Skoči na vsebino

Napoved za 46. teden

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 53
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
marsa a za opekline si pa pozabla napisat :P js sm se ta tedn že najmanj 7krat opekla :o|o: pa šele tork je xrolleyesx njvečkrat z vodo vročo pa paro :xx!: pa na pečici 2krat :o|o:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Deli na socialnih omrežjih

Guest mačona
[quote]mah, strelca, le cakaj, hehe, ko bos mela pa plutona gor..,. shlik shlak pa te bomo pol sprasval[/quote]
stara, Plutona mam že kr en cajt na Neptunu natalnem. mi je čist dovolje bad zato in mi bo še en čas. pa trigon na Venero, pujs grdi. :xx!: saj sem že stokrat rekla, rajš mam Saturna.
saj ni tak point v škorpijonu, ampak bolj to, da mam jaz v natalcu škorpijona v 12. hiši in sem novembra vedno en psihič navaden. zato.

[quote name='Todika' post='743224' date='14. Nov 2006, 16:16']marsa a za opekline si pa pozabla napisat :P js sm se ta tedn že najmanj 7krat opekla :o|o: pa šele tork je xrolleyesx njvečkrat z vodo vročo pa paro :xx!: pa na pečici 2krat :o|o:[/quote]
a ves da sem jih hotla.
potem sem to pod poskodbami pustila. x:)x
pa pr soncu se mi zdi, v povezavi z marsom morda.

[quote name='mačona' post='743246' date='14. Nov 2006, 16:42']stara[/quote]
x:Dx

ja saj. ja, 12. hisa. sam to je tud se pr men recimo (k mam asc na 24, 12. pa na 5).
ampak sem vseen action novembra ponavad. skratka, tale del leta je zame, men na kozho napisan. xokx x^x
Pomlad je prevec... taka otrocja, navdusena... poletje pa je prevec pop.
jesen pa je globina, najleps, ko se zacenjas zavedat da bo kmal al pa pac 1x vsega konc. zima pa je magic.
tko jaz dojemam letne cajte. bolj al manj.
kaksen pomladni al pa poletni dancek je pa tud men cist oshech. x;)x xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest mačona
kaj. :o|o: jaz pa glih kontra. dogaja spomladi in poleti, jeseni in pozimi pa sem mrtva. najbolj pa mi itak dogaja v Levu in Devici, pa deloma še v Tehtnici ker mi itak pofura pol osebnih planetov vse možno tranzitno na nebu in še trigone in sekstile dela na une odštekance natalne v Strelcu. x:Dx x:px

Jaz tudi tam nekje asc.
Madonca..kak sem bla pje jaz pridna danes.. :eek: :eek: spucala zamrzovalno skrinjo.
Bil to pravi podvig..ki se ga na daleč izognem. Prej ful polna skrinja. Zdaj pa napol prazna..
Pa kaj še vse..prava gospodinjica danes..neverjetno x:Dx
Meni je tudi pomlad preveč divja..november pa itak maram. x:px

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

TA TEDEN BO VSE TAKO KOT BOSTE VI HOTELI IN ZELELI...

ZAL NISTE EDINI NA TEM SVETU,,, :vragec: x:Dx x;)x

IN MORAM UPOSTEVATI ZELJE VSIH,,,

VAS ANGEL ZELJA,,,

:vragec:

[quote name='Marsa' post='743122' date='14. Nov 2006, 14:11']Silki!!! :sori: 14 dni ze nate mislim.... a je se cas za cestitke? xvrtcx
x:Ix namrec, si mela 31. a ne... pa sem oni dan zamehurla, pol pa sem se vsakic spomnila spet, pa pol kaj druzga je blo... v glavnem, nisme pozabla! xcheersx[/quote]

x:Ox x:Ix

iiiiiii how nice.....thanks za čestitke :smesko:
.....pa name še kr misli,.... x;)x :palec:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

[quote name='silki' post='743537' date='14. Nov 2006, 21:41']x:Ox[/quote]
x:Dx

[quote]:smesko:[/quote]
xDDx x8Dx

itak da bom. x;)x :kiss:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[quote name='Marsa' post='743122' date='14. Nov 2006, 14:11']... dvomim.. tezko je bit skorpija pa crnogorc.... vse cist kontra. x;)x x:Dx[/quote]

:lol: :lol: :lol:

...svašta,......to pa je ubijalska narkoza.... :huh:
....al pa da tazga psihijatra trefneš..... :lol:

x;)x :palec:

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

evo, sem nardila tko, kot smo se zmenil x:o)x
skenslala tipa za dons, si privoščla dolg tuš in masažo, pogledala čist na izi en filmčk, neki se delam, da delam tle pred računalnikom... mal boljš, čeprav me še zmer hoče neka panika grabit kako bo moj lajf pa te bedne fore x:o)x :o|o:

bom se kmal spat spravla xyesx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

[quote name='Pujsa' post='743184' date='14. Nov 2006, 15:46']... v sredo javili, da me vzamejo ....[/quote]

:palec:
[quote name='Marsa' post='743186' date='14. Nov 2006, 15:49']....ma jaz pa itak skoz praskam po seb, ne glede na lune in neptune in plutone oziroma - saj je vedno kaj.....[/quote]
xyesx jaz tudi. sem ravno prejle razmišljala, da po eni strani pa hvalabogu, da ne vem dosti o astrologiji, ker potlej bi bil vedno en planet kriv za to, da sem jaz slabe volje ali pa debela ali pa nekreativna ali pa....
zdaj vedno krivim samo sebe x:px

[quote name='Marsa' post='743219' date='14. Nov 2006, 16:12']jst tud, ce ne dveh.[/quote]
jaz pa prav nobene. brce. mi je čist kul takole.
in tale cajt je zame čist ok!

[color="#3333FF"]*Ohranjajmo mir in trdnost, ne pustimo se zaplesti v prepir ali v podobno delovanje, pač pa višek energije usmerimo v pospravljanje, ustvarjanje ali šport.*[/color]
xyesx to je to! x;)x
marsa, xsingx hvala, hvala, hvala,... :kiss:

[quote name='silki' post='743552' date='14. Nov 2006, 21:50']...svašta,......to pa je ubijalska narkoza.... :huh:[/quote]
x:Dx ja to pa res! :bomb: x;)x

[quote name='Aliana' post='743562' date='14. Nov 2006, 21:57']evo, sem nardila tko, kot smo se zmenil
skenslala tipa za dons, si privoščla dolg tuš in masažo, pogledala čist na izi en filmčk, neki se delam, da delam tle pred računalnikom... mal boljš, čeprav me še zmer hoče neka panika grabit kako bo moj lajf ....[/quote]
Fajn. x^x :palec:
nc pustit panikam.

[quote name='Ksenia' post='743698' date='15. Nov 2006, 07:22']jst mam pa zdejle Sonce direkt na Marsu, bi lahko tole kako izkoristila a? samo se mi zdi, da aspekti z N.Marsom igrajo tud vlogo ... ma ja, tri brce v rit :xx!:[/quote]
a mars mas v sco??? :eek: :eek:
daj mal bolj ga zaktiviraj, madonca, ce bi ga jaz mela v sco, ni da ni, vse nardim, kar je treba (k ga mam v ribah drugac x:px)

ma jaz pa sploh ne gledam, itak je sonce okol asc in vse zaktivirano in itak ze vem vse to in lohk sam cakam, gledam in se cudim - kaj se mi bo dogajal se. x:o)x

pazi na poskodbe in taksno, opekline... tud v prometu nad pazi.

[quote name='Amis' post='743701' date='15. Nov 2006, 07:30']dans sem pa ------> :vragec: :vragec: :vragec: ...........[/quote]
jaz tud. sam, kdaj pa nisem... x;)x x:Dx x:o)x

[quote name='lea' post='743777' date='15. Nov 2006, 11:10']:palec:

xyesx jaz tudi. sem ravno prejle razmišljala, da po eni strani pa hvalabogu, da ne vem dosti o astrologiji, ker potlej bi bil vedno en planet kriv za to, da sem jaz slabe volje ali pa debela ali pa nekreativna ali pa....
zdaj vedno krivim samo sebe x:px
jaz pa prav nobene. brce. mi je čist kul takole.
in tale cajt je zame čist ok!

[color="#3333FF"]*Ohranjajmo mir in trdnost, ne pustimo se zaplesti v prepir ali v podobno delovanje, pač pa višek energije usmerimo v pospravljanje, ustvarjanje ali šport.*[/color]
xyesx to je to! x;)x
marsa, xsingx hvala, hvala, hvala,... :kiss:[/quote]
mah Lea, saj je vseeno, jaz pa se kar nekaj vem o astrologiji, pa vseen vsakic padem na finto in vse, kot da ne bi nc vedla, pojma ne mela. x:o)x

haha, brce! a ves da sem jih pravzaprav dobila?!
no ne jaz ampak moj avto in s tem posredno tud ich. :o|o:

brce, ja. x:o)x x:Dx (vish k mormo pazt, kaj si zelimo x:px :vragec:)

Picasso

[quote name='Marsa' post='743790' date='15. Nov 2006, 11:35']a mars mas v sco???[/quote]

[color="#3333FF"]Meni gre pa na momente moj Mars v devici na živce, ko sem strahopetna za pop :o|o: :O: , kakšne agresije ne prenašam, razen, če jo jaz zganjam x:Dx x;)x , sicer me je pa vedno strah kakih pretepov, nasilja takega in drugačnega in se jim poskušam izognit v ogroooooooooooomnem loku, ne samo ker mi je to neprijetno, ampak me je tega strah. Sem dobila letos tečaj premagovanja strahu pred agresijo x;)x , prvo stopnjo osvojila x:Dx :palec:. Samo verjetno je že prav, da imam Mars takle, ob mojem Soncu pa še kako zadevo, bi mogoče pregroba bila, če me ne bi blo strah. Je že prav, da je tko x;)x [/color]
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Pujsa, agresije in tega se izogibas zarad ascendenta, ne zarad marsa. x:)x
tvoj mars vpliva na pridnost, skromnost in to. pridna si, skrbna in dosledna, ko se cesa lotis.
pred akcijami pa analiziras in mas skrbi in strah, ja, to pa je mars v devici. x:)x

Picasso

Aha, ja tehnica hoče ugajat x:Ix , zdaj mal manj - sem nov model x;)x , samo pretepov pa tega se pa prav bojim, sem pa Marsu v devici pripisala, ker je devica strahopetna.

Sem pa 100 %, da imaš ti prav :madpro: x;)x .

Hvala za popravek, se drug teden še enkrat javim na to temo x:Dx x;)x
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

:O: pičica do včeraj sem bla jako junaška evo dejle me je pa malo minilo ....

zblojena, neprespana, pa cel kup sranja, nikak da kaj skup pade, kaka pokrovka na pisker ....kjerkol

cel kup sranja naokol xcivx pa saj ne vem al se naj režim al se naj jočem x:o)x v glavnem nič....

edino kar je fajn, je to da sm home alone xcivx lahko v miru Luja Šproharja čitam, delo počaka :o|o:

evo še vam ponudim:

A spomnite kakšnega primera, ko vam je kdo hotel pomagati ob nepravem času?

Ne gre za nepravi čas, ampak za nepravi trenutek.To da mene stokilogramskega dedca stara mamca dviguje na prvo stopnico avtobusa, je gotovo neprava pomoč.Moje mišice so zdrave, imam samo zanič oči.

Težava je tudi v tem, da ti ljudje , ko jih vprašaš za smer, rečejo pojdi tja.Kaj pomeni tja? Meni nič . Za slepega človeka je zoprno tudi to, ko ljudje zavpijejo pazi.Slepemu to nič ne pomeni, ker ne ve česa se mora paziti. Ko je slepec na cesti, mora namreč stalno paziti, ker je lahko vsak napačen korak zanj usoden.

Ljudje morajo slepcu ponujati vid in ne mišic in pameti.Včasih obstanem za trenutek, ker moram kaj vzeti iz žepa in me ljudje sprašujejo;ali ste se izgubili,kam pa greste,ali vi veste na kateri ulici ste, jih vprašam in potem mi rečejo , da morajo pogledati.Pomoč mi torej ponujajo ljudje ki še sami ne vedo kje so.

Baje partnerja izbiramo po vonju.Tudi to verjamem, ker vem, da meni najbolj dišijo rjavolaske.Nočem reči, da mi druge ženske ne, sam najbolj mi dišijo rjavolaske.V zadnjem času sem bil kar na nekaj koncertih.Ko smo se gnetli pri vhodu, sem premišljeval, kako težko živim v zmešnjavi vonjav, ki niso več prijetne, potem sem razmišljal tudi o vonju zadovoljnih in nezadovoljnih ljudi in ugotovil, da zadovoljni dišijo lepo, medtem ko imajo nesrečniki neprijeten vonj

Skratka, slepi nismo nobeno čudo.Tako kot niso čudo tisti, ki izgubijo lase ali potenco.

[b]Vsi živimo z drugačnostjo, ampak ene so opaznejše od drugih.[/b]
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

[quote name='lia' post='743805' date='15. Nov 2006, 12:22']Ljudje morajo slepcu ponujati vid in ne mišic in pameti.[/quote]
:palec:

Hudo. xokx

dobr je napisal, mi je vsec.

Picasso

[quote name='lia' post='743805' date='15. Nov 2006, 12:22'][b]Vsi živimo z drugačnostjo, ampak ene so opaznejše od drugih.[/b][/quote]

jp, pa še kako drži,......lepo povadano :palec:
..vendar, če se svoje ne zavedaš in je ne spoštuješ, kako boš opazil, kaj šele sprejel in "dopustil" drugačnost drugega...."stopenjska zrelost"??.....verjetno res x:)x

[quote]Baje partnerja izbiramo po vonju..... zadovoljni dišijo lepo, medtem ko imajo nesrečniki neprijeten vonj....[/quote]

študija za farmacevte...... :ermm:

pa saj to je znano, pa tud, ne percepirajo sam slepi tega tko.

najhujsi vonj ima strah in potem zavist in podobna custva.

Picasso

najhujše je ko nekaj noči neprijeten vonj sanjaš :xx!:
Marsa, moj Mars je baje un ko sam govori pa nič ne naredi ;) :V: se gužva tam v tretji hiši... pa v konj. z Venero je ta pa z Neptunom in Merkurjem še... v glavnem, nič fajni položaj menda... ja če bi ga znala z aktivirat... bemu sunce
haha Ginekolog bil ful vesel nad potekom (očitno zadovoljen nad svojim znanjem ;)) me je pospremil z besedami - lepo se imejte, po operaciji se vidiva.... kul ane
sestra pri osbnem me pa poslala kr domov - čakalnica noro nabita, grem ob 18. Ne morem jest sem ugotovila, lačna že ampak teka nimam...
aja zakaj tole pišem v napovedi, sem mislila neki vprašat - a so kakšni posebni krči omenjeni ta teden... morem še enkrat podorbno prebrat... men dane sprste na nogah vije, zeloooo zoprn občutek ... aja pa kakšne čudne filinge tud napoveduješ mogoče - počutim se staro 1000 let. ja pa me razumi...
jah pa še popolnoma slepo se počutim čeprav vidim...
np ni moj dan

...hm...ne rečem zastonj, da ljudi zavoham....

pa sej ni sam voh....tud ostala čutila sodelujejo....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...