Skoči na vsebino

...moških, ki nenadoma izginejo?

joana

Recommended Posts

Guest mačona

ne ne ne, ni to. verjamem v Marsovce drugače tko bajdvej.

ne ne, druge stvari so me splašile. ki ne vem ali so stereotipi ali resnica. k sem itak že zmedena sto na uro. in pol da poberem vsega malo. joj, se bo treba skulirat. :vio: uuuuuiiiiiiii.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 514
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Očitne sta dve zadeve. Al se je tip ustrašu svojih čustev, al pa tvoje reakcije niso ble prčakvane in se je zato pobral. V obeh primerih je pussy! xrolleyesx

Opravka maš z bedakom. Se nimaš kej ment z njim, ti je njegov odnos že dost povedu. Move on. On je past, tebe pa zanima future. :palec:

Mam kr neki izkušenj s hitrimi odhodi, sam nikol niso bli brez besed, zmer sn nakazu že prej da ne ki ne štima, pol je blo pa itak jasn.

Js sn zgubu osebo k sn jo meu rad najbl na svetu, pa tega nism nikol pokazu, saj takrat ne k je biu še cajt, zdej se lohk sam po glav tovčem kok sn zajebu. On je zajebu že z načinom k ti pove kok te ceni. Zato sam pot pod noge without discusion! x;)x

:palec: :palec: :palec:

Hvalabogu, da se najde kdo, ki še normlno razmišlja, ko sem brala vse prispevke lahko človeka kr glava zaboli...sploh ko sem prebrala kar je mantis napisala.

Mnogi ljudje imajo oči, ki ne vidijo, ušesa, ki ne slišijo in jezik, ki ne zna molčati.

[quote name='lia' date='13. Nov 2006, 23:40' post='742830'

x:Dx moj sosed je sam smeti ven nesu v kanto, pol ga pa mesec dni ni blo na spregled....v bistvu nič hudega, sam žena pa otroci so bli rahlo zaskrbljeni x:o)x

x:Dx

ista finta ko greš po čike pa te ni več nazaj :xx!:

sploh vas nism bral vsega, ker seeerjeeeeteeeee.....

pa idealizirate...

ka pa se je zgodl z nekoga met rad?...

:palec:

ja, nekateri morajo v slovar tujk pogledat, da ugotovijo, kaj je to spoštovanje, zvestoba, lojalnost, pripadnost ali dolžnost...

ljubezen se je v veliki večini zadnje čase časovno omejila na sex, ko končaš, se konča tudi "ljubezen"...

če pa sex-a ne dobijo, pa tista oseba enostavno ni več zanimiva, niti za prijateljstvo... da ne bo pomote, to na veliko prakticirata že oba spola, nekatera dekleta skozi takšno obnašanje iščejo samostojnost in samozavest... žalostno, ker verjetno, oz. sigurno dobijo samo nespoštovanje, pri meni dobijo skozi takšno obnašanje nespoštovanje, tako fantje kot dekleta...da ne bo pomote, "iskanje" partnerja je eno, načrtno delanje črtic, pa nespoštljivo predvsem do sebe,

tudi do osebe, ki jo pravkar spoznaš moraš imeti spoštovanje, ki mora biti obojestransko, če tega ni, pa pristanemo pri slepih kurah pa pri blesavih dedcih itd...

:palec:

ja, nekateri morajo v slovar tujk pogledat, da ugotovijo, kaj je to spoštovanje, zvestoba, lojalnost, pripadnost ali dolžnost...

ljubezen se je v veliki večini zadnje čase časovno omejila na sex, ko končaš, se konča tudi "ljubezen"...

če pa sex-a ne dobijo, pa tista oseba enostavno ni več zanimiva, niti za prijateljstvo... da ne bo pomote, to na veliko prakticirata že oba spola, nekatera dekleta skozi takšno obnašanje iščejo samostojnost in samozavest... žalostno, ker verjetno, oz. sigurno dobijo samo nespoštovanje, pri meni dobijo skozi takšno obnašanje nespoštovanje, tako fantje kot dekleta...da ne bo pomote, "iskanje" partnerja je eno, načrtno delanje črtic, pa nespoštljivo predvsem do sebe,

tudi do osebe, ki jo pravkar spoznaš moraš imeti spoštovanje, ki mora biti obojestransko, če tega ni, pa pristanemo pri slepih kurah pa pri blesavih dedcih itd...

Bolše nebi mogla povedat...čista resnica. :palec: :palec:

Mnogi ljudje imajo oči, ki ne vidijo, ušesa, ki ne slišijo in jezik, ki ne zna molčati.

""Prvo srečanje. Nedolžno spogledovanje. Zaljubljenost.Prvi poljubi. Dotiki.

Želja po več. Želja po ugajati, biti sprejet. Želja po dajanju in prejemanju.

Ljubezen. Pa prva nesoglasja. Prvi prepiri. Prve rane. Prvi očitki.

Presenetijo nas razlike, kjer jih nismo pričakovali. Včasih je česa preveč. In, drugič, spet česa premalo.

Ker se z ljubeznijo nismo naučili ravnati kot z ljubeznijo, začnemo dvomiti.

Včasih se nam zdijo razlike prehude.Včasih se ne zmoremo več prilagajati

in stopati vštric skupaj z nekom. Včasih je lažje oditi, kot se poskušati

uglasiti. Morda se nismo naučili ljubezni negovati in jo ohranjati.

Morda je nekdo drug močnejši izziv. Morda je želja po doživeti nekaj novega,

drugačnega, močnejša. Morda ne znamo ceniti dobrih lastnosti

in poudarjamo samo slabe. Morda se zaradi neke žaljivke, zavrnitve, očitka

ali ljubosumja čutimo prizadeti in se zapremo kot školjka.

Morda ne znamo povedati. In morda ne znamo

poslušati. Morda se nekatere stvari, ki nas motijo,

prepogosto ponavljajo. Morda postanemo preveč pikolovski.

Morda raje hranimo svoj ponos in prepričanje, da smo nezmotljivi, dovolj močni

in samozadostni. Morda se zdimo sami sebi preveč ponižni in popustljivi.

Morda postanemo maščevalni. Morda se skrijemo za masko neobčutljivosti.

Morda včasih izrečemo preveč besed. Morda včasih ne tiste, ki bi jo morali.

Morda smo se naučili prisluhniti le lastnemu egu."" CITAT

Morda je res treba oditi, jaz ali pa on.

Nekje se vse konča. Kako se konča, je stvar posameznikove odločitve,

ki jo poskušajmo sprejeti, čeprav boli, povzroča bolečino, kljuva in poraja vprašanja.

Ali vedno izginejo samo moški? Morda zato, ker prej uvidijo, da zadeva takoo ne gre dalje. Da hočejo več in drugače, pa morda ne znajo in ne upajo povedati.

Čeprav iskreno povedano nezimerno cenim tiste, ki znajo reči iz oči v oči, konec je, verjemi, bolje je tako, za oba. Zmoremo?

Naj iz nas govori ljubezen namesto užaljenosti…

Evo Joana, še ena ideja, kaj te je lahko doletelo. Si srečala enga tako imenovanega zapeljivca, ki jih je danes kot listja in trave. Tak folk ima paničen strah pred zavrnitvijo, zato potem ko jim uspe koga osvojiti hitro zbrišejo. Gre za zelo slabo samopodobo, zavestno ali podzavestno - v smislu: kako bi pa mene lahko imel kdo rad, ker sem tak in tak...Potem si pa nafilajo ego, ker jih zapeljana oseba hoče nazaj in išče...

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Tak folk ima paničen strah pred zavrnitvijo, zato potem ko jim uspe koga osvojiti hitro zbrišejo. Gre za zelo slabo samopodobo, zavestno ali podzavestno - v smislu: kako bi pa mene lahko imel kdo rad, ker sem tak in tak...Potem si pa nafilajo ego, ker jih zapeljana oseba hoče nazaj in išče...

Lepo si tole napisal........čeprav si je lahko še tako nafilal Ego, a misliš, da je vse tako na izy.....zanj xrolleyesx

Evo Joana, še ena ideja, kaj te je lahko doletelo. Si srečala enga tako imenovanega zapeljivca, ki jih je danes kot listja in trave. Tak folk ima paničen strah pred zavrnitvijo, zato potem ko jim uspe koga osvojiti hitro zbrišejo. Gre za zelo slabo samopodobo, zavestno ali podzavestno - v smislu: kako bi pa mene lahko imel kdo rad, ker sem tak in tak...Potem si pa nafilajo ego, ker jih zapeljana oseba hoče nazaj in išče...

Mogoče!

Izgleda samo, da se tako početje ne omejuje na starost. Mislila bi namreč, da bodo ljudje, ko dosežejo neko starost, ravnali drugače, če ne zaradi drugega pa zato, ker naj bi samozavest človeku rasla z leti zaradi izkušenj, ki jih pridobiva. x?x x?x

Verjetno to ne velja za vse.

Lepo si tole napisal........čeprav si je lahko še tako nafilal Ego, a misliš, da je vse tako na izy.....zanj xrolleyesx

Ne verjamem, da je tak način za kogarkoli easy.

Mogoče!

Izgleda samo, da se tako početje ne omejuje na starost. Mislila bi namreč, da bodo ljudje, ko dosežejo neko starost, ravnali drugače, če ne zaradi drugega pa zato, ker naj bi samozavest človeku rasla z leti zaradi izkušenj, ki jih pridobiva. x?x x?x

Verjetno to ne velja za vse.

Ja, starost na to nimas odločilnega vpliva. Baje je Freud, al pa mogoče kdo drug, sem pozabil, izjavil, da se čustveni razvoj modernega človeka ustavi tam pti 14 letih.

Ja, za vse pa ne velja.

Ali vedno izginejo samo moški? Morda zato, ker prej uvidijo, da zadeva takoo ne gre dalje. Da hočejo več in drugače, pa morda ne znajo in ne upajo povedati.

Čeprav iskreno povedano nezimerno cenim tiste, ki znajo reči iz oči v oči, konec je, verjemi, bolje je tako, za oba. Zmoremo?

Naj iz nas govori ljubezen namesto užaljenosti…

Tvoj zadni stavek mi je všeč AUDENTE, samo vem, da je velikokrat težko, da govori iz nas ljubezen kadar smo užaljeni.

Mislim, da ne izginejo vedno samo moški...je pa po moje res, da večkrat žeska še kr vstraja, čeprav vidi, da vsa stvar nikamor več ne pelje.

Tudi jaz cenim tiste, ki znajo reči iz oči v oči, povedati, da pač tako ne gre dalje in da je bolje, da se konča tu in sedaj, ampak veliko ljudi tega ne zmore. Velikokrat se sprašujem zakaj je tako...ali je res tako težko nekomu rečti, da pač ne vidiš skupne prihodnost, mogoče zato, ker se nekateri bojijo reakcije...jst sem imela prijatelja, ki pa je želel nekaj več ampak sem mu takoj povedala, da ga vidim samo kot prijatelja in da ni možnosti, da bi med nama bilo kaj več...tip je nato prekinil vse stike z mano in čeprav mi je blo hudo, da sem zgubila prijatelja vem, da sem storila prav, da sem takoj povedala kako in kaj, saj nihče od naju nebi imel kaj od tega, da bi ga zavajala, da bi mu dajala neko lažno upanje, da bi se pretvarjala...ali je res tako težko rečt bobu bob...

Tvoj zadni stavek mi je všeč AUDENTE, samo vem, da je velikokrat težko, da govori iz nas ljubezen kadar smo užaljeni. x:)x

Mislim da tud zenske lahko odidemo brez besed oz. taka odlocitev ni pogojena s spolom temvec s karakterjem, odnosom do nas samih in seveda drugih....razlogov zakaj se to zgodi pa je ogromno, ve jih/ga pa samo tisti ki je to naredil/a....

sem imela podobne izkušnje....

ko se ti kar na1x ne javi več....en čas ga kličeš,mu pišeš..

ker neveš kaj je...pol pa se tudi tebi zdi da rataš vsiljiv in

niti ti njemu ne pišeš več...

moje mnenje je tudi da neve kaj hoče...prvo je trdno prepričan

v nekaj kar hoče...pol pa (nevem) mogoče začne dvomit vase,

ali je res to tisto kar si želi....ali se kej ustraši...kej boji...

js si tega tudi ne znam razložit....te nenadne spremembe...

in nevem zakaj bi bila tukaj "ženska" kriva,če je on tisti ki

se odmakne od nje...mogoče bo čas pokazal kej...

mogoče pa tudi ne...zna bit pa precej zoprna zadevca... xrolleyesx :C:

¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤

*sem sla zdaj pa se v tole temo, ta je tud zanimiva. x:)x :palec:

Nisme prebrala vseh odgovorov, sam preletela in se ustavila ob triplovem, ki je najboljsi priblizek temu, kar sama menim.

Očitne sta dve zadeve. Al se je tip ustrašu svojih čustev, al pa tvoje reakcije niso ble prčakvane in se je zato pobral. V obeh primerih je pussy! xrolleyesx

Opravka maš z bedakom. Se nimaš kej ment z njim, ti je njegov odnos že dost povedu. Move on. On je past, tebe pa zanima future. :palec:

xyesx :palec:

Moznih je torej vec razlogov.

V nobenem primeru pa nima smisla silt pol tega.

ne zarad kakega ponosa al pa tega, pac pa, preprosto, prvic zato, ker ocitno no use, drugic pa, ce ti je vsec oz. ga mas rad/a, mors sprejemat njegove odlocitve.

In sama ne bi hotla bit s tipom, k on noce bit z mano.

("Ne prizadevajte si prezivljati casa s tistimi, ki si svojega ne prizadevajo prezivljati z vami" - Marquez)

Plus da s takim odnosom ti je res vse povedal.

pa ceprav je velika verjetnost, da se je ustrasil morda ne le tebe, pac pa svojih custev.

seveda pa je mozno tud kaj druzga, kar recimo Mantis pravi in se kdo drug (kot sem rekla, nisem vsega brala).

Itak pa se lohk pogovarjamo splosneje, torej lohk razsirimo ta predmet debate - tko da morda ne bo vse nate konkretno letel, saj tega je dost, to se pogosto dogaja.

Men ni se noben kar tkole pobegnil x:px, pac pa so tud kateri bezhal. Vcas sem bla blazno zalostna zarad njihove hladnosti, pa so me kasnej presenetil pa mi povedal cez 10 let, da so se tedaj cist zaljubil! :eek: xrolleyesx

Bedast.

ampak OK, tko so se odlocil (*in je blo to ze prav, ker ce zdaj recimo na kakega takega pomislim x:o)x x:Dx x:px xcivx).....

... kajti moski ZMOREJO naredit zavestni preklop na mental.

Docim zenskam nam je pa to tezje.

x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...