno najbolj vešč angleščine moraš v mislih najprej prevajati, potem pa še "mleti" povedano.

What the bleep do we know se mi zdi zaradi tega neke vrste nadgradnja. Tudi ljudem, ki se niso nikoli ukvarjali s fiziko ali kemijo bo verjetno težje razumljiv.

Odličen je. Moram pogledati še nadaljevanje.

...zdaj se veckrat vprasam: Ali bi imel raje prav al bi bil raje svoboden??in potem v vecini primerov odneham...

...drgac je pa tut Down the rabbit hole dost lustna zadevca(nadaljevanje What the bleep do we know??)...

:palec: :palec: :palec:

moram pogledat tudi tega!

Če kdo pozna še kaj podobnega naj napiše tule. To so zelo zelo zanimive reči! xDDx

Talw What the bleep do we know? je pa vreden ogleda. Precej boljše kot Secret of attraction :palec:

Ja... The secret je njegovo nadaljevanje, What the bleep do we know se konča pri urisničevanju lastnih idej, The Secret se pa tu začne.. In ja, je neki del materialistično prikazan v The Secret, je pa tudi dosti drugih nadgradnj. Tko da s tega vidika, mi je What the bleep celo boljši - me prov veseli, da se je pojavu link.

Slovenski podnapisi pa SO, http://www.podnapisi.net/index.php/ppodnap...wnload?i=179502, še v ostalih jezikih: http://www.podnapisi.net/index.php/ppodnap...=I%C5%A1%C4%8Di

Pa se mi ne zdi toliko težak za razumet.. no, sej ne rabiš vsega vedet. Bistveno je to, da misli vplivajo na vodo, mi smo sestavljeni v 90% iz vode. Če imajo misli učinek že na vodi, kakšen učinek ga imajo potem za na nas. To je glavno, tudi 3-krat ponovi v celem dokumentarcu.

Pr teh dveh dokumentarcih mi je všeč to, da je to plod ZNANOSTI, in za kakšne skeptike je to malo dosti bolj prepričljivo.. Govorita pa oba o istem - o moči misli. S tem da What... bolj podrobno, The Secret pa bolj o uporabi in posledicah

Priporočam pa še ogled An inconvinient truth [2006]. Tud zlo dober! Je pa bolj okoljevarstveni.

"Če ni vetra, VESLAJ!" latinski

"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain

"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin Rose

Kaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?

- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.

Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje..

thx free

A je že kdo mogoče našel link do celega Down the rabbit hole? :inocent:

A potlej pravte da sta to dva, oziroma več dokumentarcu? Down the rabbit hole in What the bleep do we know? ?? A ni vse to eno in isto.. Kukrkoli ze, trenutno DLjam en dvd, Down the rabit hole 6.57GB.. me prav zanima kaj bo oziroma kaj je

"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain

Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje..

Pogledala The Secret. V bistvu govori o zadevah, katere vem že dolgo časa, pa jih še kar ne prakticiram. Če sem jih začela, se je izboljšalo, pa sem premalo delal na tem.

Sem šla pa celo temo prebrat, mislm... xrolleyesx da se vam da. :xx!:

Pač, point je positive thinking, pa basta. Zdej se greste pa še vsevprek žalit in polemizirat kaj, kako in kok je folk glup, k nasede. aAto je glupo, če bojo pesimisti postal optimisti? Če bo več ljudi nasmejanih? Se bo trudilo, da ne bojo skoz jamral, sikal, težil, se fajtal? A je to slabo? :o|o:

No, kot vam paše. x:Ix

Men je bil ok. Sem si zraven tud izpisovala reči, se bom trudila delat tko in si izboljšat svet. Pa ne samo materialno, ampak najprej na sebi. x:)x

Pogledala The Secret. V bistvu govori o zadevah, katere vem že dolgo časa, pa jih še kar ne prakticiram. Če sem jih začela, se je izboljšalo, pa sem premalo delal na tem.

Sem šla pa celo temo prebrat, mislm... xrolleyesx da se vam da. :xx!:

Pač, point je positive thinking, pa basta. Zdej se greste pa še vsevprek žalit in polemizirat kaj, kako in kok je folk glup, k nasede. aAto je glupo, če bojo pesimisti postal optimisti? Če bo več ljudi nasmejanih? Se bo trudilo, da ne bojo skoz jamral, sikal, težil, se fajtal? A je to slabo? :o|o:

No, kot vam paše. x:Ix

Men je bil ok. Sem si zraven tud izpisovala reči, se bom trudila delat tko in si izboljšat svet. Pa ne samo materialno, ampak najprej na sebi. x:)x

:palec: x:Dx

S tole Pikico se pa nekej dogaja zadne cajte.. aja 2007 in to :vragec:

Sicer je dost boljših "step by step" metod kot so v tem dokumentarcu, ampak tudi tu ni slabo opisano.

ma, men se vedno neki dogaja, sam sm reveč lena, da bi kej nardila, skoz prelagam, da se bo samo od sebe nardilo. :o|o: What a braniac, huh? x:Dx x;)x

Preveč Harry-a.... x:Dx

Doskrat se tud men dogaja, da neki cajta to počnem, potli pa zaspim, kr pozabim - nekaj mescu, v primerjavi z N leti je velko razmerje. Dokler me spet nekej ne vzpodbudi, bodisi je to negativna vzpodbuda, ali pozitivna.

In hočem rečt, da me take stvari ful vzpodbudjo. K vidiš/slišiš/prebereš, da tud drugi to dokej uspešno počnejo.

Tk da :palec:

S temi dokumentarci je pa tkole:

http://www.imdb.com/title/tt0399877 - 2004 - What the #$*! Do We (K)now!?

http://www.imdb.com/title/tt0499596 - 2006 - What the Bleep!?: Down the Rabbit Hole

http://www.imdb.com/title/tt0846789 - 2006 - The Secret

Drugi je NADGRADNJA prvega dokumentarca. Men osebno najbolši. Prvi in zadnji sta pa tudi na googlu.

• 2 weeks later...
Tudi js sem pogledal te filme in se mi zdijo super! Sam neki mi pa ni jasno, in sicer kako je to mišljeno,da je človek sam kriv za recimo avtomobilsko nesrečo?da to povzroči s svojimi mislimi. Saj si tega noben ne želi, ne v mislih in ne v resnici,pa se te vseeno dogajajo...

Skrivnost privlačevanja...

Moje misli privlačijo (ustvarjajo?) dogodke. A so te misli zares moje? Ali drugače: so misli moje samo zato, ker so znotraj mojega uma?

Ja zanimivo vprašanje. Ali so misli in čustva res naše? Očitno to nismo mi, ker jih lahko zaznamo...ampak kako določiti kaj je naše in kaj ne?

Edino to bi dodal, da misli so um, kajti če jih odstranimo, ne ostane nič takšnega kar bio lahko bilo um - ostane samo tišina.

Tudi js sem pogledal te filme in se mi zdijo super! Sam neki mi pa ni jasno, in sicer kako je to mišljeno,da je človek sam kriv za recimo avtomobilsko nesrečo?da to povzroči s svojimi mislimi. Saj si tega noben ne želi, ne v mislih in ne v resnici,pa se te vseeno dogajajo...

Nihče si ne želi nesreče...se je pa bojimo in jo imamo večkrat v mislih, kar je razlog za privlačevanje.

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Skrivnost privlačevanja...

Moje misli privlačijo (ustvarjajo?) dogodke. A so te misli zares moje? Ali drugače: so misli moje samo zato, ker so znotraj mojega uma?

x^x pozab, tvoje misli so le odsev nečesa, česar ne poznaš, imenuje se podzavest, kamor s svojo mislijo nikoli ne pridemo :o|o:

in menda obsega podzavest po nekih virih, 80% tebe x:o)x x8Dx mene, njega, nje in onih tam....

tak da ne me šopat, da se z lepimi mislimi kaj spremeni x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x^x pozab, tvoje misli so le odsev nečesa, česar ne poznaš, imenuje se podzavest, kamor s svojo mislijo nikoli ne pridemo :o|o:

in menda obsega podzavest po nekih virih, 80% tebe x:o)x x8Dx mene, njega, nje in onih tam....

Samo ena misel...

Kaj pa če ne bi verjeli, da smo razparcelirana na podzavest, zaves, nadzavest, levo in desno zavest, podego, nadego in vem kuga še vse...

Hočem reči: Če imajo misli moč (in jaz menim, da ja) in verjamemo, da 80% naših vzgibov prihaja iz podzavesti nad katero nimamo vpliva in lepe misli ne pomagajo, je to točno to, kar bomo doživljali. x^x :inocent: x:Dx :O:

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Pa se kako s spremeni!! x;)x kajti tukaj in sedaj smo odgovroni za nase misli in prihodnost! in ce si venomer govorimo in potrjujemo nek vzorec ki so nam ga dali starsi, se bo ta se bolj vkoreninjal v nas, v naso podzavest.. (kakor pravis, je vecji del)....

seveda pa je potrebno biti pazljiv kaj si zelimo in kaj govorimo!

clovesko skrito energijo se recimo lahko enaci z atomsko bombo! prav zato je zelo zelo pomembno kaj razmisljamo. kajti glede na to, privlacimo tudi ljudi, situacije, odnose, etc... v nase zivljenje... kar sem spoznal ze veckrat! prav tako tudi tiste, s katerimi imamo razne karme in darme... predvidevam, za kar se lahko seveda spet zahvalimo, da razresujemo in se tako osvobajamo darmo-karmicnih dolgov.

torej moje mnenje je, da imajo misli prav tako karmicne reakcije!

seveda pa osebnost, ego in nerazumevanje, etc... misli, da ce nekaj ni tako kot bi on zelel, da ni 'dobro', in potem pravi: glej, mislil sem lepo, dobro delal, dobro ono in tretje, pa se vedno ni tako, kot bi zelel... toda kdo zeli, tako kot zeli; in kdo ni zadovoljen pravzaprav.

morda preredko pomislimo, da bi bilo lahko se dosti slabse; da smo ustvarili pravzaprav nekaj lepega, velikega, .... blaznotno pomembnega iz enega vidika.

ego pac stremi k temu, da kritizira, da ne verjame, da dvomi, ipd... :sori: in ne vidi lepote, celosti, harmonije, ljubezni, duha, ki je povsod okoli nas, vedno z vsemi bitji, ki nam pomagajo, ce le to resnicno zelimo in smo dovolj odprti.

in ta je v nas in se kaze tudi izven nas... predvidevam da premosorazmerno. kar pomeni, da imamo se dosti dela na sebi x:Dx xcivx :o|o: x;)x

obupa tudi nepravi jaz. xrolleyesx :sori: x:o)x

pa hvala da si me spomnla na to kar sm napisu x:Dx :palec:

Pa se kako s spremeni!! x;)x kajti tukaj in sedaj smo odgvoroni za nase milsi in prihodnost! in ce si venomer govorimo in potrjujemo nek vzorec ki so nam ga dali starsi, se bo ta se bolj vkoreninjal v nas, v naso podzavest.. (kakor pravis, je vecji del)....

seveda pa ke potrebno biti pazljiv kaj si zelimo in kaj govorimo!

clovesko skrto energijo se recimo lahko enaci z atomsko bombo! prav zato je zelo zelo pomembno kaj razmisljamo. kajti glede an to, privalcimo tudi ljudi, situacije, odnose, etc... v nase zivljenje... kar sem spoznal ze veckrat!

moej mnenje je, da imajo misli prav tako karmicne reakcije!

x:Dx x:Dx x:Dx sej sej, vso pravico imaš misliti kakor misliš, jaz mislim drugače x;)x valda da nam zdaj šla kolekov na občino kupit , pa na upravno enoto prošnje vložit xcivx

pa ne se ne razburjaj, škodje lepoti x;)x

Vsak dan vse bolj napredujem!

Vsak dan sem lepši!

Vsak dan je moj bančni račun bolj naložen!

Pajade, pol se pa zbudiš :vio: Krama je krama....augijev hlev spucaš sam tako , da reko not napelješ x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x:Dx x:o)x

ma neeeeeee no.. evo, vzgajas vtroka, delas neko delo.. pa valjda si ne govoris skozi, da je votrok nemogoc in iz njega ne bo nic, kakor si ne govoris, da je tvoj biznis v k. , ampak vlagas energijo v to, da je otrok vredi in zdrav, da je biznis dober in da je vec casha ter zadovoljne stranke! preprosto! in to je prava vera! aktivna vera, negovanje necesa...

ne pa to, da sanjas kako bodo nekega dne padali iz neba cekini zaradi zelje... x:o)x ceprou, ce je mocna zelja se tuit to zna mogoce zgodit x;)x

no ja, lahk je drugemu, drugim govort in za druge bit pameten, sam pa... x:Dx -- > ... in spet- imeti o sebi 'pozitivno misljenje', se imeti rad in sprejemati! x8Dx :palec:

lahko noc

:eek:

pa ti si prava zakladnica x:px koliko otrok si vzgojil x;)x

horror

jih imaš deset, pa ma vsak svoje finte pa razvoj pa dosežke, pa vsem desetim isto pričaš cel lajf x:o)x

isto biznis, sto jih dela, edn je super vlečni paradni konj, devetindevetdeset jih životari x:o)x

tako je moje videnje x:o)x pa sploh ni rečeno, da je pravilno x8Dx x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...