Ksenia 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 in kaj je zate POLNO življenje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Ja, k ne veš kako je zdej.kaj je zdej kako? tvoja situacija? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Pod POLNO mislim predvsem to, da je tip ob tebi zvečer, ko prideš domov,... zjutri ko se zbudiš,....za praznike (za Božic, za Novo leto),... skratka, da je to oseba s katero gradiš življenje oziroma spomine tiste ta lepe, pa tudi tiste manj lepe in da vse stvari deliš z nekom,.... ne samo eno,... in da se čutiš sprejet, ljubljen, da ne skrivaš čustev....itd itd. Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 ja, to je fajn. s pravo osebo. če je pa ni, pa pač, zakaj bi se šparala. meni se zdi škoda čakati nekoga, kaj pa če ga sploh ne bo ali pa opride kdaj prepozno, ko bom že v menopavzi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Pod POLNO mislim predvsem to, da je tip ob tebi zvečer, ko prideš domov,... zjutri ko se zbudiš,....za praznike (za Božic, za Novo leto),... skratka, da je to oseba s katero gradiš življenje oziroma spomine tiste ta lepe, pa tudi tiste manj lepe in da vse stvari deliš z nekom,.... ne samo eno,... in da se čutiš sprejet, ljubljen, da ne skrivaš čustev....itd itd.si imela vezo z nekom, ki je bil oddan?Življenje je sestavljeno iz lepih trenutkov, to ga dela Polnega in popolnega... upam, da boš našla pravo osebo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Bi blo preveč za pričakovat, da bi kako še tud o fafanju rekle? Jo boste čist zamorile še preden bo spljoh fafat začela.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 ja, mene zanima koliko let ima Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Aha, Ksenia. Če je torej že "zrela" za fafanje.... Dober, te pa to prvo razčistmo.... No, LobiKa ? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Meni se je tudi ful nagravžno zdelo, ko sem jih imela 12. Poznam pa punco, ki se ji še pri 30-ih gabi.Ampak v celem vesolju nisem slišala za nobeno drugo tako. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Pri 12 si začela fafat? Bemu sunce........to se še men hiter zdi......čeprav vem, da so nektere sošolke v OŠ tud že kar.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Pri 12 si začela fafat? Bemu sunce........to se še men hiter zdi......čeprav vem, da so nektere sošolke v OŠ tud že kar.... Nisem. Sošolec je imel kuli, kjer si eno tako palčko ven potegnil, pa so ble gor bejbe, ki tičke fafajo ...In smo se vse zaklele, da tega pa nikol ne bomo delale. Je pa res, da se mnogim ne gabi, sam nimajo pojma kaj počnejo.. Aja, tiste, ki vejo kaj počnejo se jim pa? Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Te lahko spoznam s kakšno, če želiš.. Je pa res, da se mnogim ne gabi, sam nimajo pojma kaj počnejo.. Jp. Sn raj počakau, da se kak tip prej oglas. Se popolnoma strinjam s tabo. Sam sem sicer kar mel srečo , sn pa kar neki jamranja tipov slišal. Tiste k pojma nimajo kaj počnejo, pa ponavad nekak mehansko to izvajajo, vse skup zgleda k da ti delajo uslugo ne pa uživajo v tem, tak da morš to mal porihtat to.... ......k k vidiš bejbo k čist not pade pri fafanju, takoj zaznaš tud ono k kao uslugo dela, ti hoče fajn nardit sicer, nč narobe, sam jaz lahko uživam sam, če vidim, da tud ona......no, saj to se zna fajn spremenit, odvisn tud kolk sta si bliz.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 mick je spet čist noter padu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Nisem. Sošolec je imel kuli, kjer si eno tako palčko ven potegnil, pa so ble gor bejbe, ki tičke fafajo ...In smo se vse zaklele, da tega pa nikol ne bomo delale. Aja. In kak je zdaj s to zakletvo? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Jp. Sn raj počakau, da se kak tip prej oglas. Se popolnoma strinjam s tabo. Sam sem sicer kar mel srečo , sn pa kar neki jamranja tipov slišal. Tiste k pojma nimajo kaj počnejo, pa ponavad nekak mehansko to izvajajo, vse skup zgleda k da ti delajo uslugo ne pa uživajo v tem, tak da morš to mal porihtat to.... ......k k vidiš bejbo k čist not pade pri fafanju, takoj zaznaš tud ono k kao uslugo dela, ti hoče fajn nardit sicer, nč narobe, sam jaz lahko uživam sam, če vidim, da tud ona......no, saj to se zna fajn spremenit, odvisn tud kolk sta si bliz.... Če mene vprašaš, gre za nesproščenost, pa neko siljenje, ne pa da se taki bejbi na splošno to gabi... Aja. In kak je zdaj s to zakletvo? Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 mick je spet čist noter padu .............. Če pa je res, no..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Če mene vprašaš, gre za nesproščenost, pa neko siljenje, ne pa da se taki bejbi na splošno to gabi... Hm, ne vem, to verjetn pač zate velja. Bleme majo npr. tud bejbe s kakimi slabimi grdimi spolnimi izkušnjami, pismo, teh je pa kar velik, ne morš verjet, no in pol imajo bleme...... Aha.....čak da dešifriram te smeške ......fafaš pa čimbolj nedolžno faco zravn držiš? Kuuullll Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Hm, ne vem, to verjetn pač zate velja. Bleme majo npr. tud bejbe s kakimi slabimi grdimi spolnimi izkušnjami, pismo, teh je pa kar velik, ne morš verjet, no in pol imajo bleme......pa zaradi siljenja ko so v bistvu še otroci ane.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Ja, to tud verjetn zna bit......no, saj to je tud to. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Ne, nisem mislil tako.. Je pa užitek fafanja v celoti odvisen od ženske. Če recimo ne obvlada sexa je lahko vseeno kul, pač tip prevzame pobudo, pri fafanju pa to ne gre.. Ok, če je tvoj fant Marilyn Manson, ti lahko sam pokaže kako mu paše.. Se strinjam. Čeprav feedback veliko naredi... Aha.....čak da dešifriram te smeške ......fafaš pa čimbolj nedolžno faco zravn držiš? Kuuullll K bi vedu, kolk to pali. Mojemu je pa lahko žal, ker zdele ne pride naokoli ... smo ravno v tapravi temi. Kozu je šel pa raje jest. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Ah, ki te, kak bi te naj jaz to vedu, ni šans, nema teorije, nit sanja se mi ne, pravzaprav spljoh ne vem o čem se menmo tu, mal blefiram pač, tolk da se vključim v debato pa to..... Pravi kozl . Pismo, grrr, men je tud to zdej na pamet padlo.....da bi pasal.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 blefiraj naprej ... A ste opazil kako čudna je beseda fafanje? Mal si jo naglas izgovarjajte ... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Saj bom, čeprav bi lohk ktera se me usmilila, pa mi pokazala o čem se menmo, pa bi pol mal povedu tu kak sn to doživljal pa to.... Grrrr Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 A nisi nekaj s Ksantipo zmenjen, da se vidita? Bo mogoče tolk prijazna ... Mislim, saj jaz bi te poučila, pa predaleč narazen stanujeva. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Ne, nimam nobenga, zadnji je bil ta moj tip, od takrat pa ni blo nobenga. Ljubimcev ne prenesem, ker hočem celga tipa, z dušo in telesom, ker sem enostavno preveč občutljiva ženska, da bi lahko privoščila polovičarstvo.Saj imaš lahko celo njegovo telo. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.