Skoči na vsebino

...moških, ki nenadoma izginejo?

joana

Recommended Posts

sicer sem pa sama poznam 2 takšna tipa, ki svojo bivso kliceta na podoben way..

-enega sem potem po težkih mukah prepričala, da ji je s svojega telefona poslal sms (sicer ga je potem skenslala, ampk nije bitno),

- drug pa --> primerek zase. čisto impulzivno ravnanje. najbrž bi z njo kaj imel - sam vsega skup ne more spraviti niti skup. podre mu notranji mir - že njen glas (kaj sele več..). in roko na srce - mal pa ze paše, mal ti dvigne pulz..

to so moje ugotovitve; oba sta na odgovor zakaj to delata rekla "da ne vesta"

bi,,,pa ne ve ce bo dobil,,,

a sex, ali kaj? a brez sexa pa ni nič?! a se z mano ne da druge zanimive stvari "poceti" ali kako sat? ali drugo sploh ni bitno?

http://waltm.net/mermaid.gif
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 514
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Povsem normalno. Načeloma ljudem, za katere se mi dozdeva, da bi mi lahko postali všeč (in bi si želela z njimi daljšega razmerja), tega ne dajem vedet, dokler v to nisem povsem prepričana.

In če se izkaže, da niso to, kar sem pričakovala (ali upala), se lahko umaknem, ne da bi jim bilo treba karkoli pojasnjevat. Ker jim tudi nisem ničesar obljubljala ...

V tem primeru pa to razumem. Tako storim tudi jaz. Problem je, če nekomu ohranjaš neke upe, potem pa izpuhtiš. Se opravičujem, očitno sem narobe razumela, kar si hotela povedat.

sorry Joana, sem šele zdaj videla, da je bil mogoče malo preveč pozoren do tebe (nisem natančno več zadnjih postov s prve strani brala, na začetku pa to ni tako izpostavljeno). xnckrivx

bela vrtnica, priporočam v branje cankarjevo dolino šentflorjansko ...

Sprejeto! x:)x

Dolina Šentflorjanska :palec: :palec: :palec:

No takole. Obljubila sem, da poročam. xracx

S temle mladeničem sva danes uspela razčistiti najin nedorečen (in še ne začet) odnos.

Menda se mi ni oglašal na klice... ker me ni hotel prizadeti. x:Dx

Dogovorila sva se, da nisva za skupaj, ker je on nekoliko premiren zame in jaz nekoliko preveč "divja" in neobičajno razmišljajoča zanj.

Ostala bova prijatelja.

Hvala vsem, ki ste se tako angažirali v tej temi.

Sedaj lahko preverite, kdo je imel prav x:Dx x:Dx

Zdi se mi, da je bil dejansko pussy, ker si je upal odgovoriti šele na mejl. Sicer pa glavno, da je. Intelektualci dejansko nimamo miru, dokler ne VEMO.

Sedaj ga imam! Mir namreč. V sebi in sicer xyesx

Ajmo dalje za iste pare! :palec:

Pozdravljeni!

Imam problem, ki sem ga že potisnila na stranski tir, pa me je začel ponovno moriti, kot se to rado zgodi.

Pred približno enim letom sem se spoznala z nekim moškim. Najprej mi je bila njegova pozornost kar malo odveč, ker sem imela polno glavo drugih skrbi, čeprav je bil zelo simpatičen, pozoren, lahko bi celo rekla ljubeč.

Začel me je neverjetno okupirati. klical me je dvakrat na dan, zvečer sva obvezno presedela tri ure na "kavi" in klepetala. Postajal mi je vedno bolj všeč tudi telesno. Prav vsi občutki, ki se mi zgodijo tako zelo redko. Tisti pravi :2src: .

Potem se je nenadoma spremenil. 100%. Nič več ni poklical, na pijačo nisva šla več. Enkrat sem ga še, vsa presenečena, spravila ven, da bi mi pojasnil kje je vzrok take spremembe. Zanimivo, da je bil tak kot prej in me je zato "uspaval", da bo spet vse tako kot je bilo prej, da ni bilo nič narobe in za njegov molk ni razloga nikjer drugje kot v "moji glavi". Da sem si samo domišljala, da bi bilo kaj narobe.

Potem je pa resnično izginil. Če ga pokličem se mi ne oglasi, nazaj ne pokliče, ne odgovarja na mejle in ne na SMS-je. x?x x?x x?x

Imam opravka z bedakom?

x?x x?x x?x

Zakaj do tega pride? Mogoče to vedo bolje moški?

In še najboljše vprašanje: kaj naj naredim?

Pustim vse pri miru, vem, vendar je to težko, ker vedno rada stvari dorečem, preden jih opustim in grem naprej.

Help!!!

Lep večer vam želim!

Čauč

uuuu ja, poznam ta primer,nezanimivo je postalo ko si se kao dokončno predalam, mislim da ne ve kaj bi sam s seboj,

jaz sem rešla primer tako, sicer ni bil enak, ampak podoben, poslala sporočilo ker drugače ni šlo, da je zda za res konec, da vidim da tako ne gre in da ga ne potrebujem več. takoj naslednji dan me ej 10 krat klical,sam ne se dat, bodi ti ti, ker taki te ni vreden;)

:palec: Če sm jst to prov razumela, ti je prek maila razložu kaj je "narobe", tko da dvomim da bosta prjatala, zdej mu bo se tezi teb pred oči stopit.

Drgac pa :palec: :palec: :palec: ,sam da si najdla svoj mir.

Res je, da ni neposreden, ampak mislim, da mu je odleglo, ker je sploh to storil. Zdi se mi, da se bova mogoče sedaj lahko šele res sproščeno pogovarjala. Čeprav obstaja problem fizične privlačnost. Zato bo mogoče bolje, da se sploh ne vidiva več, ker bi sicer lahko kaj hitro dala na laž tole o "samo prijateljstvu".

Kar se tega tiče delava narobe, ker si ne privoščiva vsaj kakšne x:Ix zadeve, ampak vse tako kaže, da hočeva oba ostati "svetnika" in iskat samo resno zvezo. Kot že rečeno, on je preveč urejen zame, jaz pa preveč :bomb: zanj. Sedaj mi je prišlo na misel... tipična značaja "Scarlet in Ashley" :o|o: x:o)x :o|o: (Gone with the wind) Čeprav se jaz trudim brzdati svoj "temper". Evo, če bi Scarlet in Ashley takole dorekla stvari, bi se film čist drgač končal. x:o)x

Ne glede na to, kako se bodo stvari obrnile, sem sedaj resnično našla svoj mir, kakor si napisala. Vsaka inteligentna oseba običajno ne najde miru, dokler ne dobi "zato" na svoj "zakaj".

Tako je v tem primeru, v kakšnem drugem bi mogoče ravnala povsem drugače in bi mi bilo vseeno ali kdaj dorečeva stvari ali ne. Običajno do vsakega človeka oblikujemo drugačen pristop na podlagi njegovega značaja, pristopa k stvari, vpliva, ki ga ima na nas (ali nima x:)x )...

No, sedaj se bom malo ozrla okoli sebe, kje je tisti, ki bi bil x?x pravi zame:

http://img.nesteklikk.no/2006-24/99335.jpg x:Dx x:Dx x:Dx

(popravljeno)
tipi nikol ne zbežimo x:px ... se le umaknemo, ker ja, včasih nas lahko mal panika zgrab...

ampak, to nas tud mine, če smo do punce čutili nekaj globljega...

moje izkušnje x:o)x punca mi je bila všeč, še posebno tista nedosegljiva in newem zakaj, sem jo moral dobit... najprej spogledovanje, mal pogovorčkov in že je bila vsa mehka... takrat me je pa udarlo spoznanje, da je vse kar me vleče do te punce telesna privlačnost in nič ljubezni, iskrce, ona pa je hotela bit z mano na vsak način...no po tem spoznanju sem tud jst stisnu rep med noge... :o|o:

ni kej, sm reva x:o)x

xsrcx

Saj ni to, da si reva če stisneš rep med noge. Saj meni tudi ni za bit z vsakim. Stvar je v tem, da je zelo lepo, če smo sposobni človeku povedat, da iz tega ali onega razloga nismo pripravljeni biti z njim, ne pa da izpuhtimo in se delamo, kakor da nismo do njega nikoli čutili ničesar, čeprav je bilo očitno nasprotno.

Zakaj pa si stisnu rep med noge? Saj ni nujno, da te je ona imela rada. Lahko, da je tudi njo nate priklenila telesna privlačnost in v tem primeru bi se imela lahko odlično, če bi se znala pogovoriti.

Kako to, da si raje pobegnil? x?x x;)x

Popravljeno -> joana

no tole razmišljanje mi je pa všeč x:Dx x:Dx

res bi nama lohk blo lepo... to sem drugače tudi imel v mislih, ampak se je vse podrlo ko je rekla : Ljubim te... :eek: ooooooooo :O: :O: :O: tist je blo pa kot bi me z mrzlo vodo polil...šok...

in kaj nj pol...no, da sm rep stisnu med noge- tole sm pa mal drgač mislu... poklicu sm jo nasledn dan in ji razložu, da gre prehitr in da nism pripravlen in ves dru šit...čist jo je strlo...mene pa še bolj, zarad nje :ermm:

xsrcx

No pa saj to je povsem fer od tebe. Tako se dela s temi stvarmi in čustvi. Pošteno je, to hočem reči. To ni stisniti rep med noge.

V bistvu si precejšen frajer, ne ravno strahopetec in tvoji odzivi so na mestu. :palec: :palec: :palec:

ne mi laskat... punci sm srce stru... :sori:

sva pa vsaj razčistla tako, da je dons OK x:)x

Če pohvalim tvoje reakcije še ne pomeni, da ti laskam. Pa tudi na to, da si ji srce strl, ni treba biti tako (prikrito) ponosen. Saj ga nisi nalašč, ali...?

Če še živi, potem je z njo vse dobro. Bo že spoznala, ko pride čas, da je bilo to nujno, da je sedaj z najčudovitejšim moškim na svetu. Če se ne bi tako zgodilo, bi bila s tabo x;)x x:Dx .

Vse se zgodi tako, da je prav.

Najbrž se je ustrašil,... ko je videl, da mu je uspelo,... mah ne vem, tipi se včasih res čudno obnašajo. Sam je pa res, da se včasih zadeva obrne. Npr. najprej si tipu všeč,... pol pa je pa tip teb,.... ampak men se to še ni zgodl, tko da ne vem komenitrat. Ponavadi je blo tko, da če mi je bil tip všeč, sva ostala skupaj, drugač je blo pa prec konc,... k res ne prenesem tipa v moji okolici, če mi ni všeč, ker če mi ni všeč, me tolk odbija, da še govort ne morem z njim in to je tako očitno, da tip misli, da se s steno pogovarja x:Dx

Ja itak,... Sam jest pa že tolk razumem tipe, da vem kaj res mislijo in kaj ne,... zato sm pa mela do sedaj sam 2 resna tipa,... razni kvazi tipi, pri meni odpadejo prvi dan,... sej zato sem pa brez, ker takih res ne prenesem.

Ne, nimam nobenga, zadnji je bil ta moj tip, od takrat pa ni blo nobenga. Ljubimcev ne prenesem, ker hočem celga tipa, z dušo in telesom, ker sem enostavno preveč občutljiva ženska, da bi lahko privoščila polovičarstvo.

xrolleyesx

A ti sploh koga preneseš na tem planetu?

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

xrolleyesx

A ti sploh koga preneseš na tem planetu?

Ja, vse, ki majo IQ>=100 x:Dx

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

No pa saj to je povsem fer od tebe. Tako se dela s temi stvarmi in čustvi. Pošteno je, to hočem reči. To ni stisniti rep med noge.

V bistvu si precejšen frajer, ne ravno strahopetec in tvoji odzivi so na mestu. :palec: :palec: :palec:

:palec: xyesx

Če pohvalim tvoje reakcije še ne pomeni, da ti laskam. Pa tudi na to, da si ji srce strl, ni treba biti tako (prikrito) ponosen. Saj ga nisi nalašč, ali...?

Če še živi, potem je z njo vse dobro.

x8Dx xDDx :palec:

(*pametna baba, tale Joana x;)x)

*

a tko zahtevna si ti, Vrtnica? celga tipa, z duso in telesom! x:Ox x;)x

tipom se po mojem slis grozn. x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

a zato k vse zamujajo, uboscki? x:px x;)x

joj kako se morjo pocutit babe, k jim deci zviznejo na poroki oz. se ne pojavijo, kot je v filmih kaksnih. :sori:

boge.

to pa je res blazotna klofuta za ego in za vse kar je moznega.

uhhh. tle bi pa se jaz tezko bla stoicna. x:px

ne vem kaj bi nardila.

sam mislm da bi zhur. x:Dx x:px x;)x xcivx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Reveži po duši, srcu in zavesti........ x:Ix

Ker ne pogledajo resnici v oči, ker je beseda Oprosti, pretežka in predolga.......

Ker mislijo, da z begom rešijo zadevo, ne vedo pa , da se vse vrne v še večji meri, na drugačen način.....

Ker lažejo sebi, predvsem sebi, ker nasprotni strani itak ne rečejo nič..........

Nič ne bo žura, ker nima smisla.......resno me pa ma prevalit krivdo čez rob :O:

Ampak ne , naj govori ljubezen, a ne ....pa sprejeti tako kot je x^x x^x x:px

ja seveda, potlacitev ali beg ni dobra resitev.

Potlacitev povzroca stres in jezo nase, beg pa v bistvu prav tako in v obeh primerih skoraj gotovo dobis kasneje spet test, podoben, pac seveda mal tezji najbrz. x:)x

"Vsak kraj, kamor bos morda pobegnil, bo podoben kraju, od koder si pobegnil." xDDx

Picasso

ja sam to se enim ne da dopovedat :vio:

ops! v tem grmu pa tici tale zajc tvoj. x;)x

(*vidim namrec, da mas drugacno energijo, nekaj se ti dogaja... ...)

Nikogar ne mors prsilt, da bo kaj psotekal in vsakdo lahko posteka nekaj sam ko se mu dogaja in ce razumsko nekaj stekamo, ni nic.

nihce tud ni na tisti stopnji svojega razvoja, ki jo mi zelimo zanj. on je pac tam. tolk pa tolk begov bo morda se moral dat skoz, da bo postekal. skoda. k ne ze zdaj, ko si se ti v igri, itak. xDDx sam tko pac je.

mi ne moremo NIKOGAR spremenit. lahko ga, ko sebe, sam ne sme bit pa to namen/cilj/motivacija/plan. in to je catch xy. x:)x

mora bit notranje. in ne z manipuliranjem. aha, ce bom to, pol bo pa on mogoce.....

to ni pravi nacin.

ce sprejmes, sprejmes tud njegovo odlocitev, pa ceprav te boli.

ker glej: nekoga mroda lahko prisilis, da BO s tabo,

Niakor pa ga ne mroes prisilit v to, da bo HOTEL bit s tabo. xyesx

ker konc koncev - saj gre za ljubezen. in ljubezen noce posedovat, ljubezen nima nobenga opravka z 'imeti', niti ne z 'zheleti', pravzaprav.

In ja, to je tezko. a mish da men ni (blo)? xyesx

tud jaz sem mela tezhnjo po spreminjanju folka in po komandiranju nekaksnem.... tolk blazno prakticna sem hotla bit za vse, nisem pustila toka dogajanja, da bi sam laufal, pac pa sem se stalno vtikala vedno, vsa nepotrpezljiva.

vendar - saj ne gre za lov ali za trgovino ali politiko.

Picasso

"Vsak kraj, kamor bos morda pobegnil, bo podoben kraju, od koder si pobegnil."

point mojega dopovedat, je bil samo v tem stavku :inocent:

Nikogar ne silim v nič in mu ne dopovedujem ničesar.

Sem žalostna, ker ne zna povedat, kaj želi in zakaj beži....

In ker se počutim "razvrednoteno" :inocent:

ops! v tem grmu pa tici tale zajc tvoj. x;)x

(*vidim namrec, da mas drugacno energijo, nekaj se ti dogaja... ...)

Nikogar ne mors prsilt, da bo kaj psotekal in vsakdo lahko posteka nekaj sam ko se mu dogaja in ce razumsko nekaj stekamo, ni nic.

nihce tud ni na tisti stopnji svojega razvoja, ki jo mi zelimo zanj. on je pac tam. tolk pa tolk begov bo morda se moral dat skoz, da bo postekal. skoda. k ne ze zdaj, ko si se ti v igri, itak. xDDx sam tko pac je.

mi ne moremo NIKOGAR spremenit. lahko ga, ko sebe, sam ne sme bit pa to namen/cilj/motivacija/plan. in to je catch xy. x:)x

mora bit notranje. in ne z manipuliranjem. aha, ce bom to, pol bo pa on mogoce.....

to ni pravi nacin.

ce sprejmes, sprejmes tud njegovo odlocitev, pa ceprav te boli.

ker glej: nekoga mroda lahko prisilis, da BO s tabo,

Niakor pa ga ne mroes prisilit v to, da bo HOTEL bit s tabo. xyesx

:eek: pje toto pa ne drži.....

da se da prsilt....rečeš prostor, daj glas, lezi pa tak

če si dober dreser itaK xrolleyesx :vragec: :xx!:

AL PA to kar priporoča Mirza tam v prispevku kak ohraniš partnerski odnos na nivoju

seks, hranjenje pa pranje :sick: :fiju:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

saj vidim, saj to ti pravim, pa cist te stekam, v bistvu.

ne bit zalostna, saj ze vidis, za kaj pa je to dobro zate... kaj bo pa teb prineslo.

Plus: "cas ni ovira, temvec sredstvo za uresnicitev moznega." x:)x

se vedno lohk posteka, po another begu, da si pa ti to.

lohk pa da tebe mine vmes.

ravno to je char - ko ne vemo. x:)x

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...