Skoči na vsebino

MOŠKI obožujete zahtevne ženske.....mar ne?

Antigona

Recommended Posts

• Komentarji 305
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

...zakaj bi bil kreativen, ce so pa drugi pred tabo stvari cist dobr povedal???.. kreativnost se splaca takrat, ko od obstojecih resitev nobena ni dobra... :8):

So NOT TRUE xrolleyesx

sam pomisli, čeb vsi tko razmišljal, bi se še zmeri s poštnimi kočijami okol vozili.. x:Dx x:Dx x;)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Deli na socialnih omrežjih

So NOT TRUE xrolleyesx

sam pomisli, čeb vsi tko razmišljal, bi se še zmeri s poštnimi kočijami okol vozili.. x:Dx x:Dx x;)x

...kdo pa je rekel, da so postne kocije bile zadovoljiva resitev??... kar se pa odnosov med spoloma tice se mi zdi resitev cist dobra in ne vidim smisla v izumljanju tople vode... :o|o:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

x:Dx ...ja saj, to smo že ugotovil, da se strinjamo z uno srpsko.........u društvu damo, u kuči domačico, u krevetu kurbo..... x:px :vragec: x:Dx

kakorkol se že babe usajate ( in ne štekam zakaj se :inocent: )....tole definitivno drži......tista k tole obvlada x:px ji bo dedc jedu z roke x;)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

ob tem obstaja tudi lastno zadovoljstvo usvarjanja, neglede na to, kar so predhodniki ze storili

..v umetnosti in znanosti ze...

...zakaj pa ti uporajas zivo vodo???... a se ti ne zdi, da obstajajo se boljse resitve... zagotovo obstajajo, samo zakaj bi se matral, saj je ze ziva voda za tvoje potrebe zadost dobra... oz. ce ni negiras samega sebe... kokr sem reku-obstajajo situacije ko se kreativnost splaca in take ko se ne... zame je razglabljana situacija pac ena slednjih...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

...zakaj bi bil kreativen, ce so pa drugi pred tabo stvari cist dobr povedal???.. kreativnost se splaca takrat, ko od obstojecih resitev nobena ni dobra... :8):

x:Dx :palec: jah, ne morš zmeraj znova toplo vodo izumljat x8Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

standard :U: :sleeping: mislim, kaka nekreativiteta :sori:

Standard? :inocent: Če bi bil, neb tolk nezadovoljenih in nezadovoljnih hodl okol x;)x Al misliš standardna želja? Ja...in kaj ji manjka :inocent: .......mogoče nisi pomislila kaj pomeni dama...........domačica pa je valjda zaželjena, bi pa preživu tud če neb v tem rasturala.......ono zadnje pa prepuščam vsakmu posamezniku, men je bliz.... xnckrivx Pa sploh ni žaljivo mišljeno, kar se mene tiče, sam kompliciranih zafrustriranih zakompleksanih bejb s feminističnimi težnjami jst pač ne rabim, jih prepuščam drugim revežem. In na srečo je tud drgačnih bliz mojim željam in željam večine tipov kar nekaj še na totem sveti........Seveda sem spada tud obnašanje nas tipov do žensk kot do dam, ne kot do kurb in domačic x;)x x^x Čeprav ne vidm razlogov, da neb cenl tud teh. x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

A bi bil s tako res zadovoljen, Samson?

xyesx

Frank Zappa

aha, tko si milsu. strinjam.

..v umetnosti in znanosti ze...

...zakaj pa ti uporajas zivo vodo???... a se ti ne zdi, da obstajajo se boljse resitve... zagotovo obstajajo, samo zakaj bi se matral, saj je ze ziva voda za tvoje potrebe zadost dobra... oz. ce ni negiras samega sebe... kokr sem reku-obstajajo situacije ko se kreativnost splaca in take ko se ne... zame je razglabljana situacija pac ena slednjih...

en raper pa je reku: da mora bit dobra v postil, doma in na ulici....

(ponavla se star rek, ki ste ga ze omenili)

zakaj bi se zenske glede tega obremenjevale, kaj dobite vi od tega??

ce si v cem dober se vidi... ce se moski zapustijo, jih ne bo nobena pogledla.... pa brez zamere, nobenga ne zelim zaliti, ampak zenska, ki vse to obvlada lahko pa dobi se boljsega partnerja, ker jo bo sigurno opazu se kdo....

sedanji bo ljubosumen, in se bo mogoce celo spremenil al pa bo cenu kar ima, ker je njegova se drugim vsec:;) x:Dx

VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM.

kul,sam naj se moski tud rihtajo,ne vse postavljat sam na zenske...

mski tud naj bodo urejeni...

ni ta stvar sam enostranska...

tud zenske mamo rade urejene moske!!!

men je vsec, ce vidim da punca gleda mojga!!! potem vidim, da je se komu drugmu vsec, ne sam men..

pomeni, da ni tak slab:)

VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM.

Se strinjam. Torej si izbiraj med urejenimi..... x;)x ....k taki to večinoma tud ostanejo, se mi zdi k gledam frende.....no, kak buši se zna pojavit mal, no.... :inocent: x:Dx

Pa ja, kul je to, ni za sekirat .....to bi blo bl, če nikogar neb zanimal.... x;)x x:Dx Čeprav če je nekdo nam všeč je v bistvu vseen, če je drugim al pa ne.......k tu ni sam vizualnost, ne x;)x

K. Čapek

xyesx

Odlično. Ne vedo namreč vsi, kaj bi radi. x:Dx

Če je tako bi jo pa moral dobiti, ne? No, mogoče si po tej plati čisto zadovoljen. xDDx

Moje mnenje je namreč, kljub temu, da sem ženska, podobno. Malo lepše bi sicer tole napisala, že zaradi svojega spola. x:Dx Ampak vse tole res ni problem, če si si z nekom res blizu, če je to tisto pravo. Za nekega levega tipa pa vseh teh čarov itak ne gremo kazat. :vragec:

Čeprav če je nekdo nam všeč je v bistvu vseen, če je drugim al pa ne.......k tu ni sam vizualnost, ne x;)x

In dal si mi upanje sladko, da so še tipi ki tako razmišljajo. x:Dx

Ta zadenj je zelo cenil in poudarjal, kako je fajn da še drugi tipi za mano gledajo in kako mu je to cool, pa da bi se morala še bolj rihtat, pa že itak sem lepa x^x , po drugi strani se je pa žrl od ljubosumja. Tako prekleto plehko, sem videla kaj njemu predstavlja ljubezen. :vragec: x;)x

Kako čemo? Lako čemo.

tako je :palec: ...ampak zaljubimo pa se zaradi VIZUALNOSTI....

a potem, k je ze lih taka tema.... TEB SO VSEC ZAHTEVNE ZENSKE al te UTRUJAJO?

No ja, hm, recimo, ni čist nujn, al pa.....ni sam to, ker kak češ se sam v lepoto brez vsebine zaljubit, je pol bl kič, ne x;)x

Kaj pa vem. Men se ženske, ko ljubijo, ne zdijo tolk zlo zahtevne (al pa mogoč velik "zahtev" spontano uresničujem s tem kak pač sem, uuu, to se mi fajn čuje :inocent: x:Dx ).....Utrujajo......včasih te vsak utruja lohk in tud te hahaha, na splošno pa se mi ne zdi, da so me utrujale.......razn k mi je mila svobodica bila preveč kratena :inocent: x:Dx

In dal si mi upanje sladko, da so še tipi ki tako razmišljajo. x:Dx

Ta zadenj je zelo cenil in poudarjal, kako je fajn da še drugi tipi za mano gledajo in kako mu je to cool, pa da bi se morala še bolj rihtat, pa že itak sem lepa x^x , po drugi strani se je pa žrl od ljubosumja. Tako prekleto plehko, sem videla kaj njemu predstavlja ljubezen. :vragec: x;)x

No, morš tud nas tipe mal razumet, to je mal v nas, se kdaj s svojo žensko tud radi ponašamo......ego, pa tako xnckrivx x:o)x ...hočeš nočeš se kdaj pojav, ne. No, ljubosumen pa jaz nisem, na srečo, hvala komurkoli že, glede na to kake scene tipov sn že vidu pa sploh.........če želi mene bo tko rada z mano, če ne, si je pa res ne želim v to silit, prepričevat.......se raj umaknem...... x^x

K. Čapek

Odlično. Ne vedo namreč vsi, kaj bi radi. x:Dx

Če je tako bi jo pa moral dobiti, ne? No, mogoče si po tej plati čisto zadovoljen. xDDx

Moje mnenje je namreč, kljub temu, da sem ženska, podobno. Malo lepše bi sicer tole napisala, že zaradi svojega spola. x:Dx Ampak vse tole res ni problem, če si si z nekom res blizu, če je to tisto pravo. Za nekega levega tipa pa vseh teh čarov itak ne gremo kazat. :vragec:

..nemara bi res lahko to lepse napisal, ampak v bistvu je to to... trenutno imam nekaj kar je zelo blizu tistemu sem iskal... :palec:

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...