LobiKa 11. november 2006 Avtor Prijavi Deli 11. november 2006 stara sm 15 let pa en gre za ksno foro kt so eni tle mislel ampak resn prasam pa najbls nasvet sm dubla po OS in se ti se 1x zahvaljujem tlele ste pa rk eno svojo debto razvil No unu je se dobr z banano al pa hrenovko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 No, Ksenia, zdej veš kolk je mlada. In zdej.....? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 nč ne jokam. sn pa naletu kar na nekaj bejb k sicer so sam pa se je čutil, da to ni tist pravo.......sam smo porihtal to, tko da ponavad sn se pol skor brant morau.... ...ne še, čez pa ur. Sn jih zdej klical, da vidim če mam kake šanse za ksantipo, pa ni šans.......k sn baje zadnji na vrsti, hepani, to verjetn k sn najbliž njih doma......al pa so mojo sedežno najprej gor naložili, pa morjo zaj vse ostalo prej ven spravt.....eh Saj o tem sem govorila. Vse se da porihtat, če se hoče. K men je pa frendica prišla namesto deca, tko da ni bilo nič igric. Nč Mick, oba sva na istem. Tebi vsaj rokomet ostane ... stara sm 15 let pa en gre za ksno foro kt so eni tle mislel ampak resn prasam pa najbls nasvet sm dubla po OS in se ti se 1x zahvaljujem tlele ste pa rk eno svojo debto razvil No unu je se dobr z banano al pa hrenovko.lobika the best si tole nardila. Ti si dobla dobr nasvet, mi smo se pa fajn zabaval. Čeprov od fafanja boš pa edin ti kej mela, k mi tuki zgleda bl gobec stegujemo. Uglavnem ... uživajte v rokometu in podobnih zadevah, jaz se ga grem po dolgem času mal odklopit in verjetno naslednjih nekaj dni ne bom sposobna v ekran pogeldat. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Glej, saj meni je povsem jasno, da ti paše, da se ne srečava. Tko, da bodi vesela, da ne morem in pika. In kaj zdaj ti misliš, da po tem, ko sem jih komaj prepričal, da oni to pripeljejo in odpeljejo (sedežna je zlo velika in težka, ne gre v lift, sn pa v 3. štoku), da se bom zdaj temu odpovedal zato, da bom šel v lj, kjer pa ne vem, če me boš sploh čakala...pih. Kakor hočeš, sn povedal, da sn ti vse ostale vikende al pa tud ne-vikende na razpolago, če nimam obveznosti, pa tudi nasploh nisem tip k bi mu bejba neke ultimate in pogoje postavljala, tak da.....bod hepi, da ne morm. Kar pa se rezervacije tiče, če je res, mi je res iskreno žal , povab kako frendico al pa modelčka kazga k ti je všeč, ne ja, saj sva se zmenla, ne Ne, ksantipa bo zdaj terala svoje, da se ja ne bo rabla videt z mano ......mogoč pa sploh ne obstaja, kaj veš, a jo je s foruma sploh že kdo vidu v živo in to povedal tu? Ne vem, tako kaže. No, mogoč pa se bejba v MB sprav...... Oj, Ksantipa, točn, prid v MB, tačas kaj se pridevaš bo verjetn glih to porihtan tu.......Sam paz, k mam mal mačka od včeri, to pa me dela zlo zlo porednega.... Sem dala frendoma rezervacijo! Samo si pa prpa in sam gobec te je! Saj sem to tudi pričakovala! Kavč pa prišparaj za svojo, jaz bom pa fafanje za koga druzga! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Sem dala frendoma rezervacijo! Samo si pa prpa in sam gobec te je! Saj sem to tudi pričakovala! Kavč pa prišparaj za svojo, jaz bom pa fafanje za koga druzga! No, kul. Jaz sn glihkar uspel porihtat dnevno, sedežna je tud parajt. Fafanje tko ni blo nekaj kar bi naj bil del najinga dejta, tko da..... No, kako sedaj......aja sedaj pa me več nočeš videt, ne? Al pa boš počakala, da povem kje na lnf kdaj sn ful v frki in zaseden, pa predlagala ta dan pol? Al kak? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Ti pa boš dobla izpad čeljusti od smeha ne od fafanja..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 mene pa tale tema na fatiranje spomni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Ti pa boš dobla izpad čeljusti od smeha ne od fafanja..... zaradi enega ali drugega, oboje je fajn. sploh pa kako naj bom resna, če berem take? čakaj da pride Todika, pol sem pa pečena. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 No, sicer je lažje bingla nastavt k v smeh spravljat..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 a Todika ma bingla? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 To pa ne vem. Ga ma? Pismo, dans več nkol ne veš, sam men je zadnč v MB čist luštna bejba zgledala.....sam sn se osredotoču na smejanje, za ziher..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Ma samo zobe drži proč pa bo vse v redu... sej ni to finomehanika Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 No, kul. Jaz sn glihkar uspel porihtat dnevno, sedežna je tud parajt. Fafanje tko ni blo nekaj kar bi naj bil del najinga dejta, tko da..... No, kako sedaj......aja sedaj pa me več nočeš videt, ne? Al pa boš počakala, da povem kje na lnf kdaj sn ful v frki in zaseden, pa predlagala ta dan pol? Al kak? Hehe, povedal si da si u frki šele po najinem pogovoru, drug dan si imel naenkrat veliko dela Kakorkol, jaz nobenga ne prosim, pa tudi tebe ne bom sicer pa kandidatke že stojijo v vrsti kako je zadnjič ena rekla, Mick- zlata ribca Kar izpolnjuj želje, pri moji si zamočil! Mej se! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Hehe, povedal si da si u frki šele po najinem pogovoru, drug dan si imel naenkrat veliko dela Kakorkol, jaz nobenga ne prosim, pa tudi tebe ne bom sicer pa kandidatke že stojijo v vrsti kako je zadnjič ena rekla, Mick- zlata ribca Kar izpolnjuj želje, pri moji si zamočil! Mej se! Ne, takoj sn povedal, da mi ne paše, ta sedežna je bla sam dodatek še.....Sicer pa tko k sn predvidu, pasal ti je, da ne morm, zdej pa neki glumiš. Pa teb očitn nč ni jasn, niti to da želje izpolnjujem sam eni. Če bi jih imel v planu izpolnjevat še teb, si neb tu pisal s tabo.... Bi pa te rad spoznal, to pa ja. Sam madam lapasta zdej nkol več ne bo imela čase zame, ne? Ccccc..... :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Sam madam lapasta zdej nkol več ne bo imela čase zame, ne? Ccccc..... :xx!:aja...a že zna fafat ????? Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 pismo rosno, :xx!: ...sklanfal ste šest strani,...pa razen banane (olupljena je itak za trening neuporanba) pa hrenovke niste spravl vkup noič uporabnega ,.....svašta!Mislim, da ima punca prav ko povpraša,....zakaj pa naj ne bi se tehnično podučila kako zadovoljiti moškega (kasneje v lifu ji pride kar prav),....vsekakor so "podučene" ženske v postelji samozavestnejše in boljše ljubimke.......nič, Lorbika za začetek si preberiknjigo "Popolna ljubimka" avtorice Lou Paget,....boš našla marsikatero lepo opisano ter narisano tehniko,.....med drugim tudi meni naljubši,..pirueto in bryananovo teh.,......torej knjigo in ne banano, pač pa za "mušter" potrebuješ neolupljeno kumaro,.....vse ostalo pa imaš, vklučno z oprsjem.....pa good luck Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 ja silki ...sam je tko, da vse ob svojem cajt, k bo rabla znat bo že znala, sedaj tko al tko sam probava, dokler bo odpor prisoten, tko nau učinka.. mogoče b blo bol, da b mu ga s čokolado namazala (tud zlo uporabna tehnika) pa pol lepo lizala čokolado dol, da bi vsaj odpor izgubila.....sam moraš vedeti, da pri njenih letih verjetno partner še manj ve od nje, pač prisotno je tisto, preko česar smo mi vsi hodili, ko smo bili v njenih letih.... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LobiKa 12. november 2006 Avtor Prijavi Deli 12. november 2006 pismo rosno, :xx!: ...sklanfal ste šest strani,...pa razen banane (olupljena je itak za trening neuporanba) pa hrenovke niste spravl vkup noič uporabnega ,.....svašta!Mislim, da ima punca prav ko povpraša,....zakaj pa naj ne bi se tehnično podučila kako zadovoljiti moškega (kasneje v lifu ji pride kar prav),....vsekakor so "podučene" ženske v postelji samozavestnejše in boljše ljubimke.......nič, Lorbika za začetek si preberiknjigo "Popolna ljubimka" avtorice Lou Paget,....boš našla marsikatero lepo opisano ter narisano tehniko,.....med drugim tudi meni naljubši,..pirueto in bryananovo teh.,......torej knjigo in ne banano, pač pa za "mušter" potrebuješ neolupljeno kumaro,.....vse ostalo pa imaš, vklučno z oprsjem.....pa good luck Hvala si bom sposodla tole knigo...po neki straneh koncn spet en uporabn nasvet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Bi sam dodal: vaja dela mojstra Torej....velik vadi......pa kar na njegovmu, mislim kake mate, kumarce pa banane pa to , pa tko k prav nimbus, za začetk sam pazt na zobe..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Sam a ni fajn to v živo in na telesu odkrivat.......kolk te je po eni strani strah itd. je po drugi strani odkrivanje tolk lepo in vznemirljivo kot le malokaj Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Sam a ni fajn to v živo in na telesu odkrivat.......sanja kura o kukuruzu..a ne Mick.... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Tega pa ne štekam.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Tega pa ne štekam.... ja fajn bi blo, če ni pa sanjamo da bi blo .... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Ma, saj čist enostavn ni, sam ta dva sta že seksala, če sn prav razumu, je blem fafanje. Pa se pol še bl neverjetn sliš vse skup. Se spomnim sebe k sn se prvič igral, tak nasploh, bemu, sn bil vsepovsod drugje še bl trd k tam.... Pa kar v bolnici sn zakluču pol.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.