Skoči na vsebino

Zakon privlačnosti - The Secret of Attraction

Guest Lotus'

Recommended Posts

:eek:

pa ti si prava zakladnica x:px koliko otrok si vzgojil x;)x

horror

jih imaš deset, pa ma vsak svoje finte pa razvoj pa dosežke, pa vsem desetim isto pričaš cel lajf x:o)x

isto biznis, sto jih dela, edn je super vlečni paradni konj, devetindevetdeset jih životari x:o)x

tako je moje videnje x:o)x pa sploh ni rečeno, da je pravilno x8Dx x;)x

Tvoje mnenje je, da ne moreš na nič vplivati?

Misliš, da mora imeti vseh 10 otrok enak razvoj, enake dosežke? Si samo ti tista, ki presodi, kaj je dobro - ta dosežek ja, ta dosežek ne?

Bi hotela vseh 100 delavcev pripraviti do tega, da bi garali in potem bi bila šele srečna?

Al te pa čist narobe razumem, oziroma te sploh ne.

Sej v tej temi bom itak sam še tiho.

Kakor je napisal že Samson: bolje je biti svoboden kot imeti prav. x;)x

Deli na socialnih omrežjih

čuj pišem sam svoje mnenje...

sam od tega kar se mi je uspelo do zdaj v lajfu naučit, je vsa ta alter scena pozitivnih misli, zame en sam nakladanje....

pač ponavljam lekcije, eni se pač bolj bistri rodijo, pa s tem nimajo težav x:o)x

tud nom več sipala sem not besed xflirtx da se ne bo kdo spet počutu napadenega x^x

Sreča je po definiciji stanje duševnega ugodja....in ker smo v dualnem svetu, je zmeraj zraven drugi pol, ki ga imenujemo stanje duševnega neugodja....

gresta zmeraj z roko v roki x;)x na špancir, kakor globoko, tako visoko.

Ne boš verjela, so tud taki , ki so srečni brez kakega konkretnega ,otipljivega ,vseobče priznanega, statusnega ,poslovnega, intelektualnega uspeha ....

Najbolj neumno po mojem mnenju je svojo srečo polagat v roke nekomu ali nečemu.....

Kako že poje Smolar, jaz bom srečen , če bom bolj pameten, bolj lep, bolj bogat.........

In ta le ČE je zanka, v katero se večina od nas ujame, kajti ko en ČE pride, za njim koraka še milijarda drugih ČE-jev......

Menim, da je misel začetek, počelo, vsekakor je pa misel samo sprožilec na puški. Vprašanje pa je če je puška negovana, naoljena, če imaš strelivo....etc

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

he he, cinik x;)x

0 otrok, ampak sem dal samo tak primer, za katerega sem vedel da ti bo razumljiv. in sam primer bi lahko namesto otroka pravtako vkljucil nek drugacen odnos.

sploh ne gre zato. sicer pa, ce noces slisat pac noces xnckrivx

ja, sej, lazje se je bunit in biti med 99-timi, kakor vstat, verjet, upat in biti med 10-timi. tko kot v politiki... rajsi se vsi bunijo, kot da bi kandidirali in kaj spremenili vsaj v lastni krajevni skupnosti ali bloku.

Tisti med desetimi se niso ukvarjali z negodovanjem, temvec prej s sprejemanjem.

Bodi brezskrbi, da tisti, ki so med desetimi, niso brezveze! x;)x so morali zato tudi nekaj storiti, nekaj dojeti, nekaj ozavestiti in razumeti. Enostavno: bili so odprti. In ce bi jim pobrali vse, bi v kratkem casu bili ponovno med prvimi desetimi.

da, pac tvoje videnje, ki je bajdevej pomoje zelo ocitno in jasno vecni ljudi; da pac eni imajo in drugi ne. in vecina je s tem tudi sprijaznjena. in vecina bo rajsi negodovala kakor karkoli storila, da bi bilo drugace. ker takrat bi se morali soociti s samim seboj, to pa ponavadi ni lahko.

Sicer pa nisem ravno kompeteten govoriti o nekim uspesnih ljudeh, dokler ne bom tudi sam tako zelo uspesen.

Neka financno zelo uspesna oseba je povedala, da obstaja ena velika razlika med tistimi, ki so malo ali zelo malo uspesni in tistimi, ki so na poti postati zelo uspesni... namrec slednji dosto bolj podpirajo zelo uspesne, o njih govorijo dobro in mislijo dobro. Kajti kako bo nekdo postal uspesen, ce o uspesnosti venomer govori le kriticno!? In uspesni so del uspeha.

In kako bo nekdo uspesen fuzbaler, ce fuzbal venomer kritizira.. ni variante. x;)x

In to je veckrat zato, ker ljudje ne verjamejo, da so sami lahko uspesni, in ker ze po defoltu to ne sprejemajo, rajsi kritizirajo,... morda je to nek scit al kaj...

od tod morda tudi cinizem.

pa ti si prava zakladnica x:px koliko otrok si vzgojil x;)x

horror

jih imaš deset, pa ma vsak svoje finte pa razvoj pa dosežke, pa vsem desetim isto pričaš cel lajf x:o)x

isto biznis, sto jih dela, edn je super vlečni paradni konj, devetindevetdeset jih životari x:o)x

tako je moje videnje x:o)x pa sploh ni rečeno, da je pravilno x8Dx x;)x

fajn! :palec:

vprasanje je... ce ce ce x:Dx

čuj pišem sam svoje mnenje...

sam od tega kar se mi je uspelo do zdaj v lajfu naučit, je vsa ta alter scena pozitivnih misli, zame en sam nakladanje....

pač ponavljam lekcije, eni se pač bolj bistri rodijo, pa s tem nimajo težav x:o)x

tud nom več sipala sem not besed xflirtx da se ne bo kdo spet počutu napadenega x^x

Sreča je po definiciji stanje duševnega ugodja....in ker smo v dualnem svetu, je zmeraj zraven drugi pol, ki ga imenujemo stanje duševnega neugodja....

gresta zmeraj z roko v roki x;)x na špancir, kakor globoko, tako visoko.

Ne boš verjela, so tud taki , ki so srečni brez kakega konkretnega ,otipljivega ,vseobče priznanega, statusnega ,poslovnega, intelektualnega uspeha ....

Najbolj neumno po mojem mnenju je svojo srečo polagat v roke nekomu ali nečemu.....

Kako že poje Smolar, jaz bom srečen , če bom bolj pameten, bolj lep, bolj bogat.........

In ta le ČE je zanka, v katero se večina od nas ujame, kajti ko en ČE pride, za njim koraka še milijarda drugih ČE-jev......

Menim, da je misel začetek, počelo, vsekakor je pa misel samo sprožilec na puški. Vprašanje pa je če je puška negovana, naoljena, če imaš strelivo....etc

:o|o: ne to ni cinizem, to ti je poglabljanje astrološkega znanja x:o)x

x;)x vse je zapisano v kartah, sam tri procente razzsvetljencev lahko spremeni zapis, ki se vtke v nebo ob rojstvu x8Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

aja, ok. x8Dx :palec: skoda da samo 3. amka verjela ali ne, vsi delamo na tem, da bomo med 3%. tako ali drugace.

sicer pa so bogati vedno govorili, da je najbolj srecen tisti, ki nima 0. in revezi govorili, da so bogati bolj srecni. x;)x

siroka tema...

sam sem se vedno mnenja, da dokler nisi za nekaj sprejemljiv tega ne mores imeti. preprosto. in ker so razlicne poti so tudi razlicne okoliscine.

Edino to bi dodal, da misli so um, kajti če jih odstranimo, ne ostane nič takšnega kar bio lahko bilo um - ostane samo tišina.

Kaj pa če ostane zgolj tihi um? Če je seveda to mogoče. x^x

x^x pozab, tvoje misli so le odsev nečesa, česar ne poznaš, imenuje se podzavest, kamor s svojo mislijo nikoli ne pridemo :o|o:

in menda obsega podzavest po nekih virih, 80% tebe x:o)x x8Dx mene, njega, nje in onih tam....

Oh, seveda lahko spoznamo našo tako (napačno) imenovano podzavest. Bolj kot se zavedamo, manj % obsega nezavedno. x:)x

Possible—but highly unlikely.

Mislim, da gre pri tem zgolj za poskus opisovanja nečesa, kar se ne da opisati. Nekateri bodo temu rekli tihi um, drugi pa ne-um. Jaz sem za slednje, ker ne vem, kaj poleg misli bi še lahko sestavljalo um.

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Oh, seveda lahko spoznamo našo tako (napačno) imenovano podzavest. Bolj kot se zavedamo, manj % obsega nezavedno. x:)x

:inocent: misliš, večina se nas sploh ne zaveda zakaj počnemo in mislimo ....vsak premik, v svojem začetku zahteva samo opazovanje in to s pozornostjo, samo opazovati sebe v svojih odzivih do ljudi in stvari

in potem ko zagledaš in poskušaš spremenit, se kar najprej vrtiš v krogih, ko odstraniš vrhnji del, priplava iz globin naslednji paket, kar z mislijo razčleniš

in očistiš, ti potem občutki v situacijah pokažejo dejansko sliko, da ti miselno delo bolj malo pomaga, če občutja temu ne sledijo....

večina nas odide, brez da bi sploh kdajkoli zagledala sebe x^x

:vragec:

ajlavju..... x:Xx x^x

clouk bi te kr doma pr seb meu... x^x x:)x :vio:

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

juhuuuu, zivele 'negativne' misli , te so resnicne! x:px x:Dx :palec: xcivx

misel je kakrshna je

ti jo pa delash pr seb negativno al pa pozitivno

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

misel je kakrshna je

ti jo pa delash pr seb negativno al pa pozitivno

zlomk....tralala

:palec: :eek:

hudo, nikoli si ne bi mislila, da mi boš tok k srcu zrasel :farb:

pa toliko sem se izogibala vodnarjev, nu, pa zgleda , da usodo srečaš ravno tam, kjer se je hočeš izognit in manj ko se upiraš, nežnejši je prehod

x:Xx

Ha meni ta film, ni nič kaj posebnega, novega, všeč mi je samo to, da ima Walsch prste zdraven.(Potovanje in Usoda duš) Verjetno, pa da če ne delaš še toliko na sebi, zna kaj pametnega povedati, ta film. x^x
Kako čemo? Lako čemo.

• 2 weeks later...

Zame je blo kljub vsemu ene par novih stvari. Je pa res, da ga lahko ljudje čisto različno razumemo..

V primerjavi z ostalima dokumentarcoma, je ta sicer "slabši" meni osebno, je pa definitivno bolj gledljiv. Sem si ga dal celo v mp3-je in potli na mp3 player. Prov paše včesih.

Pišem pa zaradi tega, ker me že dlje cajta matra ena stvar. V tem dokumentarcu govori o tem, da s svojimi mislimi & občutki v življenje privlačimo ljudi/situacije/dogodke. A ste že razmišlal o tem:

Kr pogosto dogaja, da takrat ko smo pesimistični glede neke stvari, na koncu fenomenalno izpade. Ko si pa naspidiran, pa si mnenja da more ratat, se pa zalomi. Kaj je potli tukej odzadi? Zgolj misli & občutni že niso, kaj manjka?

Al pa, da se dlje časa trudiš nekej naredit, pa nikakor ne uspe. Potli pa obupaš, in kmal zatem se stvari obrnejo pozitivno. Kaj je potli tukej odzadi? Zgolj misli & občutni že niso, kaj manjka?

"Če ni vetra, VESLAJ!" latinski

"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain

"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin Rose

Kaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?

- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.

Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje..

Pišem pa zaradi tega, ker me že dlje cajta matra ena stvar. V tem dokumentarcu govori o tem, da s svojimi mislimi & občutki v življenje privlačimo ljudi/situacije/dogodke. A ste že razmišlal o tem:

Kr pogosto dogaja, da takrat ko smo pesimistični glede neke stvari, na koncu fenomenalno izpade. Ko si pa naspidiran, pa si mnenja da more ratat, se pa zalomi. Kaj je potli tukej odzadi? Zgolj misli & občutni že niso, kaj manjka?

Al pa, da se dlje časa trudiš nekej naredit, pa nikakor ne uspe. Potli pa obupaš, in kmal zatem se stvari obrnejo pozitivno. Kaj je potli tukej odzadi? Zgolj misli & občutni že niso, kaj manjka?

Dobro, da si to izpostavil. Zaradi tega sem kritiziral ta dokumentarec (Secret), ker je pomanjkljiv in tega dejstva ne pove. To so prepričanja, umske utvare. In takim praznim mislim Življenje ne bo sledilo. Primer iz Matrice: Neo preden skoči s stolpnice, ko vadi, se prepričuje, da mu bo uspelo, lahko ga vidite, kako se prav umsko prepričuje. In seveda pade. Zakaj? Ker ni integriral vase resnice, da lahko skoči na drugo stolpnico, temveč se je samo prepričeval. Umsko si je hotel dopovedati eno stvar, znotraj njega pa je bilo nekaj drugega, kar je privlačilo neuspeh.

Tako si lahko mi na površju marsikaj želimo in hočemo: a vprašanje je, če je to resnično in koliko moči ima. Pomembno je namreč bolj to, česar se ne zavedamo in leži v t. i. podzavesti, torej nezavesti, kar nas vodi in usmerja naša življenja in priteguje razne dogodke. Sama površinska misel ni dovolj. Zato je ta dokumentarec zavajajoč, ker ne pove vseh dejstev. Pa vsi tisti ljudje, ki komentirajo in vidno prepričujejo, se mi zdijo kot prvošolčki, ki navdušeno razlagajo kvantno mehaniko. Nekaj jim pač manjka.

Dobro, da si to izpostavil. Zaradi tega sem kritiziral ta dokumentarec (Secret), ker je pomanjkljiv in tega dejstva ne pove. To so prepričanja, umske utvare. In takim praznim mislim Življenje ne bo sledilo. Primer iz Matrice: Neo preden skoči s stolpnice, ko vadi, se prepričuje, da mu bo uspelo, lahko ga vidite, kako se prav umsko prepričuje. In seveda pade. Zakaj? Ker ni integriral vase resnice, da lahko skoči na drugo stolpnico, temveč se je samo prepričeval. Umsko si je hotel dopovedati eno stvar, znotraj njega pa je bilo nekaj drugega, kar je privlačilo neuspeh.

Tako si lahko mi na površju marsikaj želimo in hočemo: a vprašanje je, če je to resnično in koliko moči ima. Pomembno je namreč bolj to, česar se ne zavedamo in leži v t. i. podzavesti, torej nezavesti, kar nas vodi in usmerja naša življenja in priteguje razne dogodke. Sama površinska misel ni dovolj. Zato je ta dokumentarec zavajajoč, ker ne pove vseh dejstev. Pa vsi tisti ljudje, ki komentirajo in vidno prepričujejo, se mi zdijo kot prvošolčki, ki navdušeno razlagajo kvantno mehaniko. Nekaj jim pač manjka.

The Secret deluje enako kot uroki, imaš željo, narediš urok, si predstavljaš kaj želiš, poveš naglas, čakaš da se bo uresničil.

Enako je to, torej če uroki delujejo (kar res deluje, ker potem nebi 30% amerišđkih prebivalcev prakticiralo tega) potem enostavno tudi to more.

Ne vem zakaj morejo eni vedno bit nekaj extra, samo da bi pridobili pozornost xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

The Secret deluje enako kot uroki, imaš željo, narediš urok, si predstavljaš kaj želiš, poveš naglas, čakaš da se bo uresničil.

Enako je to, torej če uroki delujejo (kar res deluje, ker potem nebi 30% amerišđkih prebivalcev prakticiralo tega) potem enostavno tudi to more.

Ne vem zakaj morejo eni vedno bit nekaj extra, samo da bi pridobili pozornost xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

Če to deluje tako gotovo in 100%, kakor trdiš, zakaj ni potem blaginje na svetu in nismo vsi zadovoljni z vsem, kar potrebujemo? Kaj če si, reciva, midva želiva isto stvar, enako močno in enako verjameva v to -- kdo od naju jo bo dobil, komu se bo uresničila želja? xrolleyesx

Tako si lahko mi na površju marsikaj želimo in hočemo: a vprašanje je, če je to resnično in koliko moči ima. Pomembno je namreč bolj to, česar se ne zavedamo in leži v t. i. podzavesti, torej nezavesti, kar nas vodi in usmerja naša življenja in priteguje razne dogodke. Sama površinska misel ni dovolj.

:palec: Odlično. Kdaj pa veš, da je tvoje zavestno mišlenje tudi na podzavestni ravni?

Pa čeprav, dostikrat tudi "površinsko" pomaga. Dosti bolje, kot da imamo tudi zavestno polno negativnih misli. Za podzavest popucat, pa rabimo res kaj globljega. Ne moreš pričakovat, da bo v 90-minutnem dokumentarcu vse povedali, že tko je bilo veliko povedanega.

"Če ni vetra, VESLAJ!" latinski

"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain

"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin Rose

Kaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?

- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.

Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje..

:palec: Odlično. Kdaj pa veš, da je tvoje zavestno mišlenje tudi na podzavestni ravni?

Mogoče bi pomagalo, če bi se prepričal, da nisi razdeljen na podzavest in zavest. Samo res bi moral verjeti v to, kar pa tud ne vem, kako izpeljati....

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Kdaj pa veš, da je tvoje zavestno mišlenje tudi na podzavestni ravni?

To preprosto veš, ker vidiš, da je tako, ko spoznaš vsebino, kateri pravimo podzavest.

Ja Alan New potem očitn nisi dovolj časa posvetil vizualiziranju tistega česr si želiš.

Drgače je tudi dokazano, da če ljudje v velikih skipinah meditirajo za mir se tudi stopnja nasilja zmanjša v svetu. The Unified Power of Peace

Glej, saj ne zanikam, da misli vplivajo na dogodke. Dobro vem, da vplivajo in da pritegujejo situacije, ljudi, itd., ker sem že velikokrat doživel. A gre za to, da so velikokrat nezavedne želje (tako iz t.i. podzavesti kakor iz t.i. nadzavesti), vzgibi in naravnanosti veliko močnejše in bolj vztrajne v teženju k uresničitvi, pa lahko še tako močno vizualiziramo. Mislim, da je vsekakor bolje najprej spoznati vse te (še) nezavedne vsebine, ali večji del njih, in potem bo pozitivno mišljenje in delovanje dosti bolj blagodejno za vse. Gotovo pa tudi velja, da če je osredotočanje na neko misel, občutek, z vsem hotenjem dovolj močno, prevlada nad nezavedno vsebino ali delom nje in pritegne razne dogodke. Čeprav bi rekel, da je to bolj redko.

Če to deluje tako gotovo in 100%, kakor trdiš, zakaj ni potem blaginje na svetu in nismo vsi zadovoljni z vsem, kar potrebujemo? Kaj če si, reciva, midva želiva isto stvar, enako močno in enako verjameva v to -- kdo od naju jo bo dobil, komu se bo uresničila želja? xrolleyesx

Zato ker ljudje razmišljajo, na kakšen način bodo dobili to stvar, kaj morajo žrtvovati in ne razmišljajo kot da že imajo to stvar.

Pa poleg tega normalni ljudje ne razmišljajo o tem kaj hočejo, ampak razmišljajo o o tem česar si ne želijo!

Pa poleg tega, če bi si oba želela isto stvar, bi jo oba dobila.

Aha, ja ta secret deluje enako kot uroki, in če se ena heteroseksualna in homofobična baba zaljubi v drugo žensko, ki je si to želela in sanjarila o tem. A ni to malo preveliko naključje? Btw, če bi sanjal o dobri oceni bi jo 100% dobil, in ker seveda je večina študentov pesimističnih, potem ni čudno da dobijo slabo oceno! Poznam študenta, mojo sestro in verjemi, da ima vedno pesimističen pogled na izpit, tako ne ti meni nekaj brezveze bluzit, sem v tem že bolj dolgo kot ti, ki si še zelen za ušesi in mal bolj razumem to. Tako, da ti priporočam, da pojdi nazaj v knjige se učit to stvari oz. se rajš spravi za šolske knjige, in ko boš misli da si pripravljen kej takega koemtirat, se sprav nazaj v okultisnične knjige, in pol ko boš mel ene 2 leti trdga učenja, se logiraj na ta forum in pol komentiraj!

Mal nesramno in ostro, ampak, life is a bitch, get use to it!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...