Amis 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Največji strah ženske je ostati sama... Baje... ...zelo baje..... se je lažje s kvantno mehaniko začet ... tist samo daje in nič ne pričakuje sam kaj....ko nobeno človeško bitje ni do konca imuno na pričakovanja.....je že tako..... (razen da jaz pr ene 350 ) ... ...aha...stvari je treba delat za prav..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 ornk al pa nc... sam pol je pa minus nc. k je rushada pa je se lukna. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 ornk al pa nc... sam pol je pa minus nc. k je rushada pa je se lukna. ornk ane.......pa še da je ornk ded zraven.......pol pa 500 na uro, če znese Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 , ja mora znest, sej pol pr 500 itak ze letis. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
HardKor 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 morda si mu pa rekla kaj tolk neumnega kot je neumna tale tema? pa je sel. vsak bi sel. brez besed. skoda bi jih bilo. sicer pa prevec filozofiranja. pac mu ni vec bit s teboj in pika. in zakaj bi on moral tebi racune polagat itd? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 , ja mora znest, sej pol pr 500 itak ze letis. itak letim............po zemlji in srečna , da se nisem zaletela morda si mu pa rekla kaj tolk neumnega kot je neumna tale tema? pa je sel. vsak bi sel. brez besed. skoda bi jih bilo. sicer pa prevec filozofiranja. pac mu ni vec bit s teboj in pika. in zakaj bi on moral tebi racune polagat itd? ja to pa sploh........sam sebi naj račune polaga Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 morda si mu pa rekla kaj tolk neumnega kot je neumna tale tema? pa je sel. vsak bi sel. brez besed. skoda bi jih bilo. sicer pa prevec filozofiranja. pac mu ni vec bit s teboj in pika. in zakaj bi on moral tebi racune polagat itd?No saj, tle se pa cist strinjam - da se prevec filozofira pa tolk enih besed, ce je pa jasna stvar...sam ipak.... kar mrknit? no ja..... saj lohk tud tko gledas. odvisno tud, v kaksni fazi sta ze....k vcasih kateri res prehitr cist not padejo pa se gre na 1 zmenk pa se ze obnasajo kot da so poroceni. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Ma le ko me jebe... Jaz vidim zadevo tko... ženske mate zadnjo besedo, moški pa snubijo. Ampak narava je vgradila v žensko naravo blokado, ki se imenuje strah ostati sama (kao ovenela devica), ker če tega ne bi bilo, potem bi bila absolutna prevlada na ženski strani. Tako pa ni ... je enakomerna. Ženska se lahko dela petično, lahko se zmrduje ob poskusih osvojitve njenega srca, zavihuje nos in se ne zmeni za obupne poskuse.... ampak, vsak moški ve, da mora popustiti... nekomu mora dati... to je v ženski naravi... zato moški vedno poskušajo, pa če so še tako obupni primeri... ženske pa še vedno dajejo, ker imajo po večini raje vrabca v roki, kot goloba na strehi in se lepo množimo Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
joana 5. december 2006 Avtor Prijavi Deli 5. december 2006 pomota ma vozi ko te J............ :xx!: .............Eza naslednjim ovinkom, ki ga prevozimo 100 na uro, nas čaka že nasledni štopar S temle se pa ne bi mogla bolj strinjat. morda si mu pa rekla kaj tolk neumnega kot je neumna tale tema? pa je sel. vsak bi sel. brez besed. skoda bi jih bilo. sicer pa prevec filozofiranja. pac mu ni vec bit s teboj in pika. in zakaj bi on moral tebi racune polagat itd? Ha ha ha. Tvojih besed ni bilo škoda? Bolje pozno se oglasit, kot nikoli, ne? Ti si res Hard, potem dolgo nič, potem pa šele Kor. Brez zamere, upam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 S temle se pa ne bi mogla bolj strinjat. ja odvisn... ce je point tvoje voznje shtoparje pobirat, moje ni. sam ustavim, ce je tko, ce si okoliscine take. ni pa moj namen to. Ti si res Hard, potem dolgo nič, potem pa šele Kor.ja kako pa ves? mogoce je pa soft... pa takoj kor. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
joana 5. december 2006 Avtor Prijavi Deli 5. december 2006 ja kako pa ves? mogoce je pa soft... pa takoj kor. Kako vem? Brati znam. Napisano je tako, ne? HardKor. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 ja ne, iz tega ne mors sklepat da "dolgo nic", ker je skupY napisano. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 res ja dobr napisal. zato pa sem rekla, da saj ni nujno, da mormo pobirat kakega shtoparja sploh. kot da ga nujno se rab. ce pa je, je pa kul.... res gre vcas kar za nekaksno hlastanje za partnerjem, ki res ocitno kaze na preprost strah pred samoto. kot da se lohk, kot zenska, tretiras sam kot polovico, kot da kot celota sama ne mores funkcionirat. ko recemo vse to: saj je se velik drugih, hocem tacga, ki me bo cenil in vse to.... kot da je avtomaticno, da mora en pac bit. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 ce je point tvoje voznje shtoparje pobirat, moje ni. lej,gledaš, gledaš in si še vedno ogleduješ, pol pa enmu "ustaviš",jaz vedno ustavim samo tistim, ki so za dolge vožnje,kratkoprogaši mi ne dišijo ne kr vse povprek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 lej,gledaš, gledaš in si še vedno ogleduješ, pol pa enmu "ustaviš",jaz vedno ustavim samo tistim, ki so za dolge vožnje,kratkoprogaši mi ne dišijo ne kr vse povprek niso vsi za pobrat, a ne Lenka samo izbranci Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 niso vsi za pobrat, a ne Lenka samo izbranci ma ja, maš take lepe, da bi jih dal v okvir pa sam gledo, sam jao, ko usta ofnejo te pa vse mine Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
joana 6. december 2006 Avtor Prijavi Deli 6. december 2006 ma ja, maš take lepe, da bi jih dal v okvir pa sam gledo, sam jao, ko usta ofnejo te pa vse mineSm čakala kdaj bo kakšna tudi to napisala. Ampak a ni to hecno - meni so določeni moški preveč lepi, da bi bila lahko z njimi. Kot je napisala Lenka: samo dal bi jih v okvir in gledal. Sicer so mi pa srčki taki s kakšno posebno potezo: nekoliko smešen nos, kakšna majhna nepravilnost,... Lepi in popolni obrazi mi niso zanimivi. So za pogledat, vendar me ne pritegnejo. Tudi ženski. Vsi popolni obrazi se mi zdijo kot da ne odražajo nobene značajske poteze človeka. Hvala bogu pa imajo vsake oči svojega malarja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 jz tud ne padam na taksne...sam pol se mi jih tud gledat ne da. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 Ah ja... men ste kar fajne... ene malo bolj, spet druge malo manj... Itak, ko pa pride izjema pa povozim vsa svoja stališča, načela, moralo, principe... ma vse vidiš... živalska je človeška narava ma ja to je taka ovnovsko bikovska varianta....pride, podre in gre dalje. kakega raka se ne znebiš kar zlepa Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 Moški škorpjoni niso nič boljši podre in gre! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 maš pa tudi take grde, ki ko usta ofnejo se iz njih izlijejo biseri modrosti..Sam kako boš kot ženska zdej izbrala komu ustavt, valda onemu za v okvir ja sam to ne pomeni da ga ne morem za prvim ovinkom ven brcnat pa gasa v rikverc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 prepozno, ga je medtem že pobral brkati tovornjakar Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 saj jaz nisem mislila na lepoto.......... pobiram jih pa itak ne Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 pobiram jih pa itak ne ma sej jst tud ne že 7 let neštoparjev pa tko nikol nismsn preveč cvikeraška Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 men se pa mnogi štoparji zdijo zanimivi..newem, če ga pelješ se ponavadi kar u debato spustiva štoparke si mislu? danes te škrat daje...........tiskarski Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.