Marsa 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 men se pa ne da bit v teh smislih preracunljiva.pa ne maram igric.(ceprav bi bilo morda vcasih za koga bolj zabavno, da bi jih marala).jaz pa prec vse na pladnju ponudim, vse karte vrzem na mizo. ocitno je to nadbedast, v bistvu... al kaj. Si pa hecna Nelika.. pravis, nevsiljivo manipuliranje - saj to je ravno manipuliranje, sicer je prisila ali izsiljevanje ali... posiljevanje itd. jaz bi tud lohk znala nad manilulirat (in vcas sem se tega posluzevala, nekak sem preizkusala, do kod lohk grem.. al kaj... kaj se vse da.. in taksno.. no zdaj mi je to dolgocasno).pa tud, ne da se mi skoz nekaj pazit pa igrat in vse to.Ce ma za spizdit, ko se razjasni *moja prava bit*, pa naj. naj pol cimprej se to zgodi, pa da je mir. ne bi rada se nekaj spreminjala al ravnala proti sebi, ker bi pol morala skoz to pocet oz. slej ko prej bi *pokazala svoje prave barve*.tko da je pol boljs da jih prec. men je recimo bedast se naredit da nimam cajta al pa kaj jaz vem, ce ga mam, pa ce naj bi slo sam za nekaksen inat al pa furanje nedostopnosti ali pa fore: evo a vidis zdaj...ker pol se ze GREM NEKAJ.. nisem preprosto jaz. ampak itak je tko, da ti naletis na sebi primerne in ustrezne, jaz pa prav tako.naletim na tebi primerne. haha! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 marsa točn tko sam js ne znam tak fajn napisat, bohveka mi fali Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Ja ne vem, no. Jaz sem že doživela več vrst manipulacij s strani kolegic, ki igrajo na občutkih krivde, ljubosumja, prepričevanja, tudi s silo. Pa sem imela vedno občutek, da me poskušajo zmanipulirat in sem se na vse pretega branila. Včasih jim je ratalo drugič a spet ne. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 ja saj si, Todika, nekaj podobnega, sam se mi je dal prav pisat (namest da bi teb kake palce pritisnila ).saj tle se poznamo oz. sva si mensezdi kar precej podobni. nelika, saj o tem govorim tud, v bistvu.Sem ze nickolikokrat v raznih temah pisala, da ni nujno, da tista *vlada*, ki z valjarjem in s tezhenjem.Da vcas preklet dobr vlada skromna siva miska.. a ma nc 'vladarska'.sam faco ji je treba narest, pa vse dobi pa vse je po njeno.ampak njeni tipi bi pa dal roko v ogenj, da je vsa nemocna in taka... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 men je recimo bedast se naredit da nimam cajta al pa kaj jaz vem, ce ga mam, pa ce naj bi slo sam za nekaksen inat al pa furanje nedostopnosti ali pa fore: evo a vidis zdaj...ker pol se ze GREM NEKAJ.. nisem preprosto jaz. recimo točn tole....k smo prej pr kosilih onih bli......men je pa to dost vseen al čakam z ono južno al ne....skuham tko al tko......in zj kao iz inata ne bom, zato da bo on vidu pač klinc.....če sm tolk lačna sama jem, če ne počakam, mi res ni neke panike, pa itak se mi zdi to tolk nepomembna in bedasta stvar sam nekaterim je pa zgleda to ful pomembna stvar v življenju da se južna ne vlač po šporhetu in jim je recimo nepomembno to da skoz neki nergajo in sikajo in žnarajo in odganjajo folk od sebe no, sj....u vsakmu primeru je dedc pol prasc Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Nič ni črno-belo. Morda nekateri le vidijo samo v teh odtenkih. V kolikor recimo tip zahaja po službi v lokal in pije pivo, ti pa ga doma čakaš z mrzlim kosilom in si v bistvu želiš, da se to konča. Preračunljivo storiš isto. V času ko naj bi bilo kosilo na mizi greš na kavo in s kolegicami klepetaš. Sedaj pa je vse odvisno od tega kaj je tipu pomembno. Da pride domov, da skupaj skuhava kosilo in ga tudi skupaj pojeva, ali pa, da vsak po svoje bluziva po službi. Je njegova odločitev, vendar moj namen je bil da se odloči za prvo varianto. Lahko se pa ne bi. Tako, da imam čisto vest. Mislm, Nelika, jst sem res samo en butl a ne, ampak, zakaj mu pa nisi lepo povedala, kako se počutiš, ko on zamuja na kosilo? Zakaj mu nisi rekla "posluš dragi, mene pa boli, ko pripravim kosilo, tebe pa ni. Počutim se, kot da ti ni mar zame, da ni moje delo zate nič vredno...pa tko"? Zakaj se je treba it ene igrice s kontrami, pa ne vem še čem, če se da vse skomunicirat? Ker če se pogovorita, je tudi manj možnosti, da kdo ne dojame za kaj se gre ali pak, da dojame narobe. Čudn. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 recimo točn tole....k smo prej pr kosilih onih bli......men je pa to dost vseen al čakam z ono južno al ne....skuham tko al tko......in zj kao iz inata ne bom, zato da bo on vidu pač klinc.....če sm tolk lačna sama jem, če ne počakam, mi res ni neke panike, pa itak se mi zdi to tolk nepomembna in bedasta stvar sam nekaterim je pa zgleda to ful pomembna stvar v življenju da se južna ne vlač po šporhetu in jim je recimo nepomembno to da skoz neki nergajo in sikajo in žnarajo in odganjajo folk od sebe no, sj....u vsakmu primeru je dedc pol prasc No, hvala bogu da smo si različni. Jaz recimo sem imela totalno zjebano familijo in moja želja je, da jem s partnerjem skupaj za mizo. Tudi ne želim biti kaka gospodinjska pomočnica, saj nisem za opravljanje raznih del po hiši kaj ekstro plačana. Midva pač skupaj šopava špicerijo, narediva skupaj za jest in tudi skupaj pojeva. Pa tudi stanovanje pospravljava skupaj. Saj v tako majhnem stanovanju pač ni nekih tipično moških del, da bi mela vse to ločeno. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Mislm, Nelika, jst sem res samo en butl a ne, ampak, zakaj mu pa nisi lepo povedala, kako se počutiš, ko on zamuja na kosilo? Zakaj mu nisi rekla "posluš dragi, mene pa boli, ko pripravim kosilo, tebe pa ni. Počutim se, kot da ti ni mar zame, da ni moje delo zate nič vredno...pa tko"? Zakaj se je treba it ene igrice s kontrami, pa ne vem še čem, če se da vse skomunicirat? Ker če se pogovorita, je tudi manj možnosti, da kdo ne dojame za kaj se gre ali pak, da dojame narobe. Čudn. zato butl, ker je dost lažje nevsiljivo manipulirat Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Mislm, Nelika, jst sem res samo en butl a ne, ampak, zakaj mu pa nisi lepo povedala, kako se počutiš, ko on zamuja na kosilo? Zakaj mu nisi rekla "posluš dragi, mene pa boli, ko pripravim kosilo, tebe pa ni. Počutim se, kot da ti ni mar zame, da ni moje delo zate nič vredno...pa tko"? Zakaj se je treba it ene igrice s kontrami, pa ne vem še čem, če se da vse skomunicirat? Ker če se pogovorita, je tudi manj možnosti, da kdo ne dojame za kaj se gre ali pak, da dojame narobe. Čudn. Zato, ker nisem tako vešča v besedni komunikaciji, ki pa je tudi lahko neke vrste manipulacija. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 zato butl, ker je dost lažje nevsiljivo manipulirat Zato, ker nisem tako vešča v besedni komunikaciji, ki pa je tudi lahko neke vrste manipulacija. Mislm...ja gotov da je manipulacija, če češ manipulirat, halo. Če pa nočeš, pa ni. Da te potolažim. Komunikacije se je možno naučiti in to zelo enostavno. Ne rabiš nekega talenta, le malček volje in iskrenosti. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Mislm, Nelika, jst sem res samo en butl a ne, ampak, zakaj mu pa nisi lepo povedala, kako se počutiš, ko on zamuja na kosilo? Zakaj mu nisi rekla "posluš dragi, mene pa boli, ko pripravim kosilo, tebe pa ni. Počutim se, kot da ti ni mar zame, da ni moje delo zate nič vredno...pa tko"? Zakaj se je treba it ene igrice s kontrami, pa ne vem še čem, če se da vse skomunicirat? Ker če se pogovorita, je tudi manj možnosti, da kdo ne dojame za kaj se gre ali pak, da dojame narobe. Čudn. Nekateri pač ne znajo (in se nočejo naučiti?) komunicirati, pa se raje grejo nekih otročjih čustvenih izpadov. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Da te potolažim. Komunikacije se je možno naučiti in to zelo enostavno. Ne rabiš nekega talenta, le malček volje in iskrenosti. Vsakmu pač naj bo podarjeno svoje. Meni nič ne škriplje, tako, da ne vem kaj bi spreminjala. Ko pa bo, takrat se bom pa mal zamislila...Hii Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Vsakmu pač naj bo podarjeno svoje. Meni nič ne škriplje, tako, da ne vem kaj bi spreminjala. Ko pa bo, takrat se bom pa mal zamislila...HiiA ni običajno takrat prepozno? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 A ni običajno takrat prepozno? ne ne, itak bo dedc prasc tko da ni panike Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Nikoli ni za nič prepozno. Sploh pa nasveti za karkoli nikoli niso za vse enako učinkoviti. To kar deluje v mojem primeru, ni nujno, da bo delovalo v tvojem in obratno. Vsak najbolje pozna sebi in ljudi s katerimi živi. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Tudi jaz ne znam tako zelo lepo ali zanimovo napisat kot Marsa ...ali Butl....ampak ja: vse je v komunikaciji....če že ne vse ogromno pa. Sem v eni knjigi brala in mi je tolk všeč, da bom še tukaj napisala: " Besede...zaradi njih se smejemo... zaradi njih se jočemo. Ranijo nas ali ozdravijo. Prinašajo up ali obup. Z besedami lahko svetu razkrijemo svoje najbolj plemenite namene in najglobje želje... Besede moramo previdno izbirati. Saj vsebujejo pomen, ki ga prepoznamo tako mi kot drugi. Veste, zavedati se je treba, da besede oblikujejo naša prepričanja in vplivajo na naša dejanja...." Enostavno se da. Naučit. Vse. Samo volja je potrebna. Kot smo se naučili hoditi, govoriti se, da naučiti pogovarjati. In to v takšnem smislu, da prejemnik našega sporočila točno ve, kaj mu želimo sporočiti. Mene sploh ne moti, če kdaj pa kdaj sama v miru pojem. Prepričana sem, da je obstajal razlog, da nekdo ni mogel na sek točno priti do mize...Nihče, ki se kolikortoliko zaveda odnosov tega ne dela namenoma. Takšni so potem najraje vedno sami. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Vsakmu pač naj bo podarjeno svoje. Meni nič ne škriplje, tako, da ne vem kaj bi spreminjala. Ko pa bo, takrat se bom pa mal zamislila...Hii Res je. Tvoje življenje je tvoja izbira in sama si odgovorna za to, kaj boš izbrala. Bo tvoj partnerski odnos boj za prevlado ali hoja z roko v roki...bo tvoje življenje boj ali sprejemanje...je odvisno od tebe. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Prepričana sem, da je obstajal razlog, da nekdo ni mogel na seks točno priti ..... tkole sm prebrala Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Se sprašujem že nekaj časa...Zakaj zadnje čase berem in poslušam samo o prevladah...nadvladah...o vojnah med spoloma.....ali so vsi moški isti.....ali je romantika kvazi prostitucija....bolj ko berem manj mi je jasno Mar res vsi želijo samo potrditve...vladanja...Nihče se več ne vpraša, kako se počuti ta ki mi sedi nasproti, ki je z mano...ki je za mano...ki bere....mah kaj vem.....res ne vem več....KAM to gre tkole sm prebrala saj sem hotla točn to napisat...seks.....pa me je blo sram ja zakaj ne pride na namenoma?????? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 No, ne vem ali mi tukaj zdaj kaj poskušate povedati. Jaz pač delujem kokr pač delujem in mi tako ustreza. lahko si mislite kakor hočete. Da ne znam komunicirat ali kaj podobnega. Hihih. Lepo vas prosim. Komunikacija ti spet lahko laufa v določenih situacijah, v drugih pa zmrzneš. tako da ni vse črno in belo. Jaz s svojim čist normalno komuniciram saj sva bila vrsto let prijatelja in se je najina ljubezen začela s pogovori in komuniciranjem. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 No, ne vem ali mi tukaj zdaj kaj poskušate povedati. Jaz pač delujem kokr pač delujem in mi tako ustreza. lahko si mislite kakor hočete. Da ne znam komunicirat ali kaj podobnega. Hihih. Lepo vas prosim. Komunikacija ti spet lahko laufa v določenih situacijah, v drugih pa zmrzneš. tako da ni vse črno in belo. Jaz s svojim čist normalno komuniciram saj sva bila vrsto let prijatelja in se je najina ljubezen začela s pogovori in komuniciranjem. ne ne, kej pa noben ti nč noče povedat.....sam bluzmo mal k nam je dohcajt in ne vemo kj bi sami s sabo.......bohnedaj se ozirat na nas Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 NE, jaz govorim , pišem in skušam dopovedati samo sebi. Ti pa izbereš in delaš in se odločaš tako kot ti hočeš. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 saj sem hotla točn to napisat...seks.....pa me je blo sram ja zakaj ne pride na namenoma?????? povabi ga Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Se sprašujem že nekaj časa...Zakaj zadnje čase berem in poslušam samo o prevladah...nadvladah...o vojnah med spoloma.....ali so vsi moški isti.....ali je romantika kvazi prostitucija....bolj ko berem manj mi je jasno Mar res vsi želijo samo potrditve...vladanja...Nihče se več ne vpraša, kako se počuti ta ki mi sedi nasproti, ki je z mano...ki je za mano...ki bere....mah kaj vem.....res ne vem več....KAM to gre Saj, moški in ženska nočeta biti več prijatelja. Sama borba in jebanje drug drugega. Potem se išče tolažbo v istospolnih partnerstvih, kar vse skupaj samo še poslabša. :xx!: Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Saj, moški in ženska nočeta biti več prijatelja. Sama borba in jebanje drug drugega. Potem se išče tolažbo v istospolnih partnerstvih, kar vse skupaj samo še poslabša. :xx!: tud prou Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.