Guest mačona 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Ma, saj čist enostavn ni, sam ta dva sta že seksala, če sn prav razumu, je blem fafanje. Pa se pol še bl neverjetn sliš vse skup. Se spomnim sebe k sn se prvič igral, tak nasploh, bemu, sn bil vsepovsod drugje še bl trd k tam.... Pa kar v bolnici sn zakluču pol.... čist dobr razumem kaj sprašuje, sam tuki se tega ne bo naučila, ker smo to mi vsak po svoje oblikovali ..ona je pa svoj človek...je v tisti fazi razvoja, ko rabi raziskovanje in pač mora najti svoje zadovoljstvo v tem in ne samo tisto kar fant hoče (to je potem že manipulacija osebnosti)......vsako obdobje v našem življenju ima pač svoj namen razvoja....zato j čist mim tukaj razlagat kako naj to počne...bo že vidla saj ni nobena umetnost in bo prav tako kot jima bo pasalo takrat ko to bosta ali pa to počneta...odgriznla mu ga nau..... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Itak. Kar se pa tiče tistga "kar fant hoče" se tud strinjam, samo sam sem na primer bil dolgo časa uvideven in previden pri izražanju seks želja, dans pa je to mal drugače, sn mogoč mal bl zahteven v seks lajfu in svoje želje zlo hiter tko al drgač izrazim, k bi težko bil z nekom, ki mi jih neb izpolnjeval....je pa res, da sem kar potrpežljiv in ne navaljujem k mutav, če vidim, da rab čas.... Ja . Sva faci z istoimenskim frendom bla.....jaz sn zaključu pri dohtarju pri moji prvi spolni igrci, on pa po prvi seks noči z ženo v bolnici....hahaha, je nakladal svojim, da je meu z ledvicami bleme, faca........no, res je, da pred tem dolg ni, pol pa... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 kaj je skrito v "zakteven v seks laifu" j čit individualno in zelo relativno...tko da tud o tem tuki nakladat brez veze...jest pravim naj počne vsak tisto kar mu paše in kar ga zadovoljuje in da pri tem ne dela čustvenih krivic..pa je vsa zahtevnost potešena.... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Ja, ata Skor vse v lajfu ludekov je individualno in relativno, pa tako neb blo treba nakladat o ničemer. Izkustveno pa vem kaj je bl zahtevno in kaj manj v seksu, res pa "zahtevno" sploh ni prava beseda sicer.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Ja . Sva faci z istoimenskim frendom bla.....jaz sn zaključu pri dohtarju pri moji prvi spolni igrci, on pa po prvi seks noči z ženo v bolnici....hahaha, je nakladal svojim, da je meu z ledvicami bleme, faca........no, res je, da pred tem dolg ni, pol pa... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Nea se ti smej, so ga zadržal par dni v bolnici, si ga je skuru skor..... Sam pa sn jih mel enih 13, se mi zdi, pa je šlo bl za "tehnični zaplet", k prej še nč nisn, nit se sam nit z bilo kom.... Tko, grem si zdej kavo skuhat.....mmmmm....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Izkustveno pa vem kaj je bl zahtevno in kaj manj v seksu,ja veš zate, pa prav za nobenga druzga.........ne veš pa za druge...to sem hotu povedat...mogoče tisto kar je zate zahtevno zame sploh ni in obratno....če pa nekdo tu razlaga kako je nekaj nekomu zahtevno je pa bolj na temo nakladanja in važičkanja...ja koga pa briga kaj ti počneš...to je tvoje..a razumeš...sam b ti napisal cel roman o tem, ka je zame naprimer zahtevno , pomembno in manj pomembno...pa saj to je moje in ne tvoje....če pa napišem, da mi ga je ta in ta na rogovilah drevesa vlekla, je pa že povdarjanje "kao" moje motnje, ker bi se hotel pred drugimi dokazovati, a zopet samo za moje zadovoljstvo...takim pa pravimo važiči in so dejansko sami sebi napravili negativno vlogo....... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Kuga pa ma baba za konplicirat, ma da ga potegne, taku kot dec hoče.Pa če je treba,pa trikrat na dan, tolkcajt, da se bo naučila.Če bo pa preveč groba, pa če bo poskušala grist, ji pa eno prmažeš, saj jo imaš na dosegu roke. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Sicer pa Lobika, polno je forumov z naslovom Ljubezen, seks,... ti pa sprašuješ v forumu o duhovnosti? Tam bi dobila še pa još nasvetov,... pa še morda bi ti kakšna pokazala v živo na kakšni banani,.... Sej ne rečem, da "duhovneži" ne seksajo,.... sam mislim, da niso ravno najboljši ,.... Ker glede na tvojo starost, bi se kakšen "nasvet" lahko smatral tud za pedofilijo. Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Kuga pa ma baba za konplicirat, ma da ga potegne, taku kot dec hoče.Pa če je treba,pa trikrat na dan, tolkcajt, da se bo naučila.Če bo pa preveč groba, pa če bo poskušala grist, ji pa eno prmažeš, saj jo imaš na dosegu roke. ja v takem dominantnem odnosu b ti pa priporočal, da ga za vsak slučaj, predno jo čofneš, ven vzameš.... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 ja veš zate, pa prav za nobenga druzga.........ne veš pa za druge...to sem hotu povedat...mogoče tisto kar je zate zahtevno zame sploh ni in obratno....če pa nekdo tu razlaga kako je nekaj nekomu zahtevno je pa bolj na temo nakladanja in važičkanja...ja koga pa briga kaj ti počneš...to je tvoje..a razumeš...sam b ti napisal cel roman o tem, ka je zame naprimer zahtevno , pomembno in manj pomembno...pa saj to je moje in ne tvoje....če pa napišem, da mi ga je ta in ta na rogovilah drevesa vlekla, je pa že povdarjanje "kao" moje motnje, ker bi se hotel pred drugimi dokazovati, a zopet samo za moje zadovoljstvo...takim pa pravimo važiči in so dejansko sami sebi napravili negativno vlogo.......Nisem opazil, da sn kaj na dolg in širok razlagal, sam, da sn "mogoč mal bl zahtevn al tko nekak", k smo si pubeci marsikaj znali o seksu povedat pač še vedno tko menim, ne vem pa zakaj bi to sodilo med nakladanje in važičkanje oz. kaj ma sploh to veze s tem bilokak.....Bi pa mogoč razmislu zakaj je tebe tko nepomembna stvar tolk zmotila in to v tolk hecni temi o fafanju..... Aja, če izkustveno vem samo zame pol praviš, da sn seksal sam sam s sabo? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 me sploh ne moti..sam debatiramo...zato sem pač prilimal moje mnenje, k si ga pač razumu po svoje...ni blema.... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Ajajaj, jaz bimbo, k mi kdo kaj govori vedno vse narobe razumem. Sam tolk še. Tak najbl enostavn mogoč. Ljudje imamo v seksu različne želje.....za nekoga je npr. analni seks, oralni itd. povsem sprejemljiv, za nekoga pač ne, pa poenostavljeno lahko rečeš, da je tist, ki si ga želi, bolj zahteven. In težko si srečen v seks lajfu, če si tega želiš, tvoj partner pa ne. Zato sam pač dokaj hitro in jasno izražam svoje seksualne želje, ko se nakazuje resna veza, predvsem, in to je vse kar sn hotu povedat. Groza, ne ja v takem dominantnem odnosu b ti pa priporočal, da ga za vsak slučaj, predno jo čofneš, ven vzameš.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 ja v takem dominantnem odnosu b ti pa priporočal, da ga za vsak slučaj, predno jo čofneš, ven vzameš....Baba sploh ne sme pomislt, da b zagrizla, ji že prej naućiš.Kašen odnos pa je lahko med menoj in babo, kot pa dominaten. Kdor ni domenanten, je pa ena velika copatka in pol ne more druzga pa tlele jamra Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 seks je spremljevalec v našem življenju podobno kot tudi hrana in ostale potrebe, edini pravi je, če je med partnerjema usklajen, za kar morajo biti pa tudi predhodno ispolnjeni tudi vsi ostali pogoji, da je to lahko samo nagrada vsega lepega, prav vsak drugačen seks je pa samo telesna potešitev in nima tiste prave namembne vrednosti....če je usklajeno in pika na i vsega lepega, sploh ni blema kaj je prav in kaj ni, kaj je zahtevno in kaj ni......če je pa tisto drugo"potešitev" je pa izraz naših nepotešenih želja in v tem potem manipuliramo in iščemo soigralca...to je vsa umetnost okol seksa pa tudi fafanja... Baba sploh ne sme pomislt, da b zagrizla, ji že prej naućiš.Kašen odnos pa je lahko med menoj in babo, kot pa dominaten. Kdor ni domenanten, je pa ena velika copatka in pol ne more druzga pa tlele jamraresnica vsake dominantnosti je izravnava energij, če to počneš na šipkejšem spolu je to odraz, da nekje drugje, na drugem področju igraš močno podrejeno vlogo.... prav vsi "mastri" so v real velike reve in podobno vsi "subi in subice" na odločilnih menengerskih funkcijah...malo se zamisli zakaj tako razmišljaš in zakaj na tak način iščeš energetsko ravnotežje...z izgovorom o moških copatah.... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Se vidi tomažek, da so ti babe čist dobile pod kontrolo. Kuga pa maš bit z babo usklajen. Ko ti paše, ma da ti ga pofafa, pa amen.Pr fafanju je pa ta prednost, da ti ga ni treba po končanem delu ob firng obrisat, ker ma da poliže vse in lepo spuca orodje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Se vidi tomažek, da so ti babe čist dobile pod kontrolo. Kuga pa maš bit z babo usklajen. Ko ti paše, ma da ti ga pofafa, pa amen.Pr fafanju je pa ta prednost, da ti ga ni treba po končanem delu ob firng obrisat, ker ma da poliže vse in lepo spuca orodje.boš moral tale post čez kakih 10 let še enkrat prebrat...za sedaj pa ok ..ti že veš kako je prav...vse naj naj Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 boš moral tale post čez kakih 10 let še enkrat prebrat...za sedaj pa ok ..ti že veš kako je prav...vse naj najTi tomažek misliš, da maš opravka s kakšnim smrkavcem na tej strani. Jst bom čez 10 let že verjeten v grobu in nam mogu brat tole na nagrobniku bo pa pisaloTUKAJ LEŽI STRIČEK, KI SO GA POKOPALE KURBE PA CVIČEK Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 seks je spremljevalec v našem življenju podobno kot tudi hrana in ostale potrebe, edini pravi je, če je med partnerjema usklajen, za kar morajo biti pa tudi predhodno ispolnjeni tudi vsi ostali pogoji, da je to lahko samo nagrada vsega lepega, prav vsak drugačen seks je pa samo telesna potešitev in nima tiste prave namembne vrednosti....če je usklajeno in pika na i vsega lepega, sploh ni blema kaj je prav in kaj ni, kaj je zahtevno in kaj ni......če je pa tisto drugo"potešitev" je pa izraz naših nepotešenih želja in v tem potem manipuliramo in iščemo soigralca...to je vsa umetnost okol seksa pa tudi fafanja...resnica vsake dominantnosti je izravnava energij, če to počneš na šipkejšem spolu je to odraz, da nekje drugje, na drugem področju igraš močno podrejeno vlogo.... prav vsi "mastri" so v real velike reve in podobno vsi "subi in subice" na odločilnih menengerskih funkcijah...malo se zamisli zakaj tako razmišljaš in zakaj na tak način iščeš energetsko ravnotežje...z izgovorom o moških copatah.... Ok. Saj se razumeva....v bistvu. Ja, pa res. Sam zanimiv je, da imajo pogosto dominantni npr. v poslovnem lajfu radi podrejenost v seks lajfu......sem bral nekje, bl resna knjiga ne šund Ah, igrce so tud čist kul. Sam kaj to pomen, da če ti včas paše dominanca včas pa podrejenost, pol pa si energetsko uravnotežen? Al če se ne igraš nič od tega? Al kako? Jst bom čez 10 let že verjeten v grobu in nam mogu brat tolena nagrobniku bo pa pisaloTUKAJ LEŽI STRIČEK, KI SO GA POKOPALE KURBE PA CVIČEK Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Sam kaj to pomen, da če ti včas paše dominanca včas pa podrejenost, pol pa si energetsko uravnotežen? Al če se ne igraš nič od tega? Al kako? sam sem se dost tudi okol tega ukvarjal...če nekaj manjka j prav gotovo potrebno uravnati ...tak je zakon narave...narava teži k uravnovešenosti......prav nič ni narobe, če ti paše da te nekdo nabuta in si poiščeš da te..ali pa da ti nekoga...sam vedno morata biti oba za to...to je edini pogoj....poznam kar nekaj ljudi, ki jim je to del vsakdanjika in ogromno potegnejo zase ven.... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Ja, ja, že. Samo kaj, če ti včasih paše dominanca, včasih podrejenost? A je to tudi neke vrste energetska uravnoteženost? In kaj če ne potrebuješ nič od tega? Si potem uravnotežen? Drgač pa ne? Al kako? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Ja, ja, že. Samo kaj, če ti včasih paše dominanca, včasih podrejenost? A je to tudi neke vrste energetska uravnoteženost? In kaj če ne potrebuješ nič od tega? Si potem uravnotežen? Drgač pa ne? Al kako?ja tko nekak..saj si si že sam odgovoru Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Hm. No, za prvo sn mislu "energetsko uravnoteževanje"........Sicer pa pojma nimam Sem pa opazu, da kar velik bejbam tud paše podrejenost, če le-to ne zajema dejansko poniževanja in grdega ravnanja, razn mogoč v igrcah....Dober, dost mam za1x.....To že precej presega fafanje..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Kuga pa ma baba za konplicirat, ma da ga potegne, taku kot dec hoče.Pa če je treba,pa trikrat na dan, tolkcajt, da se bo naučila.Če bo pa preveč groba, pa če bo poskušala grist, ji pa eno prmažeš, saj jo imaš na dosegu roke. o križane gate sej ne vem a se hecaš al si resen če si resen je problem da te bo kakšen še zares vzel pol bo pa :!!: če se pa hecaš maš pa res slab smisel za šalo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.