Skoči na vsebino

fafanje....NA POMOC!

LobiKa

Recommended Posts

• Komentarji 211
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:inocent: x:Dx x:Dx Teb se vsaj obeta še dans, jaz se lohk grem sam domišljijo pa rokomet :o|o: ......kaj spet, kaj, celjani dans igrajo z nemci v rokometni ligi prvakov, vpraš Ksenio, če ne verjameš..... :inocent: x:Dx

Nič kej dost se ne obeta... preden bo pojedu, gremo že na martinovanje.

Pol pa, sej veš ... cviček, adijo tiček. x:px

Tko da tebi vsaj rokomet preostane. x:Dx

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Deli na socialnih omrežjih

Tolk o fafanju ... naj se že moj vrne, drugač bom šla kar na štajersko nedolžen obrazček delat. :inocent: x:Dx x:Dx

Aha, a ljubljancani pa dolenjci, pa nismo dobri?! :eek: DISKRIIIIMIIINACIJAAAA! :wOOt: x:Dx

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Če bi blo vsaj pol toliko fafanja, kot je tukaj govora, bi bili moški dosti bolj.. :inocent:

..pofafani. x:Dx

Jat sn tak :P ponavad.... x:Dx Pa saj so ok bejbe, mogoč jih tud tipi ne znajo nekak pripravt prav....kaj pa vem.

Pa kaj tolk jokate? Je treba jezičke stegnit še kam drugam, kot za govorjenje, pa hitro protiusluga pade. x;)x xDDx

Aha, a ljubljancani pa dolenjci, pa nismo dobri?! :eek: DISKRIIIIMIIINACIJAAAA! :wOOt: x:Dx

Na štajerskem majo nove kavče. x;)x

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Guest mačona
Definitivno. K bo verjetn morala sobote delat, to ne bo blem in me bo zlo veselilo. x:)x :palec:

uuuiiii, kul, ne bo mi dolgčas vsaj kakšno sobotko. x:Dx

Definitivno. K bo verjetn morala sobote delat, to ne bo blem in me bo zlo veselilo. x:)x :palec:

:inocent: x:Dx x:Dx Teb se vsaj obeta še dans, jaz se lohk grem sam domišljijo pa rokomet :o|o: ......kaj spet, kaj, celjani dans igrajo z nemci v rokometni ligi prvakov, vpraš Ksenio, če ne verjameš..... :inocent: x:Dx

ksenija ve o rokometu marsikaj x:Dx tko da tale inf. je točna :vragec:

..pofafani. x:Dx

Pa kaj tolk jokate? Je treba jezičke stegnit še kam drugam, kot za govorjenje, pa hitro protiusluga pade. x;)x xDDx

Na štajerskem majo nove kavče. x;)x

x:Dx

nč ne jokam. sn pa naletu kar na nekaj bejb k sicer so sam pa se je čutil, da to ni tist pravo.......sam smo porihtal to, tko da ponavad sn se pol skor brant morau.... :wOOt: xcivx x:Dx

x:Dx x:Dx ...ne še, čez pa ur. Sn jih zdej klical, da vidim če mam kake šanse za ksantipo, pa ni šans.......k sn baje zadnji na vrsti, hepani, to verjetn k sn najbliž njih doma......al pa so mojo sedežno najprej gor naložili, pa morjo zaj vse ostalo prej ven spravt.....eh :o|o:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

uuuiiii, kul, ne bo mi dolgčas vsaj kakšno sobotko. x:Dx

x:)x x:o)x :palec: ...no, me prav zanima kako se je s tabo pogovarjat, k sicer sloviš k bl zadržana, tud k smo se vidl je blo tako..... x:)x

ksenija ve o rokometu marsikaj x:Dx tko da tale inf. je točna :vragec:

x:Dx ..no, evo. Tolk o rokometu.... x^x x;)x x:Dx

K. Čapek

A zdej me še misliš žežat :o|o: . Že tko bo madam Ksantipa penla in se naslajala (sicer vsa hepi, da neum mogu prit).... :xx!: No, saj pol bom verjetn 3 vikende zapored v lj, me zanima kaj bo 3 zapored, da neu mogla.... :inocent: x:o)x

Dober izgovor, a zame preslab. xrolleyesx Če te danes ne bo, pozabi! Pri meni ni popravkov! :o|o: Pa ne pozabi, da sem imela zelo dobro rezervacijo, ki ni bila zastonj, torej če zajebeš....nema niš! x:Dx :vragec:

Behind every bitch there is a guy that made her that way.

Sheakespeare

Guest mačona

Mick, eni pravijo tako, drugi drugače ... odvisno, ali mam deprast dan ali ne, pa kok časa se z nekom poznam, pa ali se mi da menit ali raje poslušam. ponavadi so bolj ekstremi. x:Dx

ko smo se vidl, pa sem bla mal žalostna, ker sem bla brez čikov, pa sem jih mogla krast Trudiju in Klarči, pa zeblo me je v miniki in majčki, vi pa vsi zadekani, pa še Ante je bil zraven mene kot tiha miška, pa sem se navzela njegovega razpoloženja, pa raje sem opazovala, kaj zganjata Aiwek in Vlakira, ki sta itak bli v središču pozornosti, ko sta pecali kelnarja ... x:Dx na koncu koncev pa se je izkazalo, da sem mu najbolj zanimiva jaz, ki sem bla čist tiho. x:Dx

ima izgovorov, kolikor hočeš. x:Dx

Dober izgovor, a zame preslab. xrolleyesx Če te danes ne bo, pozabi! Pri meni ni popravkov! :o|o: Pa ne pozabi, da sem imela zelo dobro rezervacijo, ki ni bila zastonj, torej če zajebeš....nema niš! x:Dx :vragec:

Glej, saj meni je povsem jasno, da ti paše, da se ne srečava. Tko, da bodi vesela, da ne morem in pika. In kaj zdaj ti misliš, da po tem, ko sem jih komaj prepričal, da oni to pripeljejo in odpeljejo (sedežna je zlo velika in težka, ne gre v lift, sn pa v 3. štoku), da se bom zdaj temu odpovedal zato, da bom šel v lj, kjer pa ne vem, če me boš sploh čakala...pih. :o|o: Kakor hočeš, sn povedal, da sn ti vse ostale vikende al pa tud ne-vikende na razpolago, če nimam obveznosti, pa tudi nasploh nisem tip k bi mu bejba neke ultimate in pogoje postavljala, tak da.....bod hepi, da ne morm. Kar pa se rezervacije tiče, če je res, mi je res iskreno žal :sori: , povab kako frendico al pa modelčka kazga k ti je všeč, ne x;)x :palec:

K. Čapek

x:Dx ja, saj sva se zmenla, ne :palec: Ne, ksantipa bo zdaj terala svoje, da se ja ne bo rabla videt z mano :C: ......mogoč pa sploh ne obstaja, kaj veš, a jo je s foruma sploh že kdo vidu v živo in to povedal tu? :inocent:

uuuu

Mick še vedno rokomet?

Ne vem, tako kaže. No, mogoč pa se bejba v MB sprav...... x:px x:Dx Oj, Ksantipa, točn, prid v MB, tačas kaj se pridevaš bo verjetn glih to porihtan tu.......Sam paz, k mam mal mačka od včeri, to pa me dela zlo zlo porednega.... :vragec: x:px x:Dx

K. Čapek

:P po dolgem času pridem na forum in kaj vidim tlele :P nategvanja kolkor češ, fafanja pa bolj malo :) :P neko običajno razmerje med enim in drugim skratka ... :D
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

glede na to, da je rokomet čez 10 minut, tud če takoj štarta bo tekme prej konec skor ane?

ma kaj te žežam, a jst kdaj zezam :inocent: :eek:

x:Dx x:o)x .....mogoč pride glih tolk, da bo nam modelom lohk sedežno pomagala nost gor, pol pa jo lohk še preizkusimo :vragec: x:Dx

Ne. Ti vedno smrtno resno, pa to.... x^x xcivx

K. Čapek

:P po dolgem času pridem na forum in kaj vidim tlele :P nategvanja kolkor češ, fafanja pa bolj malo :) :P neko običajno razmerje med enim in drugim skratka ... :D

O lej ga x:)x :palec: .....ki te hodš ti?

Ah ne, tu se sam mal predigra-mo..... x;)x :vragec: x:Dx

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...