Skoči na vsebino

...moških, ki nenadoma izginejo?

joana

Recommended Posts

• Komentarji 514
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x:Dx Butl..... najbrž si na ušesa vleku v kakšnem lokalu, a ne? Tut jaz to počnem včas in se zabavam na ta račun.... od takih 'lul' se lahko veliko naučiš.... npr. to, da jih prepoznaš prej in se jim izogneš.... :vragec: x:Dx x:px

Imam sama sodelavko, staro 26 let, polna življenske modrosti, se poroči po 14 dneh weekend znanstva, uvozi tipa iz Bosne..... in ji je pobegnil delat v Italijo, ko je dobil slo državljanstvo .... :vragec: tak scenarij sem ji povedala že vnaprej .... pa me je zabila, da jaz itaq nimam pojma, sem otročja in nezrela, ker imam cel kup enih tipov in nisem sposobna furat zveze v dvoje.... ( no, ta podatek je zame nov.... očitno me še brat ne sme poklicat po telefonu x:px ) Se sprašujem včasih, kje imajo ženske zdravo pamet in razumem tipe, ki se enostavno naveličajo poslušat probleme deklic, ki niso zrasle višje od perečih problemov slabih čevljev in frizur.... je pa res, da kakšni moški svojo prisotnost podaljušujejo le v tolko, da žensko pridobijo na svojo stran in tukaj je za njih igra končana.... pirova, kratkoročna zmaga za napolnit ego, nič osebnega torej, danes TI, jutri ONA itd.....

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Deli na socialnih omrežjih

x:Dx A je to moj problem al tvoj?

Enkrat že dolg nazaj, sem bil slučajno priča pogovoru treh lul.

Ena je pojamrala, kako jo njen dec u iber zanemarja, da ga ni skor nč doma, da skoz dela in da kaj naj naredi a ne. Ji je rekla druga, da to glih ni tko čudno, če tipo noče bit doma, da kadar že je, ga itak skoz osira nekej in ni nikoli zadovoljna in da je edino, kar mu vročega skuha, le vroč prepir in pekoči očitki. Je taprva znorela, da kva se pa gre, da s kom pa ona drži, al z njo al z njim in da hvala lepa za tako podporo. In je tadruga šla. Nakar se je oglasila tatretja in pomodrovala, da taprvo čist razume, da so moški vsi enaki, to je, prasci totalni. Da je ziher, da jo njen vara in da mu bo že dala kontro. Da je fukačev kokr češ in da je od taprve dec res svina nepopisna in da je taprva pa res revca boga in da naj ga sfuka čist. In pol sta še tolkle čez desce en cajt in ble na konc sklepčne, da ko jebe desce, da niso tko al drgač za nobeno rabo in da jih je treba jebat. Ja, pol je taprva rekla še, kako je ta tatretja pa res dobra prijateljica, una tadruga pa prasica in da se zihr gon in da je njen dec pa čisti pusi. Pol sta pa šle.

tko če ga šponaš pizdarijo nardi, js mu pa kokoš neumna čist frej roke dajem,

Jst sem pol razmišljal, mislm, ktera je res prijateljica od taprve, al tadruga al tatretja in kva je mela taprva od tega jamranja sploh. Ker, tja je prišla s svojo bolečino in tatretja tud, odšla pa s svojo bolečino in še z bolečino tatretje. Tatretja pa takisto. In kao obe veseli. Mislm, sej vem da sem en butl pa še dec, ampak skontal pa nisem glih. Kva pa ti mislš, Mavrica?

x:Dx

butl xsrcx

he he butl, sm mela js podobne težave x;)x ženske so ble vse zgroženi in paf, da kok morm mirno prenašat da mi gre dedc na pir po službi al že kdaj :eek: da kok sm neumna in naivna, da dedci so take sorte žvali k jih je treba strogo na špagci met in pod kontrolo x:px mu točn dat vedt kje mu je mesto x^x aha......in da bom že še vidla, da še tko če ga šponaš ti pizdarijo nardi, js kokoš neumna mu pa dajem čist frej roke (in ono posledično x:Dx ), kaj si le mislim.....in pol sm strokovno eni od njih razložla (poznam njen primer ) da je velka razlika če gre na per moj al pa njen dedc.....ker ko gre njen gre z ful slabo vestjo...spet bo baba tečna x:px in spije en pir...pa se mu ne da domov....štala bo tko al tko....zavita surla in nč seksa najmanj en tedn x:Dx kaj češ hodit domu, kle je pa fajn pa sproščeno pa po treh perih se mu tko jebe x:Dx moj pa ve da ni panike, da mi je čist kul, spije oni drink in pride domu....ker rad pride x^x no, seveda je bla tud grozno užaljena, ni mi sicer mogla rečt da sm za en drek kolegica in s kom da držim k se nkol nism smatrala za njeno kolegico......je čudno pol tud to, da js k sm glupa in neumna mam fajn in zdrav odnos, ni potrebe da bi jamrala okol kak prasc in kreten je moj dedc in bohvekaj da sm nardila da sm se bogu tak zamerla da me s takmu cepcu štrafa x:Dx one k so pa brihtne in k vejo kok je treba so pa al samske al pa totalno nesrečne in nezadovoljne v zvezi.....no seveda, dedc je kriv x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Okej ... mojo izjavo ste strgali iz konteksta in postala je nekaj čisto drugega :xx!:

NISEM rekel da tipi ne morejo objemat ali kaj podobnega in tega tudi nihče drug ni rekel.

Če imaš tipa s katerim si v razmerju in je normalen, potem je jasno, da ne moreš NIKJER drugje iskat topline in bližine, kot ravno pri njemu.

Kar sem rekel je, da ne morš pričakovat, da te bo nek prijatelj ali pa celo samo znanec objemal cel večer na kavču ne da bi pomislil na seks.

Glede objema, toplega, človeškega, ni tako. Jaz osebno te lahko prav toplo in lepo objamem, če se kje srečava, celo če se še ne poznava ...

Po drugi strani pa bi bila zame huda skušnjava, da bi tkole z eno v objemu sedel pred TV in jo božal po trebuščku ... x:Ix x:px

Sicer pa opažam, da imaš polno takih zgodb ... verjetno obstaja med vsemi neka povezava ...

Glede tipa, ki te zaprosi potem pa naenkrat pozabi: hmm, tudi to se dogaja, žal preveč pogosto. Ugotavljati razloge zakaj? Se ukvarjati Z NJIM??? Brez veze ...

Ne morem pa si kaj, da ne bi citiral enega tipa, ki se ukvarja z ustvarjalnim reševanjem problemov:

"Slay the sacret cow. They make great stakes."

ali po domače

"Zakoljite sveto kravo. Iz nje so najboljši zrezki."

Če nekatere rešitve "a priori" izločiš, ker so "svete", se ti lahko zgodi, da nikoli ne najdeš prave poti ...

O nekaterih stvareh je vredno vsaj razmisliti.

Nikoli ne reci nikoli ...

x:Dx A je to moj problem al tvoj?

Enkrat že dolg nazaj, sem bil slučajno priča pogovoru treh lul.

Ena je pojamrala, kako jo njen dec u iber zanemarja, da ga ni skor nč doma, da skoz dela in da kaj naj naredi a ne. Ji je rekla druga, da to glih ni tko čudno, če tipo noče bit doma, da kadar že je, ga itak skoz osira nekej in ni nikoli zadovoljna in da je edino, kar mu vročega skuha, le vroč prepir in pekoči očitki. Je taprva znorela, da kva se pa gre, da s kom pa ona drži, al z njo al z njim in da hvala lepa za tako podporo. In je tadruga šla. Nakar se je oglasila tatretja in pomodrovala, da taprvo čist razume, da so moški vsi enaki, to je, prasci totalni. Da je ziher, da jo njen vara in da mu bo že dala kontro. Da je fukačev kokr češ in da je od taprve dec res svina nepopisna in da je taprva pa res revca boga in da naj ga sfuka čist. In pol sta še tolkle čez desce en cajt in ble na konc sklepčne, da ko jebe desce, da niso tko al drgač za nobeno rabo in da jih je treba jebat. Ja, pol je taprva rekla še, kako je ta tatretja pa res dobra prijateljica, una tadruga pa prasica in da se zihr gon in da je njen dec pa čisti pusi. Pol sta pa šle.

Jst sem pol razmišljal, mislm, ktera je res prijateljica od taprve, al tadruga al tatretja in kva je mela taprva od tega jamranja sploh. Ker, tja je prišla s svojo bolečino in tatretja tud, odšla pa s svojo bolečino in še z bolečino tatretje. Tatretja pa takisto. In kao obe veseli. Mislm, sej vem da sem en butl pa še dec, ampak skontal pa nisem glih. Kva pa ti mislš, Mavrica?

x:Dx

butl xsrcx

uf, dva blazno dobra komentarja,

BRAVO Zaphod :palec:

BRAVO Butl :palec:

jaz pravim, da če tolk sekajo čez svoje dedce, pol se nej pa spelejo,

nobeden jih ne drži na verigi,

sam obstajajo osebki, ki pač uživajo v tem, da tolčejo po dugih,

očitno jim to daje občutek moči,

da ne bo kake pomote, ti osebki so obeh spolov

jaz pravim, da če tolk sekajo čez svoje dedce, pol se nej pa spelejo,

nobeden jih ne drži na verigi,

sam obstajajo osebki, ki pač uživajo v tem, da tolčejo po dugih,

očitno jim to daje občutek moči,

da ne bo kake pomote, ti osebki so obeh spolov

Zdej, Lenka, jst ne bi glih rekel, da uživajo v tem tolčenju po partnerju.

Dobr, tole glih ni čist v kontekstu z zgodbo Mavrice, ker v njenem primeru se je zgodba končala, še preden se je začela skor a ne, in za tak neuspešen začetek in zelo uspešen konec bi prej domneval, da sta se našla dva vsak s svojim kovčkom prtljage in različnima slikama v glavah in vsaj en od njiju je ugotovil, da so razlike preočitne in da ne gre, kar je po eni strani dobro, ker so travme pol manjše in še brez posledic a ne /ni otrok, nekega skupnega premoženja, spominov, pa tko/, po drugi strani pa ni dobro, ker bi en del vsak zase pa lahko razrešila, če bi bila pozorna in se vprašala, mislm, zakaj pa je tko kt je in a lahko kaj storim, da bi bilo drugače, a ne.

Bistveno bolj različna od prve je pa situacija, ko se seka in tolče po partnerju, mislm, čez nekaj časa a ne, ko imata oba že eno kilometrino in skupen čas za seboj. Tu ni užitkov. Tu so bolečine in to silne. Glej, gotovo sta se na začetku imela rada a ne, sicer bi ne bila skupaj. In če bi obvladala tehniko komuniciranja kjer prepir ni pogovor in očitanje pravtako ne in da se v pogovoru izraža svoja občutja in se partnerja posluša in sliši, in če bi se zavedala dejstva, da sta dva v zvezi in da je zveza živ organizem in da je ta organizem prvi in da se bi morala vedno vprašat "kaj lahko jaz storim za zvezo", ko bi se soočila s konflikti in če bi se zavedala, da se problemi in nesoglasja rešujejo sproti in če bi sprejemala odgovornost vsak zase in za svojo zvezo in če bi se zavedala, da je za svoje odzive odgovoren vsak sam in da je drugi tak kot je in da lahko spreminja vsak le sebe in da ni drugi niti sam nikogaršnja last, in in in... potem takega sekanja in tolčenja ne bi bilo.

In je žalostno da je.

butl xsrcx

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

Po moje moški razmišljajo povsem drugače kot ženske. Tudi sama opažam to "vrlino", da kar naenkrat izginejo, se potuhnejo in ko spet potrebujejo svojo dozo pihanja na dušo, svojo dozo romantike, občudovanja, trepljanja itd... se čudežno spet pojavijo. Možno pa je tudi, da so jim občasni klici, občasni maili in kontakti popolnoma dovolj. Medtem, ko ženske tuhtamo, kaj se jim plete po glavi, kaj smo storile narobe, da se je umaknil, kaj smo rekle, on mirno žleva svoje pivo, klepeta s prijatelji o nogometu in sploh ne pomisli na klic ali pojasnilo. In ko ga vprašamo, zakaj nič ne da od sebe z začudenim pogledom ne razume, kaj ga sploh sprašujemo.

In secret we met: in silence I grieve

That thy heart could forget, thy spirit deceive.

If I should meet thee after long years,

How should I greet thee? - With silence and tears.

No moj je tud rad na začetku hodu po službi na pir. Pa mi je šlo na živce, da sem ga potem s hladnim kosilom čakala, da pride domov. Nisem mu nič težila, samo nehala sem delati kosila, pa sem šla s kolegicami na kavo in pijačke, tako da je potem on mene čakal. Pa je bil pol ves neki zategnjen, da ni kosila in tako... Pa sem mu rekla, da ker ne vem kdaj pride, je najbolje, da skupaj delava kosila. Če pa se kateri od naju zavleče na kakem pogovoru v bifeju, je najbolje da se počakava drug drugega.

Od takrat dalje le redko kateri od naju gre kar tako na pivo po službi, pa greva raje domov na kosilo, ki ga narediva oba skupaj.

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

ja ženske po defoltu preveč tuhtate.... Rade komplicirate zadeve kot pravi Kennedy baje, drgač je pa tko, da se ločimo predvsem v percepcijah dojemanja problemov in v načinu reševanja problemov in načinu prebolevanja problemov... več pa povem, če izpolnite prijavnico za moje naslednje predavanje, kotizacija je velik capuccino in tiramisu

dobiš cel pleh tiramisuja in en kapučin....samo povej kdaj in kje je predavanje x:px x:px x:px

Tko kot te berem ugotavljam, da si prava bionic Woman perfekt ženska, povsod imaš vse pod kontrolo od orgazmov, do erekcij, do modrosti, znanja neljubosumja, ko boš imela 80 let te bodo klicali superbabica, moški padajo na kolena pred tvojim svitlim obličjem...

Škoda da ni več inkvizicije, kjer bi te tvoje ultra sposobnosti zagotovo pripoznali za čarovništvo :vragec:

al te je kot Tanči na ta planet pripeljal NLP? :inocent:

Imam veliko škorpijona v sebi in priznam, da znam manipularati, vendar na nevsiljivi način. Vendar se motiš, da sem "popolna" ali kaj ti misliš. Moja največja napaka je ljubosumje. Moški pa tudi ne padajo na kolena pred mano, le s svojim se 100% ujemava-tako seksualno, erotično, ljubkovalno, kot na prijateljski ravni.

Mislim pa da so ti zaslužim, ker imam oz. sem imela zelo zjebano družino. Včasih se še čudim, da sem sploh "normalna", ker moje otroštvo res ni bilo z rožicami postlano in niti ne normalno.

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Medtem, ko je moj v Burmi sem imela en močan izpat ljubosumja (ki se seveda dogaja v moji glavi in ni nobene podlage, saj nimam dokazov) in sem doživela praktično živčni zlom. Ker živim sama in nisem imela kam izbruhniti, so mi poglavi že rojile nevarne misli. Potem pa sem se zjokala in šla spat popoldne in spala ves čas. ponoč enkrat sem se zbudila, se zamislila in si rekla: punco tko ne gre več. Ti sebe jebaš v glavo!

No, zdaj sem se odločila, da se kaj takega ne bo več zgodilo in me prav zanima če sem res dovolj odločna.

Imam veliko škorpijona v sebi in priznam, da znam manipularati, vendar na nevsiljivi način. Vendar se motiš, da sem "popolna" ali kaj ti misliš. Moja največja napaka je ljubosumje. Moški pa tudi ne padajo na kolena pred mano, le s svojim se 100% ujemava-tako seksualno, erotično, ljubkovalno, kot na prijateljski ravni.

Mislim pa da so ti zaslužim, ker imam oz. sem imela zelo zjebano družino. Včasih se še čudim, da sem sploh "normalna", ker moje otroštvo res ni bilo z rožicami postlano in niti ne normalno.

Jaz sem imela tud tako otroštvo kot ti in še sedaj moram živet po spletu okoliščin v tej nori družini, a v nekaj mescih se bo to spremenilo. Tako da sočustvujem s teboj .

Nelika...skuliraj se, drugega ni. In dopovej fantu, da naj ne odhaja na potovanja sam x;)x

Jaz sem imela tud tako otroštvo kot ti in še sedaj moram živet po spletu okoliščin v tej nori družini, a v nekaj mescih se bo to spremenilo. Tako da sočustvujem s teboj .

Nelika...skuliraj se, drugega ni. In dopovej fantu, da naj ne odhaja na potovanja sam x;)x

Haha, saj pravim, jaz že manipuliram, vendar nevsiljivo. Se pravi, nikoli ne silim tipa naj neki ne počne, vendar pa je res, da sem pričakovala da bo sam odpovedal potovanje. In sem se zmotila. Hahah. Saj drugič bo drugače....hihih...upam. V glavnem mene je avionov groza in potemtakem tudi daljših potovanj. Tako, da naslednjič si bom priskrbela kaka pomirjevala za na letalo.

Tebi pa svetujem, da se čim prej odseliš. Živeti v nori družini ni lahko, ko pa si starejši pa je še težje. Dlje ko boš od družine, raje se boste imeli. No, vsaj tako je bilo pri meni. Ko se dobimo je vse OK, sam medtem se ne smemo vidit par tednov.

Haha, saj pravim, jaz že manipuliram, vendar nevsiljivo. Se pravi, nikoli ne silim tipa naj neki ne počne, .....

aha če verjameš :o|o: nič takega kot je nevsiljiva manipulacija ne obstaja xrolleyesx ali manipuliraš ali pa ne.......

Bora

Ja obstaja več vrst manipulacij. S silo ali s sladkimi besedami. Vsi pa bolj ali manj manipulramo. Tudi otroci in starši.

Ja obstaja več vrst manipulacij. S silo ali s sladkimi besedami. Vsi pa bolj ali manj manipulramo. Tudi otroci in starši.

s silo ne morš manipulirat xcivx to je direktn napad pol...vsiljevanje.....manipuliraš pa z besedami al pa dejanji na način da dotična oseba nardi točn tist kar ti hočeš in se ji zdi da je do tajga ravnanja pršla sama od sebe x;)x s temu mojmu plutonu brezskrbi da bom vedla dost o manipulaciji x;)x

Bora

Manipulacija je preračunljivo dejanje, ki pa jo izvajaš na različne načine.

Ne, mislim, da siljenje nekoga v nekaj kar drugi osebi ne paše ni dobro. V kolikor pa drugi to sprejme, po moje ni škodljivo. Lahko pa se tudi motim...

Mene je na primer partner poskušal prepričati v nekaj, kar mi ni pasalo. Pa sem vseeno probala in ko sem ugotovila, da ne gre in sem mu to tudi povedala, pa me nikoli več ni silil v to zadevo.

Ne, mislim, da siljenje nekoga v nekaj kar drugi osebi ne paše ni dobro. V kolikor pa drugi to sprejme, po moje ni škodljivo. Lahko pa se tudi motim...

Mene je na primer partner poskušal prepričati v nekaj, kar mi ni pasalo. Pa sem vseeno probala in ko sem ugotovila, da ne gre in sem mu to tudi povedala, pa me nikoli več ni silil v to zadevo.

eh dej no......to ni manipulacija....vsaj zame ne.....pa kt sm že rekla, o tem dost vem :xx!: pa se mi upira, mogoč glih zarad tega ker vem da sem sposobna človeka obrnt tko da mu sploh jasno ni kaj ga je doletelo......sposobna zmanipulirat tko da bo plesov točn tko kt bom js žvižgala, zravn bo mel pa občutek da je to njegova svobodna volja x;)x seveda se tega zavedam, ne bom rekla da sm ponosna na to, me pa niti ne moti.....ker se tega ne poslužujem.....jo pa hitr prepoznam in ob najmanjših znakih, še posebno čustvenega manipuliranja s to osebo zlo na hitr opravim.....js mam rada da folk dejansko sam pride do nekih zaključkov, čeprov je doskrat velik lažje koga mal nasukat, ovit in gre zadeva lažje skozi :xx!: sam sj pravim, men se to blazno upira, čeprov po drugi strani je pa bedasto, ker se mi zdi da je folk čist rad zmanipuliran.......sladke besede, prazne obljube, kaka solzica mogoč, pa čeprov vse skp zlagano in premišljeno je dost bolj sprejemljivo kt pa resnica in dejstvo da so stvari pač take :o|o:

in ne morš rečt da drugi sprejme manipulacijo :eek: ker če pa ti veš da nekdo manipulira s tabi in to lepo dopuščaš, pol si pa svetovn bebo x:Dx

Bora

eh dej no......to ni manipulacija....vsaj zame ne.....pa kt sm že rekla, o tem dost vem :xx!: pa se mi upira, mogoč glih zarad tega ker vem da sem sposobna človeka obrnt tko da mu sploh jasno ni kaj ga je doletelo......sposobna zmanipulirat tko da bo plesov točn tko kt bom js žvižgala, zravn bo mel pa občutek da je to njegova svobodna volja x;)x seveda se tega zavedam, ne bom rekla da sm ponosna na to, me pa niti ne moti.....ker se tega ne poslužujem.....jo pa hitr prepoznam in ob najmanjših znakih, še posebno čustvenega manipuliranja s to osebo zlo na hitr opravim.....js mam rada da folk dejansko sam pride do nekih zaključkov, čeprov je doskrat velik lažje koga mal nasukat, ovit in gre zadeva lažje skozi :xx!: sam sj pravim, men se to blazno upira, čeprov po drugi strani je pa bedasto, ker se mi zdi da je folk čist rad zmanipuliran.......sladke besede, prazne obljube, kaka solzica mogoč, pa čeprov vse skp zlagano in premišljeno je dost bolj sprejemljivo kt pa resnica in dejstvo da so stvari pač take :o|o:

in ne morš rečt da drugi sprejme manipulacijo :eek: ker če pa ti veš da nekdo manipulira s tabi in to lepo dopuščaš, pol si pa svetovn bebo x:Dx

No, pa saj to je nevsiljiva manipulacija. Čovek niti ne ve, da je bil zmanipuliran, ker ima občutek, da je to bila njegova svobodna volja, v bistvu pa si ti preračunljivo napeljala njegovo dejanje po svoji volji.

Pa nimaš pojma kaj govoriš, ker niti nisem povedala za kako situacijo je šlo. Jaz pač rada eksperimentiram na enem posebnem področju, pa sem poiskusila, čeprav sem sumila da ne bo šlo. In ko sem vidla, da res ne gre, se pač nisem spuščala dalje. Kako pa naj človek ve da mu nekaj ne paše, če ne proba. Daj no, daj. Umiri se malo.

No, pa saj to je nevsiljiva manipulacija. Čovek niti ne ve, da je bil zmanipuliran, ker ima občutek, da je to bila njegova svobodna volja, v bistvu pa si ti preračunljivo napeljala njegovo dejanje po svoji volji.

:eek: in to je zate sprejemljivo in ok x:Dx bogi oni okol tebe xcivx

Bora

Nič ni črno-belo. Morda nekateri le vidijo samo v teh odtenkih.

V kolikor recimo tip zahaja po službi v lokal in pije pivo, ti pa ga doma čakaš z mrzlim kosilom in si v bistvu želiš, da se to konča. Preračunljivo storiš isto. V času ko naj bi bilo kosilo na mizi greš na kavo in s kolegicami klepetaš. Sedaj pa je vse odvisno od tega kaj je tipu pomembno. Da pride domov, da skupaj skuhava kosilo in ga tudi skupaj pojeva, ali pa, da vsak po svoje bluziva po službi. Je njegova odločitev, vendar moj namen je bil da se odloči za prvo varianto. Lahko se pa ne bi. Tako, da imam čisto vest.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...