Skoči na vsebino

Zakon privlačnosti - The Secret of Attraction

Guest Lotus'

Recommended Posts

Pretirano razvita korebnska čakra, stvari jemlješ preveč resno.

Btw, ne, izkušenega te ne naredijo knjige, ampak praksa. Pa nena ti mene podcenjuj, ker verjetno to kar si ti dal skozi, ni nič v primerji z mojim trpljenjem, ki se je od 5 leta dalje samo stopnjevalo in do avgusta lani. Tako da ne ti men trpljenje, ker trpljenje je pravo, če zarad njega delaš samomor, ne.

Aja, jooj sory, pa nea se nekaj nosim brezveze, samo če pa daješ take komentarje, ko res ni moč, da bi vsi dobili, na olimpijadi pač, en mora dobit, in ni nujno da boš ti. A misliš da Oprah Winfrie (al kak se že napiše) je najbogatejša ženska ker ima srečo? Ne, ker razume skrivnost vesolja.

In skrivnost je: Mi si zarisujemo prihodnost, ni vnaprej določena in če hočemo, lahko MI, JAZ, TI, kontroliramo svoje življenje, predvidimo dogodke, vse! Ampak z voljo, trudom, in seveda pozitivno miselno usmerjenostjo.

Btw, sory, zaspan sem, tečen se, laufal 4km in me full noge bolijo, tečen sem, vem :cry:

sory

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Deli na socialnih omrežjih

Ha, kera čakra je pa pol za - kdo je bolj tough moderfucker - zemlja, tretja, čelna za domišljijo x:o)x

Jaz vem, da vsak človek v svoji glavi/v svojo glavo projecira svoje trpljenje kot maksimalno . Verjemi, da ti ne trpiš pol toliko jot jaz x;)x Stvar zakona privlačnosi je, da privlačiš dogodke, ljudi, energije, zavesti, misli itd. ki te pripeljejo do uresničitve tvojega cilja, kar pa sploh nujno ne pomeni, da ga boš dosegel.

Unis ti si men napisal - da skoraj nobene knjige nisi do konca prebral izpadlo je tako kot, da skoraj ne beres knjig x?x :vragec:

Brez podpisa

Jaz vem, da vsak človek v svoji glavi/v svojo glavo projecira svoje trpljenje kot maksimalno . Verjemi, da ti ne trpiš pol toliko jot jaz x;)x Stvar zakona privlačnosi je, da privlačiš dogodke, ljudi, energije, zavesti, misli itd. ki te pripeljejo do uresničitve tvojega cilja, kar pa sploh nujno ne pomeni, da ga boš dosegel.

Unis ti si men napisal - da skoraj nobene knjige nisi do konca prebral izpadlo je tako kot, da skoraj ne beres knjig x?x :vragec:

ja, evo, končno! Sem mislil to rečt, da ti ta pozitivna miselna usmerjenost sam priložnost da, da dosežeš to kar si želiš, in od tebe je odvisno - če si močno želiš - kako se boš potrudu.

Ja no unis, ok priznam, hočem imet prav, evo ajde, pač sem se zdrl na tebe, ker ok dobro, Alan new, misli da vse ve (btw, prvo dokaži, pol pa bluzi) in sem pač bil ful zadirčen, nisem v celoti ga prebral, ok no pač, narava dela svoje, včasih malo preveč vklopim svoj obrambni mehanizem x:Ix

Ok, dobro bom priznal, jaz hočem imet prav, na vsak način, pa naj stane kar hoče.

Vem imel sem narobe, sory, se umikam iz teme, jaz verjamem v to kar verjamem in vem da imam prav - vsaka teorija je pravilna pa naj bo še tak butjena -

tako da čaw.

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Ta trenutek menim, da so vizualizacije dogodkov in pozitivne afirmacije stebri za motivacijo. Motivacijo potrebujemo za vsako dejanje. Če je dejanje zelo zahtevno potrebujemo veliko motivacije da nas telesno ali psihično trpljenje ne ustavi na poti do cilja.

Menim da je v filmu The Secret of Attraction veliko laži glede na moje izkušnje. Če zaposliš zavest z afirmacijo "Jaz rad igram košarko" boš najbrž igral več košarke, ker bo tvoja pozornost usmerjena v igranje košarke. V čirule čarule in pinčule pančule kot posledico afirmacij ne verjamem.

Verjamem v povečanje možnosti za uspeh v katerikoli stvari. Z afirmacijami si povečujemo motivacijo za delo in s tem smo bližje uspehu kot če nam dol visi in je naša pozornost v televiziji.

Lahko je realnost drugačna ampak je ne sprejmem brezpogojno.

Sem takšen, ker sem živ.

olimpijske igre.

..kle gre s5 za en aspekt omejenosti vsega kar je... in zanikanje obilja... gre za "pozitivno" misljenje v razmerah omejenosti... ki ga tekmovalci vkomponirajo v svoj nacin misljenja... in potem pac zmaga tisti, ki je odstranil najvec nekonstruktivnega misljenja... ce bi vsi tekmovalci odstranili vse mentalne konstrukte in bi razmisljali iz stalisca obilja bi lahko mel tut 8 tekmovalcev, ki odtecejo isti cas recimo, 8 zmagovalcev... drugo so sporti z sistemom izpadanja... je pa res, da tukaj zaenkrat se ne vidim resitve samo zato, ker tudi jaz nehote se vedno razmisljam iz stalisca omejenosti... resitev iz stalisca obilja se nisem sposoben videti... kar pa ne pomeni da ne obstaja... tudi za delovna mesta na primer, okej je razpisano samo 1 delovno mesto... ampak kaj ce se pojavijo trije superiorni kandidati, ki lahko neverjetno pozitivno vplivajo na nadaljne poslovanje podjetja in ce je ucinek njihove zaposlitve za povrhu se sinergice... se pravi, da je 1+1+1=5???... ali bodo zaposlili le enega???...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

A ni bolje integrirati v zavest?

Ja in Ne . Tvoji podzavestni logični procesi tvorijo zavest o tebi. Več bo negativnih, bolj negativna in neprijetna bo zavest o tebi. zatorej je bolj primerno poiskati/spremeniti/intergrirati v podzavest in aktivirati v zavest, da ti dve postavki začneta delovati v skaldu z željo o spremembi xDDx xsrcx

Brez podpisa

..kle gre s5 za en aspekt omejenosti vsega kar je... in zanikanje obilja... gre za "pozitivno" misljenje v razmerah omejenosti... ki ga tekmovalci vkomponirajo v svoj nacin misljenja... in potem pac zmaga tisti, ki je odstranil najvec nekonstruktivnega misljenja... ce bi vsi tekmovalci odstranili vse mentalne konstrukte in bi razmisljali iz stalisca obilja bi lahko mel tut 8 tekmovalcev, ki odtecejo isti cas recimo, 8 zmagovalcev... drugo so sporti z sistemom izpadanja... je pa res, da tukaj zaenkrat se ne vidim resitve samo zato, ker tudi jaz nehote se vedno razmisljam iz stalisca omejenosti... resitev iz stalisca obilja se nisem sposoben videti... kar pa ne pomeni da ne obstaja... tudi za delovna mesta na primer, okej je razpisano samo 1 delovno mesto... ampak kaj ce se pojavijo trije superiorni kandidati, ki lahko neverjetno pozitivno vplivajo na nadaljne poslovanje podjetja in ce je ucinek njihove zaposlitve za povrhu se sinergice... se pravi, da je 1+1+1=5???... ali bodo zaposlili le enega???...

Se strinjam (delno) :palec:, menim namreč, da tak način izkoriščanja (osebni interesi) Univerzuma in njegovih zakonov ni mogoč, ker pelje v egoizem in fatalizem. zanima me kaj si mislil s sistemom izpadanja. Ta namreč odpade, če so vsi zmagovalci.

Brez podpisa

Ja in Ne . Tvoji podzavestni logični procesi tvorijo zavest o tebi. Več bo negativnih, bolj negativna in neprijetna bo zavest o tebi. zatorej je bolj primerno poiskati/spremeniti/intergrirati v podzavest in aktivirati v zavest, da ti dve postavki začneta delovati v skaldu z željo o spremembi xDDx xsrcx

Trdiš torej, da podzavest tvori (ustvarja?) zavest; da je torej zavest posledica logičnih procesov v podzavesti? :inocent: Ali pa te morda narobe razumem. xnckrivx

Possible—but highly unlikely.

Trdiš torej, da podzavest tvori (ustvarja?) zavest; da je torej zavest posledica logičnih procesov v podzavesti? :inocent: Ali pa te morda narobe razumem. xnckrivx

Pa ja seveda, ka poglej vožnjo v avtu. Napol avtomatska je ničesar več ne razmišljaš, tud reakcije so popolnoma podzavestne (delčki sekunde).....Če vse to nebi bilo spravljeno v podzavesti bi se ti enostavno utrgal. To kar veš, čutiš in tako naprej lahko imeujemo Vedenje, če izvira iz Jaza, ampak kje se skrivajo vse te informacije? -aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

:inocent:

Brez podpisa

Štekam, kuvrtat, saj ne zanikam tega, ker je pač tako, kot pišeš.

Kar hočem povedati je, da zavest, zavedanje ne more biti posledica avtomatizmov. Naša osebnost ali osebnostni ustroj je posledica teh avtomatizmov; z zavestjo pa se jih lahko zavedamo ali ne.

Possible—but highly unlikely.

Ja itak zavest je tudi zunaj nas, obstaja tudi brez nas. Bistveno je, da smo mi v kontaktu s to zavestjo in hkrati smo del nje. In ta zavest potem reagira odvisno od našega kontakta - pa smo spet pr podzavesti.
Brez podpisa

Če kdo hoče na lastno pest razumeti, prebrati in se začuditi kako lepo so skupaj napisali edino prvo in pravo "the secret" knjigo, naj mi pošlje OS.

Ja, al pa naj si downloada e-knjigo "Science of getting rich", ki v bistvu zajema prav tako vse elemente (in še več), prikazane v filmu The Secret:

brezplačna e-knjiga >>

Unis, zakaj pa ne objaviš kar linka, kje se lahko te knjige downloada?

lp

Gospod na tistem linku je pretipkal vseh 12 knjig in jih združil v en pdf.

V bistvu je poskinirana, le kdo v teh časih še tipka...

To si se tolko potrudu, da si v google vtipku pelmanism, da zdaj lahko pametuješ.

Vsaj toliko bi lahko prebral preden pametuješ naprej.

Želja po moči.

Nietzche.

Zarathustra ti pač nisi.

Lepa hvala za tvoje prijazne besede.

lep dan :)

e.

In takih brusov mam dovolj.Zmerm k pridem na ta forum je samo eno pofukano izmenjava idej v smislu, JAZ IMAM PRAV IN PIKA.

Se pravi, maš samo ti prav? Dej še drugim možnost do svojega prav, poba...sej je veli resnice v tem, kar pišeš, samo, mal bolj se probaj zavedat, da je to konc koncev samo TVOJA resnica, ki ni nujno, da je resnica nas VSEH! Štekaš?

Pa ne bit faking takoj užaljen, če te ne štekamo takoj vsi in ne prevzamemo tvoje resnice za svojo, madona. :o|o:

DIHAJ!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...