Mick 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Ja... Saj verjetn se bo z veseljem odzval kmal..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Baba sploh ne sme pomislt, da b zagrizla, ji že prej naućiš.nič, ko te enkrat ma pod kontrolo, te lahko tudi ugrizne, sploh pa ko najmanj pričakuješ. te bo tako ugriznila, da ne boš niti mel časa pomisliti na klofuto. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Kvaj zej tle "mala šola fafanja" za vse ki bi to radi pa ne znajo zakaj ne...sicer smo pa tko v 21.stoletju kjer naj bi bili tabuji samo stvar preteklosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Na Bledu sedi ob jezeru blondinka, pa se ji približa mladenič in jo potreplja po rami ter reče---jaz sem palčekPa kva j pol..na mir me pist reče blondinkaa palček ne odneha, prav...jest ti tri želje lohk ispolnimker ne da mira prav blondinka, da rab stanovanjepalček tleskne s prsti in ji pove, da jo čaka na Gmajni na Partizanski ulici hiša, ki je sedaj njena......drugo željopa prav blondinka..če mam hišo rabm še dnar za vzdrževanjetleskne palček in pravi, ............na mizi v dnevni te čaka kreditna kartica, dost je gor, da t do konc življenja ne bo treba delat...še tretjo željone rabm več...a palček vstrajadobr pol mi pa enga mačota dej, k ga bom mela v omar spravljenga in ven vzela k ga bom rabla..pa da m ne bo težil....ok..maš mačota v omar....pa prav palček ........a j blo težko....blondinka pa reče, kaj lahko ona stori za palčka...ja kaj pa bi, nič...saj palčki smo zato, da želje ispolnjujemo, sam če že glih hočeš mi ga pa mal potegn....ko blondinka opravi pa palček vpraša...kok si pa ti sploh stara.....23 pravi blonda..palček pa ...a pa ti še verjameš v palčke...... sej smo še v temi fafanje ...a ne Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 morm priznat, da teme nisem temeljito prebrala, samo zdi se mi , da noben ni omenil, da se priporoča uporaba gumijastih rokavic ja, že bežim, saj vem da je to iz unega vica o Fati, ki si je morala nataknit gumijaste rokavice, drugače , ga ni mogla v usta dat.... bemu bejž spat Lia, zdaj pa že stare vice prodajaš Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 rokavice. pismo, tok bakterij in nesnage pa ne more bit tam dol pri tipčkih kot v čigaršnjihkoli ustih. zakaj pol rokavice? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 ....da ga lohk v usta da.... ..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 pa res ... pismo sem čorava ... bolj kot se mislila ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 Uf kva vse smo dajal v usta k smo bli otroc.Zakaj ne tudi to .Sicer je pa to tko ženska zadeva.Mi mamo raj breskvice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krena 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 Kuga pa ma baba za konplicirat, ma da ga potegne, taku kot dec hoče.Pa če je treba,pa trikrat na dan, tolkcajt, da se bo naučila.Če bo pa preveč groba, pa če bo poskušala grist, ji pa eno prmažeš, saj jo imaš na dosegu roke. Sicer malo pozna s komentarjem ampak halooo....kje pa ti žviš, da misliš, da se take stvari s klofutami rešujejo. :xx!: ja v takem dominantnem odnosu b ti pa priporočal, da ga za vsak slučaj, predno jo čofneš, ven vzameš.... Se strinjam. nič, ko te enkrat ma pod kontrolo, te lahko tudi ugrizne, sploh pa ko najmanj pričakuješ. te bo tako ugriznila, da ne boš niti mel časa pomisliti na klofuto. Citiraj Mnogi ljudje imajo oči, ki ne vidijo, ušesa, ki ne slišijo in jezik, ki ne zna molčati. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 ja v takem dominantnem odnosu b ti pa priporočal, da ga za vsak slučaj, predno jo čofneš, ven vzameš.... grizi ženo grizi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krena 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 grizi ženo grizi Pa fejst, da mu nikol več ne pade na pamet, da bi katero čofnu. Citiraj Mnogi ljudje imajo oči, ki ne vidijo, ušesa, ki ne slišijo in jezik, ki ne zna molčati. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 malo demonstracije 1. začetekhttp://www.galleryhost.com/310392/3/suckmebitch/custom/suckmebitch011/fs/249.jpg2. konechttp://www.galleryhost.com/310392/3/suckmebitch/custom/suckmebitch011/fs/262.jpg še malo demonstracijehttp://www.galleryhost.com/310392/3/suckmebitch/custom/suckmebitch085/fs/150.jpghttp://incrediblecontent.com/tgpgalleries/cumb/mariella/media/07.jpg zdaj ko razturaš situacijo, fantje čakajo v vrstihttp://bonusboysites.com/galleries/photos/03/maverick_tyler3.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 Pa fejst, da mu nikol več ne pade na pamet, da bi katero čofnu.Kdo pa je začel. Kdo pa je tako neumno začel spraševat, kako se fafa. Ona mora to znat in če zna, ni blema nov batin.Vse se da zlepa, če pa ne gre, pol pa udri. Ma da se sred noči zbudi in sama začne vlečt, kot delfinov sesalec. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krena 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 Kdo pa je začel. Kdo pa je tako neumno začel spraševat, kako se fafa. Ona mora to znat in če zna, ni blema nov batin.Vse se da zlepa, če pa ne gre, pol pa udri. Ma da se sred noči zbudi in sama začne vlečt, kot delfinov sesalec. Ti si sigurno en tak tip, ki se ženske kar limajo nate. :xx!: Citiraj Mnogi ljudje imajo oči, ki ne vidijo, ušesa, ki ne slišijo in jezik, ki ne zna molčati. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 Če ne milom pa silom Saj zeza mal, čeprav bo zdej reku, da misli čist resn, ne pa mi copatki.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 To je pa tko resna debata ratala, da bi človek mislil, da rešujete svetovni energetski problem ne pa fafanje. No pa sej si mislim, kaj je bolj pomembno. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 Mick, zdaj si pa zadel v piku, kot s prstom v rit.Krena, se ti ne zdi, da sama fovšarija iz tebe veje.Kulkrat sem že reku, da babo ni težko dobit, ampak težko se jo je znebit. Pa ne kakšno navadno, ampak tako ki ga potegne kot ta nov sesalc-delfino.Če je pa še dvakrat po ksihti prtegneš, pol pa turbo uklop Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 meni pa je Cvičkar kul. ker ni moj mož. in ker se mu narežim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 Mick, zdaj si pa zadel v piku, kot s prstom v rit.Krena, se ti ne zdi, da sama fovšarija iz tebe veje.Kulkrat sem že reku, da babo ni težko dobit, ampak težko se jo je znebit. Pa ne kakšno navadno, ampak tako ki ga potegne kot ta nov sesalc-delfino.Če je pa še dvakrat po ksihti prtegneš, pol pa turbo uklop ...tis tud en.....hepan Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krena 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 Mick, zdaj si pa zadel v piku, kot s prstom v rit.Krena, se ti ne zdi, da sama fovšarija iz tebe veje.Kulkrat sem že reku, da babo ni težko dobit, ampak težko se jo je znebit. Pa ne kakšno navadno, ampak tako ki ga potegne kot ta nov sesalc-delfino.Če je pa še dvakrat po ksihti prtegneš, pol pa turbo uklop Ja cvičkar tebi sem pa res lahko fovš...tak pametn si, da ti že kr malo škodi...itak pa škoda besed... :xx!: Citiraj Mnogi ljudje imajo oči, ki ne vidijo, ušesa, ki ne slišijo in jezik, ki ne zna molčati. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 metanol terja svoj davek ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 metanol terja svoj davek ... Čreda bizonov se premika tako hitro kot najpočasnejši bizon v čredi.Ko plenilci lovijo čredo, ujamejo in ubijejo najprej najpočasnejšebizone na koncu črede. Takšna naravna selekcija je dobra za celotno čredo, saj so tako živaliv čredi bolj zdrave in čreda pridobi na hitrosti. Podobno se dogaja pri človeških možganih. Možgani lahko delujejo letako hitro, kot njihova najpočasnejša celica. Prekomerno uživanje alkohola, kot vsi vemo, uničuje možganske celice.Toda po načelih naravne selekcije alkohol najprej uniči najpočasnejšein najmanj zdrave celice. Na ta način redno pitje cvička uničuje počasnemožganske celice in tako postanejo možgani bolj hitri in učinkoviti! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 dbest. ta prava definicija. i like it. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.