Skoči na vsebino

MOŠKI obožujete zahtevne ženske.....mar ne?

Antigona

Recommended Posts

Pa tudi tipi, s katerimi se grem igric (in se z njimi ne podajam v razmerja), niso opečeni. Vsakemu je že od vsega začetka kristalno jasno, za kaj pravzaprav gre.

Takim pa kar mal zavidam sposobnosti uvida. x^x

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 305
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Takim pa kar mal zavidam sposobnosti uvida. x^x

Ja z bedastimi, ki tega ne uvidijo, se ne ukvarjam. Niso zanimivi. Tisti se ne bi igrali igric, pač pa ciljajo na kaj resnejšega. Ali pa kaj več od tega, do koder sem pripravljena it.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Po moje je hujše od tega, kar si napisala ti, samo še to, da se ti ljubezen nikoli ne zgodi, da sploh ne veš kako je in se še igric ne moreš jt, al karkoli že, k te en zajeba še preden začneš razmišljat,... še preden odrasteš,...

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

A nima nekdo na tem forumu v svojm podpisu zapisano nekaj podobnega kot:

"Niso poraženci tisti, ki izgubijo, temveč tisti, ki se po padcu ne poberejo"?

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Hm,... um se še nekak da pod kontrolo spravt,... za srce pa to ravno ne velja.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Po moje je hujše od tega, kar si napisala ti, samo še to, da se ti ljubezen nikoli ne zgodi, da sploh ne veš kako je in se še igric ne moreš jt, al karkoli že, k te en zajeba še preden začneš razmišljat,... še preden odrasteš,...

Aha ... pa še SVOJ podpis si preberi ... x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:o)x

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Veš točno to, kar si sedaj storila, evo čisto enako me je tista frendica zajebala. Isto. In ravno zaradi podpisa sem napisala UM :xx!: In zato sovražim ženske, pa še tipe zraven,... k so nanjo padal,.... itak, k jest sem pač neumna, nesposobna, nezmožna delati karkoli,... ja,... da ti olajšam delo,... se ti ni treba preveč trudit,...

Mahatma Gandhi

Očitno ne veš, kaj je bil Edison.

Mahatma Gandhi

Res je, sam je zakon, pa še dolgačas ni nikol.

Mahatma Gandhi

A ni naslov zahtevene ženske??? Kle pa sam o nedosegljivosti pisete. Men se zdi to velika razlika.Če je ženska nedosegljiva je bl zajeb... kt pa zahtevna, ampak to je samo moje skrono mnenje.

Pa to da naj bi bla ženska, ki dobr ve kaj hoče zarad tega nedosegljiva( to sm tko na hitr povzela) se mi ne zdi lih res,ker ne mors kr kuj vedt ce ena oseba ma tist kar ti hočeš in da to ugotoviš mors bit najprej dosegliv,razn ce uboga revcka kr kuj obsodis in odjebes.Sam to poj spet nisi nedosegliv ker ves kaj hočes ampak ker mas probleme sam s sabo.

LP

Fantje.........moški.......

razpišite se o tem, zakaj občudujete in želite osvajati/osvojiti žensko-bejbo, ki ve kaj hoče in si želite biti z njo?

Menda tudi zato, ker vam je izziv.........in tudi zato, ker je v človeški naravi, da hočemo po navadi ravno tisto, kar nam je nedosegljivo.. Kako jo potem zadržati?

Punce,

kaj počnete, da izpadete nedosegljive???

hmmm,kaj delajo, delamo?pravzaprav nič, mislim da moški vedno ne občudujejo takih žensk, in so jim le izziv ki ga bodo slej al prej podrli, in dlje časa ženska ne da,bolj je nekaterim privlačna, ko pa to dobijo pa pobegnejo, zato ker tu ni ljubezni ampak le nek izziv, in nedostopnim ženskam tud ni lahko, al si jih bojijo, al pa pol na koncu pobegnejo.

Menda je moj pokojni stari ata govoril: da bo konec sveta, ko bodo ženske za dedeci letale..

saj smo menda kar blizu..se mi zdi..

Jaz sem še vedno tiste stare šole - kjer je moški lovec..

Sicer pa kaj jaz govorim tule..nekih strahotnih izkušenj nimam.. x:Dx x:Dx se kar pri drugem odločila, da bo tisto ta pravo in si tega ne več dovolila vzeti. x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Menda je moj pokojni stari ata govoril: da bo konec sveta, ko bodo ženske za dedeci letale..

saj smo menda kar blizu..se mi zdi..

x:Dx :palec: x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

(*sem po nesrec zbrisala, mela ze boljs napisan)

skratka, saj so tud v pra casih morda vseen kdaj pri lovu uporabili strategijo...

in, hocem rect, saj lov ni sam: udri, drzh ga lovi ga x;)x x:px, pac pa je lahko veliko bolj prefinjen.....

tako da je vcas lovec ujet, ko pade v vabo, ker misli da je slednja plen. x:)x

ampak ma pa filing, da kao blazno lovi in se mu zdi, kok je pa dbest ujel. x:Dx x;)x :vragec: xcivx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

(*sem po nesrec zbrisala, mela ze boljs napisan)

skratka, saj so tud v pra casih morda vseen kdaj pri lovu uporabili strategijo...

in, hocem rect, saj lov ni sam: udri, drzh ga lovi ga x;)x x:px, pac pa je lahko veliko bolj prefinjen.....

tako da je vcas lovec ujet, ko pade v vabo, ker misli da je slednja plen. x:)x

ampak ma pa filing, da kao blazno lovi in se mu zdi, kok je pa dbest ujel. x:Dx x;)x :vragec: xcivx

točno tako :palec:

pa tudi za turiste :palec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...