Skoči na vsebino

...moških, ki nenadoma izginejo?

joana

Recommended Posts

• Komentarji 514
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ne se tko pocutit, Audente ("razvrednotena"), ne si opredelit pocutja zarad enih besed, k oznacujejo morda druge pojme...

vesolje jemlje zlo dobesedno vse. misel je energija je moc je manifestacija.

Prazna. ce ze. tko kot Luna dons.

briga te, ce ne verjames v lunine chirechare. x;)x x:Dx (kao, *taresni* x:px, k "oni pa tega ne...")

Luna pac JE.

Vpras ribiche. x:px

kristof Kolumb je izkoristil mrk, da je zmutil domacine nasilne, da so mu z roke jedl. x!x xyesx

Pol mi pa naj kdo rece, da Luna 'ne dela'.

No v glavnem. Luna je prazna dons. se ni, pravzaprav. torej je NARAVNO, da se clovek tko pocut. xyesx x;)x

ostalo je pa tvoja percepcija.

ce mas, poznas svojo vrednost, ti je ne more nihce niti dat, niti ti je vzet, torej te ne more "razvrednotit".

to je tako kot s ponizhanjem.

Ce govorimo o ljubezni, v ljubezni me ne mores. ker sprejemam, pol je ego, ce se gremo s temi pojmi - ponizhanje pa to.

ce pa ni ljubezni, pol me pa itak ne mores ponizhat, ker mi nic ne pomenis. xyesx xDDx

Prazna luna, ja. xyesx :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

mem se zdi, da noben tip ne izgine. vsi se vrnejo, ko začutijo dobro in zdravo energijo.. vsak se usmerja tja, kjer to zazna - tako jaz kot drugi..

vse dobro..

Ne nujno dobro in zdravo energijo, ker ni nujno, da so oni zdravi in dobri. Grejo pac tja, kjer jih klice njim enako, oziroma tisto, kar bi radi doziveli. LIKE ATTRACTS LIKE!!!!

ne se tko pocutit, Audente ("razvrednotena"), ne si opredelit pocutja zarad enih besed, k oznacujejo morda druge pojme...

vesolje jemlje zlo dobesedno vse. misel je energija je moc je manifestacija.

Prazna. ce ze. tko kot Luna dons.

briga te, ce ne verjames v lunine chirechare. x;)x x:Dx (kao, *taresni* x:px, k "oni pa tega ne...")

Luna pac JE.

Ce govorimo o ljubezni, v ljubezni me ne mores. ker sprejemam, pol je ego, ce se gremo s temi pojmi - ponizhanje pa to.

ce pa ni ljubezni, pol me pa itak ne mores ponizhat, ker mi nic ne pomenis. xyesx xDDx

Prazna luna, ja. xyesx :8):

saj se ne počutim dans več..........v četrtek sem se...tisti trenutek.......ko se je to zgodil, kar se je :eek: pol sem si rekla, saj drugač ne zna :inocent: v petek je šlo iz mene skozi solze dans mam menzes..........konec tedna je pa vikend x:Dx in jaz sem pomirjena x^x

ja ja pa luna je x:px

Ne nujno dobro in zdravo energijo, ker ni nujno, da so oni zdravi in dobri. Grejo pac tja, kjer jih klice njim enako, oziroma tisto, kar bi radi doziveli. LIKE ATTRACTS LIKE!!!!

joana, itak se strinjam.. x:px

ha, ha--> s tem da sem predpostavlala, da je naša (nas forumcev) energija dobra in zdava. x:Xx x:o)x x:Xx x:o)x

v tem kontekstru torej k zdravi energiji...

http://waltm.net/mermaid.gif

joana, itak se strinjam.. x:px

ha, ha--> s tem da sem predpostavlala, da je naša (nas forumcev) energija dobra in zdava. x:Xx x:o)x x:Xx x:o)x

v tem kontekstru torej k zdravi energiji...

Ha ha! Bilo bi odlično, če bi bilo vedno tako. No, pa saj to sem tudi jaz mislila, dečko ni uglašen z mano, in jaz ne z njim. Pa to sem vedela že prej. Jaz sproščena, on mal sumničav. Jaz hitra, on previden. Tudi sicer, ne samo v najinem razmerju, v življenju in nasploh.

Ampak včasih sem tako mal čudna, da si ful rada mislim: mogoče bi pa šlo. Pa pravzaprav vem sama pri sebi, da zelo zelo verjetno ne bi. Oziroma prve zanesene mesece, kasneje pa bi mi živce požrl s svojim obotavljanjem in razmišljanjem in analiziranjem,... x:Dx

Ne bi se obneslo in vesolje ima vedno prav, da nam ne da skupaj, če nismo za skupaj.

Ha ha! Bilo bi odlično, če bi bilo vedno tako. No, pa saj to sem tudi jaz mislila, dečko ni uglašen z mano, in jaz ne z njim. Pa to sem vedela že prej. Jaz sproščena, on mal sumničav. Jaz hitra, on previden. Tudi sicer, ne samo v najinem razmerju, v življenju in nasploh.

Ampak včasih sem tako mal čudna, da si ful rada mislim: mogoče bi pa šlo. Pa pravzaprav vem sama pri sebi, da zelo zelo verjetno ne bi. Oziroma prve zanesene mesece, kasneje pa bi mi živce požrl s svojim obotavljanjem in razmišljanjem in analiziranjem,... x:Dx

Ne bi se obneslo in vesolje ima vedno prav, da nam ne da skupaj, če nismo za skupaj.

JOANA, jaz bi samo to dadala res vso občudovanje tebi, da znaš poštekati, razumeti in dojeti, da si stabilna in usklajena sama s sabo. res, vso občudovanje. malo je takšnih, ki fenomen nesebične ljubezni kdaj sploh doumejo.. :palec:

http://waltm.net/mermaid.gif

JOANA, jaz bi samo to dadala res vso občudovanje tebi, da znaš poštekati, razumeti in dojeti, da si stabilna in usklajena sama s sabo. res, vso občudovanje. malo je takšnih, ki fenomen nesebične ljubezni kdaj sploh doumejo.. :palec:

Upam, da znam. Včasih se mi zdi, da sem še kar daleč od tega. Ali pa sem sama zato ker štekam? x?x x?x x?x x;)x x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Še nekaj morda za to temo.

Vsaka pozitivna reakcija na privlačnost se imenuje ljubezen. Pa vsaka navezanost, še tako trivialna in prehodna. Potrebujemo nove besede za takšne občutke.

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Še nekaj morda za to temo.

Vsaka pozitivna reakcija na privlačnost se imenuje ljubezen. Pa vsaka navezanost, še tako trivialna in prehodna. Potrebujemo nove besede za takšne občutke.

Kaj je potem negativna reakcija........na vse? Kako bi to poimenovalx:Dx

Kaj je potem negativna reakcija........na vse? Kako bi to poimenovalx:Dx

Negativna rakcija na vse? Tukaj je tudi še prostor za nove besede od pošizditista do fršlokspahunge. x;)x

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

mogoce se pa res umaknejo uni k se ustrasjo svojih custev al pa se bojijo pustiti blizu zaradi kaksne slabe izkusnje v preteklosti oz. bolecine...

pa se ena kost za glodat:

kaj bi si mislili/e o tipu k ti rece: predobra si zame, zasluzis si boljsega....

Tole misel sem danes prebrala:

LJUBEZEN

"Če se moški umakne, ženska dvomi v njegovo ljubezen.

Če se ne umakne, dvomi v svojo ljubezen on."- Dr. John Gray

Mar to pomeni, da se umaknejo tisti, ki ljubijo xrolleyesx

Too pomeni, da je naravno, da se moski po zacetnem shusu mal umakne: John Gray pravi temu 'umik v votlino'.

in dejansko to dost tipov dela in dejansko zhenske tega ne stekamo.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...