Mick 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Mick,prou da mas...upanje umre zadnje z drugimi besedami: kar tolazi se Predvidevam, da spolna moč moškega usiha hkrati z usihanjem libida, želje..... In zdaj če ne bom imel želje, se pa menda ja ne bom sekiral. Sam ki še je to, da bi se s tem ubadal, glavn da zaj špila kot mora Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Mick, od moje babice fant je star cez 80 let in je zelel spet mal...posteljnih aktivnosti...probal je vse možne tabletke, od modre do neke rdeče ali oranžne pa ni šlo Tako da...ups a ne Jaz bom mela pa v teh letih tazga kt je Kutcher Samo kje je še to...kolk sexa je še do takrat a ne Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Pa kaj me mučiš, mich, sn mislu, da sn ti fajn..... Jah, če bo tko bo pač tko. Najprej bo treba 80 dočakat. Je pa npr. A. Quin pri čez 80 froca naredu.....dober, če ni mel kake poštarjeve pomoči . Sicer pa verjamem, da zna bit pri 80 blem......pa tud kak se ti te naj na 70-letno dvigne? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 kaj pa je pusy. prasec Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 pa tud kak se ti te naj na 70-letno dvigne? Dobro si me tule Sicer je pa kaka Sofia Loren tud pr svojih letih še čist v redu ah sej bomo prišli do 80.ga... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Z žensko, ki ne more sprejeti moških takih kot so, je nekaj narobe. In enako velja obratno. Z moškim, ki ne more sprejeti žensk takih kot so, je nekaj narobe.Jah, če ženska sprejme moškega, v tem primeru to pomeni, da bo pač potrpela in ga pustila, da se bo skril, odmaknil in NE razložil, za kaj se gre. Moški, bo pa, če jo sprejme, povedal, za kaj se gre, ker ona to hoče.... Jeba cela. Zdej sm na frišn stuširana, zafrustrirana, potrebna in grem spat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 potrebna Joj piki, tole si pa zdaj fajn napisala a se ti ze javljajo po OS-ih? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Mah ja, mich. Jaz verjamem, da če sta se prava našla si bosta tud na stara leta še kdaj prvoščla.......pa magar sam za praznike. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Joj piki, tole si pa zdaj fajn napisala a se ti ze javljajo po OS-ih? Kje pa upajo, če sm pa možača. Pa ne rabm, mam pošlihtan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Piki, a maš novega darovalca sperme? uuuu love is in the air? zakon Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Piki, a maš novega darovalca sperme? uuuu love is in the air? zakon Nč ni love in di er. Nema više ljubavi...nism še redi, očitno, ker je skoz neki narobe, tko da...kresamo se pa vseen lohk, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Mah ja, mich. Jaz verjamem, da če sta se prava našla si bosta tud na stara leta še kdaj prvoščla.......pa magar sam za praznike. Pri nas jih je preveč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Nč ni love in di er. Nema više ljubavi...nism še redi, očitno, ker je skoz neki narobe, tko da...kresamo se pa vseen lohk, a ne? Definitivno....pred davnimi časi mi je tako še najbolj pasalo pa uživala sem Tako, da jaz sem čisto ZA te zadeve Daj si duška Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Daj si duška Deal. Nočko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 papa Mick a ti si pa izginil? Pa ne da si se zdaj zamislil o vsem skupaj in si sel hitro sexat, dokler se lahko???? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Velik lažje je jebača najdt, kot pa starega lulčka otrditi obup. a to se teb zdi smešn? a ste se kdaj prašale, čemu je temu tako? to se zgodi, če baba srka moško seksualno energijotipu pride, pol pa kr odjednom pol želodca manjka energetsko seveda kot drugo....tipa baba veže nase na 1) nivoju čustev...pa če tip hoče it naprej, dej ga pstit, matr... love magic :xx!: na 2) seksualnem nivoju.... sex magic :xx!: ...to vam gre vse tkooo dobr od rok, podzavestno, če ne drgač, nedolžne punčkepa na 3) fizičnem....z otrokom :xx!: :xx!: evo, mal resnice...še dobr, da sem te stvari še pravočasno detektal... pa lahko noč (še vedno mi je ženska čudovito bitje....tista, ki to pač je) Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Pri nas jih je preveč Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Mihael, daj vzami kaj kot samo hec. Drugače pa ja, mi je smešno. Sama nimam prav nobenih problemov s tem, tako da se zaenkrat lahko smejem Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zaphod 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Jah, če ženska sprejme moškega, v tem primeru to pomeni, da bo pač potrpela in ga pustila, da se bo skril, odmaknil in NE razložil, za kaj se gre. Moški, bo pa, če jo sprejme, povedal, za kaj se gre, ker ona to hoče.... Jeba cela. Zdej sm na frišn stuširana, zafrustrirana, potrebna in grem spat. Vse se da poštimat, tut zafrustriranost pa te reči ... Ne ... v tem primeru bo pač ona sprejela, da je mim udarla, ker je predolg mečkala in se sončla v pozornosti (sej je tut on za J, ker je obupal prehitro) ...Ne, on ne bo povedal nič, ker se je že umaknil. Tukaj je pač še časovna komponenta.Če bi en drugmu lepo vse povedala bi se še isti večer pošteno poseksala ampak življenje pač ni takšno ... bi blo preveč dolgočasno ... al kaj? Citiraj Pesem.siKdor ne pesni, bere pesmi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Pri nas jih je preveč papa Mick a ti si pa izginil? Pa ne da si se zdaj zamislil o vsem skupaj in si sel hitro sexat, dokler se lahko???? Pa saj sn ti zgori moje idealistične (eni bodo rekli megalomanske in utopične ) misli podal.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zaphod 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 to se zgodi, če baba srka moško seksualno energijotipu pride, pol pa kr odjednom pol želodca manjka energetsko sevedakot drugo....tipa baba veže nase na 1) nivoju čustev...pa če tip hoče it naprej, dej ga pstit, matr... love magic :xx!: na 2) seksualnem nivoju.... sex magic :xx!: ...to vam gre vse tkooo dobr od rok, podzavestno, če ne drgač, nedolžne punčkepa na 3) fizičnem....z otrokom :xx!: :xx!: evo, mal resnice... (še vedno mi je ženska čudovito bitje....tista, ki to pač je) Ja ... ženska kot hudič ... Si pa res nebogljen ... če temu praviš resnica Edino, kar srka moškemu seksualno energijo, je strah pred žensko ... in glede tega lahko razčisti le sam s sabo. 1) tip, k hoče it naprej, gre naprej in ga noben "magic" ne ustavi2)sex magic, I love that magic 3)otrok ... "proizvod" dveh bitij: matere IN očeta IN oba sta odgovorna zanj, ENAKO Citiraj Pesem.siKdor ne pesni, bere pesmi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Aja to je use Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Ja, kaj....maš kake special želje? Dokler še lahko Mislim in ne zaspim Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Vsi so sli spat. Noc Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 obup. a to se teb zdi smešn?a ste se kdaj prašale, čemu je temu tako? to se zgodi, če baba srka moško seksualno energijotipu pride, pol pa kr odjednom pol želodca manjka energetsko sevedakot drugo....tipa baba veže nase na 1) nivoju čustev...pa če tip hoče it naprej, dej ga pstit, matr... love magic :xx!: na 2) seksualnem nivoju.... sex magic :xx!: ...to vam gre vse tkooo dobr od rok, podzavestno, če ne drgač, nedolžne punčkepa na 3) fizičnem....z otrokom :xx!: :xx!: evo, mal resnice...še dobr, da sem te stvari še pravočasno detektal... pa lahko noč (še vedno mi je ženska čudovito bitje....tista, ki to pač je) Joj, Mihael, dej, ne it iz ene skrajnosti v drugo. :xx!: Se prav, za vse hudo smo vam ženske krive, za vse naše probleme, smo si pa tud ženske same krive? Ženske na grmado! Ne ... v tem primeru bo pač ona sprejela, da je mim udarla, ker je predolg mečkala in se sončla v pozornosti (sej je tut on za J, ker je obupal prehitro) ...Ne, on ne bo povedal nič, ker se je že umaknil. Tukaj je pač še časovna komponenta.Če bi en drugmu lepo vse povedala bi se še isti večer pošteno poseksala ampak življenje pač ni takšno ... bi blo preveč dolgočasno ... al kaj?Se prav, ženska mora ta prva sprejet desca? Tisto krepko, mi je še najbl všeč med napisanim. Ja ... ženska kot hudič ... Si pa res nebogljen ... če temu praviš resnica Edino, kar srka moškemu seksualno energijo, je strah pred žensko ... in glede tega lahko razčisti le sam s sabo. 1) tip, k hoče it naprej, gre naprej in ga noben "magic" ne ustavi2)sex magic, I love that magic 3)otrok ... "proizvod" dveh bitij: matere IN očeta IN oba sta odgovorna zanj, ENAKO Bolš ne bi mogla tud jst napisat, k sm ženska. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.