Audente 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 Oho, gospa so sentimentalni, nostalgični...... ..........fak pa taka gospa razvrednoteni bi bil pravi izraz bemu..........Ne dam se Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
joana 20. november 2006 Avtor Prijavi Deli 20. november 2006 Kaj si misli La Rochefoucauld: Veliko žensk se predaja bolj iz slabosti kot iz strasti, zato imajo navadno več uspeha podjetni moški in ne zaljubljeni DOBRA!!!!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 ne se tko pocutit, Audente ("razvrednotena"), ne si opredelit pocutja zarad enih besed, k oznacujejo morda druge pojme...vesolje jemlje zlo dobesedno vse. misel je energija je moc je manifestacija. Prazna. ce ze. tko kot Luna dons.briga te, ce ne verjames v lunine chirechare. (kao, *taresni* , k "oni pa tega ne...")Luna pac JE.Vpras ribiche. kristof Kolumb je izkoristil mrk, da je zmutil domacine nasilne, da so mu z roke jedl. x!x Pol mi pa naj kdo rece, da Luna 'ne dela'.No v glavnem. Luna je prazna dons. se ni, pravzaprav. torej je NARAVNO, da se clovek tko pocut. ostalo je pa tvoja percepcija.ce mas, poznas svojo vrednost, ti je ne more nihce niti dat, niti ti je vzet, torej te ne more "razvrednotit".to je tako kot s ponizhanjem.Ce govorimo o ljubezni, v ljubezni me ne mores. ker sprejemam, pol je ego, ce se gremo s temi pojmi - ponizhanje pa to.ce pa ni ljubezni, pol me pa itak ne mores ponizhat, ker mi nic ne pomenis. Prazna luna, ja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
joana 20. november 2006 Avtor Prijavi Deli 20. november 2006 mem se zdi, da noben tip ne izgine. vsi se vrnejo, ko začutijo dobro in zdravo energijo.. vsak se usmerja tja, kjer to zazna - tako jaz kot drugi.. vse dobro..Ne nujno dobro in zdravo energijo, ker ni nujno, da so oni zdravi in dobri. Grejo pac tja, kjer jih klice njim enako, oziroma tisto, kar bi radi doziveli. LIKE ATTRACTS LIKE!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 ne se tko pocutit, Audente ("razvrednotena"), ne si opredelit pocutja zarad enih besed, k oznacujejo morda druge pojme...vesolje jemlje zlo dobesedno vse. misel je energija je moc je manifestacija. Prazna. ce ze. tko kot Luna dons.briga te, ce ne verjames v lunine chirechare. (kao, *taresni* , k "oni pa tega ne...")Luna pac JE. Ce govorimo o ljubezni, v ljubezni me ne mores. ker sprejemam, pol je ego, ce se gremo s temi pojmi - ponizhanje pa to.ce pa ni ljubezni, pol me pa itak ne mores ponizhat, ker mi nic ne pomenis. Prazna luna, ja. saj se ne počutim dans več..........v četrtek sem se...tisti trenutek.......ko se je to zgodil, kar se je pol sem si rekla, saj drugač ne zna v petek je šlo iz mene skozi solze dans mam menzes..........konec tedna je pa vikend in jaz sem pomirjena ja ja pa luna je Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 Ne nujno dobro in zdravo energijo, ker ni nujno, da so oni zdravi in dobri. Grejo pac tja, kjer jih klice njim enako, oziroma tisto, kar bi radi doziveli. LIKE ATTRACTS LIKE!!!! joana, itak se strinjam.. ha, ha--> s tem da sem predpostavlala, da je naša (nas forumcev) energija dobra in zdava. v tem kontekstru torej k zdravi energiji... Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
joana 21. november 2006 Avtor Prijavi Deli 21. november 2006 joana, itak se strinjam.. ha, ha--> s tem da sem predpostavlala, da je naša (nas forumcev) energija dobra in zdava. v tem kontekstru torej k zdravi energiji... Ha ha! Bilo bi odlično, če bi bilo vedno tako. No, pa saj to sem tudi jaz mislila, dečko ni uglašen z mano, in jaz ne z njim. Pa to sem vedela že prej. Jaz sproščena, on mal sumničav. Jaz hitra, on previden. Tudi sicer, ne samo v najinem razmerju, v življenju in nasploh.Ampak včasih sem tako mal čudna, da si ful rada mislim: mogoče bi pa šlo. Pa pravzaprav vem sama pri sebi, da zelo zelo verjetno ne bi. Oziroma prve zanesene mesece, kasneje pa bi mi živce požrl s svojim obotavljanjem in razmišljanjem in analiziranjem,... Ne bi se obneslo in vesolje ima vedno prav, da nam ne da skupaj, če nismo za skupaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Ha ha! Bilo bi odlično, če bi bilo vedno tako. No, pa saj to sem tudi jaz mislila, dečko ni uglašen z mano, in jaz ne z njim. Pa to sem vedela že prej. Jaz sproščena, on mal sumničav. Jaz hitra, on previden. Tudi sicer, ne samo v najinem razmerju, v življenju in nasploh.Ampak včasih sem tako mal čudna, da si ful rada mislim: mogoče bi pa šlo. Pa pravzaprav vem sama pri sebi, da zelo zelo verjetno ne bi. Oziroma prve zanesene mesece, kasneje pa bi mi živce požrl s svojim obotavljanjem in razmišljanjem in analiziranjem,... Ne bi se obneslo in vesolje ima vedno prav, da nam ne da skupaj, če nismo za skupaj. JOANA, jaz bi samo to dadala res vso občudovanje tebi, da znaš poštekati, razumeti in dojeti, da si stabilna in usklajena sama s sabo. res, vso občudovanje. malo je takšnih, ki fenomen nesebične ljubezni kdaj sploh doumejo.. Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
joana 22. november 2006 Avtor Prijavi Deli 22. november 2006 JOANA, jaz bi samo to dadala res vso občudovanje tebi, da znaš poštekati, razumeti in dojeti, da si stabilna in usklajena sama s sabo. res, vso občudovanje. malo je takšnih, ki fenomen nesebične ljubezni kdaj sploh doumejo.. Upam, da znam. Včasih se mi zdi, da sem še kar daleč od tega. Ali pa sem sama zato ker štekam? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Razumem, ker tudi sama to počnem Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 Hm....ja sam jaz sem ženska.....se je za zamislt. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 ja, to pa res, ti packa Hvala za kompliment. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Še nekaj morda za to temo.Vsaka pozitivna reakcija na privlačnost se imenuje ljubezen. Pa vsaka navezanost, še tako trivialna in prehodna. Potrebujemo nove besede za takšne občutke. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Še nekaj morda za to temo.Vsaka pozitivna reakcija na privlačnost se imenuje ljubezen. Pa vsaka navezanost, še tako trivialna in prehodna. Potrebujemo nove besede za takšne občutke. Kaj je potem negativna reakcija........na vse? Kako bi to poimenovalx:Dx Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Kaj je potem negativna reakcija........na vse? Kako bi to poimenovalx:DxNegativna rakcija na vse? Tukaj je tudi še prostor za nove besede od pošizditista do fršlokspahunge. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnica 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 ...kaj pa zenske ki nenadoma izginejo? a to obstaja? k mene ma v tem momentu da bi tud kr izginla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica:) 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 No dan je okol, a si ze nazaj? Sam preverjam, da nas nebo prevec skrbel. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnica 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 sej ne mislim iz foruma ampak tko iz razmerja drugac pa hval za skrb Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
joana 29. november 2006 Avtor Prijavi Deli 29. november 2006 Kaj ti brani, da ne "izpuhtiš", če si to želiš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 Tole misel sem danes prebrala: LJUBEZEN"Če se moški umakne, ženska dvomi v njegovo ljubezen.Če se ne umakne, dvomi v svojo ljubezen on."- Dr. John Gray Mar to pomeni, da se umaknejo tisti, ki ljubijo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 Mar to pomeni, da se umaknejo tisti, ki ljubijo Včasih tud, samo, v 95% se umaknejo tisti, ki jim je bilo to samo v zabavo in se naveličajo. Na žalost. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 Včasih tud, samo, v 95% se umaknejo tisti, ki jim je bilo to samo v zabavo in se naveličajo. Na žalost. potem naj se gre tale dr.Gray solit Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 potem naj se gre tale dr.Gray solit K Stanetu ga pošl. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnica 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 mogoce se pa res umaknejo uni k se ustrasjo svojih custev al pa se bojijo pustiti blizu zaradi kaksne slabe izkusnje v preteklosti oz. bolecine... pa se ena kost za glodat: kaj bi si mislili/e o tipu k ti rece: predobra si zame, zasluzis si boljsega.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 Tole misel sem danes prebrala: LJUBEZEN"Če se moški umakne, ženska dvomi v njegovo ljubezen.Če se ne umakne, dvomi v svojo ljubezen on."- Dr. John Gray Mar to pomeni, da se umaknejo tisti, ki ljubijo Too pomeni, da je naravno, da se moski po zacetnem shusu mal umakne: John Gray pravi temu 'umik v votlino'.in dejansko to dost tipov dela in dejansko zhenske tega ne stekamo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.