Skoči na vsebino

MOŠKI obožujete zahtevne ženske.....mar ne?

Antigona

Recommended Posts

• Komentarji 305
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Medtem, ko modrujete, drage dame, življenje tiho polzi mimo vas.

AMEN

Za kar smo neizmerno hvaležne.Dost imamo usranih gospodovih gat inu vedno lačnih cerkvenih trebuhov.

Smrdečih zoknov na vseh gospodovih počivališčih.

Amen

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

Kar ste si izbrale to imate...... :vragec: x:px x:Dx

Amen. xcivx

:vragec: :vragec: :vragec: samo meni ne izrečt, tega in lajv!!!! :vragec: pol perje frči. Obe mami sem že odvadila izgovarjat, ta fatalistični stavek.

Če se navežem na Lio, ko si mlad, naiven in še **neumen**, ti skupno življenje pomeni vse drugo, kot pa pobiranje štumfov, gat, spuščanje straniščne deske in pisat pisne prošnje descu, da se po 5 ali 6 dneh res spodobi srečati žajfo in vodo. Ne moreš verjameš kaj vse srečaš :sori:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Kar ste si izbrale to imate...... :vragec: x:px x:Dx

Amen. xcivx

Hvala bogu je nekaj svetlih stebrov luči in so gospodje , ki strežejo inu perejo damam. x:o)x

Inu skrbijo za vsesplošno dobro x:o)x

Amen

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

no men niti na kraj pameti ne pade da bi karkoli pobirala za dedcom, najmanj zokne :vragec: še okoli jih ne obrnem če jih šlampasto sezuje, pol k mu jih pa zmanjka :inocent: sori lubček.....zokni sicer so res v pranju, ampak narobe obrnjeni, tko pa jin nom prala :vragec: napaka je v tem ko si mlad in naiven dedca razvadiš, ker tedi de ti še da mu pedenat in laufat za njim x:px pol k ti pa dosadi je pa prepozno, on je že tko navajen.......zato pa js to od štarta mam poštimano x;)x nema :vragec: pa še zmeri me ma rad in je zmano in ne kaže nobenih interesov dab pobegnu s kako bolj ustrežljivo x:px česar se bejbe največkrat bojijo x;)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

..nemara bi res lahko to lepse napisal, ampak v bistvu je to to... trenutno imam nekaj kar je zelo blizu tistemu sem iskal... :palec:

Vesela zate :palec: :palec: :palec: .

Medtem, ko modrujete, drage dame, življenje tiho polzi mimo vas.

AMEN

Točno tako, ja! :inocent: :palec:

no men niti na kraj pameti ne pade da bi karkoli pobirala za dedcom, najmanj zokne :vragec: še okoli jih ne obrnem če jih šlampasto sezuje, pol k mu jih pa zmanjka :inocent: sori lubček.....zokni sicer so res v pranju, ampak narobe obrnjeni, tko pa jin nom prala :vragec: napaka je v tem ko si mlad in naiven dedca razvadiš, ker tedi de ti še da mu pedenat in laufat za njim x:px pol k ti pa dosadi je pa prepozno, on je že tko navajen.......zato pa js to od štarta mam poštimano x;)x nema :vragec: pa še zmeri me ma rad in je zmano in ne kaže nobenih interesov dab pobegnu s kako bolj ustrežljivo x:px česar se bejbe največkrat bojijo x;)x

Tako se to dela, ja, Todika. Tudi jaz sem enega razvadila. Nobenga več ne bom. :palec: x;)x

x:Dx Bati ali ne bati. Pobegne prej al slej. x:o)x

Največkrat je to najboljše, kar se da od dedca dobit :vragec: včasih je treba koga celo brcnit.

Amen

Največkrat je to najboljše, kar se da od dedca dobit :vragec: včasih je treba koga celo brcnit.

Amen

x:Dx :palec: Lia, carica!

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

:vragec: :vragec: :vragec: samo meni ne izrečt, tega in lajv!!!! :vragec: pol perje frči. Obe mami sem že odvadila izgovarjat, ta fatalistični stavek.

Če se navežem na Lio, ko si mlad, naiven in še **neumen**, ti skupno življenje pomeni vse drugo, kot pa pobiranje štumfov, gat, spuščanje straniščne deske in pisat pisne prošnje descu, da se po 5 ali 6 dneh res spodobi srečati žajfo in vodo. Ne moreš verjameš kaj vse srečaš :sori:

xcivx x:Dx ...komi čakam, da te spet vidim v lajf pa kako povem :vragec: x:px x:Dx

Ja, zato pa se sam nisem vezal mlad in naiven x:px Čeprav menim, da kljub mladosti in naivnosti ter razmišljanju predvsem s špranjico pa vendar predvsem ob njeni aktivni uporabi nekatere stvari že takrat lohk ugotoviš.......na primer nesrečevanje z žajfo in vodo.... xcivx x:Dx Sam kaj, ko to obljubljena večna lbezn in spolne aktivnosti čist zameglijo, ne x;)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Amen

x:px js se ne bojim...naj gre, če mu je hudo....to pač ne gre da bi trpel z mano a ne x;)x za svojo eksistenco in srečo ne rabim podnujno dedca ob seb x:)x je sicer fajn če je, dokler je ok in tak da mi ustreza....in seveda jaz njemu......če pa ni tko, pa adijo....brez brce pomožnosti, lahko pa tud z njo x;)x

so v življenju še huj stvari kt to da te dedc pusti......in ne verjamem da mi bo tok z rožcami postlano čez lajf da bo to najhujš kar me bo doletelo, če mi bo dedc pobegnu x:Dx x;)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Hvala bogu je nekaj svetlih stebrov luči in so gospodje , ki strežejo inu perejo damam. x:o)x

Inu skrbijo za vsesplošno dobro x:o)x

Amen

x:Dx .....no, jaz skrbim predvsem za vsesplošno dobro x:px x:Dx Tud postrežem kdaj rad, čeprav ji večinoma nočem kratit veselja in zadovoljstva postrežbe :inocent: x:Dx Perem pa ne, za posodo pa mam enga boščka :onfire: x:Dx Amen. x:o)x Sicer pa pravjo, da imaš tako babnco (dedca) kot si ga vzgojiš.... :vragec: ....te pa vam vzgoja ne leži glih, zgleda... xcivx x:Dx

K. Čapek

...zadnjič je kolega govoril, da sta šla že pred leti z ženo na zakonske predpriprave v farovž in poleg vseh dolžnosti in pravic, ki so jim bile pojasnjene, so jim postavili tudi medicinsko sestro, kot predavateljico, ki jim je razložila, da se je res treba umivat in kako se to dela in da si je treba spodnje gate menjat, bolj pogosto kot tedensko itd..... sprva je bil čist popenjen in se mu je zdelo nesmiselno, kaj jim zdaj ona lapa, potem je pa izvedel, da je to za nekatere ljudi prvo srečanje z pojasnjenenimi normami higienskega minimuma. Pač, tko je.

Kolegica, ki dela v trgovini, pravi, da se mora dostikrat za nos držat, ko ljudje vrnejo, obleko, ki so jo probavali, stalno okoli leta z nekimi osvežilci zraka in podobnim, da men že vse smrdi od onih sprejev, ona pa pravi, če tega ne bi bilo, bi v trgovini pocrkal od smrada. Pa se dogaja danes, to ni nekaj kar se dogaja v Ruandi, kjer ni tekoče vode in žajfe bolj za vzorec.

Men je včasih muka v liftu :xx!: .... pol gre pa recimo **dišeča** pred mano ven, pa si mislim ...joj tist, k bo prišel za menoj, bo mislil, da **diši** od mene.

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Amen

x:Dx x:Dx

Kar pogosto velja tudi za pripadnice nežnejšega spola. :vragec: x:Dx

K. Čapek

Pobegne prej al slej. x:o)x

:D :D :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ne morem se bolj strinjati kot se, takoj se vidi kdo ima kontakt z vodo in milom in kdo ne, pa če si še tako mlad in naiven.. edino, če sam ne konzumiraš omenjenih stvari pol tega ne opaziš pri drugih

O ne, pa se ne vidi....kokrat vidm kako bejbiko, k zgleda vsa spedenana, k pa bliz pridš, te pa mine. :xx!:

Ne štekam, da folku ni jasn, da se je treba umivat!!! :vragec:

al pa zenski wc-ji!!! :OO!:

in to v kaksnih otmenih restoranih! x:Ox (:sick:)

ko vse vazhne in urejene k mizam sedajo, vzvisene in ohole, pol gres pa za njo na skret... :sick: :xx!:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jst ponavadi, k pridem, je že pred mano sekret ves poscan in ga potem pobrišem, čeprov nism bla jst, k me je sram, da bi ena za mano pršla in tole vidla. :o|o: xrolleyes

ja jaz tud. :o|o: (:sick:)

Picasso

iz teme zahtevnih zensk smo padl na temo higiene xrolleyesx x:)x

mora bit zlata sredina...umit in mal naparfuman in sveza oblacila :).... ne pa da oblakec parfuma potuje za tabo.... tak je najboljse...

ne morm veret, da se kdo ne umiva?! groza...

VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM.

Ko sva postala par se je tuširal trikrat na dan.

Zdaj samo še , kadar gre k zobarci x8Dx

Amen

Aha, najmanj pred vsakim seksom.... x:px x:Dx

Zobarca pa verjetn peni, da si treba tud zobe umit...... xcivx x:Dx

O ne, pa se ne vidi....kokrat vidm kako bejbiko, k zgleda vsa spedenana, k pa bliz pridš, te pa mine. :xx!:

:eek: halo, tis čist padla v virtualn seks zgleda, k ponavad mi k začnemo hodit s kom in se želimo cartat......pridmo zlo bliz.... x:px :vragec: x:Dx

K. Čapek

zato pa jest doskrat hodim kr na moske WC-je...ne mors verjet da so res bl cisti kt zenski...

Tud sama delam v trgovini....nekateri res ne premorejo niti mal osebne higiene (tako moski kt zenske) tko da vcasih trgovina prov zaudarja po vonju cebule oz. postanem svicu :(

Se mi zdi da je osebna higiena ne nake nacin tud odraz odnosa ki ga imas do sebe in pa seveda do soljudi, sploh partnerja. kdo si pa zeli ob sebi moskega/zensko ki zaudarja po potu, ki je neurejen/neurejena...no jest sigurno ne in iz tega razloga tud lepo skrbim zase in svojo higieno :)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...