Volk K.L. 27. julij 2003 Prijavi Deli 27. julij 2003 Se pravi da je boj za obstanek še zmeraj trdno zasidran v skoraj vsakem človeku. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. julij 2003 Prijavi Deli 27. julij 2003 predstavljajmo si, da imamo toliko zeljeno svobodo v odnosih...tudi spolno gibanje nima omejitev...ali posledično ni nič narobe z tem, da imata potem partnerja potomce z dugimi osebami?Ali se vam zdi to izraz svobode?Ali je potrebno pri teh odnosih paziti-se zaščititi pred tem pojavom?Kaj je po vašem mnenju najbolje.... ok.jayi je tjazy-jeva partnerica.Pomotoma sem odprla novo temo na njegovo ime.Sorry vsem, odgovarjate lahko meni...Hvala za vse misli... janaja, skoraj siguren sem, da se premikamo tuti v navedeni smeri.svoboda posameznika se bo izrazala vedno bolj in bolj;tudi v spolni usmiritvi, zeljah, predstavah...vsaka nova 'stvar', odprtje pa ima tako dobre in slabe lastnosti. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
intruder 4. avgust 2003 Prijavi Deli 4. avgust 2003 Nimamo svobodo. Vid agent Smith. Martix. Citiraj http://www.escribe.com/theory/puck Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. avgust 2003 Prijavi Deli 4. avgust 2003 Nimamo svobodo. Vid agent Smith. Martix.Imamo pa moznost biti zavestni!matrix je film in pomoje nikoli ne bo realen 100%.verjamem, da je ze tako deloma kakor prikazuje film, todase zdalec ne v celoti.obstaja zemljin mental in cloveski mental; dokler bo na svetuse vedno clovek zivel se vsklajeno z zemljinim mentalom,takrat podano ne bo izvedljivo - moje mnenje.res pa je, da se clovek umika v cloveski mental, stran od zemljinega,nazalost. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 4. avgust 2003 Prijavi Deli 4. avgust 2003 Verjetno se je hitro naveličaš..in zbežiš na samotni otok Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.