tmala 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 hm... nwem če tale debata spljoh sprada pod duhovo in osebno rast, sam res nism wedla kam nej jo stlačm... ja no... da nam dogovezla kej preveč... kukr sm jst slišala se na gugalnici pret gostilno labore (na poti v kranj) guga deklica, ki se drvige tako visoko da vidi cel kranj in se vrne nazaj za 2m... gugala naj bi se eno 1h od polnoči do 1h zjutraj... listje pod njo se ne premika, se kar pojavi, oblečena v bela oblačila, nikoli se ne vidi obraza ter seva... obdaja jo bela svetloba... govori da ni padla z gugalnice sama, ampak je bil to greh nekoga...skratka... ali kdo kaj we o njej? je kdo kej slišu?ps. jst mam filing da je to nadolžna duša k išče zadoščenje na tem svetukaj pa wi mislite na use to? Citiraj blagor človeku, ki mu duša ničesar ne očita in ni izgubil upanja... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 Razne pravljice se pojavljajo v vseh zgodovinskih obdobjih. Ji ne bi postavili oltar in jo častili? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
highlander 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 Res je, Alan. Ti si pravljica. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 Če bi razkril še moj priimek, ne bi bilo nobenega dvoma več, da sem pravljica. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 hm... nwem če tale debata spljoh sprada pod duhovo in osebno rast, sam res nism wedla kam nej jo stlačm... ja no... da nam dogovezla kej preveč... kukr sm jst slišala se na gugalnici pret gostilno labore (na poti v kranj) guga deklica, ki se drvige tako visoko da vidi cel kranj in se vrne nazaj za 2m... gugala naj bi se eno 1h od polnoči do 1h zjutraj... listje pod njo se ne premika, se kar pojavi, oblečena v bela oblačila, nikoli se ne vidi obraza ter seva... obdaja jo bela svetloba... govori da ni padla z gugalnice sama, ampak je bil to greh nekoga...skratka... ali kdo kaj we o njej? je kdo kej slišu?ps. jst mam filing da je to nadolžna duša k išče zadoščenje na tem svetukaj pa wi mislite na use to? Ok no jaz sem vceraj to gledal na netu filmcek. In sem se odloci,da je to kup dreka. Tist filmcek je kr neki, dva mulca v avtu, k se vmes zacneta rezat ( muska je przgana k na zurki ) pa tista kao deklica, ki se guga levo desno IMO sploh ni deklica + vidi se da uporablja noge, kot silo vzgona + oseba na gugalnici ima pravo tezo . In zakaj bi se ta deklca kar zej pojavila, na tistem mestu. Lahko bi se ze davno prej. Ok lahko recemo, da je sedaj cas, ampak zakaj tako? No ja tole je filmcek; deklica Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 Poleg tega se "deklica" na filmčku ne dvigne "tako visoko da vidi cel kranj in se vrne nazaj za 2m". Mislim, bedarije na neskončno potenco. Kot da je premalo izmišljij, je treba še kakšno pravljico si izmisliti. hm... nwem če tale debata spljoh sprada pod duhovo in osebno rast, sam res nism wedla kam nej jo stlačm... Definitivno ne paše pod Duhovnost in osebno rast. Predlagam, da se premakne v Čvekarije ali v Bedarije. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 že od zjutraj me mika da bi nekaj napisala pod tole no pa bom sam de ne bo kdo užaljenevo moj komentar: EJ HUDIČA KO BI VEDLA DA ME BOJO POSNEL BI SE ŠLA DRGAM GUNCAT Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 že od zjutraj me mika da bi nekaj napisala pod tole no pa bom sam de ne bo kdo užaljenevo moj komentar:EJ HUDIČA KO BI VEDLA DA ME BOJO POSNEL BI SE ŠLA DRGAM GUNCAT Če bi vedel da si bila to ti, bi šel gledat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 Če bi vedel da si bila to ti, bi šel gledat... to bi bla pa že fešta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 šla bi drgam afne guncat, sicer pa je to mesto Crein ne pa mesto Celeia in ne vem kaj bi ti imela tam za početi..Celo pri svetem sedežu zavračamo možnost verodostojnosti tega posnetka, Ne gre za duhove pač pa zgolj za neko detše iz Černobila na gugalnici. nič posebnega summa summarum Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tmala 15. november 2006 Avtor Prijavi Deli 15. november 2006 hm... ja zdej sm že zvedla da je to res velika pravlica oz zelo napihnjena in obrnjena resnica... heh...btw a kdo we ke bi se kej pranormalnega res zgodl/dugajal? Citiraj blagor človeku, ki mu duša ničesar ne očita in ni izgubil upanja... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 šla bi drgam afne guncat, sicer pa je to mesto Crein ne pa mesto Celeia in ne vem kaj bi ti imela tam za početi..Celo pri svetem sedežu zavračamo možnost verodostojnosti tega posnetka, Ne gre za duhove pač pa zgolj za neko detše iz Černobila na gugalnici. nič posebnega summa summarum Kako si ti lahko popačil takole ime mojega mesta Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Če bi razkril še moj priimek, ne bi bilo nobenega dvoma več, da sem pravljica. Hehe, prva asociacija je bila Ford. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Hehe, prva asociacija je bila Ford. Alan Ford je zakon... Pa naš Alan tudi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Hehe, prva asociacija je bila Ford.He he, je nekaj hujšega. Prav klasična pravljica. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sheboom 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 že cele tri dni poslušam na vlaku o tej deklici. hecno, da poznam kar nekaj ljudi, ki počno take štose ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Ja sej jest tut k sm dlih z Kranja pa to . Sm razmišlov dab še jest eno sceno naredu.Poslov bi frenda ponoč dab mal po gozdu skakov z motorko v roki(ga posnev na mobitel k s bol slabe kvalitete posnetki), pol pa dav v uvod zgodbo da je tam umr neki gozdar naprevične smrti na nesreči pri delu za katero ni bil sam kriv in ki jo je povzročil nekdo drug ki je zadevo zataškal in zdaj se vrača na ta kraj in opravlja svoje delo kot ga je nekoč ....pri tem vzbuja pozornost mimoidočih....pri njegovem delu se ne sliši ne motorke ne padanja drevja ....domačini poznajo zgodbo vendar o njej molčijo ker so se dogajale čudne zadeve ko so to omenjali... uro pojavljanja pa bi dal rečmo od 11h do 1h zjutraj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sheboom 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 ... imam lahko jest motorko? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 loh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rockichis 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 ja jst sm pa slišala da je baje punčka oz punca stra je baje 13let še živa, pa da je njen fotr lastnik gostilne, pa da so enkrat njena familija žvela nad gustilno, njena sestra pa dela u tej gostilni pa jo ta punčka čaka, punčka je pa przadeta pa hod na puharco,... Citiraj this is fol all people who talk shit about me. i just give a fuck about you. cause i'm somethink that you can never be! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Jaz pa mislim da prav gostilna, oz. aktivnosti v njej povzročajo videnja te deklice... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 He he, je nekaj hujšega. Prav klasična pravljica. Ja, mi je takoj po Fordu oživel spomin. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 A to je to...tukaj bolj mini slikca...mislim filmček....ne tako odblizu... deklica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Zakaj nihče ne premakne te teme iz "Duhovnosti in osebne rasti"? Že res, da je preraščanje takih neumnosti, kot so ti posnetki, tudi duhovnost, a vseeno ta tema samo dela smeti... Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EWEER 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Tole je čist nesmisel razpravljat o tem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.