Skoči na vsebino

Napoved za 46. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2006/46/"][b]Napoved za 46. teden[/b][/url] - [b]13. - 19. november 2006[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 53
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
xcivx vrhunec škorpijonskega obdobja....sem bla v krču že od septembra....ako bom preživela
ja šport...to je to...pa pospravljanje....pa peace brothers...madoniš, jst sn pa čist na nož....sm tak na ojštro pohladila eno babnico danes, da sem se še sama sebi čudila....verjetno zato ker mam ojačan pleksus od telovadbe...madona se mi je kadilo iz nosa xcivx je reva šla kar ritensko x^x

Marsa fajn to, pol telovadimo pa pucamo pa v jaccuzzi x;)x xcivx
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

[quote name='lia' post='742726' date='13. Nov 2006, 20:56']Marsa fajn to, pol telovadimo pa pucamo pa v jaccuzzi x;)x xcivx[/quote]
ideja je odlična......

[quote name='Bobnar' post='742727' date='13. Nov 2006, 20:57']ne pomnim kdaj je bila nazadnje napoved optimistična...[/quote]
jh....planetki so se zarotili prot nam...... :o|o: .... x;)x

do zdej je blo ok...naj tako tud ostane....čeprav je bil današnji dan mal zoprn....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Po napovedi sodeč, da bodo v tem tednu najbolj na udaru levi in škorpijoni :vio:
najbolj da izginem nekam v samoto, sicer se mi slabo piše :inocent:

Glede na to, kako optimistično zagnano se je začel teden in kaj me lepega čaka v četrtek, se "požvižgam " na napoved in sledim svojim željam in sanjam x:)x

Itak da razvajanje v savni in jacuzziju paše zraven x:Dx

Malo za šalo malo zares x:)x jao meni in mojmu škorpijonu x:px x:px x:px x:px

[quote name='Pika Pikica' post='742666' date='13. Nov 2006, 19:48']Oh, joj...lev in škorpijon...jao meni. xrolleyesx x:Dx
Marsa, pridna. xsrcx[/quote]
nad pridna, a ne, v pondelk zvecer da je gor. x:o)x x;)x x:Xx
ja saj ti nimas v levu in sco nic - se pa lohk pr bikih pofockas, je nasprot sco, pa tud stalen.

[quote name='Amis' post='742691' date='13. Nov 2006, 20:17']ooooo...napoved....krasno.....thx marsa.... :palec:

zdej grem pa xbookx ..... x:px[/quote]
krasno ne. x:o)x x:Dx to pa to. x;)x

[quote name='lia' post='742726' date='13. Nov 2006, 20:56']xcivx vrhunec škorpijonskega obdobja....sem bla v krču že od septembra....ako bom preživela
ja šport...to je to...pa pospravljanje....pa peace brothers...madoniš, jst sn pa čist na nož....sm tak na ojštro pohladila eno babnico danes, da sem se še sama sebi čudila....verjetno zato ker mam ojačan pleksus od telovadbe...madona se mi je kadilo iz nosa xcivx je reva šla kar ritensko x^x

Marsa fajn to, pol telovadimo pa pucamo pa v jaccuzzi x;)x xcivx[/quote]
ja sem vidla Lia, da si na podobnih frekvencah zadnje cajte, to je to, jasno. [i]Obdobje[/i]

[quote name='Bobnar' post='742727' date='13. Nov 2006, 20:57']hm

ne pomnim kdaj je bila nazadnje napoved optimistična...[/quote]
ah Boby, odvisn, kaj vidis,mensezdi da je blo pravzaprav v enih parih dost kar optimisticnega. si pa morda opazil, kok blazotn sem mela se pr merkurjevi in soncevi za napisat, kar pomen, tolk enih aspektov.....
tko da, ce je vsega velik, je vsega... dobrega in slabega.
no, dost love stosev je blo pa tega, za posle pa pac ne, nenazadnje zarad retro merkurja tole obdobje, ki je pac vec tednov... torej ze sam to, s tem da se je neptun v kvadrat narolal, saturn shtale dela... in taksno,..
skratka, men se zdi, da nisem bla zlo pesimisticna no... :||

[quote name='AUDENTE' post='742740' date='13. Nov 2006, 21:07']Po napovedi sodeč, da bodo v tem tednu najbolj na udaru levi in škorpijoni :vio:
najbolj da izginem nekam v samoto, sicer se mi slabo piše :inocent:

Glede na to, kako optimistično zagnano se je začel teden in kaj me lepega čaka v četrtek, se "požvižgam " na napoved in sledim svojim željam in sanjam x:)x

Itak da razvajanje v savni in jacuzziju paše zraven x:Dx

Malo za šalo malo zares x:)x jao meni in mojmu škorpijonu x:px x:px x:px x:px[/quote]
cetrtek je ok, audy, sam za nc dokoncnega....

ja, jao meni tud. x;)x x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x^x a ne da smo ubogi, s takim divjim, wild lajfom že v zibki zaznamovani xcivx

sam ko pa ti Marsa tok lepo napišeš, sploh ne zgleda tako hudo :palec:

hvala :palec: x:Ix
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

[quote name='lia' post='742835' date='13. Nov 2006, 23:46']sam ko pa ti Marsa tok lepo napišeš, sploh ne zgleda tako hudo :palec:[/quote]
x:Dx :palec: ....skor sapunica x:px x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Guest mačona
tako katastrofalne napovedi pa še ne. x:Dx :palec: :sori: :o|o:

eh, jaz se tolažim, da gre kmalu vse v Strelca. jupiii! se bomo redili! (jaz). x:Dx x:Ix

pa sej sploh ni taka slaba napoved.....so bli že bistveno hujši časi......men se zdi kr kul......

drgač pa: hvala tistim, ki so poskrbeli za odlično intuicijo....skrajno dobrodošlo.....na svetu se svašta dogaja....... xcivx :vragec: xDDx ........

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Hvala za napoved!
Včeraj bila blazotno dobre volje - vse mi na smeh udarjalo in tresla tole na folk okoli sebe. Pozitivno res. Zvečer malo ta nivo dobre volje padel, ampak še vedno bila kar solidna x:px tak, da tule napoved zame ni držala(očitno zato, ker so vsi ti silni planeti vozili po mojem jupitru in veneri..)

Sicer pa -fajn, da je deviška luna na sporedu. Neko pucalno akcijo imam v mislih -sem gor šla mulariji pogledat sobe pa se prah kar v kosmih nekaj vrtinči..tak, da to drži kot pribito
Za apetite vseh vrst bo tudi poskrbljeno. Zdaj sicer ša krvodajalska ampak mine to x:px x:Ix in potem ekšn :palec: :palec:
In hvala bogu, da bo merkur prenehal biti retro..čeglih tokrat nič tako hudih novic ni bilo na vidiku. Še.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Thanks za napoved Marsa :palec:

....ma men se itak tale komplet tranzitna garnitura kr sama po seb (po natalcu) voz,....pih, če se ne bodo sami s sabo zmenil, s kom se pa pol bodo.... x;)x
kaj morem, men te energije ustrezajo xDDx ,.....hja, razen SPET ta teden lune v tehtnici,....pismu z uno v raku sem se nekak uspela pobotat,.....tale viga-vaga mi pa ne znese,....še ne zaenkrat,....pismu ampak se trudim...... xcivx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Tečna, zoprna, grizem... pomisleke mam v vse, kar se dogaja, na živce mi grejo ljudje okol mene.. zabubla se bom v flat in se ne odbubim, dokler ne mine :o|o: xrolleyesx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

x:Ix ne daj se , ti samo lepo ooooooooooooommmmmmmmmmmm pa Tristana božaj, think pink , kar misliš to se uresničuje, vzami slovar pa se uči besede na pamet....pa v jaccuzzi pejd , pa laufat , pa kaj spucat generalno....

pa ne bomo zdaj puške v koruzo vrgli, bemu to pa ja ne...zakaj smo se pol borili vso revolucijo x:o)x x8Dx

če se pa zunaj po po soncu potepa :o|o:

ma ja.. sej maš prav.. pa boksarsko vrečo bi tud mela zdele...

ma nič, grem poiskat mačka pa naju mal zgonit po parku..

thanx x:Xx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

[quote name='lia' post='742835' date='13. Nov 2006, 23:46']
sam ko pa ti Marsa tok lepo napišeš, sploh ne zgleda tako hudo :palec:
[/quote]
x:Dx x:Xx

[quote name='Mick' post='742845' date='14. Nov 2006, 00:00']
....skor sapunica
[/quote]
saj, sm se pomehkuzhla, bom ratala stara dobra marsa spet, tragedije, drame in SF. :D :D

[quote name='triple x' post='742885' date='14. Nov 2006, 00:40']
Bom raj bl u horizontali, me bo tko težko vlak povozu! x:Dx xcivx
[/quote]
po CG - legnes ides, bo najbolj izi, sam dvomim.. tezko je bit skorpija pa crnogorc. vse cist kontra. x;)x x:Dx

[quote name='mačona' post='742891' date='14. Nov 2006, 00:56']
tako katastrofalne napovedi pa še ne.
[/quote]
x?x pa kwa ga srackate? a res al kaj? :eek:
mah, strelca, le cakaj, hehe, ko bos mela pa plutona gor..,. shlik shlak pa te bomo pol sprasval, ce cist shizis res na obdobje strelca. :vragec: xsingx x;)x

[quote name='Ksenia' post='742915' date='14. Nov 2006, 06:53']
z veseljem preberem vedno :palec:
[/quote]
To! xokx x:Xx

[quote name='Amis' post='742930' date='14. Nov 2006, 07:24']
hvala tistim, ki so poskrbeli za odlično intuicijo....skrajno dobrodošlo....
[/quote]
jp... no saj zdajle skorpijon sam pogleda, pa mu je vse jasno, k je tok nasponan pa se neptun aktiven pa uran, tko da - ni da ni. xDDx

[quote name='nataly' post='742996' date='14. Nov 2006, 10:45']
Hvala za napoved!
Včeraj bila blazotno dobre volje - vse mi na smeh udarjalo in tresla tole na folk okoli sebe. Pozitivno res. Zvečer malo ta nivo dobre volje padel, ampak še vedno bila kar solidna x:px tak, da tule napoved zame ni držala(očitno zato, ker so vsi ti silni planeti vozili po mojem jupitru in veneri..)

Sicer pa -fajn, da je deviška luna na sporedu. Neko pucalno akcijo imam v mislih -sem gor šla mulariji pogledat sobe pa se prah kar v kosmih nekaj vrtinči..tak, da to drži kot pribito
Za apetite vseh vrst bo tudi poskrbljeno. Zdaj sicer ša krvodajalska ampak mine to x:px x:Ix in potem ekšn :palec: :palec:
In hvala bogu, da bo merkur prenehal biti retro..čeglih tokrat nič tako hudih novic ni bilo na vidiku. Še.
[/quote]
pa res hecno, da se te niti najmanj ni dotaknil saturn pa vse to.. ja, je zgleda res ve/ju prevladal, bod vesela. :palec:

[quote name='silki' post='743004' date='14. Nov 2006, 11:12']
....ma men se itak tale komplet tranzitna garnitura kr sama po seb (po natalcu) voz,....pih, če se ne bodo sami s sabo zmenil, s kom se pa pol bodo.... x;)x
kaj morem, men te energije ustrezajo xDDx ,.....hja, razen SPET ta teden lune v tehtnici,....pismu z uno v raku sem se nekak uspela pobotat,.....tale viga-vaga mi pa ne znese,....še ne zaenkrat,....pismu ampak se trudim...... xcivx
[/quote]
Silki!!! :sori: 14 dni ze nate mislim.... a je se cas za cestitke? xvrtcx
x:Ix namrec, si mela 31. a ne... pa sem oni dan zamehurla, pol pa sem se vsakic spomnila spet, pa pol kaj druzga je blo... v glavnem, nisme pozabla! xcheersx

[quote name='Trudi' post='743054' date='14. Nov 2006, 12:14']
[color="#6633FF"]Yesssssssss goody :palec: [/color]
[/quote]
To! xokx x:Xx

[quote name='Aliana' post='743058' date='14. Nov 2006, 12:20']
Tečna, zoprna, grizem... pomisleke mam v vse, kar se dogaja, na živce mi grejo ljudje okol mene.. zabubla se bom v flat in se ne odbubim, dokler ne mine :o|o: xrolleyesx
[/quote]
Jaz sem bla tud taka vcer. vse na jetra slo. kar tle sem klela sama pr seb pa se jezila. x:o)x

a ne, jaz bi tud boxarsko, kwa bi nabijala! :bomb: xyesx

[quote name='lia' post='743077' date='14. Nov 2006, 12:39']
pa Tristana božaj, think pink
[/quote]
x8Dx x:Xx jp. xyesx

Kje pa je Pujsoslava kaj? x?x xnckrivx
Upam da je kul. xcrossfingx

Picasso

Pujsoslava pospravlja za seboj x:Dx :palec: . Ne boš verjela, projekt služboslovje uredila prejšnji teden. v torek bil v razgovor, v sredo javili, da me vzamejo (kaj pa čjo, očitno se cenijo x:Dx x;)x ), v četrtek sem dala odpoved, v petek imela debate o odnosih, je bilo vse O.K. :palec: , zdaj pa urejam zadeve, da bo čim bolj spedenano, kar delam. Pa vnašam dobre vibre, da jih dobi novi sodelavec ali sodelavka, ko pride.

[color="#3333FF"]po drugi strani pa bomo čustvene zadeve obravnavali preveč z razumom [/color]
Tole je ena zadev, ki sem jo že mal pocajtala, saj je čutit, naenkrat občutim spet jezo, pa ne sam jezo, bes tudi x:Dx , pa sploh ni tok švoh.

[color="#3333FF"]Ukvarjali se bomo s pomembnimi in življenjskimi zadevami, skrbelo nas bo za zdravje, za materialni položaj in status, poglobljeno se bomo ukvarjali tudi z vrednotami, delali nekakšno bilanco preteklega obdobja in načrte za prihajajoče[/color]Tole je povezano z menjavo službe, jasno, da delam notranjo bilanco, kaj se je vse v 10 letih zgodilo tule, nekak povzetke delaš, pa se pripravljaš na nov veter x:px .

Dinamično x:)x :palec: , moram priznat. Dolgčas nam ni x;)x .

Hvala za napoved, da vsaj vemo, kaj je krivo x:Dx x;)x
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

O glej jo! x:Xx
pa tud lepo, ko si se prisla pofocknit, ko si opazla, da me je ze skrbel. xDDx

a tko pol?
cestitke! xcheersx xokx

ja, dolgcas nam pa res ni. x:px x:o)x x;)x

ma jaz pa itak skoz praskam po seb, ne glede na lune in neptune in plutone oziroma - saj je vedno kaj. x;)x xcivx

Picasso

Lej jo pujso x:)x , haj x:Xx

Ne paše sem, sam pa kaj (razn, če ni v napovedi tud "izogibajte se pretiranemu čepenju pred pc-jem" x:o)x )...skratka mal šetam po temah....pa ful opažam kako vas velik dober in zlo duhovit piše in vas je pravi lunin greh sam preletet, sam enostavn ni cajta......in to mi je všeč na lnf. A v napovedi se ne hvali lnf? :inocent: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

ma povsod se lohk vse hval. x:Xx
sam kritizirat se ne sme nikjer. x:px x;)x

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...