Skoči na vsebino

...moških, ki nenadoma izginejo?

joana

Recommended Posts

Največji strah ženske je ostati sama... :eek:

Baje... xcivx xrolleyesx

x:Dx x:Dx ...zelo baje..... x8Dx

se je lažje s kvantno mehaniko začet :wOOt: ... tist samo daje in nič ne pričakuje x:Dx x:px x;)x

sam kaj....ko nobeno človeško bitje ni do konca imuno na pričakovanja.....je že tako..... x;)x

x:Dx xokx

(razen da jaz pr ene 350 x:o)x)

x:Dx x:Dx ... :palec: ...aha...stvari je treba delat za prav..... xDDx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 514
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

morda si mu pa rekla kaj tolk neumnega kot je neumna tale tema? pa je sel. vsak bi sel. brez besed. skoda bi jih bilo.

sicer pa prevec filozofiranja. pac mu ni vec bit s teboj in pika. in zakaj bi on moral tebi racune polagat itd?

, ja mora znest, sej pol pr 500 itak ze letis. x:Dx

x:Dx itak letim............po zemlji in srečna , da se nisem zaletela x:px

morda si mu pa rekla kaj tolk neumnega kot je neumna tale tema? pa je sel. vsak bi sel. brez besed. skoda bi jih bilo.

sicer pa prevec filozofiranja. pac mu ni vec bit s teboj in pika. in zakaj bi on moral tebi racune polagat itd?

ja to pa sploh........sam sebi naj račune polaga x:Dx

x:Dx

No saj, tle se pa cist strinjam - da se prevec filozofira pa tolk enih besed, ce je pa jasna stvar...

sam ipak.... kar mrknit? :o|o:

no ja..... saj lohk tud tko gledas. x:)x

odvisno tud, v kaksni fazi sta ze....

k vcasih kateri res prehitr cist not padejo pa se gre na 1 zmenk pa se ze obnasajo kot da so poroceni. x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ma le ko me jebe... x:px

Jaz vidim zadevo tko... ženske mate zadnjo besedo, moški pa snubijo. Ampak narava je vgradila v žensko naravo blokado, ki se imenuje strah ostati sama (kao ovenela devica), ker če tega ne bi bilo, potem bi bila absolutna prevlada na ženski strani. Tako pa ni ... je enakomerna. Ženska se lahko dela petično, lahko se zmrduje ob poskusih osvojitve njenega srca, zavihuje nos in se ne zmeni za obupne poskuse.... ampak, vsak moški ve, da mora popustiti... nekomu mora dati... to je v ženski naravi... zato moški vedno poskušajo, pa če so še tako obupni primeri... ženske pa še vedno dajejo, ker imajo po večini raje vrabca v roki, kot goloba na strehi in se lepo množimo x:px x^x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

pomota x;)x

ma vozi

ko te J............ :xx!: .............E

za naslednjim ovinkom, ki ga prevozimo 100 na uro, nas čaka že nasledni štopar

S temle se pa ne bi mogla bolj strinjat. :palec:

Ha ha ha. Tvojih besed ni bilo škoda? Bolje pozno se oglasit, kot nikoli, ne? Ti si res Hard, potem dolgo nič, potem pa šele Kor. x:Dx

Brez zamere, upam.

S temle se pa ne bi mogla bolj strinjat. :palec:

ja odvisn... ce je point tvoje voznje shtoparje pobirat, moje ni. xDDx

sam ustavim, ce je tko, ce si okoliscine take. x:)x

ni pa moj namen to. x:)x

Ti si res Hard, potem dolgo nič, potem pa šele Kor.

ja kako pa ves? mogoce je pa soft... pa takoj kor. x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

res ja dobr napisal. :palec:

zato pa sem rekla, da saj ni nujno, da mormo pobirat kakega shtoparja sploh. xDDx

kot da ga nujno se rab. x:o)x x;)x

ce pa je, je pa kul....

res gre vcas kar za nekaksno hlastanje za partnerjem, ki res ocitno kaze na preprost strah pred samoto.

kot da se lohk, kot zenska, tretiras sam kot polovico, kot da kot celota sama ne mores funkcionirat.

ko recemo vse to: saj je se velik drugih, hocem tacga, ki me bo cenil in vse to.... kot da je avtomaticno, da mora en pac bit. xDDx

Picasso

ce je point tvoje voznje shtoparje pobirat, moje ni. xDDx

lej,

gledaš, gledaš in si še vedno ogleduješ,

pol pa enmu "ustaviš",

jaz vedno ustavim samo tistim, ki so za dolge vožnje,

kratkoprogaši mi ne dišijo

ne kr vse povprek :O:

ma ja,

maš take lepe, da bi jih dal v okvir pa sam gledo,

sam jao, :OO:

ko usta ofnejo te pa vse mine

Sm čakala kdaj bo kakšna tudi to napisala. :palec:

Ampak a ni to hecno - meni so določeni moški preveč lepi, da bi bila lahko z njimi. Kot je napisala Lenka: samo dal bi jih v okvir in gledal.

Sicer so mi pa srčki taki s kakšno posebno potezo: nekoliko smešen nos, kakšna majhna nepravilnost,... Lepi in popolni obrazi mi niso zanimivi. So za pogledat, vendar me ne pritegnejo. Tudi ženski.

Vsi popolni obrazi se mi zdijo kot da ne odražajo nobene značajske poteze človeka. Hvala bogu pa imajo vsake oči svojega malarja. x8Dx

Ah ja... men ste kar fajne... ene malo bolj, spet druge malo manj... :palec:

Itak, ko pa pride izjema pa povozim vsa svoja stališča, načela, moralo, principe... ma vse x:Dx x:px x;)x vidiš... živalska je človeška narava xrolleyesx

:8): ma ja to je taka ovnovsko bikovska varianta....

pride, podre in gre dalje.

xcivx kakega raka se ne znebiš kar zlepa xrolleyesx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

maš pa tudi take grde, ki ko usta ofnejo se iz njih izlijejo biseri modrosti..

Sam kako boš kot ženska zdej izbrala komu ustavt, valda onemu za v okvir x^x

ja sam to ne pomeni da ga ne morem za prvim ovinkom ven brcnat :vragec:

pa gasa v rikverc xDDx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...