Skoči na vsebino

...moških, ki nenadoma izginejo?

joana

Recommended Posts

• Komentarji 514
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ne srečam veliko levinj.. neustrašne in trdne na zunaj, notri mehke in ljubeče x:Dx x:px zato zelo posebna (pa še domiselne poste pišeš x:Dx )

pod tole se pa podpišem...........tuki si me najdu x:Xx xsrcx

zdaj bom jaz izginila a ne brez besed x^x kot to počnejo moški osebki

lepe sanje želim...................... x:px x:px

Deli na socialnih omrežjih

• 1 month later...

Sej ne vem kaj naj si mislim o moških, ki kar naenkrat izginejo...se mi je v zadnjem letu prevečkrat zgodilo... :o|o: :o|o: :o|o:

pa sem že začela razmišljat, da delam nekaj narobe, ko sem ugotovila, da sem jst jst in pravi že ne bo izginil...Če naglas povem, da mi ugaja ni razloga za beg...ali pač? x?x

Sem pred kratkim dobila mail od enega, ki je izginil, "Mačka včasih tišina pove veliko več kot katerakoli beseda"...Sej ima popolnoma prav odvisno je le od naše interpretacije...čeprav če človeka spoštuješ, ponavadi ne izgineš...tko, da čim več jih naj izgine, da pride pravi... xDDx

Dvom je izdajalec, prikrajša nas za dobro, ki bi ga okusili, ko bi se ne bali poskusiti...Shakespeare

...tko, da čim več jih naj izgine, da pride pravi... xDDx

xDDx x8Dx

tako filozofijo sem mela pr stopanju (velikrat pa ga primerjam z lajfom v splosnem)...

ce nas je blo namrec ful na shtop placu, mi ni blo bedno, ce sem zadnja prisla pa jih je blo se 10 al pa 100 'pred mano' (in so tako 'pravicno' tud prej dobil shtop).

sem vedno rekla: se boljs! da se vsi cimprej skinejo s shtop placa, da ga pol se jaz dobim. x;)x xokx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 3 weeks later...

Zdravo !

Tale prispevek sem najdla čist po nesreči, ko sem vtipkala na googla " kako zajebat tipa ! Pol sem tole najdla in brala vaše misli. Par sem si jih kr skopirala in si jih bom prilepla na zid, da se jih bom spomnila, ker stare nabite navade se tko težko odvadiš, da si moraš skoz ponavljat nove !

Zadnje čase razmišljam, da so deci res čist čudni, da nimam nič skupnega z njimi. Vse skupi se mi zdi bezveze ! Sprašujem se , zakuga bi se z njimi psloh ukvarjala, itak sam lažejo, manipuliranjo, hodijo na kokol k da so ne vem kva in čist VEDNO te zajebejo !

Tko k mamo me kot ženske nabite neke scene v seb jih imajo tudi fantje. Pr seb opažam, da se velik smilimo sami sebi, namest, da bi rekle in TO TUDI ZDRAŽE : fuck off ! in bi šle kam na izlet ! Seveda ene dneve to lahko, druge pač ne. Težko je psloh najt koga pametnega za pogovarjat. Znancov imam dost, sam KEJ KONKRETNEGA, pa ne ! Vsi sam neki bluzijo in se bojijo. In valda, če si tko kot jaz, večino časa sama, je logično, da se večkrat počutiš osmaljeno in si želiš, da bi določene happy moments ali pa tut kake druge, lahko delil s kom.

Kar se tiče TEGA ODHAJANJA. Imam težjo izkušnjo, kot pa ti. Jest sem bila s tipom dve leti, in pol sva se neki brezveze skregala. čez 14 dni, mi je blo ful slabo in sem zvedla, da sem nosečka, pa mislite,da je prišel nazaj ?

hahhaha

Mel je že drugo ! Tko, da sem imela dvojni blem - njega sem izgubila, pa še bebico pol.

In seveda od takrat nisem več ista. Ko enkrat ljubiš, je pol tako PREKLETO TEŽKO spet zaupat ! Ampak, jest seveda ne bi bila jest, če ne bi imela tako močne volje, da bi mi uspel to ven dat iz sebe do take mere, da lahko normalno diham vsak dan. Ampak anyway, narava je tko nardila, da te moški vedno pritegnejo. Ker pač otroci se morajo rojevat, da gre človeštvo naprej. Jest mislim, da me sam zarad tega,moški pritegnejo, ne pa zarad tega, k bi blo kdaj možno, živet pravljico iz filmov !

Filmi itak ujamejo sam MOMENTE, sam te momentki, ne morejo biti vsak dan, cel dan, in leta prisotni. Vmes je kup tega, k si ne želimo, k MI BI SAM LEPO SE IMEL ! Kurac ! To pa ne gre ! Tko pač življenje uči.

Zadnje mesece se pravzprav učim taktizirat, zadrževat izražanje čustev, se sam igrat to igrico. ker me ženske verjamemo vedn v neki več, sej tudi čutimo več. sej moški 3/4 ne čutijo tko kot me in jih tut 3/4 ne zanima vse te psihološke finte in resnice in zavedanja in tralalla. Njim so to enoestavno jebe ! Pustmo nastran tudi spihologe in psihiatre, k to so spet ene teorije, konkretno pa nič od njih !

Me analiziramo, me se poglabljamo, me vzgajamo, me vodimo, me smo močne, me lahko same živimo - ME, ME , ME ! STRAN S TEMI IDIOTI, K NAS NE SPOŠTUJEJO ! ! In to si je treba čim večkrat ponovit, ker me bi vse dale, vse nardile, da bi nas imel nekdo rad, da bi me imele njega, da bi imela enkrat družino in otroke in da bi se razumela...tralalla. Vse lepo in prav ! Zaradi poslanstva, ki ga imamo vgrajenega v nas, smo bolj odgovorne in bolj nas boli, če z moškim ne funkcinoira ! Moški lahko preživi brez ŽENSKE na tem svetu ? Res lahko ? hahah. Ma nemoj ! Človeštvo propade. Kdo jim bo kuhal, pospravljal in za njih skrebl ko bodo stari in bolani ? Na koga bodo moški potem lahko stresali svoja čustva, koga zlorabljali, koga manipulirali ? Brez nas, se bodo pobili od tekmovalnosti, ljubosumja, nekomuniciranja. Kdo jih bo POUČEVAL ? Kdo jih bo analiziral in razlagal, kdo so in kaj bi morali spremeniti ? Kdo v njih veroval, da bodo lahko vodili našo državo ali pa pač bili uspešni ? Kdo jim bo vzagajl otroke ?

Za vsakim uspešnim moškim stoji, še bolj uspešna ženska !

Sami namreč se ne znajo pogledat v ogledalo, se preveč bojijo, kaj bodo videli. Po svetu hodijo ven z večnim " jest ne znam, ne zmorem, se bojim". Vedn sam negativne stvari. In, ko moški ne nardi kar bi moral, začne ženska z svojim "jest sem kriva ".

Matr smo si bogi !

Problem se začne že v otroštvu, ampak pustmo zdej ta del.

Zakaj se ženske tok ukvarjajo z moškimi ? ker se moški sami s sabo ne ukvarjajo ? Oni pa nam učitajo, da se mi same z seboj ne ukvarjajmo ? Dejstvo je, da moški na sebi delajo zelo, zelo malo. O partnerstvu se učijo takrat, ko jim ga uspe celo dobit z neko žensko. in pol ko skočijo na drugo, se vmes NIKOLI ne vprašajo " Ti, kva sem pa jest narobe nardil ? ". Ne predelajo, ne analizirajo. Skočijo na drugo in ponavljajo iste napake in una ženska jim spet znova RAZLAGA iste stvari, kot ta prva ! A je to kakšen človk sploh ? Mislim, kok morš bit zabit, da ponavljaš eno isto napako tok časa, sam zarad ENGA PONOSA, al kva ? Če damo ponos na stran, kva še ostane ?

Kva ostane ?

Zakaj se ženske tok ukvarjamo z moškimi ? A smo slučajn psihologinje ? A smo slučajn PLAČANE za to ? A slučajn, MAMO KEJ OD TEGA ? Peščico podatkov sam, in kaj z njimi ? Moških itak ne zanima, oni so popolni na vzven, na vznoter pa mislijo, da so totalni kreteni, k jim ni pomoči. Človeku, ki se je že odločil, da je idiot in da ni rešitve, NE MOREŠ POMAGAT, če sam noče rešit zadeve !

Zakaj se z njimi ukvarjamo ? Hočemo razumeti ? In kaj bomo pol, postale svetovaljenk? Kurac, smo v službi moških ! Ne štekate babe ! Energetkso smo v službi v njih, da jih REŠUJEJO, POMAGAMO, RAZUMEVAMO, DAJEMO PIČKO IN ŠE KAJ... in pol nas oni ODVRŽEJO KO SMET, KO kaj preveč povemo, kar ne želijo slišat ! Ko se jim ne lubi več ! Ko hočejo še kako drugo porivat !

Moški so totalno RAZVAJENI OTROCI ! In me JIM TO DOVOLJUJEMO. ONI PA NAS ZATIRAJO VES ČAS ! Zgodovinsko gledam ! V naših situacijah, nas tudi zatirajo, ampak imamo več možnosti, kot kdajkoli prej, da se nehamo smilit same sebi, da nehamo jih analizirat, da jim nehamo pomagat, dajih FUKNEMO ČEZ VRATA, SPUSTIMO GUMO in naredimo mal škode ! Pr njihovi igri ne boste NIKOLI ZMAGALE ! Oni imajo to natrenirano STOLETJA ! Treba je ubrat svojo igrico ! Te pa še zdaleč ne bodo skužili, ker so glupi !

Treba se je s časom tudi spijaznit, da mogoče ne bomo nikol najdle tipa s katerim bomo lahko živele, ki nas bo vsaj 50% razumel, ki nas bo SPOŠTOVAL ! Tudi to je treba imeti v mislih in če si prava ženska, se ne BOŠ PRODALA ZA MANJ, pa če bo ŠE TAKO SLADKO MED VAMA ! Treba se je začet zavedat, kdo stoji pred vami ! Ne pricn na belem konju ! Če je to sploh kdaj bilo !

Poglobite se v vase, v svojo preteklost, razčistite svoja otroštva, se razvajajte, kupite si kužka, športajte, dobro jejte, izobražujte, najdite svoje hobije, službo, ki jo boste imeli radi...itd

Ogrono stvari, ki jih mora vsak storiti sam !Noben moški tega ne more narediti namesto vas ! Tisti čas, ki ga imate "preveč" se probajte organizirat, da kam greste - na kak izlet ! Ne pa se utapljat v bedi in mislit, da vas lahko samo njegov objem reši iz vsega tega ! Kurac ! Vse moraš narediti sam ! Tko pač je ! Več, ko lahko SAM, manj si odvisen od NJEGA ali DRUGIH !

Najdi svoje sanje, najdi pogum,d a jih uresničiš in NIKOLI NE BOŠ VEČ SAMA !

In če ga kdaj srečaš, moraš imeti jasno izdelana pravila KAKO IN KAJ IN KDAJ IN ZAKAJ !

Zdravo. x:)x Ti si pa zlo jezna na nas :inocent: Nasploh zadnje čase opažam, da je vedno več žensk besnih na moške. Mogoče pa ker niso gospodarice svojga življenja, je njihovo življenje preveč odvisno od tipov.... x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Guest SheBoom

revež Mihael ... xDDx

dons pa dobivaš dozo, a?

... mrbit se pa sam kaka polna luna (al ne: kaj pa vem) približuje x:Xx

Tale prispevek sem najdla čist po nesreči, ko sem vtipkala na googla " kako zajebat tipa ! Pol sem tole najdla in brala vaše misli.

:O:

dol padaš,

sn šla preverit, če res kaj ven vrže,

mi je vrgl ven 328 zadetkov samo na Slo straneh x:Dx x:)x

čak čak, zdej grem vtipkat "fuknjene babe" x;)x xDDx

x^x x;)x

29 zadetkov samo na Slo

Guest SheBoom
Zato obstajajo boljši pripomočki kot npr:

http://www.smeski.com/razni/razni/tractor.gif

hja, ampak dons še nobenga tipa ni blo pr bajt :vragec: x:Dx

al pa zato, ker vam zmerej bolj dol visi - važno da je pir in fuzbal. in opravičilo za to, da ste kljub vsemu fokus dogajanja x:Ix

(seveda ne velja za vse :inocent: )

Ja, če vas to toliko obremenjuje in onesrečuje, zakaj ostajate z njimi? :inocent:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Guest SheBoom
Ja, če vas to toliko obremenjuje in onesrečuje, zakaj ostajate z njimi? :inocent:

uf, zdej si me pa prehitel ... sm šla pa prejšnji trenutni bes ravn brisat ... x:)x

sej se ve, s kod so fantki in s kje punčke.

in najbolš je to jemat kokr v Jamskem človeku in v Kolumbovem jajcu :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...