butl 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 A zmeraj mora biti ženska naivna? Sicer maš prav, na gentlemnski način je stisnu rep med noge in šel Hehe, Audente Hja, tema je o moških, ki izginejo nenadoma, a ne. Torej ste ženske tiste, ki ste zapuščene in ene tud naivne ziher. Da so moški prav tako naivni in zapuščeni in da ženske uporabljate enake metode, torej tudi izgovor, da niste dovolj dobre za nas, mislm, halo, je očitno a ne, le teme nismo odprli. A kaj je bistvo problema? Ne, ne, narobe sem vprašal. Zakaj toliko žolča, prezira, razočaranja, jeze v vaših komentarjih? Je vzrok pobeg, banalni izgovor, slovo brez besed...? Ma kaki. Kako me je mogel tako izigrati, pa tako sem mu verjela, zaupala, bila prepričana vanj, v njegovo iskrenost, ljubezen......? Prasec, svinja, pokvarjenec... Ampak, medtem, ko je prst uperjen vanj, so trije obrnjeni nazaj, proti meni /da o tistem, ki kaže gor, sploh ne govorim, a ne/. In ti trije prsti sprašujejo. Kako da nisem opazila očitnih znakov krhanja zveze, če sem jih pa že opazila, jim nisem verjela? Kako sem bila toliko naivna, da nisem verjela sebi? Kako da sem pričakovala karkoli že, ne da bi imela kakršnokoli potrditev ali zagotovilo? Kako sem si dovolila se odpreti in razgaliti? Kako sem mu zaupala tako stoprocentno? Kako sem lahko ustvarila tako utvaro, če sem pa vedela, kakšen je? Kako da nisem vedela? Kako sem bila lahko tako zaslepljena? Kako...?Kaj je bistveno? Nesprejemanje njega takega kot je. Sami poskusi, kako spremenit njega...skozi idealiziranje, ustvarjanje neke iluzorne slike o njem, z ustvarjanjem pričakovanj, skozi očitke njemu, kakšen bi moral biti, da bi bila srečna /no, ta faza ponavadi nastopi šele pri malce daljših zvezah, razen, če je ženska neučakane sorte/. Nesprejemanje njega takega kot je gre pa z roko v roki z nesprejemanjem odgovornosti zase a ne, ker če bi ne bilo tako, potem seveda ne bi pričakovala, da te on naredi srečno, da je tvoja sreča /ali nesreča/ odvisna od njega. Pri takih zvizih brez slovesa in tistih nepričakovanih je skoraj vedno /če že ne vedno/ problem tudi v pomanjkljivi komunikaciji ali pa sploh njeni odsotnosti, kar se meni zdi ful pomembno.In tako je krog zaključen. In ko se zgodi, boli, pa ne glede, ali si najstnica ali odrasla ženska, z izkušnjami ali brez. Zdej, mislm, je razlika, a se zavedaš ali se ne, ker če se, potem lahko prečešeš vso situacijo, prevzameš svoj del odgovornosti za, kaj vem, svojo naivnost, pričakovanja in tudi lažje sprejmeš njegovo ravnanje in greš čez a ne, če se pa ne zavedaš, mislm, se ti pa zna zgodit, da po ene parih takih lekcijah brez osvojenega nauka kaj hitro ustvariš zaključek, kako so vsi tipi barabe, pussyji pa tko in zajebeš sebe za tisto najlepše v življenju.Zdej, a to pomeni, da tipa ne smeš spustit v svoj prostor, mu zaupat, se mu odpret čist, mislm, da ne bi bla prizadeta spet? Ne, sploh ne, ker če to narediš, potem te sicer ne bo tolk bolelo, če boš izigrana, ampak boš tud spregledala tistega, pravega a ne. Kar pa je škoda. Ne bit pa naivna /al je pravilneje neumna/. Pogovor je sila pomemben dejavnik v spoznavanju sočloveka. Pa intuicija baje in te naj bi imele ženske obilo celo prirojene, a ne.Še nekaj okrog bolečine ob zapustitvi. Recimo, da te je tip, kaj pa vem, prevaral, izigral, izdal zaupanje in na koncu zapustil. Ali bi te manj bolelo, če bi bilo vse isto, le na koncu bi bila ti hitrejša, mislm, bi ga ti zapustila? Jst mislim, da bi te ful manj bolelo? A ne. A se nam moškim tudi dogaja to isto? Aha. Samo, nimamo odprte te teme. butl Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 Butl prisrčna hvala za tvoj post. Kot bi v določeni meri bral moje misli.Tudi jaz sem že to razmišljala. Kako se počutijo v takem primeru moški? Verjetno jim je še težje. Ženske /večina/ bolečino podeli z drugimi, malo pojoka in pokomentira, se zasmili sebi in drugim, čas teče in vse mine. Moški / večina/ raje molči, kot da bi priznali kaj se jim je zgodilo. Se motim? Lep vikend Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 Butl, :palec: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnica 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 butl, pa ti msi sam za ozent se...hehe, fajn da z nam babam odpiras oci...oki, z vseem se ne strinajm s tabo, v veliki vecini pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 Men je vedno šmešno to klišejsko opredeljevanje moškega in ženske. Kakšni so eni, in kakšne so druge... Verjetno preceč BARa, Smrklj, Cosmo-ta, Men's Healt,... in vseh podobnih ******** revij. Kamor piše dosti obupank in obupancev nad nasprotnim spolom - ali se motim?.. Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
joana 3. december 2006 Avtor Prijavi Deli 3. december 2006 Mogoče je tema na 10. strani in po tolikih prispevkih zajadrala tudi že v take vode, ja. Jaz osebno verjemem, da so moški fantastična bitja brez katerih bi nam bilo zelo dolgcajt na svetu, in da jih velika večina tudi zna ravnati s čustvi in se tudi sicer vedejo razumno in logično. Če se to včasih ne zgodi, je vredno raziskanja, ne bo pa mojega mnenja nikoli krojil en sam posameznik, naštetih revij pa ne berem in oddaj ne gledam, ker se mi zdijo čisto "programiranje" povprečne pameti. :xx!: Sploh se mi zdi škoda časa, ki bi ga ob poplavi vsega balasta danes preživela pred televizijo.But that`s another story! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 se kar podpisem lohk. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 Mogoče je tema na 10. strani in po tolikih prispevkih zajadrala tudi že v take vode, ja. Ma ni no... ravno včeraj tečem za enim in delava kroge, hočem držati štih z njim in pritečeva do vogala in bumf... ko, da bi se pogreznil v zemljo... evo nenadoma izginil... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
joana 4. december 2006 Avtor Prijavi Deli 4. december 2006 Ma ni no... ravno včeraj tečem za enim in delava kroge, hočem držati štih z njim in pritečeva do vogala in bumf... ko, da bi se pogreznil v zemljo... evo nenadoma izginil... Hočeš reči, da bo tema večno aktualna? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 Hočeš reči, da bo tema večno aktualna? Ma ja no... na naslednjem vogalu se "boš" (oz. tista, ki ji je zginil ) spet v novega tepčka zaletela in potem vse znoval... perpetuum mobile Največji strah ženske je ostati sama... Baje... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
joana 4. december 2006 Avtor Prijavi Deli 4. december 2006 Ma ja no... na naslednjem vogalu se "boš" (oz. tista, ki ji je zginil ) spet v novega tepčka zaletela in potem vse znoval... perpetuum mobile Največji strah ženske je ostati sama... Baje... No no... o tem kaj se bo zgodilo mi ne bo nihče na tem forumu šlogal. O tem bom odločala jaz. O strahovih žensk pa vidim, da ne veš veliko. Aja! Pa saj si napisal(a) BAJE Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 Jaz sem svoje že napisal v tej temi, tako da samo še dam joani eno pesemEddy Grant - Gimme hope joanahttp://www.youtube.com/watch?v=-nKOav0dy-Y Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 No no... o tem kaj se bo zgodilo mi ne bo nihče na tem forumu šlogal. O tem bom odločala jaz. no, vsaj njega tut mal kej vpraš O strahovih žensk pa vidim, da ne veš veliko. O ženskah vem na sploh bolj malo... se je lažje s kvantno mehaniko začet ... tist samo daje in nič ne pričakuje rooooaaaaarrrr Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 Največji strah ženske je ostati sama... moška pamet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 Grem stavit, da se mi samo samske javljate na to izjavo... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sheboom 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 Grem stavit, da se mi samo samske javljate na to izjavo... Verjetno si odgovor 'moška pamet' jemlješ kot: "uau, prav imam, zdej sm pa jest ...lahko ti pa ženska z odgovorom 'moška pamet' želi povedat, da le niste tako pomembni, da bi bili ključni za njen največji strah. ... ah, moška pamet ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sheboom 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 oh, le kaj bi brez vas moških ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 oh, le kaj bi brez vas moških ... ....in to neb samo prstki trpel..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 golo dejstvo, drago celjsko dete, golo dejstvo, tako golo, da smo ga veleli prekriti s pregrinjalom iz gosjih peres, da bi ne spodbujalo k nečednostimžal Nimbus ima popolnoma prav, prej si boste priznale da ste odvisne od zvez, lažje vam bo stopiti med redovnice svete Glukozije sladostrastne P.S: Akhm... odgovor sem razumel kot hudomušno črtico Sicer bi pasal tudi tale , ampak govorimo samo o ženskah in ne kvantni fiziki Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sheboom 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 pa res ne dopuščaš izjem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sheboom 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 Kdo? kdorkoli od Vas, samozavestnih moških --> --> Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 Ah ja... men ste kar fajne... ene malo bolj, spet druge malo manj... Itak, ko pa pride izjema pa povozim vsa svoja stališča, načela, moralo, principe... ma vse vidiš... živalska je človeška narava Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
joana 5. december 2006 Avtor Prijavi Deli 5. december 2006 no, vsaj njega tut mal kej vpraš O ženskah vem na sploh bolj malo... se je lažje s kvantno mehaniko začet ... tist samo daje in nič ne pričakuje rooooaaaaarrrr Koga njega? Dost moških ma podobne probleme kot ti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Grem stavit, da se mi samo samske javljate na to izjavo... pomota povedat hočem, da ko smo same uživamo 100 na uro,ko smo v vezi pa 200 na uro,pol pa ugotovimo, da je 100 na uro glih prav,sam skozi mamo pretežko nogo in vedno znova pristanemo pri hitrosti 200 na uro,samo me ženske priznamo, da ljubimo pospeške,vi dedci se pa vedno delate, da ste najboljši vozniki,in da obladate enakomerno vožnjo, sicer pa, moški ki nenadoma izginejo???? ma vozi ko te J............ :xx!: .............E za naslednjim ovinkom, ki ga prevozimo 100 na uro, nas čaka že nasledni štopar Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 sam skozi mamo pretežko nogo in vedno znova pristanemo pri hitrosti 200 na uro, (razen da jaz pr ene 350 ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.