Mihael 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 lenka....sej cenim tvoj trud, sam drgač moraš narekovaje dat, da ti najde besedno zvezo če vpišeš "sovražim babe" .... ne najde nič brez navednic pa najde seveda zadetke v smislu: Sovražim življenje. ... Nage babe za vse za interesirane Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 brez navednic pa najde seveda zadetke v smislu: ja valda, da brez narekovajev, to sam tle napišem tko, da veste kaj sem vtipkala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Uf...kok te štekam, bejba. Ker je cel tekst tko napisan, k da bi ga jst pisala kake pol leta nazaj. Sej, če sm odkrita, še zdej včasih tko mislm. Ampak vedno manj. Se trudim, da ne bi tolk razmišljala o tem, ne valila krivdo na NJIH...kot praviš...delaj na sebi, sama sebe osreči itd.... Fora je, da so vse te ''napake'', ki si jih do zdej mela, ena lekcija zate. Neki si se iz tega mogla naučit. Mogoče tega, da si sama seb zadostna, da lahko sama seb nudiš vse, kar si želiš od in v življenju. Pa ni res, da so vsi isti...z velikimi se da pogovarjat, izrazit samo sebe in bit z njim to, kar si. Samo, upat si morš. Takoj, ko si z nekom, pred katerim morš glumit in si ne upaš povedat, kaj ti leži na srcu, že ni to to. Gremo dalje. In res nima smisla krivit njih. Ker, če tko pogledaš, smo si same krive, ker, kot si napisala: ME TO DOPUŠČAMO!!!! In to ne sam enkrat, ampak VEČKRAT! Tko da....če opazaš stalni vzorec, da taki pač so ( se opravičujem descem s foruma, k posplošujem...znate vi mene ), pol morš ti narest neki v tej smeri, da se to konča. Al jih prevzgojit s trdo roko do take mere, da ti bo pasal (kar ni kul) al pa sprejet sebe do take mere, da ti bo kul, da si sama, da boš sama seb zadpstna. Pol se bojo nate hit začel lepit tisti, ki pa znajo razmišljat, se ne bojijo, itd... Ok, sej, za druge sem vedno u iber pametna, pr seb pa ne znam ponavad spedenat, ampak počas prhajam tud jst k pameti in sm mogoče zdej na tej stopnji, da n eobtožujem, ne iščem, ker sm se začela zavedat, da itak ne vem, česa si želim in dokler ne vem, nima smisla, da bluzim naokol s tipi, če se vedno bedno konča....in to je sam zato, k pr seb nimam predelan. Zdej sm pa iskrena, povem, pa če še tok boli...jebi ga. To je prvo, bit to, kt si. Brez mask, sprenevedanja....to si zaslužiš, to je edino fer, najprej do tebe, pol pa še do njega. Makes any sense? Aja, pa če lohk vprašam...si obdržala otročka? In če si, ma on kej stikov z njim? Drži se. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 ja valda, da brez narekovajev, to sam tle napišem tko, da veste kaj sem vtipkala ja sam morš lih z narekovaji, to ti hočem povedat, drgač so rezultati nerelevantni Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 ja sam morš lih z narekovaji, to ti hočem povedat, drgač so rezultati nerelavantni to bo ja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 da n eobtožujem, ne iščem, ker sm se začela zavedat, da itak ne vem, česa si želim in dokler ne vem, nima smisla, da bluzim naokol s tipi, če se vedno bedno konča.... http://www.smeski.com/razni/razni/bowdown.gif http://www.smeski.com/razni/razni/bowdown.gif http://www.smeski.com/razni/razni/bowdown.gif http://www.smeski.com/razni/razni/bowdown.gif to bo ja no pa vtipkaj mihael lnf ja a si dejansk med zadetki kje vidla besedno zvezo "sovražim babe"? tko da sta tidve besedi skupaj čist sva že temo zasmetila Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 http://www.smeski.com/razni/razni/bowdown.gif http://www.smeski.com/razni/razni/bowdown.gifMorm rečt, da sm se dons prov smejala, k sm brala mantis, k ti je tm napisala, da bi mogu dobit eno babo s trdo roko (sm prov sebe vidla), k, če čš, se jst javm...boš vidu hudiča pol... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Morm rečt, da sm se dons prov smejala, k sm brala mantis, k ti je tm napisala, da bi mogu dobit eno babo s trdo roko (sm prov sebe vidla), k, če čš, se jst javm...boš vidu hudiča pol... http://www.smeski.com/razni/razni/kiss_hand.gif sej ni tko trda Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 http://www.smeski.com/razni/razni/kiss_hand.gif sej ni tko trda Znaš ti mene sine, a? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Znaš ti mene sine, a? Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 ( se opravičujem descem s foruma, k posplošujem...znate vi mene ), Ti oprostimo. Ono izven oklepajev pa si tud kr vreji napisala Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Ti oprostimo. Ono izven oklepajev pa si tud kr vreji napisala Yes, master, thank you, master. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Kaj pa......Im here for your pleasure, master Na ta master bi se lohk hitr privadu, madonca, sploh če bi mi v vsem ustregla... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Kaj pa......Im here for your pleasure, master Na ta master bi se lohk hitr privadu, madonca, sploh če bi mi v vsem ustregla... Don't push it! Pa nehi ircat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Kaj pa......Im here for your pleasure, master Na ta master bi se lohk hitr privadu, madonca, sploh če bi mi v vsem ustregla... http://www.smeski.com/razni/razni/whip.gif hihi... Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mavrica2007 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Večina folka, prihaja iz manipuliranja in laži in igranja vlog na to, da bi postali iskreni in da bi se znali pgovarjati in poslušati. Pr men je ravno obratno ! Zato sem napisala, da se učim vsega tega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Večina folka, prihaja iz manipuliranja in laži in igranja vlog na to, da bi postali iskreni in da bi se znali pgovarjati in poslušati. Pr men je ravno obratno ! Zato sem napisala, da se učim vsega tega.Ej, ne boš srečna tkole....res ne. Igrice niso smiselne. Zakaj se hočeš tolk maščevat? Gej, tisti, ki so ti slabo nardili, bojo dobil svojo kazen, ne it ti zdej naprej druge kaznovat, ki ti prekrižajo pot zato, ker si na bivš ejzna. To je nesmiselno!!!! Zase poskrb! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 hihi... ....no, to sam, če bi si jih želela fasat...... Sam k prav, da ne smem potiskat pa tud ircat ne, bi pa jo mogoč tud če ji neb pasal, nek se zna ko je tu master Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Pa kje najdete te tipe?Ponavad se jih je težko znebit, ker se tako udomačijo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Pa kje najdete te tipe?Ponavad se jih je težko znebit, ker se tako udomačijo A ti jih ene par predstavm? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Večina folka, prihaja iz manipuliranja in laži in igranja vlog na to, da bi postali iskreni in da bi se znali pgovarjati in poslušati. Pr men je ravno obratno ! Zato sem napisala, da se učim vsega tega.Kar nekaj njih ja, ne vem pa, če večina. Sam kam pa jih to pripelje.......laž ima kratke noge, manipulacija te še samga zmanipulira, slej ko prej se vse podre.......Mogoče je tud zato tolk nesrečnih v ljubezni.......v želji bit všečen, všečna, se laže, se prikazuje drgačne kot so, torej takšne kot sami sklepajo, da bodo všečni , pol se kmal ugotovi, da to ni to i ode ljubav..... domisljavec To ti sam domišljavost pa samozavest zamenjuješ..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 pri Strelcu pri teh 2 pojmih res ni veliko razlike. A si jo vidu, Mick. Ti je dala vetra, a? Spenkanja za celo leto vrh glave. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Mick, zgleda, da so "tisti dnevi v mesecu" beware! Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 A ti jih ene par predstavm? Če so te kaj prizadeli, ti jih z veseljem pomagam kickboxat Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SheBoom 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Mick, zgleda, da so "tisti dnevi v mesecu" beware! še dobr da je komunikacija na daljavo .. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.