Audente 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 Butl, Lia; sta pač prebrala moje besede in sta jih po svoje razumela. Tako kot jaz po svoje razumem vajine. Ne poznam te zgodbe in jo ne želim poznati. Se pa jaz zadnje čase znajdem pred preiskušnjami,in ne bi želela ob sebi imeti naivnega partnerja, ki pada na vsako provokacijo. Sem sredi prejšnjega tedna doživela eno tako prigodo, da mi je še sedaj slabo v želodcu. Ja, zaradi moškega. Ke rje sledil nagonu in ne zahtevnosti življenja in ženski, ki jo je vreden. Ampak sam sebe ni vreden... Zakaj ženske vztrajajo ob takem moškem?Bi moški vzztrajal ob takšni ženski? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pacl 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 Zakaj ženske vztrajajo ob takem moškem?Bi moški vzztrajal ob takšni ženski? Se strinjam, sicer pa poznaš tisto: če ni za bit je za it. Vedno pa se pojavi potem še niz vprašanj: kam, kako, kaj pa potem itd.... Seveda pa si meje dovoljenega postavlja vsak sam, s tem pa tudi količino samospoštovanja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 Se strinjam, sicer pa poznaš tisto: če ni za bit je za it. Vedno pa se pojavi potem še niz vprašanj: kam, kako, kaj pa potem itd.... Seveda pa si meje dovoljenega postavlja vsak sam, s tem pa tudi količino samospoštovanja. Žalostno je to, da vsi znajo/znamo samo obsojat in komentirat...ko nekdo prosi ali ko vidimo, da bi lahko ponudili roko...takrat pa vsak v svoj kot. Samospoštovanje Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 Glede prijateljstva med partnerjema pa je včasih moškega strah, da ko bosta pa "prestopla mejo" in postala par, bo ta prijateljski odnos počas nekam poniknu oziroma ga prekrijejo drugačni odnosi. Tko se folk pol včas raj mal zabremza pa ma eno čudovito osebo ob seb kot prjatlco. Men je všeč točno taka ženska kot si jo ti opisala. Tud ostalo je zaželjeno, samo ne za ceno prijateljstva, ker pol postane odnos tko prazen, zgolj rutina in samo iz navade in udobja sta še skup... Strah je votel, okrog ga pa nič ni. Torej? :xx!: Freuda si preberi..kuj ko jo maš ne morš več seksat z njo, ker te preveč spominja na mamico torej dobro furajo tisti v zvezah, ki majo skrito željo imeti spolni odnos svojo mamo tak da folk, nič skrbet ste čist normalni Bemu, a veš da res po SLO sam še mamine maze lazijo no, al pa sam jst take srečujem Seprav ostane mi samo dvoje:- da ne težim preveč k sanjskemu odnosu in si poiščem eno tako ki je čist skregana z zgornjimi merili, pa da bo mela IQ vsaj tok večji od kokoške da nebo dvorišče preveč pokakan - al grem pa v gozd poiskat kako strohmelo grčavo deblo hahaha, dobra ti je ta Bolj je zahtevna, dražja je. Tebi ni mislm, kere bolane, res. Si mi biu bolj simpatičen, ko si Ssolil jaz sem v preteklem tednu spoznala: - da bi moški definitivno imeli zahtevno bejbo, samo če bi imel hrbtenico ...saj enkrat ali dvakrat ji že gredo v korak, potem obstanejo ali capljajo za njo ali pa preprosto samo Oprosti in gasa...- in da so moški preveč naivni...bemu, a je sploh še kje ta prav moški...da udar po mizi ko je treba in naj se gora trese...ne sam pojstelja - ja za vse, so krive mame....bemu ma bolj se ne morem strinjat, res. Si mi besede s tipkovnce vzela Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 ma bolj se ne morem strinjat, res. Si mi besede s tipkovnce vzela izkušnje...preiskušnje draga tako je ampak obstajajo pravi moški, brez skrbi... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 Kako fajn bi vsi shajali, če le ne bi bili ne moški ne ženske... Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 obstajamo za devetimi gorami, za devetimi.... bolj so zahtevne, bolj jih obozujemo dokazano obstajajo......................pravi moški samo lokacijo še odkrijem Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gabriel 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 Butl, lia se zlo strinjam z vama glede unga moškega, bi najbrž užalu neandertalca če bi tega strica primerjal z njim.AUDENTE, tvoj del posta pa tud podpišem, moški smo učas ene zdrizaste limone, bi mogl včas pampers oblačt da se ne vleče sluz za nami po tleh Je pa res da smo oba spola čist pomešal. Mopkemu manjka moškega principa pa to išče v ženski. Ženska pa tud marskatera ne razume da moški mora bit "moški", si ga poskusi podredit, ko ji pa uspe, pol pa jasno da zgubi še tisto trohico spoštvanja do copatka. Mi pa z ženskami tud tko delamo, jih hočmo oblikovat čist proti njihovi naravi, pol pa javkamo da niso ženske...Jaz pravim naj bo ženska - Ženska, in moški naj bo Moški skupaj se lahko odlično dopolnjujeta. Samo vsi neznamo bit, taki časi so da se vsega učimo na ulici namesto v varnem zavetju družine. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 v glavnem pri osemnajstih mi je bilo vse kristalno jasno.... zdaj pa toliko zgodb okoli mene, takih čist živih in zelo tragičnih.... se majo radi , pa skup živijo, potlej pa nesreča z otroci....se dete rodi pa kuj čez tri dni umre ***pa se majo radi, tak da se kr kreše okol njih, pa so deset let skup, pa nardijo štalco, pa telička, pa po petih let dečko ugotovi, da je ženska preveč gospodinjski tip pa pobegne z drugo *** drugi par uspešna poslovna ženska, pa uspešn poslovnež, pa doma dečko vse porihta od dece do kuharije, pa grejo narazen, ker se ne morjo tud videt več ne *** ma sej se mi ne ljubi naštevat, sam si sploh ne moreš mislit, koliko je v teh zgodbah tragike in največ kar jih povezuje ni premoženje in ne otroci ampak s o v r a š tv o..... glih se edn zaj pohvalo , da je frišno in uspešno ločen, najmanj osem let je trajalo , da sta razdelila froce pa premoženje... no pa ga vprašam, kak se pa kaj počutiš zdaj, ko si spet fraj.... pa se je sam kislo nasmehno...pa še kr pljuval po bivši ženi No enih par možakov mi je pa samih priznalo, da so jih zgarbali, sam zato ker so jezik vrtele...in to po ločitvi. Kaj je blo pa prej pa edin nebo ve Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gabriel 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 v glavnem pri osemnajstih mi je bilo vse kristalno jasno.... glih se edn zaj pohvalo , da je frišno in uspešno ločen, najmanj osem let je trajalo , da sta razdelila froce pa premoženje... Huudo, osem let delila? Česa pa sta mela tok? Frocov al premoženja? Ja tragično res tole. Se mi zavrti u glavi komad od Lovšina - Sam en mejhn poljub mi dej! (nevem pa če je to točn naslov komada, am nima veze ). ...lahko se greva leteče krožnike,kavboje in indijance......lahko to delava zelo naglas,lahko se mučva zlo počas,lahko od tega tud kakšen advokat živi......je pa še ena druga možnost, saaam eeen meeejhn pooljuub mii deejj...(tko nekak) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 Huudo, osem let delila? Česa pa sta mela tok? Frocov al premoženja? Ja tragično res tole. Se mi zavrti u glavi komad od Lovšina - Sam en mejhn poljub mi dej! (nevem pa če je to točn naslov komada, am nima veze ). ...lahko se greva leteče krožnike,kavboje in indijance......lahko to delava zelo naglas,lahko se mučva zlo počas,lahko od tega tud kakšen advokat živi......je pa še ena druga možnost, saaam eeen meeejhn pooljuub mii deejj...(tko nekak) a ne , res je fajna tale pesem ne nista mela tok, sam nagajala sta si...sovraštvo povezuje bolj kot ljubezenpa ne vpraš kok sta dala za mnenja strokovnjakov kam gresta otročka Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 pozabl so kako je bit sam Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 Hm...potem se pojavi vprašanje: Koliko je sploh še PRAVIH moških? dobro vprašanje, pa lahko se tud vprašam/o koliko je pravih žensk(tistih ženstvenih žensk v pravem pomenu ženske) ?? bolj ko gledam filme iz časov 1950,60,70, se mi zdi oz. ugotavljam, da takrat je bil ded - ded in ženska - ženska, dones pa so že vsi desci metro seksualci in so prave pičke, ženske pa so vse preveč emancipirane in postajajo pravi dedi! tako! takšna je realnost sam se imam za deda lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gabriel 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 a ne , res je fajna tale pesem ne nista mela tok, sam nagajala sta si...sovraštvo povezuje bolj kot ljubezenpa ne vpraš kok sta dala za mnenja strokovnjakov kam gresta otročka Ja lia zanimivo razmišljanje, na ta način pa nism razmišljov. Pa ja, sovraštvo te še bolj prveže na nekoga, sej še bolj intenzivno kontempliraš o njem.free drži, človek ki ni srečen je lahko tud v družbi pa je tako sam, osamljen... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 a si ti, gabriel srečen??? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 mislm, kere bolane, res. Si mi biu bolj simpatičen, ko si Ssolil Kako, da si ravno ti ugriznila v vabo, v pesniškem jeziku namreč pomeni draga oseba tudi ljuba Zahtevnejša si, bolj si mi ljuba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gabriel 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 a si ti, gabriel srečen??? Sem, sam zmer se tega ne zavedam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 dobro vprašanje, pa lahko se tud vprašam/o koliko je pravih žensk(tistih ženstvenih žensk v pravem pomenu ženske) ?? sam se imam za deda lp lepo : tudi prave nežne dekleta še obstajajo, in ženske tudi.... mi gredo pa nekam naivni tipi, sploh mladi so taki...že dolgo časa opažem, da so vsi pomehkuženi, ne znajo reči bobu bob, hodijo ko mački okol vrele kaše. Trdim, da sta tako moški kot žensak, ki znata izražat svoje, želje, načela......veliko bolj zaželjena, kot nekaj vmes. pa lep dan vsem......takim in drugačnim vem, da obstajajo............. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 No Seal jst mislim da si ti tut ta pravi ded vsaj po izgledu je pa za deda pomoje značilno tudi obnašanje, da je res moški, da zna dvorit, da zna ustrežt, da ima moške geste, da stisne roko tako da te kar v vratu krč zagrabi Se zelo strinjam s tabo Audente moški danes so totalno preveč pomehkuženi :xx!: ne rečem, tip mora bit uglajen in nežen ampak ne v smislu pomehkuženosti... tako da je simpatično, lahko je malce zadržano ampak pri odločitvah in dejanjih mora bit MOŠKI, da čutiš malo tiste dominantne energije --- ne preveč seveda, ravno prav spet x!x Evo ne vem kako bi drugače jst opisala DEDA ampak v glavi imam sliko tipa ki postavlja žar / in točno vem da tisti, ki cinca pa ga gleda 20 min predno ga prime v roke, neki prčka po škatlji ves zmeden pa gleda kako se ne bo umazal že ne more bit DED! Tisti ki ga prime takoj v roke, proba 2 dele skupaj dat in že vleče ven tretjega, čeprav se mu niti ne sanja kaj gre skupaj medtem pa mi reče "draga pripravi meso, žar je že skoraj postavljen" pa je ne sam ded ampak DED IN POL Ne maram prčkanja pa rokovičenja, prčkanje je za ženske pa še jst ne prčkam :xx!: Kar se tiče žensk in to kdaj je ŽENSKA res ženska jst osebno se imam za zelo žensko! Mogoče res nisem 90-60-90 in imam malo bolj nežen obraz ampak, vem kaj IMAM, kje so moji ADUTI in vem da nisem neobogljena punčka zato mi ni treba dat štiklov in dekolteja gor pa bom še vedno več ženska kot kera druga Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Kako fajn bi vsi shajali, če le ne bi bili ne moški ne ženske...Itak smo v osnovi oboje. Problem je, ker živimo v spolnem telesu in se potem skladno s tem identificiramo (posledično vpliva telo tudi na čustva, da so "ženska" in "moška"). In kot sem že povedal: ne, ne obožujem zahtevnih žensk. Če že katero obožujem, je to Ženska (z velikim Ž), ki v polnosti izraža svojo ženskost, ne pa kakšna naduta in samoprevzvišena pička, ki misli, da je center vesolja. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 joj a ze spet smo pr tem, da ce nas ne marajo, da so pusiji pac?! in to kar vecina moskih, ces se ustrasjo pa nimajo dovolj hrbtenice pa tak. kaj pa ce preprosto sam nimajo zhelje?a je to tko tezko sprejet.jasn, ne godi ponosu, lazje je rect: mah, sem bla premocna (beri prevec carica) zanj (loleta).ejjej..kje mamo samokritiko.vse v drugem iscemo al kaj.ce me on ne mara, je z njim nekaj narobe.ne, z nikomer ni nic narobe, preprosto nista za skup. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 vse v drugem iscemo al kaj.ce me on ne mara, je z njim nekaj narobe.ne, z nikomer ni nic narobe, preprosto nista za skup. Jp. Čeprav tist, da je z njim nekaj narobe je pogost obrambni miselni refleks.......da prekrije pomisel "nisem zanj-o, z mano je nekaj narobe". Tud brez veze, tko k pravš.....pač nista za skup. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gabriel 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Ja, čeprov tole o čemer govorita vidva je u bistvu povezano že z privzgojenimi vzorci iz otroštva. Ker ponavadi starši kadar otrok naredi kaj narobe pogosto dajo sporočilo: ti nisi uredu (kao poglej kaj s naredu, ti si tak in tak...). Namesto tega bi moral dat sporočilo da bi blo treba samo dejanje naredit drugačeTud sedaj ko smo že odrasli mamo jasno "napačne" pristope k stvarem... Kolkim od vas uspe svojga partnerja podpret pr njegovi rasti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Ja, verjetno res. Poznam Sam se trudim, mi ne rata vedno sicer, sam včas maš dan k brez veze kaj nepotrebno preostro pokritiziraš pa to...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Evo ne vem kako bi drugače jst opisala DEDA ampak v glavi imam sliko tipa ki postavlja žar / in točno vem da tisti, ki cinca pa ga gleda 20 min predno ga prime v roke, neki prčka po škatlji ves zmeden pa gleda kako se ne bo umazal že ne more bit DED! Tisti ki ga prime takoj v roke, proba 2 dele skupaj dat in že vleče ven tretjega, čeprav se mu niti ne sanja kaj gre skupaj medtem pa mi reče "draga pripravi meso, žar je že skoraj postavljen" pa je ne sam ded ampak DED IN POL Čak, mal sem se zgubu vmes, tip ga prime v roke, še prej pa 20 min gleda, kaj?? jasn, ne godi ponosu, lazje je rect: mah, sem bla premocna (beri prevec carica) zanj (loleta). "Lole". Drugače pa se mi zdi sodba glede na videz "Ta zgleda kot ded, ta kot ženska...", povsem mimo. Največji vtis da človek z osebnostjo. Takrat začne tisti, ki ga je "vtisnilo" povsem drugače dojemati videz. Če se včasih obnaša kot pussy, najbrž ne ve kaj bi sploh rad in je čisto izgubljen. Se ne pozna dobro in nima prav dosti razčiščeno s sabo in svetom. Govorim iz lastnih izkušenj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.