Alan_New 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 problem pa nastane, če jo osvojiš Vsakdo dobi, kar išče, pravijo. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sheboom 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 jst sm pa mislu, da moški skup držimo ... že odkar so metroseksualci, pa emoti pa taki - ne držite več skupej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Za masko "nedoseglive" ženske se, po mojih izkušnjah, ponavadi skriva nesamozavestno in zakompleksano bitjece, ki nima v sebi razčiščenih zadev glede lastnih čustev. Lažje se je skriti kot pa spopasti sam s seboj Samozavestna ženska ne rabi vzvišenosti, hladnosti in nedosegljivosti v odnosu do moških! Vzvišene in nedostopne, ki čakajo svojega princa na belem konju ponavadi dočakajo ali osamljenost v menopavzi ali pa konja v belem Mercedesu Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sheboom 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Za masko "nedoseglive" ženske se, po mojih izkušnjah, ponavadi skriva nesamozavestno in zakompleksano bitjece, ki nima v sebi razčiščenih zadev glede lastnih čustev. Lažje se je skriti kot pa spopasti sam s seboj Samozavestna ženska ne rabi vzvišenosti, hladnosti in nedosegljivosti v odnosu do moških! Vzvišene in nedostopne, ki čakajo svojega princa na belem konju ponavadi dočakajo ali osamljenost v meni ali pa konja v belem Mercedesu ... to je res edina razlaga, ki se plete po moji glavi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 HitTheMonkey (281) Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 bitjece haha!!!!! Zloba onix!!! Tezke fatalke, a on pa: bitjeca! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Mogoče so telesno velike, ampak za tisto kar šteje lahko pri njih uporabljam samo ljubkovalne pomanjševalnice In ko (če) se kakšna odpre, ugotoviš da se v bistvu boji za strah pa vsi vemo da je znotraj votel, okoli ga pa nič ni Praznina ničevosti Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Za masko "nedoseglive" ženske se, po mojih izkušnjah, ponavadi skriva nesamozavestno in zakompleksano bitjece, ki nima v sebi razčiščenih zadev glede lastnih čustev. Lažje se je skriti kot pa spopasti sam s seboj Samozavestna ženska ne rabi vzvišenosti, hladnosti in nedosegljivosti v odnosu do moških! Vzvišene in nedostopne, ki čakajo svojega princa na belem konju ponavadi dočakajo ali osamljenost v menopavzi ali pa konja v belem Mercedesu POPOLNOMA SE STRINJAM S TO TRDITVIJO.Ampak prav take pri moških najbolj "vžgejo". Nezanimive so tiste, za katero ve, da jo lahko dobi vsak trenutek. Za tisto "nedosegljivo" se pač malo potrudi.Jaz mislim da ga ne čakajo, na koncu dobijo takega, ki jim pripada.V katrci ali v mercedesu, samo da ji sede. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 NJENA MOLITEV Preljubi bog, preden zaspim,povem ti, česa si želim. Daj mi prijetnega moža, ki na vsak posel se spozna,ki komplimente rad deli,se moji riti ne smeji,ki bo po rokah nosil me,na rojstni dan moj spomnil se,na mojo željo seksal le,me vodil v restavracijeme ljubil kakor prvi dan, masiral mi podplate, dlan,ki vedno nežen bo z menoj,ki vedno bo prijatelj moj,ki bo razuma bistrega ..., ...Čimprej mi, prosim, pošlji ga! NJEGOVA MOLITEV Ljubi bog, pošlji mi eno gluhonemo nimfomanko, ki ima trgovino s pijačo in letno karto za stadion!In pasjo figo mi je mar, če je moja molitev brez rim! Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 kaj je težka fatalka?totalno nadnajbolj fatalna fatalka. takorekoc superfatalka. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 totalno nadnajbolj fatalna fatalka. takorekoc superfatalka. = Fata Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 = Fata + da zna fafat Kaj morm ko pa sn se nekak na ono temo o uku fafanja spomnu..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 + da zna fafat Kaj morm ko pa sn se nekak na ono temo o uku fafanja spomnu..... Fata...............zna fatat...... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 No, pol pa je ....fatalka. Zaželjena pri dedih.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Pazi da te ne ujame kaka Fata..k pol si ga najebu jaz bi se pustila kakemu Fatetu da me ujame, sploh če zna dobro poskrbet za red in čistočo.....beri smeti Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Fatetu Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 A veš kaj mu paše? Oranžna barva In ugotavljam, da so zahtevni in nedosegljivi moški oboževani s strani žensk Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Pazi da te ne ujame kaka Fata..k pol si ga najebu jaz bi se pustila kakemu Fatetu da me ujame, sploh če zna dobro poskrbet za red in čistočo.....beri smeti Bo mi mickeni odpadu? Ni nevarnosti, nisn nbeni všeč.... On bi pucal ti pa fafala? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Bo mi mickeni odpadu? Ni nevarnosti, nisn nbeni všeč.... On bi pucal ti pa fafala? Mickeni odpade za pucanje in fafanje pijačka pa to no problem Za ostale stvari mora biti velik in saj veš no A se spomniš onega komada: Faffalala si mi, mala hvala ti Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 No, saj spucam si ga sam, halooo...... Pojma nimam.... Veš de, včas si ga tud zavrtim..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Saj prav da ne veš a moraš vse vedet odločila sem se, da nedoseglivo v določenem času postane dosegljivo počasi gre konj v breg Pa ta je tudi dober: DEJ OBJEM ME SAM ŠE ENKRAT DRAGA,DEJ OBJEM ME SAM ŠE ENKRAT DRAGA,ČISTO NAGADEJ OBJEM ME ENKRAT,BOM NAREDU LUPING DRAGA. JOŠ BRŽE FAFALA SIMALA TILO LO ……… Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Čiiiiiimveč, če se le da..... Tega pa ne poznam ......čeprav skor luping pa sn že kdaj naredu.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Jaz pa ne razumem moških (in te tudi globoko podcenjujem), ki imajo radi t. i. ženske- piške (kaj blontnega, glupega,oblečenega v roza s plastično torbico, brez mozga in glasbenim okusom, ki ne seže više od Saše Lendero).... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Lej jo, kje hodš? Zdej, ne morm se identificirat z njimi, razmem pa jih po svoje lohk, vsak ima pač svoj okus in želje, tud muzičke..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.