Skoči na vsebino

MOŠKI obožujete zahtevne ženske.....mar ne?

Antigona

Recommended Posts

Standard? :inocent: Če bi bil, neb tolk nezadovoljenih in nezadovoljnih hodl okol Al misliš standardna želja? Ja...in kaj ji manjka :inocent: .......mogoče nisi pomislila kaj pomeni dama...........domačica pa je valjda zaželjena, bi pa preživu tud če neb v tem rasturala.......ono zadnje pa prepuščam vsakmu posamezniku, men je bliz.... Pa sploh ni žaljivo mišljeno, kar se mene tiče, sam kompliciranih zafrustriranih zakompleksanih bejb s feminističnimi težnjami jst pač ne rabim, jih prepuščam drugim revežem. In na srečo je tud drgačnih bliz mojim željam in željam večine tipov kar nekaj še na totem sveti........Seveda sem spada tud obnašanje nas tipov do žensk kot do dam, ne kot do kurb in domačic Čeprav ne vidm razlogov, da neb cenl tud teh.

no, sm mislila, na nekateri moški iščete celo tako žensko, ki zna razmišljat s svojo glavo, prijateljico, zaupnico, k je samostojna, se znajde v vsakdanjih življ. situacijah...

pa vidim, da je vse, kr iščete/jo zgolj gospodinjo, nočno damo in kao damo :o|o:

Za kar smo neizmerno hvaležne.Dost imamo usranih gospodovih gat inu vedno lačnih cerkvenih trebuhov.

Smrdečih zoknov na vseh gospodovih počivališčih.

Amen

aneda xrolleyesx

no men niti na kraj pameti ne pade da bi karkoli pobirala za dedcom, najmanj zokne :vragec: še okoli jih ne obrnem če jih šlampasto sezuje, pol k mu jih pa zmanjka :inocent: sori lubček.....zokni sicer so res v pranju, ampak narobe obrnjeni, tko pa jin nom prala :vragec: napaka je v tem ko si mlad in naiven dedca razvadiš, ker tedi de ti še da mu pedenat in laufat za njim x:px pol k ti pa dosadi je pa prepozno, on je že tko navajen.......zato pa js to od štarta mam poštimano nema :vragec: pa še zmeri me ma rad in je zmano in ne kaže nobenih interesov dab pobegnu s kako bolj ustrežljivo česar se bejbe največkrat bojijo

tudi meni ne zmer pravm: vrata so ti odprta, če rabš, te porinem skos, pa še zaklenem za tabo :vragec:

x:Dx Bati ali ne bati. Pobegne prej al slej. Največkrat je to najboljše, kar se da od dedca dobit :vragec: včasih je treba koga celo brcnit.

Amen

Aha, najmanj pred vsakim seksom.... x:px x:Dx

Zobarca pa verjetn peni, da si treba tud zobe umit...... xcivx x:Dx

:eek: halo, tis čist padla v virtualn seks zgleda, k ponavad mi k začnemo hodit s kom in se želimo cartat......pridmo zlo bliz.... x:px :vragec: x:Dx

a ne no :o|o: to je valda jasno ko beli dan x:o)x

pa potem (no, alpa morning after) tudi x^x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 305
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

no, sm mislila, na nekateri moški iščete celo tako žensko, ki zna razmišljat s svojo glavo, prijateljico, zaupnico, k je samostojna, se znajde v vsakdanjih življ. situacijah...

pa vidim, da je vse, kr iščete/jo zgolj gospodinjo, nočno damo in kao damo :o|o:

No, nič "kao" damo, pod dama mislim tud vse kar si zgoraj naštela. x;)x Jasno, da je moja ženska tud moja najboljša prijateljica in zaupnica, kdo bi pa naj bil bolj? :inocent: Vsako od mojih žensk sem do sedaj spodbujal postat čimbolj samostojna, je pa res, da nekterim tipom to ne odgovarja, jih imajo lažje "pod kontrolo". x;)x Tudi nekterim ženskam je to nekak težje dopovedat, jih zadostno spodbudit, konec koncev ni nujno, da ostaneva ves lajf skupaj, ji pa tud zato želim čimvečjo samostojnost in neodvisnost.....V vsakdanjih življ. situacijah pa se pač znajdemo vsak po najboljših močeh, boljše se bolje je. :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

No, nič "kao" damo, pod dama mislim tud vse kar si zgoraj naštela. x;)x Jasno, da je moja ženska tud moja najboljša prijateljica in zaupnica, kdo bi pa naj bil bolj? :inocent: Vsako od mojih žensk sem do sedaj spodbujal postat čimbolj samostojna, je pa res, da nekterim tipom to ne odgovarja, jih imajo lažje "pod kontrolo". x;)x Tudi nekterim ženskam je to nekak težje dopovedat, jih zadostno spodbudit, konec koncev ni nujno, da ostaneva ves lajf skupaj, ji pa tud zato želim čimvečjo samostojnost in neodvisnost.....V vsakdanjih življ. situacijah pa se pač znajdemo vsak po najboljših močeh, boljše se bolje je. :palec:

Tole Mick, mi je zelo všeč. In prepričana sem, da v življenju tudi tako deluješ.

Jaz namreč zelo cenim moške, ki priznajo, da jim ugajajo samozavestne, urejene, spoštovanja vredne ženske. x^x Bravo xsrcx

Nisi pomislila, da je v tem mogoče zajeto vse, kar si ti naštela in da to ni kar ZGOLJ gospodinja, nočna dama in dama? Nekateri moški namreč ne rečejo dama kar vsaki. x:Dx Ženska, ki se jo označuje z "damo" naj bi od nekdaj veljala za nekaj več.

x?x x?x x?x

No, saj ti je že Mick napisal.

Tudi ženske sanjamo ko svinja kukuruz x8Dx x:o)x

dobrega gospodarja in spretnega hendlerja z rokami v smislu obračanja kapitala in ročnodelskih spretnosti v smislu raznih drobnih popravil strehe xcivx gentlemena od zunaj, urejenega , šarmantnega xcivx in vročega loverja in the bed xcivx da kakega super daddy-man - a mladičem ne omenjamo x8Dx

da nismo zašli v pravljice x:o)x

če to kdo ma, mu v ksiht povem , da laže x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Tudi ženske sanjamo ko svinja kukuruz x8Dx x:o)x

dobrega gospodarja in spretnega hendlerja z rokami v smislu obračanja kapitala in ročnodelskih spretnosti v smislu raznih drobnih popravil strehe xcivx gentlemena od zunaj, urejenega , šarmantnega xcivx in vročega loverja in the bed xcivx da kakega super daddy-man - a mladičem ne omenjamo x8Dx

jaz to mam...........in mi ni čist dost.........bi tko rada še neki x:Ix x:Ix

x:Dx lažeš xcivx :vio: :inocent: majke mi lažeš....takih tipov ni, ako bi bili, bi to bili polbolgovi :wOOt: :fiju:

na dolgi rok stoprocentno zero, OO, unmoglich x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

• 4 weeks later...

aneda xrolleyesx

Glede prijateljstva med partnerjema pa je včasih moškega strah, da ko bosta pa "prestopla mejo" in postala par, bo ta prijateljski odnos počas nekam poniknu oziroma ga prekrijejo drugačni odnosi. Tko se folk pol včas raj mal zabremza pa ma eno čudovito osebo ob seb kot prjatlco. Men je všeč točno taka ženska kot si jo ti opisala. Tud ostalo je zaželjeno, samo ne za ceno prijateljstva, ker pol postane odnos tko prazen, zgolj rutina in samo iz navade in udobja sta še skup...

Kje pa delajo take punce? Js bi mel eno tako ;)

:xx!: Freuda si preberi..kuj ko jo maš ne morš več seksat z njo, ker te preveč spominja na mamico

torej dobro furajo tisti v zvezah, ki majo skrito željo imeti spolni odnos svojo mamo

tak da folk, nič skrbet

ste čist normalni x;)x x:Dx x:Dx x:Dx

Seprav ostane mi samo dvoje:

- da ne težim preveč k sanjskemu odnosu in si poiščem eno tako ki je čist skregana z zgornjimi merili, pa da bo mela IQ vsaj tok večji od kokoške da nebo dvorišče preveč pokakan :P

- al grem pa v gozd poiskat kako strohmelo grčavo deblo ;)

xokx

:inocent: čuješ to pa ne mene vprašat...

jst sn ti sam napisala kaj pravi Freud

tak zaj se pa sam odloči x;)x

Hja, mamine lastnosti v partnerki iščejo mamini sinčki :P Jaz to več nemorm bit. Nekak sm zdej vmes padu, mogoče bom zdej anketo odpru na to temo pa naj glasujejo, bom pa sprejel demokratično odločitev

Guest sstane
Ja ponavad to zvemo od partnerja :D

Evo najprej vas razvajamo, pol se pa usajamo kok ste scrkljane ;)

Bolj je zahtevna, dražja je. Tebi ni :8): x:Dx

Moški, ki imajo radi zahtevne ženske, imajo ponavadi kar zahtevne tudi mame. V taki ženski po moje vidijo na nek način nedostopno mamo. Brž k psihiatru!! x:Dx x:Dx xsrcx

LEDENA PTICA

California

Že dolgo razmišljam le o tebi.

Le zakaj sem se zagrel?

Ker si tako nedotakljiva,

ne vem, kje bi začel.

Vsaki si upam reči vse, le tebi ne.

Le zakaj očarala si me?

Zame si ledena ptica,

zdaj dokončno sem dojel.

Le v pravljicah je še pravica,

kjer lahko te bom ogrel.

Tako kot vsaka pravljica

tudi ta se kdaj konča

in spet sem vojak,

ki bije bitko brez orožja pravega.

Vsako si upam reči vse

a tebi ne, to priznam,

premagala si me.

Zame si ledena ptica,

zdaj dokončno sem dojel.

Le v pravljicah je še pravica,

kjer lahko te bom ogrel.

Zame si ledena ptica,

če bom kralj te bom ujel.

Užival bom ob tvojem petju,

če bo treba, bom letel.

x:)x no zato je pa umetnost fajn, takle se potlej fantje razpišejo

skoz treba met vrsticami brat

dobra ta ledena priča

ja California x:)x

:xx!: Freuda si preberi..kuj ko jo maš ne morš več seksat z njo, ker te preveč spominja na mamico

torej dobro furajo tisti v zvezah, ki majo skrito željo imeti spolni odnos svojo mamo

tak da folk, nič skrbet

ste čist normalni x;)x x:Dx x:Dx x:Dx

pišuka, lia. kje jih najdeš...... x:Dx x:Dx x:Dx

Seprav ostane mi samo dvoje:

- da ne težim preveč k sanjskemu odnosu in si poiščem eno tako ki je čist skregana z zgornjimi merili, pa da bo mela IQ vsaj tok večji od kokoške da nebo dvorišče preveč pokakan :P

- al grem pa v gozd poiskat kako strohmelo grčavo deblo ;)

xokx

deblo definitivno....dobra izbira....pa manj tvegaš....... x^x x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

jaz sem v preteklem tednu spoznala:

- da bi moški definitivno imeli zahtevno bejbo, samo če bi imel hrbtenico ...saj enkrat ali dvakrat ji že gredo v korak, potem obstanejo ali capljajo za njo ali pa preprosto samo Oprosti in gasa...

- in da so moški x:Dx x:Dx preveč naivni...bemu, a je sploh še kje ta prav moški...da udar po mizi ko je treba in naj se gora trese...ne sam pojstelja

- ja za vse, so krive mame....bemu x:Dx

jaz sem v preteklem tednu spoznala:

- da bi moški definitivno imeli zahtevno bejbo, samo če bi imel hrbtenico ...saj enkrat ali dvakrat ji že gredo v korak, potem obstanejo ali capljajo za njo ali pa preprosto samo Oprosti in gasa...

- in da so moški x:Dx x:Dx preveč naivni...bemu, a je sploh še kje ta prav moški...da udar po mizi ko je treba in naj se gora trese...ne sam pojstelja

- ja za vse, so krive mame....bemu x:Dx

U, Audente, a veš da imaš srečo, mislm.

Ker poznam enega, po tvoje praaavega moškega. Je že ene par tednov vdovec, tko da je rajtam kr cajt taprav. Da te spozna a ne.

Ker tipo udar po mizi, da se gora strese /no ja, on udar kamor pade in se ne trese le gora, se tresejo vsi, žena se je še najbolj/.

In v postelji je najboljši, seksa kadar on hoče /vsaj tako je razlagal/.

In ja, a veš kako lepo je skrbel za ženin izgled...stalno je bila plava okol oči in, ej, sploh ji ni blo treba hodit k Fabjanu po injekcije botulina, da bi imela take polne ustnice, kt Miša Molk, je to dec kr ročno uštimal...oboje, ustnice in oči...skor vsak dan...pol je pa nehvaležnica umrla.

In tip jo je imel neizmerno rad /je vedno zatrjeval/, tolk clo, da jo je vsak dan priklenil na radiator, ko je šel v službo...na tolk dolgo ketno, da je dosegla šporget in skret.

In njene prijateljice /kolikor jih je že imela/ je imel enako neizmerno rad, toliko, da je tudi njih ličil, če niso bile kar precej takoj pripravljene iti z njim v posteljo, ko se mu je zahotelo v imenu obeh.

Pravi mačo, a ne Audente.

Mi kar ni do smeha, pa ne vem zakaj.

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

Ker poznam enega, po tvoje praaavega moškega. Je že ene par tednov vdovec, tko da je rajtam kr cajt taprav. Da te spozna a ne.

Ker tipo udar po mizi, da se gora strese /no ja, on udar kamor pade in se ne trese le gora, se tresejo vsi, žena se je še najbolj/.

In v postelji je najboljši, seksa kadar on hoče /vsaj tako je razlagal/.

In ja, a veš kako lepo je skrbel za ženin izgled...stalno je bila plava okol oči in, ej, sploh ji ni blo treba hodit k Fabjanu po injekcije botulina, da bi imela take polne ustnice, kt Miša Molk, je to dec kr ročno uštimal...oboje, ustnice in oči...skor vsak dan...pol je pa nehvaležnica umrla.

In tip jo je imel neizmerno rad /je vedno zatrjeval/, tolk clo, da jo je vsak dan priklenil na radiator, ko je šel v službo...na tolk dolgo ketno, da je dosegla šporget in skret.

In njene prijateljice /kolikor jih je že imela/ je imel enako neizmerno rad, toliko, da je tudi njih ličil, če niso bile kar precej takoj pripravljene iti z njim v posteljo, ko se mu je zahotelo v imenu obeh.

Pravi mačo, a ....

Mi kar ni do smeha, pa ne vem zakaj.

x^x men tud ni do smeha , sam s to razliko, da točno vem zakaj x^x

x^x men tud ni do smeha , sam s to razliko, da točno vem zakaj x^x

Si kar mislim, zakaj. A veš kaj je žalostno. Da je tale zgodbica resnična in to clo tolk, da je v resnici bistveno bolj huda, kot je napisana.

In ko prebiram želje in sanjarjenja enih žensk o moških, ki tolčejo po mizi, me kar ima, da bi jim privoščil, da delček zgodbe doživijo v živo...na lastni koži.

Je pa res tudi to, da poznam vse preveč žensk, ki tak tretma vsakodnevno doživljajo, ko pa jih vprašam...zakaj si to dovolijo...mi pa razlagajo, kako je njihov dec čist fajn, ko jih ne tepe ali ko ni pijan in da si sploh ne predstavljajo bit brez njega. In trpijo dalje, kolikor pač zdržijo...ene tud do smrti.

Hudo.

xsrcx

x^x vem

poznam. cepijo drva na njih, one pa še kr mislijo, da ima smisel

človek obstane pred zverjo , če ve zakaj

x:)x butl, ti si tak fejst, sam lepo prosim, ne me pol izsiljevat

sam res ne morem drugače kot da ti rečem , da ne morem, da te ne bi imela rada xsrcx

x:Xx

x^x vem

poznam. cepijo drva na njih, one pa še kr mislijo, da ima smisel

človek obstane pred zverjo , če ve zakaj

x:)x butl, ti si tak fejst, sam lepo prosim, ne me pol izsiljevat

sam res ne morem drugače kot da ti rečem , da ne morem, da te ne bi imela rada xsrcx

x:Xx

x:Dx x:Xx xsrcx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...