Skoči na vsebino

MOŠKI obožujete zahtevne ženske.....mar ne?

Antigona

Recommended Posts

• Komentarji 305
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Jst pa mislim, da se večina moških BOJI takih žensk. x:Ix

zakaj pa?

a to je kao neka blazna terna? x:px

saj takih bejb je ful... zakaj bi se bali moski takih?

smo hecne zenske....

pa tud fulkrat kar takoj v kontro.....

al pa ce nas tipi nocjo, je nekaj narobe s tipi. x;)x xDDx

bodisi so pusiji, bodisi beboti k ne stekajo kaj zamujajo itd.

kot je rekel opat: moskim vcas pase preprosta bejba, ki je kul, skromna, ki jih ma rada in ki jo majo radi.

so siti vsega tega emancipacijskega schtraufenpachta...

ko smo zenske pozabile, kaj je bit zenska, pa tako prisilile tud moske pozabit, kaj je bit moski.

k se ne mormo odloct, a bomo samostojne al ne in tako dalje.

tle recemo,. jaz sem samostojna, sama zase lohk skrbim, nikogar ne rabim,. zasluzim si boljse, pih!, pol me pa ni vreden in vse taksno, a.....

bi pa hotle rozce dobivat pa gentlemenski tretman itd.

vse pa ne more bit:

ne mozhe i ovce i novce. xDDx x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

zakaj pa?

a to je kao neka blazna terna? x:px

saj takih bejb je ful... zakaj bi se bali moski takih?

smo hecne zenske....

pa tud fulkrat kar takoj v kontro.....

al pa ce nas tipi nocjo, je nekaj narobe s tipi. x;)x xDDx

bodisi so pusiji, bodisi beboti k ne stekajo kaj zamujajo itd.

kot je rekel opat: moskim vcas pase preprosta bejba, ki je kul, skromna, ki jih ma rada in ki jo majo radi.

so siti vsega tega emancipacijskega schtraufenpachta...

ko smo zenske pozabile, kaj je bit zenska, pa tako prisilile tud moske pozabit, kaj je bit moski.

k se ne mormo odloct, a bomo samostojne al ne in tako dalje.

tle recemo,. jaz sem samostojna, sama zase lohk skrbim, nikogar ne rabim,. zasluzim si boljse, pih!, pol me pa ni vreden in vse taksno, a.....

bi pa hotle rozce dobivat pa gentlemenski tretman itd.

vse pa ne more bit:

ne mozhe i ovce i novce. xDDx x:px

To govorim po pogovorih, ki jih imam s kolegi/tipi....večini je odveč sprejet neko odgovornost. Ko vidjo, da je bejba resna, da dela, skrbi sama zase, jih malo zaskrbi. Predvsem to, da ne bodo mogli it vštric z njo, da bo bolj uspešna, ker ''morajo'' bit, po pravilih družbe, oni ta glavni. In pol je kr šok, če bejba več zalsuž al je pa bolj uspešna. :OO!: Ne, to pa ne gre. Ker bi rajši eno nebogljeno bitje, ki ne bo preveč komplicirala al bla zahtevna in ji bo kul, če mu bo lahko služila. x:Ix

Kaj pa je po tvoje bit ženska? Me pa res zanima.

Jaz imam pa občutek, da je edina nedosegljiva bejba na tem forumu Bela vrtnica. x^x

Jaz pa niti ne....zdi se mi, da so nedosegljive samo tiste.

ki se bojijo moških, pa to zakrivajo s kao flirtanjem.....

Zanjo pa nimam občutka da bi se tipov kaj bala...... x;)x

Norost je vcasih najvecja modrost…

Jaz imam pa občutek, da je edina nedosegljiva bejba na tem forumu Bela vrtnica. x^x

Razen seveda, če si župnik s pedofilskimi težnjami.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Kaj pa je po tvoje bit ženska? Me pa res zanima.

Pikica, jaz sem zadnja, ki ti lohk na to odgovori.

pr 17-ih sem pela v bendu Ciao Picke, nadalje sem v bendu Tozibabe igrala BOBNE x:px (in bas).....

tako da jaz nisem kompetentna. xDDx

jaz tud ne uporabljam zenskih carov za nic, mi je to pod.

sam jaz se tud ne pritozujem cez tipe.

v mojih 40 tauznt postih nous enga nasla, ki govori v smislu "deci to in ono, so taksni in taksni"....

tlele pa berem konstantno, da "tipi pac ne stekajo", "niso pravi tipi" "so pusiji" itd. - ce se ne palijo na *prave bejbe* in tako dalje.

kar mi daje mislit, da so vecinoma bejbe tiste, k ne morjo sprejet tkole cesa in bejbe so vecne zrtve, sam znajo pa preklet dobr zase poskrbet pa tud po miz tolct.

saj to sama pravi, tko da, bo ze drzal, z ali brez tvojega obcutka. x:px

verjetno sam pac ves, a si si dovolil oz. ali si dovolis dostop al ne. x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

tlele pa berem konstantno, da "tipi pac ne stekajo", "niso pravi tipi" "so pusiji" itd. - ce se ne palijo na *prave bejbe* in tako dalje.

Eh, sej o bejbah pa tud kontra bereš...kake smo, pa celulitaste, pa tečne, k da bi mele non-stop PMS; pa skoz sikamo...obe strani jamrata. x:o)x

Z obeh strani je premal iskrenosti, odkritosti in VSEM manjkajo MUDA! :vragec: x:px

hočem slišat kako žensko si tipi želijo, tako ko bo ko kup nesreče al tako, ko bo imel kaj od nje???

Kup nesreče... x:px x:Dx

No, da obrazložim...kup nesreče pomeni, da je nebogljena in da rabi pomoč...in pri tem se v moškemu vzbudijo tista looooooooong forgotten viteška nagnjenja. x:px Tko je, to majo v genih....pa zdele, k sm to pisala, sm 2x tko nemarno kihnla, da je 100% res. xyesx To, da sm prehlajena, nima veze! :vragec: :vio:

čeprav moj namen sploh ni bilo "šimfanje" ampak hočem slišat kako žensko si tipi želijo, tako ko bo ko kup nesreče al tako, ko bo imel kaj od nje???

...podneu galantno gospodinjo, ponoc pa kurbo!! x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

..toleriranje jamrank... x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

x:Dx ...ja saj, to smo že ugotovil, da se strinjamo z uno srpsko.........u društvu damo, u kuči domačico, u krevetu kurbo..... x:px :vragec: x:Dx

standard :U: :sleeping: mislim, kaka nekreativiteta :sori:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

standard :U: :sleeping: mislim, kaka nekreativiteta :sori:

...zakaj bi bil kreativen, ce so pa drugi pred tabo stvari cist dobr povedal???.. kreativnost se splaca takrat, ko od obstojecih resitev nobena ni dobra... :8):

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...