Skoči na vsebino

...moških, ki nenadoma izginejo?

joana

Recommended Posts

Marsa,

saj jaz čist štekam x:)x

samo mal navžem, da vidim reakcijo. Če se človek prehitro ogreje pa ne vidi prave rešitve ali pa izhoda, se mal umakne, da se stvar ohladi :vio: saj to je tudi z juho tko, ane x:Dx

Važno je, da se dojame in sprejme, ko je NE je Ne in to je treba spoštovat xDDx

Samo, včasih si mal domišljamo, ker ni bilo direktnega Ne, da še traja........ampak že umik in tišina je NE.

Se ti ne tdi x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 514
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

kaj pa vem. x:o)x

vcas ja, vcas pa ne.

odvisno od 'nadaljevanja', ce je. xDDx

ampak se definitivno strinjam, da je ne ne in da je treba to, kot tud drugo, spostovat.

pol pa, ce pa nam to pac ne sede, pa nic, mamo moznost izbire. x:)x

Umik v votlino...: recimo vcas zenske to sicer razumemo, vseen pa hodmo bockat pa klicat pred votlino pa vahtat pa prezhat. x:px

in to ni to.

v bistvu je zlo preprosto: v bistvu si te ne more zazhelet, ce skoz pushash.

Pol pa meni, da bos skoz to pocela (kerakoli pac) pol pa rajs spizdi. x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

A veš, po svoje imaš prav.

Saj po moje so/smo ženske res take, da stalno neki bockamo, ko je treba in ko ni treba.

Pa velikokrat si stvari mal drugač razlagamo. Že en ko ti reče, lepo se imej, pa mislimo vse drugo.

no ne štekam pa ene, k rez s izginejo, pol se spet mal pojavijo.

Samo NE pa ne upajo ali ne znajo rečt.........zmerej je še neki zraven.........nimam časa lai pa delo immam še.....karkoli........... x:Dx x:Dx x:Dx

pa se ena kost za glodat:

kaj bi si mislili/e o tipu k ti rece: predobra si zame, zasluzis si boljsega....

U, tole je pa zelo enostavno.

To so besede tipota, ki je zelo spoštljiv do žensk, sočuten silno, takten. Skratka, ko boš to slišala od tipa, mislm, si lahko zelo počaščena, ker je to zelo lep, celo vzorčen primer, da te on ceni fest in da zanj nisi kar tam ena.

Prevod bi se glasil odvisno od njegovega statusa.

Če je poročen, potem nekako takole:

"Putka moja, odločil sem se za ženo, ker že mal sumi, ali ker sem te kot trofejo že pribil na steno k ostalim, ali ker si dolgocajtna /zeeeh/, ali ker hočeš nekaj več, ali ker imam novo v paci, ali ker...

Če ni poročen, potem skor isto, le tisto o ženi izpusti.

x:Dx

butl xsrcx

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

To so besede tipota, ki je zelo spoštljiv do žensk, sočuten silno, takten. Skratka, ko boš to slišala od tipa, mislm, si lahko zelo počaščena, ker je to zelo lep, celo vzorčen primer, da te on ceni fest in da zanj nisi kar tam ena.

butl xsrcx

ma jest pa mislim da ni tak tipck nc druzga kt navadn pussy oz. isti kot tisti "ki nenadoma izgine"....

pa v bistvu nisi butl, si kr pameten decko :)

Samo NE pa ne upajo ali ne znajo rečt.........zmerej je še neki zraven.........nimam časa lai pa delo immam še.....karkoli........... x:Dx x:Dx x:Dx

Pes mi je bil najboljši izgovor :inocent:

Par gibov z roko in že je začel skakati okoli, jaz pa :Pes MORA na sprehod, se vidiva kasneje. x:Ix

Al pa frendu spustit klic in ko te pokliče - zvizzzz :inocent:

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

ma jest pa mislim da ni tak tipck nc druzga kt navadn pussy oz. isti kot tisti "ki nenadoma izgine"....

pa v bistvu nisi butl, si kr pameten decko :)

Hja, tu se pa ne bi strinjal s teboj, mislm, eee, da je isti.

Zdej, zakaj je bil s teboj in kolk iskren je bil pri osvajanju in kolk si bila ti naivna ali pač ne, to je seveda druga stvar in nima veze a ne. Zagotovo pa odnosa ni prekinil kot navadn pussy, niti ni izginil, mislm, brez slovesa a ne. Slovo je izpeljal precej korektno. Ni sesul tvoje integritete. Ni te žalil, ni te blatil, ni te zasmehoval, pravzaprav obratno, potrudil se je, da je ohranil tvoj obraz.

butl xsrcx

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

:palec:

Drugac pa: to je vse res, sam... vcas je to bolj ponizujoce v bistvu, najbrz.

No jaz bi najbrz tko vzela, v glavnem na jetra bi mi slo mal, ce bi to rekel, sam, bi mi blo pa vse jasno, ja. xDDx

Pa res je: ohranil bi svojo 'cast' in tud mojo.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hja, tu se pa ne bi strinjal s teboj, mislm, eee, da je isti.

Zdej, zakaj je bil s teboj in kolk iskren je bil pri osvajanju in kolk si bila ti naivna ali pač ne, to je seveda druga stvar in nima veze a ne. Zagotovo pa odnosa ni prekinil kot navadn pussy, niti ni izginil, mislm, brez slovesa a ne. Slovo je izpeljal precej korektno. Ni sesul tvoje integritete. Ni te žalil, ni te blatil, ni te zasmehoval, pravzaprav obratno, potrudil se je, da je ohranil tvoj obraz.

butl xsrcx

A zmeraj mora biti ženska naivna? xrolleyesx

Sicer maš prav, na gentlemnski način je stisnu rep med noge in šel :palec: :palec: :palec:

:palec:

Drugac pa: to je vse res, sam... vcas je to bolj ponizujoce v bistvu, najbrz.

No jaz bi najbrz tko vzela, v glavnem na jetra bi mi slo mal, ce bi to rekel, sam, bi mi blo pa vse jasno, ja. xDDx

Pa res je: ohranil bi svojo 'cast' in tud mojo.

Strinjam se s tabo, Marsa! To je skor še slabš! Klinc pa da si zaslužim boljšega: sliši se kot da si je frajer vzel ful cajta in da ima za sabo ful neprespanih noči, da je pogruntal kako sem super in da boljš da gre iskat eno, ki je bolj na njegovem bednem nivoju (kaj to pomeni je lahko prav dolga zgodba). In ponavadi si ne mečemo tako zelo peska v oči, da bi verjeli temu, da nas je res dojel v vso globino duše x:Dx x:Dx x:Dx .

To lahko ohrani čast in obraz samo kakšni najstnici, ki se je prvič zaljubila, oziroma nekomu, ki se dobro počuti, če mu vržejo kakršno koli kost. Sama namreč vem kakšna sem in mi tega ne bo noben poba pravil, bilo bi pa fajn, če bi povedal resnico.

Verjela bi mu samo, če bi mi to rekel po nekaj letih skupnega življenja. V tem primeru bi pa to verjetno tako ali tako vedela. Da sem predobra zanj, namreč. x:Dx x:Dx x:Dx

Sicer maš prav, na gentlemnski način je stisnu rep med noge in šel :palec: :palec: :palec:

ja ne, zakaj stisnu rep?

preprosto je sam sel. a ves. x:)x

saj ni nic narobe z njegovim znacajem, ne pomeni da se je ustrasil al pa kaj (stisnit rep med noge), preprosto mu ni. vcas je treba to pac sprejet.

vseen pa je en micen procentek, kjer ko tip to rece, nekak drzhi.....

recimo ce je materialno v k* al pa tko, kaj jaz vem, da ima recimo nad nizjo izobrazbo al kaj jaz vem, in vem, da zna to tipe deprimirat..... tako da se kateri res vcas rajs kar umaknejo kot da bi bli skoz v senci take bejbe al pa, ker se bojijo, da ji kao noujo mogl nudit tega in onega, kar si ona kao zasluzhi.

sam saj pravim, to je 1%, vecinoma pa je to res to, da ti na lep nacin da vedet, da pac mu nisi.

v bistvu ti rece, da ti on ni. ker je diplomat.

Picasso

ma men so te besede oz. ta stavk zvenijo tko famozno kt v kasnem filmu recimo...in ja men je to tud bl ponizujoce oz. pussy stile kt pa rec naravnost: nisi mi vces, dolgocasis me, bla, bla, bla...pa koji kurac je on da bo men govoru da sem predobra zanj oz. on preslab...o tem lohk odlocam jest sama in ne nekdo drug.....

...pa koji kurac je on da bo men govoru da sem predobra zanj oz. on preslab...o tem lohk odlocam jest sama in ne nekdo drug.....

ja tko nekak. xDDx

Clo je on kao v bistvu vzvishen mal, pokroviteljski, ze on ve zate bolje. x:o)x x:Dx

Picasso

ma ja no...naj moski ostane moski...haha, pokroviteljski, zascitniski,bla, bla, bla...to je se neki kao za ego dvigat, jo ne bom prizadel z besedami ampak sam odjebal na lep nacin...pomoje je to bolj ego fora kot pa kej druzga :)

x:Dx pa saj na nek način to vsi počnemo..se ti ne zdi? izvajamo ego fore xDDx

ma men so te besede oz. ta stavk zvenijo tko famozno kt v kasnem filmu recimo...in ja men je to tud bl ponizujoce oz. pussy stile kt pa rec naravnost: nisi mi vces, dolgocasis me, bla, bla, bla...pa koji kurac je on da bo men govoru da sem predobra zanj oz. on preslab...o tem lohk odlocam jest sama in ne nekdo drug.....

Kaj pa če ti tipček res želi več kot ti lahko ponudi?

Če ti želi materijalno in finančno varnost in se zaradi tega umakne?Od ljubezni, poljubov in objemov se na da živeti in plačati položnic x;)x

Nejc Zaplotnik

Krotiti še mogoče, obvladati bi, vsaj meni, pomenilo zanikanje čustev :inocent:

Nejc Zaplotnik

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...