Skoči na vsebino

MOŠKI obožujete zahtevne ženske.....mar ne?

Antigona

Recommended Posts

joj, mamca. x:Dx xcivx kako si te fajn predstavljam. stara mamca, ki pridiga o morali in se zgraža nad parčki, ki sedijo na klopcah in se "ližejo". xDDx x:Dx xcivx :vragec:

A če bi bil zraven tebe tvoj prjatu, bi se teb zdel normaln, da se_s... kr z enim, prjatu pa vse gleda? No nekak tko sem jaz hotla napisat. Aja, ti bi najbrž mal z enim, pol pa še z drugim x:Dx

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 305
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ha ha.. tale naslov teme je genialen x:Dx x:Dx , predvsem zadnji del::

MOŠKI obožujete zahtevne ženske.....mar ne?, Napišite, zakaj padate na bejbike, ki jim rečete "čarovnice"

Fantje.........moški.......

razpišite se o tem, zakaj občudujete in želite osvajati/osvojiti žensko-bejbo, ki ve kaj hoče in si želite biti z njo?

Menda tudi zato, ker vam je izziv.........in tudi zato, ker je v človeški naravi, da hočemo po navadi ravno tisto, kar nam je nedosegljivo.. Kako jo potem zadržati?

Punce,

kaj počnete, da izpadete nedosegljive???

vprasanje je torej, kdo je v resnici nedosegljiv :8):

o nedosegljivih ženskah...

ja, o tem bi se dal pogovarjat...drugih sploh ne poznam x:Dx x:o)x

:D :) js imam zdej eno nedosegljivo žensko... v mislih, edino kar me brani pred njo je moj lastni razum, ki mi dopoveduje to ono pa tretje, o tem kako nedosegljiva je... ;) bom poročal kahko je z zahtevnimi ženskami, ko premagam zahtevnega moškega...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Ja, ampak saj obstajajo tudi punce ki niso v srečni zvezi in jih ne manjka. Včasih je treba le dobro očke odpret.

To da je nekdo nedosegljiv mi da vedet da boljše da nič ne poskušam, ker itak z človekom ki si nečesa ne želi ali pa ne prizna da si nekaj želi, ne boš nič dosegu, oziroma malo. Jaz imam rada direktne ljudi, ki vejo kaj hočejo.

Je pa tako, niso vsi nedosegljivi vsem, vsi imamo svoje okuse.

Zakaj ne? Si kdaj pomislu da obstaja puhno frei punc, ki tudi iščejo fante, oziroma čakajo nanje. Večina prijateljic ki jih imam so vse samske, tako kot jaz. V bistvu poznam ogromno samskih punc in statistično gledano jih moraš poznat tudi ti. In ne le gledat punc, stopi v akcijo. Povej kšni kšne lušne očke ima, da je prijazna, simpatična,.....povabi jo ven (to tako ki ni zasedena). Nekatere punce se topimo ob prijaznih fantih kot si ti. x;)x

Zanimiva definicija "čarovnice"... a ni čarovnica = hinavka?

Pa tud nedosegljivost in zahtevnost - čist različna pojma

Ta nedosegljivost je pa itaq sam fasada. Neke deklce so pač navajene, da jih vsi obletavajo, in potli si postavijo malo višje standarde. Ni pa noben problem s pravim pristopom odstranit to fasado.

Tudi močno dvomim, da kterakoli ženska želi za copato namesto fanta. Verjetno še eden od testov, ali se zna tip postavit zase - in če ne, ga kmalu odslovi.

"Če ni vetra, VESLAJ!" latinski

"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain

"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin Rose

Kaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?

- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.

Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje..

Zanimiva definicija "čarovnice"... a ni čarovnica = hinavka?

:mellow:

Čarovnica.....hm ja zdaj so vse čarovnice x:)x , včasih pa so to rekli ženskam .....ki so čarale x:Dx poznala različna zelišča, živela čisto po svoje ne glede na takratne norme....ponavadi so živele same.....neukrotljive ...pa ljudje so se jih majčkeno bali, ker so posedovale določene moči, njim smrtnikom nedosegljive... xDDx

V romuniji velja za čarovnico - žensko z veliko ženskimi čari...zdaj kaj so ženski čari pa itak vsak moški nabjrž sam ve ... xDDx

Jaz nisem za čarovnice....sem pa za boginje x;)x

:mellow:

Čarovnica.....hm ja zdaj so vse čarovnice x:)x , včasih pa so to rekli ženskam .....ki so čarale x:Dx poznala različna zelišča, živela čisto po svoje ne glede na takratne norme....ponavadi so živele same.....neukrotljive ...pa ljudje so se jih majčkeno bali, ker so posedovale določene moči, njim smrtnikom nedosegljive... xDDx

V romuniji velja za čarovnico - žensko z veliko ženskimi čari...zdaj kaj so ženski čari pa itak vsak moški nabjrž sam ve ... xDDx

Jaz nisem za čarovnice....sem pa za boginje x;)x

:palec:

drugac pa, jaz sem pa prej za carovnice kot za boginje, zabavnejsa druzba, bi rekla. xDDx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

.. te ne zacarajo?

jaz sem mela v mislih takul carovnice, ki jih je omenjala strelka.

tud boginje niso vse afrodite. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

pobralo, ja. xDDx

saj sem ze napisala (pa ne 1x in ne sam tu), da so *zahtevne zhenske* lohk tud pravzaprav tihe 'skromne' mishke...

NIC ne zahtevajo x:o)x - sam 1 mesec kislo faco drzijo, ce tipson naredi kaj narobe, pa je on prisiljen skakat okol en mesec se pol, ampak v sebi preprican, kako krotko mishko ima pravzaprav doma.

ki nc po miz ne tolce, ni nikakrsna fatalka, cist obicna in sam njegova in vse...

sam, ga ma pa not:

"Lastnina je past; tisto, kar mislimo, da imamo, ima nas." x;)x xyesx

Picasso

o nedosegljivih ženskah...

ja, o tem bi se dal pogovarjat...drugih sploh ne poznam x:Dx x:o)x

:lol: cashy teb oz. tvojim postom se vedno smejem x:Dx :palec: pa teb druge punce sploh v oči ne padejo, imaš pač zelo "izbran" okus :inocent: x:Dx

brez zamere :palec:

honor and respect

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...