Skoči na vsebino

...moških, ki nenadoma izginejo?

joana

Recommended Posts

• Komentarji 514
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Moznih je torej vec razlogov.

V nobenem primeru pa nima smisla silt pol tega.

ne zarad kakega ponosa al pa tega, pac pa, preprosto, prvic zato, ker ocitno no use, drugic pa, ce ti je vsec oz. ga mas rad/a, mors sprejemat njegove odlocitve.

In sama ne bi hotla bit s tipom, k on noce bit z mano.

("Ne prizadevajte si prezivljati casa s tistimi, ki si svojega ne prizadevajo prezivljati z vami" - Marquez)

Plus da s takim odnosom ti je res vse povedal.

pa ceprav je velika verjetnost, da se je ustrasil morda ne le tebe, pac pa svojih custev.

seveda pa je mozno tud kaj druzga, kar recimo Mantis pravi in se kdo drug (kot sem rekla, nisem vsega <podrobno> brala).

Itak pa se lohk pogovarjamo splosneje, torej lohk razsirimo ta predmet debate - tko da morda ne bo vse nate konkretno letel, saj tega je dost, to se pogosto dogaja.

Men ni se noben kar tkole pobegnil x:px, pac pa so tud kateri bezhal. Vcas sem bla blazno zalostna zarad njihove hladnosti, pa so me kasnej presenetil pa mi povedal cez 10 let, da so se tedaj cist zaljubil! :eek: xrolleyesx

Bedast.

ampak OK, tko so se odlocil (*in je blo to ze prav, ker ce zdaj recimo na kakega takega pomislim x:o)x x:Dx x:px xcivx).....

... kajti moski ZMOREJO naredit zavestni preklop na mental.

Docim zenskam nam je pa to tezje.

x:)x

Marsa.............dober napišeš, svaka čast......da pa ob vsem še tako čutiš :palec: pol pa sploh

Deli na socialnih omrežjih

a ni zanimivo, da samo ženske pišemo o podobnih izkušnjah?

Le kako na to gledajo moški? No saj Ante je že nekaj napisal..pa vseeno.

A si nobeden ne upa povedat na glas, da mu je bilo full hudo in da je ravno tako :C: :C: :C: :C:

Js se upam. x:Dx Je res :C: ko nekdo kar gre ko že obstaja neka vez.

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

ja, no, ZDAJ tko cutim, Audente. xDDx

ko se ranim, mene prav tko boli, sam pol, ko si pa pomagam, pa pac vem, kaj deluje, kaj pomaga, za nazaj je torej lazje govort.

ko si pa v tem, pa razlicno jemljemo. kot mamo razlicen prag bolecine (jaz mam za psihicno vecjega kot za fizicno, recimo. jaz sam CUTIM, v bistvu v sreci sem lohk cist isto nesrecna... nimam locenih zlo teh dveh pojmov. v absolutnem nekak bolj gledam sve skupaj... tezko razlozit...)

ampak sem kar taka, ja. jaz mocno dozivljam, kar je sicer lohk schtraufenpacht, sam pol dam ven tedaj, ko je. ko dogaja. nic ne zatiram v sebi in tko.. xyesx se pa pol nic ne pase vec po meni to.. ker sem obdelala. reseno. zbogom in hvala za vse ribe. x:)x

torej: ker tko intenzivno dozivljam, pol zlahka odrezem. ni to, da bi se morala prav matrat ali da bi slo za ponos in te scene.

Preprosto me ne zanima vec.

Pa se nekaj: jaz se palim, ce sem magnet, lohk sam na magnet. magnet se ne pali na beton. x:)x

tko da, mene tip, ki ga ne zanimam, v bistvu sploh ne more zanimat.

je pa najbrz, ce tip preprosto pobegne, se ne javi in tko, to tezko/se velik tezje sprejet, jasno.

mal tud zarad ega, to si je pac treba priznat.

drugo so pricakovanja (ki jih, ce mas takle z nekom, mal pac jasno imas).

Tko da, to je mal drugacna situacija pol...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

in zakaj to potem tako težko priznamo?

Zakaj odidemo...........in ne pogledamo resnici v oči?

Dans mal utrujam, full mi je bed :C:

Oditi je najbrž za marsikoga še tmerja lažje, kot priznati, da ne ve kaj hoče, pa da se je zmotu. Skratka potrebno je nekomu povedati, da je zamenljiv. To pa ni lih tok lahko. Po moje.

v bistvu bi na najkrajsi nacin in najbolj banalen, lohk rekl, da nima jajc.

je pa res tud to, da se tipi bojijo scen in histerije, pa tako mislijo, da se bodo tako temu izognili (in si pogosto prisluzijo se vec scen in hujse x:px)...

stekam pa tud to, da te, ce se ti kaj tacga zgodi, preprosto zanima VZROK in da mal pac moras vrtat po tem in se sprasevat.

mene bi ze zarad psiholoskega, radovednega vidika.

bi mi tud ego ranil najbrz, sam to je pa glih motivacija, da se sestavis.

ker bi si najbrz rekla: halo??? ma daj, fak off, odjebi pol.

Pol mas v bistvu kar sebe rajs, ko postekas, kdo v bistvu si, vidis svoje kvalitete, ki pa jih oni ne ceni, recimo.

Audente, nc bit slabe, kar sestavi se, saj si pozitivka, itak bo pa ze jutr boljs. xyesx xcrossfingx (me lohk za besedo lovis x;)x)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Del clanka, ki ti bo morda pomagal odgovoriti na tvoej vprasanje:

Duhovna družina

Danes želimo spregovoriti o nečem, o čemer še nismo govorili, kajti realnost je, da ste vstopili z višjim namenom. Vstopili ste z raznimi idejami »Kaj bi se zgodilo, če...?« in veliko »Kaj če-jev..?« »Kaj, če pridem do te točke ali tiste točke? Kaj če se človeštvo odloči, da nadaljuje z igro na planetu zemlja? Kaj, če se odločimo, da aktiviramo človeško Plan B pogodbo?« Kaj, če se odločite, da raztegnete neizogiben konec zemlje? Ta seznam 'kaj če' se nadaljuje. In tukaj ste. Kot rezultat tega so se na vašem planetu rodili indigo in kristalni otroci. Na novo oblikujejo vse, kar si zamislite. Tukaj so, da so-obstajajo na hitro razvijajočem planetu, da stabilizirajo transformacijo. Prenavljajo celotno genezo zemlje. Napreduješ, in vendar je bila tančica zelo debela, ko si rekel »počutim se, kot da sem čisto sam. Čutim, kot da nihče ne verjame, kdo v resnici sem. Počutim se, kot da sem edini tod naokoli, ki ima to energijo.« Nato se povežeš z duhovno družino, kar razsvetli tvojo dušo. Takrat mnogi od vas pomislite, da si želite najti skupnost, kjer bi vsi lahko živeli skupaj. Kakorkoli, brez omahovanja vam povemo, da bi drug drugega spravili ob živce. Nikoli ne bi delovalo, zato niti ne razmišljajte o tem. Hitro bi šli drug drugemu na živce, kajti dejstvo je, da ste vsi prišli s podobnim vtiskom. Te podobnosti povzročajo, kot bi se dva magneta privlačila in se skušate potegniti skupaj, v resnici pa se želite potegniti narazen. Reakcija vlečenja narazen je, ker ima ta za opraviti delo tu, medtem, ko naj bi drugi opravil delo tam. Zato spoštujte to. Vsake toliko pridita skupaj, da razbremenita svoja magneta in, da se na novo povežeta s svojo duhovno družino. Vedite, da ne gre za to, da bi našli kraj, kjer bi vsak dan živeli, pač pa za to, da stopate naprej, opravljate svoje delo in včasih doživljate težka čustva.

Pozdravljeni!

Imam problem, ...

vecni problem med moskim in zensko: moski niso dovolj jang in zenske ne dovolj jin. :sori:

Z drugimi besedami povedano ne ve kaj bi rad. x:Dx

Če ti je nekdo res všeč in čutiš nekaj do te osebe ne boš igral...pa naj bo to ženska ali moški. Pa jst zase vem, da se nisem začela obnašat kot slepa kura in in mislim, da se tudi joana ni obnašala tako...in tudi večina žensk se ne obnaša tko. Tipi ste pač taki, ko vidite, da bi nekje lahko nekaj blo, se vstrašite...date rep med noge in pobegnete. x:Dx

neglede ali imas prav ali ne (se nism tolk dalec spuscal, da bi sodil) mi je full dobr tvoj post! x^x :palec:

Ne preseneca te, da sem nesramna? Pa ves, da te nisme hotela prizadet, sicer pa pravis, da ni nic hudega. In zakaj te ne preseneca? Si navajena, da so nesramni do tebe? Zakaj pa so ?

Si hotela rečt, da nekje vmes, med vsemi temi odgovori, torej tudi mojimi, da je resnica? Zakaj pa se tako nesigurno izrazas? Pol pa povej, kaj, ne pa nekje vmes. Noces si priznat, da je nekaj celo mojega res, zato pa pravis, da bo resnica nekje vmes... ampak kera resnica, pa se tukaj ne zjasnis.

Pred tem si mi v svojem prejsnjem postu odpisala, da se iz mojega posta nisi nicesar naucila o odnosih, a zdajle si to s tistim citiranim stavkom zgoraj zanikala : torej nekaj JE res, ali pa nekje vmes je nekaj res...od lastne nesigurnosti ne upas rečt, da JE, zato pravis, da BO res...

Čim pa nekaj JE oz. BO res (kar je eno in isto,le da noces prevec tega poudarit, pa hoces izpasti neulovljiva in nedokoncna v svojem zmuzljivme prepricanju), pa to pomeni, da si vendarle tudi od mene nekaj izvedela. Ceprav si takoj v zacetku prej zanikala ces da se od mene nic nisi naucila o odnosih

Zdaj vidis, kako zelo si nesigurna in nejasna v svojem komuniciranju, kar pomeni, da tudi v razmisljanju, kar pomeni da tudi v zivljenju : kakrsne so nase misli, taksne stvari se nam realizirajo : ce so misli nejasne, pac ni nic.

Ker si tako nejasna, se odlocas v zivljenju samo za nejasne osebe, ki v tebi zbujajo nesigurnost, ker ti se pac, neolodcna kot si, ne mors konkretno odlocat, zato gres v druzbo s takimi, pri katerih ne ves, pri cem si, ker predvsem tukaj v taksnih situacijah lahko sebe zivis, kakrsna si - mutibarična - potem pa ni cudno, da se tudi v realiziranih dejanjih vse skup izjalovi. Iz tvojih odgovorov se lahko to vidi, kaksno je tvoje zivljenje.

In da se vrnem k tipu : je "kriv" veliko manj! Sem ti dokazala tvojo nesugurno komunikacijo in pri celem letu spoznavanja mu je pac dokurč*** in ni mogel vec. Ker se o nicemer ne zjasnis, rada se igras igro macke in misi, za norca pa se ni vec mogel pustit, ker še tako prijaznemu fantu enkrat zivcev zmanjka. Zdaj sem pa bla spet nesramna xrolleyesx

zdaj pa hitro vse priznaj x:Dx

Kaj hudica, a s temle si hodla po gostilnah, ceprav se je slutilo, da je nor nate, medtem ko si bila še s svojim fantom, vmes?? Pred enim letom si spoznala tegale, ki te je dal na ignor...pred pol leta sele pa si sla s fantom narazen?? Pa kaksna je to olika postenje pa zvestoba pa morala! Nastavljala si se temule, namesto da gledas samo svojeg fanta. Danasnja mladina xrolleyesx :vragec:

Ojla vsem!

Vem samo to, da se bo prej ali slej pokazalo, kaj je bilo. Lajf je še dolg x:Dx :vragec:

Se strinjam joana, vedno se prej ali slej pokaže zakaj je blo tako kot je bilo. x:)x

Mnogi ljudje imajo oči, ki ne vidijo, ušesa, ki ne slišijo in jezik, ki ne zna molčati.

bol star bol nor x:Dx

bol star bol pameten,,,

ce je decva fuc,,,

se dam kr ugrabit taprvi k gre mim,,,

ne ne, nisem tega jaz storila. x:Dx

ampak sem jaz, free.

macona, ni mi pobegnil, si mors mislit (sem jaz njemu). xDDx x:Dx

Picasso

:inocent: :O: :sori:

hudo tko ku gledam se kr prepoznam... mislm sem se prepoznal v nekih preteklih dejanjih mislim hudo, sam to sem menda že rekel, to hudo in ni fajn da se to ponavlja, ah grem se posut s pepelom, zdele me je pa apetit minil, kako le si predstavljam da bi ga sploh imel tak sajast.

Pismu, če si to kdaj počel, pa vsaj zdaj psssst, pa na drug način naprej. x;)x

jaz imam eno resno vprašanje za tipe v tej temi :

zakaj tip kliče bivšo žensko s tujih telefonov (ne pove ništa, sam poslusa par minut, potem prekine), ji piše sms, da jo ful pogreša in bla, bla, bla...

v čem je fora?

http://waltm.net/mermaid.gif

Oditi je najbrž za marsikoga še tmerja lažje, kot priznati, da ne ve kaj hoče, pa da se je zmotu. Skratka potrebno je nekomu povedati, da je zamenljiv. To pa ni lih tok lahko. Po moje.

ja točno to je to....oditi je lažje kot priznati :

*zmoto

*ljubezen

*čustva

*priznati pred sabo in drugimi, da je tako super

tko pa zviz...in .....ma saj nima smisla...........Jutr bo boljš, a ne Marsa?

Ta teden ni naklonjen levom in škorpijam....grem jaz gledat Piramido in navijat za mojga simpatičnega..............ja njega x:px

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...